Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: gróf Cameron Milborrow
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LordOfWorld

Kor: 22

Külső leírás: Félhosszú hófehér haja igazi különlegességnek számít családjában, ahol szinte mindenki egytől egyig fekete hajjal büszkélkedik. Ehhez sötétbarna már-már fekete szemek társulnak, amit dús fehér szempilla övez. Bőre porcelánszerű, világos és szinte mindig hidegebb az átlagnál. Egy gyerekkori balesetnek köszönhetően hosszú heg húzódik a hátán. Átlagos testmagasságú és súlyú, vívással tartja magát formában. Bal kezének hüvelykujján ezüst pecsétgyűrűt hord a Milborrowk címerével, amit nagyon ritkán vesz le maximum alváshoz.

Jellem: Amikor az ember megismeri és először találkozik vele egy kedves, intelligens, elbűvölő és jólnevelt fiatalembert lát maga előtt. Pontosan tudja, hogy kell viselkedni másokkal és mit kell tennie, hogy akárkivel megkedveltesse magát. A felszín alatt egy manipulatív, rögeszmés alak rejtőzik, aki bármit képes megtenni a célja elérése érdekében és egyáltalán nem izgatja ha áttapos másokon. Látszólag higgadt természetű, de ha valaki megsérti az egoját már áshatja is a sírját. Nem hisz a szerelemben, a hölgyekben csak az élvezeti forrást látja.

Élettörténet: Walesben, Bangor egy külvárosi birtokán született második fiúként. Apját kötelessége Londonba szólította, így gyerekkorát ott töltötte. Egészen kiskora óta érdekelték a stratégiai játékok, a katonai vezetés, minden álma az volt, hogy Indiába utazva a polgárháborút segítse, de túl fiatal volt és nem rendelkezett vagyonnal. Mire serdülő lett új ötlettel állt elő: a felsőház tagja szeretett volna lenni, de cím és pénz híjján ez is lehetetlennek tűnt. Másodszülöttként nem is számíthatott támogatásra. Egy nap, mikor az apja távol volt eldöntötte, valahogy ráveszi a bátyját ruházza át a jogot, de még mielőtt a szobájához érhetett volna zajra lett figyelmes a szülei szobája felől. Az anyját találta ott a tanítójával. Lesokkolta egy pillanatra, de megőrizve hidegvérét alkut kötött az anyjával: amennyiben elintézi, a jog, az örökség és a grófi cím rá szálljon, nem mondja el az apjának. Minden a terve szerint ment, így tizennyolc esztendősen saját birtokot vett és építkezni kezdett a London gazdagabb negyedében. Hamar belevetette magát az alvilági ügyekbe, ópiumkereskedelemmel kezdett el foglalkozni, de emellett egy óraalkatrész gyártó céghez társult leplezve valódi munkáját. Azóta gondtalan életet él.

Hobby: az élet élvezése, vívás, zongorázás

Foglalkozás: ópiumkereskedő, üzlettárs

Extrák: Munkája ellenére soha nem élt illegális szerekkel. Mániája a bálrendezés, élvezi a felhajtást maga körül és imádja a szép hölgyeket.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 14.
2013. 01. 17.

Módosítva: 2013. 01. 17. 10:14:37
Módosította: LordOfWorld

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).