Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Brian Calway
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 23

Külső leírás: Erőteljes vonásaival, és első pillantásra kissé fakónak tűnő, de jobban megnézve igenis ragyogóan zöldesszürke szemeivel, nem egy könnyen felejthető látvány. Vonzza az emberek tekintetét, és hiába megbotránkoztató néha lezser kinézete, senki se tagadná, hogy igenis jól néz ki, és neki kifejezetten jól áll ez a stílus. Viszonylag rövid, szökésbarna tincsei borzasan keretezik arcát, melyen állandó a széles vigyor, jókedvű mosoly. Középmagas, ennek ellenére utál felnézni az emberekre, és kifejezetten sértett képet tud vágni, ha valaki fölé tornyosul. Ezzel pedig előszeretettel ugratják haverjai, akiknek a többsége jó fél fejjel magasabb nála. Hiába él nagyjából utcai életet, általában napbarnított bőre hibátlan, egy két horzsolást leszámítva. Se tetoválása, se piercingje nincs, mivel fél a tűktől, és ez ugyan nyílt titok, jobb nem szekálni vele. Erősebb ugyanis, mint aminek kinéz. Az állandó mozgás megedzette, szálkás izmokat köszönt neki, és kifejezetten ruganyos testet. Alkatilag is inkább karcsú, mint zömök, de tökéletesen tudja, hova üssön vagy rúgjon, hogy az fájdalmas legyen. A bőrkarkötőket viszont imádja, egész gyűjteménye van belőlük. Mindig kényelmes ruhákat hord, a farmerjain pedig több a természetes lyuk, mint a gyári. Mintás póló mániás, egyszínűt nem találni a szekrényében, maximum feketét, de erre rendszeresen fehér mellényt húz. Futócipők egész repertoárja található meg nála, a tornacipőktől kezdve az edzőig, minden van, és hamar elhasználódnak.

Jellem: Az ember azt hinné, hogy a pörgős életmód, és a lustaság nem fér össze. Pedig Brian élő bizonyíték az ellenkezőjére. Általában pörög és rohangál, de ez az aktívsága addig tart, amíg a szabadfutásról, vagy barátaival való szórakozásról van szó. Egyébként pedig képes bárhol és bármikor bealudni, úgy lelassulni, mint egy lajhár, hogy aztán a következő pillanatban ismét úgy viselkedjen, mint a mérgezett egér. Eme kettőséggel eléggé az őrületbe tudja kergetni azokat, akik nem szokták meg, ez viszont nem igazán érdekli. Nem bunkó, vagy tahó, csupán ismeretlenek véleményére nem sokat ad. Büszkesége viszont van, nem is kevés, és szóljon be neki bárki a magassága, a tűktől való félelme, vagy barátai miatt, és már ugrik is, nem számít mennyivel erősebb nála a másik fél. Nagyszájú, és nem rejti véka alá a véleményét, de szándékosan nem sért meg olyanokat, akik nem érdemlik meg. Barátaival szinte testvéri kapcsolata van, és ha valamelyikük bajba kerül, mindent eldobva rohannak a többiek, hogy segítsenek. Mivel akad pár ellenségesebb banda még a környezetükben, elég gyakoriak az összetűzéseik, és bár Brian nem kezdeményez szándékosan, és túl gyakran balhét, sose húzná ki magát belőle. Nem vezéregyéniség, de intelligens és ravasz, ezért még úgy nevezett „főnökük” is hallgat rá, ha szükséges. Nem igen látta még senki elkeseredni, úgy tűnik örökké vidám, és optimizmusa kikezdhetetlen. Nagy hibája viszont, hogy nem szeret semmit komolyan venni, családja pedig képtelen rávenni, hogy tervezzen előre, kezdjen valami hasznosabbat az életével. Ő inkább azon az állásponton van, hogy amíg élvezi, nem kell neki más.

Élettörténet: Az államokban született, és ott is nőtt fel. Eléggé szigorú szülők középső gyermeke, és így valahogy, neki jutott végül a legkevesebb figyelem. A bátyját istenítette először az egész rokonság, mert nem csak jól nevelt, kitűnő tanuló, de apja cégének leendő örököse volt. Vele ellentétben Brian jóval lazább személyiség még most is, aki már egész fiatalon kijelentette, hogy nem lesz ügyvéd, követve a családi hagyományt. Nála két évvel fiatalabb húga volt a szülők vigasza utána, aki szintén komolyan vette a tanulmányait, követte a szülők akaratát, legalábbis látszólag. Brian volt az egyetlen, aki mindig is tudta, hogy húga majdhogynem züllöttebb életet él nála. Az állítólagos különóráit bandázással, és szórakozással töltötte gimis évei alatt, mindezt úgy, hogy a szülők semmit se sejtettek. Elvakította őket a kitűnő színészi képességekkel rendelkező leányzó hízelgése, és ha valamit gyanítottak is, hamar Brianra lett kenve a dolog. Ő pedig magasról tett rá, sose árulta be húgát, inkább úgy vélte, hogy ha már mindenért ő a felelős, akkor azt tehet, amit akar. Megtalálta helyét egy vele együtt öt tagú szabadfutó bandában, és barátaival töltötte minden szabad idejét. Közben elvégezte a gimit, de nem volt hajlandó egyetemre menni. Elhelyezkedett egy dizájner cégnél szabadúszó tervezőként, plusz egyik haverjának alkot a tetováló szalonjába, csak rajzokat, tűt nem vesz a kezébe. Otthonról már elköltözött, de szülei mintha most fedezték volna fel kisebbik fiúkat, elkezdték nyúzni azzal, hogy keressen komolyabb munkát magának. Különösebben nem érdekli a dolog, bár néha az agyára mennek.

Hobby: Parkour, rajz, festés, tetkók tervezése, fotózás, barátaival lógni, felfedezni a várost.

Foglalkozás: Dizájner

Extrák: ** Nem egyszerűen szereti a szabadfutást, az élete része már. Mindenhová háztetőkön, falakon, korlátokon közlekedik, és eddig mindig elkerülte a hatóságokkal való összetűzést. Nem úgy a többi bandával való balhékat.** Húga azóta is jókislány énjét mutatja a szüleiknek, de igazából eléggé zűrös életet él, aminek hatására, sokszor köt ki Briannél, aki a fogát szívva ugyan, de segít neki. Bátyja, aki három évvel idősebb nála, apja cégénél dolgozik már, és ő is örömmel rágja öccse fülét, hogy kezdjen magával valamit, mert szégyent hoz a családra. Hát még ha tudnák, hogy a saját neméhez vonzódik…** Vyvynek

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).