Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Spyro
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 21 mikor a hajóra kerül

Külső leírás: Össze se lehet téveszteni egy egyszerű emberrel, hisz nála elég feltűnő hatásokat produkált a génmanipuláció. Ha figyelmen kívül hagyjuk személyiségét, még akkor is rögtön leesik, hogy milyen állat jegyeit kapta. Eléggé árulkodóak selymes, fekete bundával borított fülei, és farkincája, melyeket fekete párduc és a borzas, ezüstös tincsei, melyeket pedig foltmentesen ugyan, de hópárduc génjeinek köszönhet. Ugyan ennyire árulkodó alkata és mozgása is. Eléggé alacsony, durván 168 cm, de félelmetesen hajlékony és ruganyos. Világos bőre alatt viszonylag feltűnésmentesen, de nem elhanyagolható izmok hullámoznak, melyek segítségével irigylésre méltó mutatványokra képes, akár egy igazi macska. Egyik szeme gyönyörű bíbor, míg a másik ragyogó ezüst, érdekes hangulatot kölcsönözve pillantásának. Pupillája keskeny, néha olyan, mintha el is tűnne, és ugyan úgy összegyűjti és visszatükrözi a fényt, mint génrokonaié. Körmei ugyan nem kiereszthetőek, ennek ellenére eléggé félelmetesen tudja használni, még akkor is, ha ránézésre tökéletesen normálisnak tűnnek. Van azonban egy bizonyos szög, amibe fordítva a kezét, kifejezetten élessé válnak. Ő pedig ösztönösen megtalálta már ezt a szöget, és ha kell, úgy csap oda másoknak. Mindig egy fehér, ujjatlan kesztyűt hord, ami nem zavarja a szerelésben, de védi a tenyerét. Azokon ugyanis láthatatlanul ugyan, de ott vannak a macskákra jellemző párnácskák, amik neki jóval érzékenyebbek. Egyedi öltözködése van, ami keveri az elegánst a régiessel, és szinte csak feketét, fehéret és szürkét használ, de azokat a legváltozatosabb kompozíciókban. Mellény nélkül többnyire már nem is látni, de azt túlzás lenne állítani, hogy vigyáz a ruháira.

Jellem: Ha tudták volna már a kezdetekkor, hogy milyen személyiség sül ki nagymacskák keveredéséből, nem biztos, hogy erre az új bolygóbenépesítő akcióra szánták volna. Vagy legalábbis alaposabban átgondolják a dolgot, hisz oda mégis csak kéne némi felelősségtudat és érettség, aminek Spyro sok tekintetben híján van. Hiába 21 éves már, és páratlanul jó gépész, képtelen felülkerekedni macska ösztönein,és még mindig nem nőtte ki gyerekes vonásait. Szeszélyes és öntörvényű, addig hajlandó foglalkozni valamivel, amíg az leköti a figyelmét. Neki kár megmondani mit csináljon, úgy is a saját feje után megy, és úgy cselekszik ahogy neki tetszik. Veszélyesen kíváncsi, neki mindig mindenről tudnia kell, és olyanokba is beleüti az orrát, amik könnyen megégethetik, a veszélyérzete mégis mínusz alatti skálán mozog. Ugyanakkor eléggé naiv, és könnyedén engedi magához közel az embereket, még úgy is, hogy ez már párszor okozott neki fájdalmat. Rejtély, hogy miért nem tanult még az ilyen esetekből, és honnan meríti továbbra is a végtelen optimizmusát és bizalmát. Azt viszont le kell szögezi, hogy hiába kerül hozzá közel valaki, kiismerni szörnyen nehéz. Ez pont szeszélyessége miatt van, amitől egyik pillanatról a másikra változik a hangulata és hozzáállása. Lehet, hogy az előbb még dorombolva simult valakihez, de a következő percben már sértetten vonul félre, ha meg akarják érinteni. Senki se nézné ki belőle, hogy ha gépekről van szó, igazi zseni. Nem csak az új, modern eszközöket kezeli profi módon, de a régieket is pikk-pakk szétkapja, összerakja, megszereli. Ráadásul imád a nagyobb szerkezetek tetején aludni, ha azok melegítik. Ilyenkor nem jó felzavarni, mert kifejezetten nyűgös tud lenni, ha felébresztik. Sose volt szerelmes, a testiséget se tapasztalatból ismeri, ezért is megdöbbentő, hogy fajfenntartó küldetésre küldik.

