Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hamamoto Akiyoshi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Thalia

Kor: 20

Külső leírás: Mélybarna hosszabbra hagyott haj, melyet időnként hátul összekötve is visel. Ezt kevésbé szereti. Kék szemek, melyekkel bármit képesek elérni, amit csak akar. Arca tökéletesen szabott arisztokrata vonású épp olyan amilyennek lennie kell. Magas kb. 190 cm. Arányos testalkatú, kissé kisportolt. Szeret különlegesen öltözködni, legtöbbször feketét és fehéret hord. Minden ruháit egyedileg készítteti.

Jellem: Egész lényét körüllengi egy arisztokratikus felsőbb rendűség. Ennek ellenére rengetegen barátkoznak vele vagy akarnának ezt legfőképp rangja és befolyása miatt teszik. Így az úgynevezett barátaival nem is foglalkozik túl sokat. Személyisége elég változékony, mindig olyannak tűnik amit elvárnak tőle. Hidegen kezel mindent de nem veti meg az élvezeteket. Viselkedése alapján úgy tűnik egyáltalán nincs szíve. Minden módon megszerzi amit akar. Sok esetben a szüleit is zsarolja, átgázol bárkin ha érdeke úgy kívánja.

Élettörténet: Arisztokrata szülei második gyermekeként született. Nagy volt az öröm ugyanis ő volt az első fiúgyermek a családban. Ezután édesanyja két babát vesztett el még csecsemő korában. 4éves volt amikor 6 éves nővére tüdőbetegséget kapott és meghalt. Ezt követően minden figyelem Yoshira irányult és ez így is maradt mert anyja nem tudott több egészséges gyermeknek életet adni. Ez Yoshi legjobb ütőkártyája ha akar valamit, ő az egyetlen gyerek ami alapból is nagy szégyen egy ilyen magas rangú családban, de ha ő sem vinné tovább a család vagyonát, jó hírét és pozícióját akkor számukra minden összeomlana. Yoshit a legjobb iskolákba járatták és éppen ezért bármit megadtak neki amit kért. Teljesen elkényezették. Most 20 évesen a családi vállalkozás átvételére készül. Amikre azután kerül sor hogy feleségül vette menyasszonyát, Taniesuet.

Hobby: sport, jogi ügyekben vitázás, szórakozás, csábítás

Foglalkozás: az apja cégénél dolgozik, nemsokára vezetője lesz

Extrák: nincs

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 18.

Módosítva: 2013. 01. 16. 13:40:15
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).