Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caera Adair
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LordOfWorld

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú fakószőke haja egészen a derekáig ér, ezért legtöbbször összefogva hordja, hogy ne zavarja a harcban. Kékeszöld szemei rikítónak tűnnek sápadt bőrszíne mellett. Tekintete és arckifejezése szinte mindig semmitmondó, nem hagyja, hogy az érzelmei meglátszanak rajta. A törzsében magas lánynak számít a maga százhetven centijével, amiért egész életében csúfolták. Rendkívül vékony testalkata miatt sokan nem látják benne az ellenfelet, de valójában egy megtermett férfit is képes a földre teríteni. Nem hajlandó női ruhákat viselni, folyton nadrágban van még a ceremóniákon is, tesz arra, ha valaki tiszteletlennek tartja emiatt. Karját a törzse férfiaira jellemző fehér nonfiguratív tetoválások borítják, amit egy rendkívül fájdalmas módszerrel készítenek.

Jellem: Általában keveset beszél, csak olyankor szólal meg, ha olyannal beszélget, akit érdemesnek tart rá vagy ha felbosszantják. Büszke az eredményeire és ezt nem fél kinyilvánítani, a szerénység nem épp az ő asztala. Arrogáns és bunkó módon viselkedik másokkal, de legbelül csak elveszett kislány, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy a számára legfontosabb személy elismerje, az apja. Nincsenek barátai, úgy gondolja magán kívül senkiben nem bízhat. Egyedül talán a tanítójával és a törzs vezetőségével tisztelettudó. Maximalista, minden tökéletesen akar csinálni, ezért órákig képes gyakorolni, hogy kiválóra csiszolja a mozdulatait és az erejét.

Élettörténet: Az apja világéletében fiút akart és az egyetlen gyereke, aki született, lány lett. Hölgyként nevelték, mindig szófogadó volt, de nem tudott beletörődni abba, hogy az apja keveset foglalkozik vele és hogy semmibe veszi azt, amit tesz. Titokban felkereste a törzs legöregebb és legtapasztaltabb katonáját, hogy készítse őt fel, de persze nem akarta elvállani. Régi felfogású volt, úgy gondolta, nők nem valók a harctérre, de Caera elszántságát látva meggondolta magát. Rengeteg év és keserves, fájdalmas kiképzés árán ugyan de megtanult mindent és elkezdte használni a jégmágiát is. Hamar kiderült, hogy távoli harcban sokkal jobb, mint közeliben, ezért főleg íjászatot tanult és az erejére fektette hangsúlyt. Azóta is az az álma, hogy az apja egyszer azt mondja, büszke rá.

Hobby: íjászat

Foglalkozás: harcos

Extrák: Közelharcban leginkább gyorsasága és akrobatikus mozgása miatt sikeres, mire valaki erőt gyűjtene, hogy megütné, már el is tűnik.

Képinfo: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).