Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damen Kassin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: 190 cm magam, igen izmos férfinek mondhatja el magát, hiszen izmai arról árulkodnak, hogy igen jó erőben és kondiban van. Haja a tarkójáig be van fogva, hogy ne zavarja a harcban, az edzésben…De egy tincs mindig szabadon lóg az arcába. Füleiben fülbe valók lógnak, melyeket az édesanyjától kapott mikor átvette édesapjától a hadsereget. Igen izmos testén egy bőr szíj is ékeskedik, melyen kardja és kései melyeken drága kövek ékeskednek.

Jellem: Katonáival igen határozottan és kemény bánik, nem kíméli őket. Ha harcról van szó, nagyon elszánt és véghez viszi a tervét még akkor is ha lehetetlen. Legbelül egy érző lény, ugyanúgy vágyik a gyengédségre, mint bármely férfi, azért szeret uralkodni a nőn, aki megtetszik neki. Kardforgatásban és lövészetben kiváló, amit már kiskorában elkezdett gyakkorolni.

Élettörténet: A Földközi – tenger keleti partján egy gyönyörű kis ország fekszik. Szíria. Egy igen nemes király vezeti az országot, igen híres a halászatukról, a nemes fűszereikről, meg persze az építészetükről. Egyedül a sivatag, az amivel meg kell birkózniuk, ha elutaznak. Már évszázadokkal ezelőtt feltalálták a hajókat, de mostanra csak tökéletesíteni tudják. Damen-nek van még 1 fiú testvére, Ő az idősebbik,tinédzserként igen heves mérsékletű és forró fejű volt, persze igen élénk fantáziával. Ahogy egyre jobban emberesedett , édesapja nyomdokaiba akart szegődni, hogy ugyanolyan jó király lehessen. Ennek érdekében minden nap keményen edzett. Az országukban eléggé elismert harcosos lett 22 éves korára. Mikor édesapja meghalt egy hajó csatában, ő került hatalomra, de mint herceg , hiszen nincsen felesége. Édesanyja mellette maradt, de őt a gyász elemészti, hiszen hiányzik neki a férje. Testvérére nem támaszkodhat, mert elment tőlük, hogy szerencsét próbáljon. Meg édesanyja azt is rossz néven vette, hogy kisebbik fia a saját neméhez vonzódik. Az országnak nincs oka panaszra ugyanis minden szomszédos királysággal nagyon jó a kapcsolata. Sokan felajánlották már neki a lányukat, de őt ez most nem érdekelte... De mint immáron betöltötte a 25. életévét el kell azon gondolkoznia, hogy lassan meg kell állapodnia és fiú utódokat nemzeni, hogy az országa fenn maradjon… Meg édesanyja büszke legyen rá és unokázhasson. Sajnos nagyon sok nőt csak kihasznált eddig, mert mindegyik csak az erényét akarta.

Hobby: Távoli országok hódítása, különleges fűszerek, selymek, ruhák beszerzése.

Foglalkozás: Herceg, harcos

Extrák: Imád vadászni, halászni, edzeni. Ételekben imádja a különlegességeket

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 07.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:40:54
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).