Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cernunnos
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ash

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Mindössze százhatvan centi magas, nyegle tartású, enyésző izmokkal rendelkező egyed. Fakó bőrét kevés textil fedi, lényének ékét az erdei vadvirágok, növények adják. Szeplős arc, őz barna haj, s hatalmas bambi szemek a legfőbb ismertető jelei, valamint a szarv pár, mely kiemeli a többi mitikus lény soraiból hősünket. A csenevész Cernunnos nem más, mint a nagy kelta isten, aki szarvassá változott.

Jellem: Jámbor, ugyanakkor büszke vad, akit érdemes űzni, hogy aztán leterítve a zsákmányt büszkén trónolj trófeád felett. Törékeny külseje szilárd alapokon nyugszik. Nyugodt természetű, megértő, gondoskodó. Másokkal jól kijön, óvja követőit, az erdejébe tévedt embereket azonban megpróbálja elriasztani. Könnyen megfélemlíthető, a korok előrehaladtával egyre inkább vadásznak rá. Erejét a belé fektetett hitből nyeri, akár mitikus erdejének többi lakója. Gyermekei a „tündérek marháji’. Fizikai fájdalmat él át egy-egy leterítése során. E keserves kínt nem tudja mihez hasonlítani. A természet, és élőhelyének pusztítása felélte minden varázserejét. Az emberektől elfordult, bujdosva, rettegve él a rengeteg sűrűjében elkerülve jóslatának veszedelmét

Élettörténet: Az ősi kelta mítoszok világában a szarvasok a „tündérek marhái” voltak, valamint közvetítők az istenek és az emberek világa között. A kelta papok gyakran szarvas-maszkot hordanak. Szent Patrick elbeszéléséből tudjuk, hogy két isten, Donn és Mongan szarvassá változott. Az egyik legsajátosabb kelta szarvas-isten Cernunnos. Fején szarvasaganccsal ábrázolják. A szarv évenkénti elhullása és újranövése sok esetben a természet megújulását, a termékenység erőinek nagyszerű működését jelenti. Myrddin a kelta szarvas-isten, Cernunnos reprezentánsa, vagy még inkább inkarnációja. A korai walesi legendák úgy mutatják be az erdőlakó Myrddint, mint akinek hatalma van az állatok, különösen a szarvasok felett. Jó maga a fantázia szülte rengetegben él, és lelhető fel, ahol mindennaposak a csodák, a mesebeli lények és a szörnyek is. A kereszténység a sátánnal azonosítja, így a cirkuszi vadászok mellett azon csoport képviseltetői űzik leginkább. Jóslata; miszerint önnön szerelme keze által fog elveszni betette a kaput, ezt követően egy nővel sem volt hajlandó érintkezni, és minden lény elől menekül. Féli a halált, ami ironikus, elvégre istenségként egyáltalán nem hallhatatlan, de feladatkörébe beletartozik a holt lelkek átsegítése a túlvilágra.

Hobby: játék az erdei aprónéppel a szabadban, réteken, tiszta vizű források partján való ejtőzés

Foglalkozás: Kelta Istenség, közvetítő élet és halál között.

Extrák: Halálosan retteg a haláltól, és szentül meg van róla győződve, hogy ezt egy nő fogja elhozni, így kézenfekvő tény, tőlük is fél. Eszébe sem jutott eddig az esetleges férfi szerelem. Gyermeki gondolkodásának hála még soha sem találta el Ámor nyila, ami nem is csoda, hiszen életének nagy részét a rengetegben tölti. Könnyen megrémiszthető, inkább elinal mint sem hogy szembeszálljon támadójával. Bár Istenség nem hallhatatlan, és nem is sebezhetetlen. Szót ért az állatokkal, élet és halál uraként minden egyes lény fájdalmát képes átérezni. Egy-egy vadászat során konkrét fiziológiai fájdalmat, sebeket szerez, így területétől megpróbálja távol tartani az embereket. Féli és gyűlöli a humanoid fajt.

Képinfo: Amsbt (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 25.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:43:22
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).