Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William Kiriya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Barack

Kor: 21 éves

Külső leírás: Külseje miatt sokan megnézik, pedig nincsen rajta semmi különlegesség. Átlagos testmagasságához, kicsit keveset nyom, a betegsége miatt. Rövid holló fekete haja a tarkójáiog ér, és az arcába omlik, csak azért, hogy eltakarhassa fiatal kori tettét egy tetoválást ami mandula színű szeme alatt található. Nyakában különleges nyakláncok lógnak, amiket a nagyszüleitől kapott, akiket imádott. Öltözködése teljesen átlagos, imádja a bő kabátokat és pólókat, főleg az ujjatlanokat. Egyetlen kedvenc ruha darabja egy fehér-piros sál, amit anyukája kötött neki még kiskorában.

Jellem: A munkájában nagyion határozott, mert ő felel a cirkuszban a díszletekért és a világításokért. A kemény héj mögött egy nagyon gyenge fiú lapul, akinek a szíve nagyon gyenge, és gyógyszereket szed rá. Nagyon szeretetre vágyó srác, akinek még sosem volt kapcsolata, maga sem tudja melyik nemhez vonzódik.

Élettörténet: A szülei artisták, nagyon örültek, amikor kiderült, hogy a kis trónörökös úton van. Kiskorában nagyon eleven volt, minden csínyben benne volt, amiben csak lehetett. Nagyszülei is ennél a cirkusznál dolgoztam ám egy balaeset következtében elvesztette őket és a mai napig gyászolja őket. A bohócok és a szülei kollegái megtanítottak neki nem egy bűvész trükköt. Ahogy cseperedett és az álmát szerette volna véghez vinni, hogy légtornász lehessen, rosszul lett és a sok kórházi huzavona után kiderült, hogy a szívével bajok vannak. Innentől kezdve nem élvezte az életet, ezt csapásként élte meg. Amikor betöltötte a tizennyolcadik életévét egy csillagot tetováltatott a szeme alá és pirosra festette be, mert ez szimbolizálja, hogy ő valaha egy csillag szeretett volna lenni, ám a szíve közbeszólt. Mostanra ő vezeti a cirkusz fénytechnikáját, zenéit, és minden elektromosságot. Erre nagyon büszke, mégis irigykedik szüleire, amikor fellépnek. Néha depresszióba esik, olyankor elmegy sétálni a közeli parkba, és a gyerekeket szórakoztatja avval, hogy lufiból állatokat, virágokat hajtogat. ( mindig tart magánál egy zacskó lufit)

Hobby: Szeret olvasni és bűvészkedni a parkokban.

Foglalkozás: Cirkuszban ő a felelős mindenért.

Extrák: Szívbeteg, nem szabad, hogy túlhajszolja magát, mert könnyen infarktust kaphat.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 20.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:11:58
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).