Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Borys Czeslaw
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 27

Külső leírás: Hogy egy rendőr nem így néz ki? Nos, ebben lehet némi igazság, talán a fánk és a kávé mentesség a hiba... bár, az egyenruha hiánya kicsit feltűnőbb. Szóval komolyra fordítva a szót, Borys tényleg nem egy mezei járőr, ő ugyanis a háttérből követések és beépülések nagymestere. Ehhez pedig pont jó, hogy nem tűnik egy eltunyult zsernyáknak, könnyebben elhiszik róla, hogy a társadalom sötétebb rétegeihez van köze. Nem mintha olyan mocskos alak lenne, sőt, kifejezetten megkapó jelenség, és bár ezzel tisztában van, nem sokszor érdekli. Kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy azt figyelje hányan fordulnak meg utána az utcán, bámulják meg finom, szálkás izmait, és csorgatják a nyálukat formás alkatára. Az már inkább böki a csőrét, ha valaki lebecsüli, csak mert nem egy izomagy, vagy csillárfejelően colos. Meg van ő elégedve a magasságával, ami teljesen átlagos, de ne szóljanak be neki érte, mert azért harap. Az pedig felvehető a rejtélyek listájára, hogy vajon mi az eredeti hajszíne, selymes, félhosszú tincsei ugyanis a vörös és fekete keverékének árnyalataiban pompáznak. Az igazság viszont az, hogy ez csak megvilágítás kérdése, mert sose festette a haját. Ami mégis a leginkább rabul ejti az embereket, az a tekintete. Ritkán látni olyan intenzív, méregzöld szempárt, amilyen az övé, és mivel egyenes ember lévén, mindig keresi a szemkontaktust beszélgető partnerével, gyakran akadnak el a vele való társalgás közben az emberek. Ő pedig tisztában van vele, milyen hatást vált ki pillantásával másokból, és néha jól elszórakozik ezen, bár nem érti annyira a dolgot, szerinte nincs benne semmi extra. Ahogy öltözködésében se, ugyanis megrögzött farmer és póló mániás, egyenruha talán ünnepnapokon, ha van rajta, és mintás övei szinte már a védjegyévé váltak. Van neki belőlük mindenféle, a szívestől kezdve a koponyásig. Az ékszereket viszont felesleges csicsának tartja, tetoválása sincsen, így világos, puha bőrén csupán pár sérülés halvány nyoma látható.

Jellem: Habár kötelességtudó, és elhivatott a munkájával szemben, ez nem süt róla úgy igazán. Sokkal inkább tűnik egy lezser, nemtörődöm alaknak, aki néha méltóztatik megmutatni a képét a főnökeinek, de csak jelzésként hogy még él. Olyanok láthatják ilyennek, akik nem ismerik őt kicsit se, és nem tudják milyen munkákat végez a háttérben. Merthogy Borys tényleg kitűnően végzi a dolgát, kevés nála tehetségesebb nyomozó tevékenykedik a rendőrség kötelékeiben, mindezt annak ellenére, hogy eléggé fiatal. Neki azonban ebben a közegben kellett felnőnie, így megvan ugyan a maga gondtalan, laza stílusa is, képes komolyan venni a feladatait. Az viszont külön műsorszám, ahogy elő tudja adni magát feletteseinek, és ha valaki nem szokta meg bolondozását, és kissé cinikus stílusát, hamar ráborítja az asztalt. Erre viszont ő is képes, mert ha felhúzzák, gyorsan fejébe száll a vér, és az ajtócsapkodás a legkisebb gond, amivel idegelői szembenézhetnek, mint következmény. Mondhatjuk tehát, hogy kifejezetten szeszélyes emberrel van dolgunk, aki képes totál hülyének tettetni magát, miközben véresen komolyan veszi a körülötte zajló eseményeket, és akinek ravaszsága és intelligenciája nem elhanyagolandó, mégis ingere van á a környezetének, hogy dadust adjanak mellé. Lehet nem is ártana néha, mert a veszélyérzékelő szenzora megadta magát már évekkel ezelőtt, és marhára nem érdekli, milyen helyzetekbe keveredik néha. Az pedig nem kifejezés, hogy érzelmileg analfabéta, fogalma sincs, hogy tudná kifejezni az érzelmeit, így hajlamos azokat is elhülyülni. Nem véletlenül van egyedül többnyire, bár ez különösebben nem zavarja, nem volt még szerelmes.

Élettörténet: Esélye se volt, már születésekor eldőlt, hogy belőle bizony rendőr lesz. Még ha akart volna, akkor se nagyon tudott volna kitörni ebből a sorsból, hiszen anyja, apja, és még az ő szüleik is a rendfenntartó, vagy katonai erőkhöz tartoztak. Sőt, bátyja és nővére is ott helyezkedett el később. Boryst pedig különösebben nem zavarta a dolog. Voltak lázadozó korszakai, akart lenni űrhajós, meg kalóz kapitány is, de végül a rendészeti szakközépen, utána pedig főiskolán kötött ki. Tökéletesen teljesített mindenhol, és hamar feltűnt mind a szüleinek, mind feletteseinek, hogy nagyon jó érzéke van a szerepek felvételéhez, beolvadáshoz, és megfigyelésein senki se tud túltenni. Rövidesen nyomozó lett belőle, de sokszor megy hírszerzési akciókra, és nyomkövetésekre is. Hiába sikeres viszont munkaügyileg, magánéletére nem igen terjed ki a szerencséje. Már jó ideje tudja magáról, hogy biszex, és nem is csinál titkot belőle, környezete pedig elfogadta, jelentkező is mindig akadna párjának, de hosszútávon nem tudják elviselni szétszórt, szeszélyes személyiségét. Ő pedig sose ragaszkodott még senkihez annyira, hogy megpróbáljon változtatni. Amúgy is szeret az emberek agyára menni, mindek mondjon le a poénról?

Hobby: Hihetetlennek hangzik, de grafiti, csak éppen legális keretek közt. Lövészet gyakorlása, darts, lógni a haverjaival, rejtvények, mozi, bárok és pubok feltérképezése.

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: ** Alkalmi dohányos, többnyire akkor gyújt rá, ha feszült, vagy a környezetében nagyobb bizalmat ébreszthet ezzel, jobban beolvadhat.** A túl nagy szája, és hirtelensége miatt függesztették már fel, mikor akkori felettesére rálökte az asztalon álló, böhöm monitort, és eltörte ezzel a lábát. Most éppen a bátyja keze alatt tevékenykedik, így megy ugyan a perpatvar, de legalább nem kerül bajba.** Egyedül él, Varsó szívében, és a közelében élők közül senki se tudja, mi is a valódi munkája, így akadálytalanul áramlik felé mindenféle információ.** A szolgálati fegyverét mindig a gatyájába dugva hordja, ha éppen magával viszi, a jelvényét viszont rendszeresen elfelejti betenni a zsebébe, a többi cucca mellé.** Vyvynek.

Képinfo: Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).