Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Amarilde Green
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Barack

Kor: 17 éves

Külső leírás: Karcsú, ámde izmos testalkatú fiatal lány, körülbelül 169cm magas, ragyogó kék szemeit édesanyjától örökölte, ami kiemeli bőre selymességét és szépségét. Dús és kerek ajkai kiemeli hófehér bőrét. Hosszú gesztenye barna haja leér, egészen a combjáig. Kislány kora óta növeszti és nem hajlandó levágatni. Hajába arany szalaggal vannak összefogva egyes tincsek, és ékszerként is belefűzték neki. Imádja a lenge öltözéket, csak sajnos nem mindig tud elegánsan öltözködni.

Jellem: Egy szende, ártatlan dolgos leányka, aki nagyon rossz körülmények közé született. Nagyon kedves teremtés mindig arra nevelték, hogy segítsen másokon, harag nagyon ritkán van benne. Ahogy cseperedett, neki is dolgoznia kellett, meg a testvéreit nevelni. Amikor elmagyarázták neki, hogy ez milyen hely, elkezdte felkutatni azt a képességét amihez ért. A késforgatáshoz nagyon értett, pontosan célzott vele és különböző dolgokat tudott faragni.

Élettörténet: A Green család amióta az eszét tudja a 11-es körzetben éli mindennapjait, ebben a körzetben növénytermesztéssel foglalkoznak, itt egy nagyon kicsivel jobb a helyzet mint a 12-sben, ahol a bányában kell dolgozniuk. Green családnak összesen három gyermeke született, az elsőszülött Amarailde, a húga Jenny, és az öccse Tom. Igyekeztek mindent megadni a gyerekeiknek, mindig próbálták beavatni őket a termesztés fortélyaiba. Amarildének amikor elmagyarázták, hogy mik ezek a körzetek, és mindig elvisznek valakit egy viadalra megijedt. Az apja tanácsát megfogadva elkezdte felfedezni rejtett kézügyességét, ami végül a késforgatás, dobálás, és készítése lett. Megtanult pontosan dobni vele, az íjászkodást sem vetette meg, és azzal is egész jól bánik. Amikor felsorakoztatják őket, mert kisorsolják, hogy kit visznek el, sokszor azon drukkol, hogy ne ő menjen, mert nem akar meghalni. Bárkit elvittek ebből a körzetből, sosem tért vissza. Ahogy elérte a tinédzser kort, kezdett érdeklődni a fiúk iránt, de senkinek sem tetszett meg. Eldöntötte sosem lesz szerelmes és nem lesz családja sose.

Hobby: Célbadobás gyakorlása

Foglalkozás: Földeken való vetés, aratás

Extrák: * Film: Éhezők Viadala* Attól fél, hogy meg fog halni egy ilyen kűzdelem során.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:18:17
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).