Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Quinn Hastings "Eclasia"
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LordOfWorld

Kor: 347

Külső leírás: Aki először rápillant egy madárcsontú, törékeny lányt lát, aki nem a testmagasságával tűnik ki a tömegből. Hosszú, világosszőke haját általában kiengedve hordja, csak ha nagyon zavarja kontyolja fel. Színtelen, világosszürke szemeit hosszú fekete szempillák övezik. Telt ajkait mindig erőteljes, rikító színre festi, hogy kihangsúlyozza őket. Egyszerű ruhákat hord, pasztellszínű trikók és felsők, amikhez csőnadrágot vesz fel vagy rövid szoknyát. Hátán két hatalmas heg húzódik, ott, ahol kitépték a szárnyait, tarkóján pedig a bukottak jelét viseli, ami miatt sokszor hord sálat.

Jellem: Sokszor mondják, hogy a szép, piros almák általában kukacosak, és ez rá igaz a legjobban. Az ártatlan külső romlott belsőt takar, ami miatt rendesen rászolgált a bukott angyal jelzőre. Rengetegszer hazudik, talán már többször, mint ahányszor igazat mond. A földi élvezeteknek él: drogozik, iszik, erkölcstelen dolgokat művel, tudja, hogy kegyvesztettként már semmi következménye nincs a tetteinek és nem emberi lényként kárt sem tehet benne semmi. Rendkívül makacs, ha valamit akar, addig küzd érte, amíg meg nem kapja. Kevés jót lehet róla elmondani, de ha egyszer valamit megígér, azt betartja. Rengeteget bír beszélni, soha semmit nem vesz komolyan, mindenből viccet csinál. Kora ellenére rendkívül gyerekes, így mindenben a szórakozást keresi. Régebben az áldozatait beteg, kegyetlen módon végezte ki, de manapság már viszonylag könyörületesen bánik velük.

Élettörténet: Alacsony rendű angyalként tevékenykedett, amolyan hírvivő volt, így sokszor tartózkodott a Földön. Nem érintkezett emberekkel, de amennyit hallott róluk, sosem voltak szimpatikusak neki. Titkon megvetette és gyűlölte őket, bár ezt senkinek sem vallotta volna be. Egy nap egy francia kislány őrangyalának nevezték ki. Ahogy látta őt felnőni, a véleménye egyre inkább megváltozott. Addig soha senki nem beszélt neki arról, hogy a halandók mennyi dologra képesek, olyan dolgokra, amiket ő soha nem fog átélni vagy megtapasztalni. Kíváncsi volt milyen lehet érezni az étel ízét, milyen lehet mikor valaki hógolyóval dob meg, milyen lehet, mikor vannak érzelmeid. Mindennél jobban szeretett volna halandóként a Földön élni, ennek pedig egyetlen módja volt: a bukás. Tudta, ha elhagyja társait, soha nem térhet vissza hozzájuk, de nem érdekelte. 1666-ban felgyújtotta London városát, az angyalok letépték szárnyait és bukottnak nyilvánították.

Hobby: gyilkolás, éneklés (csak magának), olvasás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Imád az emberek világáról tanulni, így minden éven szerez egy igazolványt, amin az áll tizennyolc éves, hogy iskolába járhasson.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 18.

Módosítva: 2013. 01. 16. 18:28:34
Módosította: LordOfWorld

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).