Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Heath Blackwood "Hunter"
Kategória: Hentai
Feltöltő: LordOfWorld

Kor: 26

Külső leírás: Magas és viszonylag szálkás fiú, aki nem fél mutogatni a felsőtestét. Jobb oldalt felnyírt tépett feketére festett haja eszelős kinézeted ad neki. Különleges világosbarna szemei a fényben néha vörösnek tűnnek, tekintetével megőrjíti a csajokat. Sok piercinge van, egy az orrnyergében, a jobb szemöldökében, az alsó ajkában de a nyelvében is található egy. A bal karját végig tetoválás borítja, valósággal tetkó függő, amint kész az egyik, máris újat akar. Általánosságban sötéten öltözködik, a fekete felsők a mindenei, főleg a bandapólók, de a sima fehér trikók sem állnak tőle messze. Van egy kabalabőrdzsekije, amit minden koncerten magán visel... egy darabig.

Jellem: Nárcisztikus, egoista, nagyképű. Ezek a szavak jellemzik őt a legjobban, hisz, mint minden feltörekvő zenésznek, neki is hamar a fejébe szállt a dicsőség. Kevés barátja van elviselhetetlen természetének köszönhetően, folyton mindenkibe beleköt, okoskodik, mindenről elmondja a véleményét és magasról tesz arra, ha ezzel valakit megbánt. Folyton jár a szája és nehezen tartja meg mások titkait, főleg, ha már lecsúszott öt-hat feles. Sértődékeny, hamar bedurcázik, ha valaki olyat mond neki, ami nem tetszik, de ezt általában frappáns megjegyzésekkel palástolja. Mindezek mellett viszont kreatív, színes egyéniség, akinek mindig van ötlete. Ritkán szomorú, sokat viccel és mindennek megpróbálja a jó oldalát látni -de ezt persze csak azok tudják róla, akik megmaradnak mellette.

Élettörténet: Kiskorától kezdve mindene megvolt. Az ember azt hihetné, a lázadó rocksztároknak a háttere mindig szomorú, de ez nála nem így van. Szemüveges kis okostojás volt, aki bár nem tartozott a lúzerek közé népszerűnek sem mondhatta magát. Zongora és gitárórákra járt, mint gitáros akart csatlakozni egy bandához, de hamar kiderült, hogy jó hangja van. Egy helyi tehetségkutatón fedezték fel a bandájukat,a Silhouette of Life-ot, azóta pedig feltörekvő zenészként építi karrierjét.

Hobby: gitározás, éneklés, zongorázás, póker

Foglalkozás: zenész

Extrák: Drogozik, mint minden jóra való rockzenész, nem egyszer ült kábítószer birtoklásért, de az ügyvédje mindig kihozta.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 17.
2013. 02. 17.

Módosítva: 2013. 02. 17. 10:09:18
Módosította: LordOfWorld

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).