Élettörténet: Második generációs génmanipulált ember, szüleibe mindkettőjükbe állati géneket oltottak. Azon kevesek közé tartoztak, akik mindketten nagymacskáktól kaptak jellemvonásokat, majd azokat tovább örökítették fiúkba is. Azonban, hogy még inkább erősítsék a hatást, újszülött korában Spyro is kapott még plusz állati géneket. Anyjától hópárduc, apjától pedig feketepárduc vonásokat kapott, és puma géneket oltottak még belé. Így utólag nem szerzett külső vonásokat tőle, de jelleme sokban üt a sziklás területek ragadozójára. Sok sorstársától eltérően azonban, őt nem felügyelet, vagy laboratóriumi körülmények közt nevelték. Szülei nem engedtek a kormány utasításainak, és úgy élhetett, ahogy akart. Teljesen önszántából fordult a gépészet felé, már egészen kiskorában, és mikor kiderült, milyen jó érzéke van hozzá, szülei mindenben támogatták. Képtelenség lett volna titkolni előle, hogy más, mint a többi ember, hisz sose tudta elrejteni erre utaló külső jegyeit. Ő elfogadta ugyan a dolgot, de elég sok bántás és kihasználás érte miatta, így hamar magántanuló lett belőle, és a szülei álltak hozzá a legközelebb. Nem csak a családja, de a barátai is voltak. Mikor azonban betöltötte a tizennyolcat, a kormány keményebb eszközökhöz folyamodott, hogy visszaszerezze kísérleti alanyát. Már nem hagyták a családnak, hogy békében éljen, állandóan zaklatták őket, és Spyrot is felvilágosították, hogy miért is hozták létre. A fiút ugyan sokkolta először, hogy másik bolygóra akarják küldeni, és majdhogynem mesterségesen jött létre, de aztán eluralkodott rajta a kíváncsiság, és szülei nagy bánatára, beleegyezett a küldetésbe. Így az elmúlt három évet a kiképzésével töltötték, egészen pontosan küzdöttek vele, mert egy makacs, öntörvényű macskát nem könnyű irányítani. A gépészmérnöki képességei, és erős génjei viszont tökéletessé teszik a feladatra, így nem akartak lemondani róla. 49 férfi, és 50 női társával együtt, elküldték őket egy több fényévnyi távolságban lévő bolygóra, hogy népesítsék be, még mielőtt a Föld elpusztul. Az út alatt hibernálva vannak, nem öregszenek, nem tesznek semmit.

Hobby: Gépészet minden mennyiségben és formában, igazi könyvek olvasása, térképészet, történelem, alvás, felfedezés, a hasát süttetni valahol, mászás.

Foglalkozás: Gépészmérnök

Extrák: ** Kifejezetten utálja a vizet, a fürdésnél és ivásnál többre nem használja, de előbbit is szereti inkább macska módra megoldani. ** A kétfajta párduc génnek köszönheti főleg külsejét, de jellemre a puma is erősen benne van. Az egyik legintelligensebb és legjobb alkalmazkodó képességgel rendelkező nagymacska, szélsőséges környezetben is túlél. Ugyanakkor eléggé vad tud néha lenni, főleg ha megzavarják.** Nem ajánlott zöldséggel etetni, úgyse nyúl hozzá. A gyümölcsökkel még meg tud barátkozni, de egyébként hús és édességmániás.** Uracskámnak

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).