Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Leslie
Kategória: Hentai
Feltöltő: Tifa

Kor: 17

Külső leírás: Magas, vékony testalkatú. Pont emiatt szinte lehetetlen számára megfelelő méretű ruhákat találni. Vagy kilóg belőle a hasa, vagy bő rá. Annyi pénze sajnos nincs, hogy minden ruhadarabját magára szabassa. Csípője keskeny, de formás, dereka vékony, vállai nem jelentősen szélesek, mellei kerekek, és aprók. Arca akár egy porcelán babáé, nemtelen. Telt ajkai, pisze orra, hatalmas szemei egyik nem jellegzetességeit sem viseli magán. A legtöbb embert leginkább szemei színével hozza zavarba. Egy ritka, de annál mutatósabb mutáció eredményeként az egyik sötétbarna, míg a másik zöld. Szemöldöke enyhén ívelt, szinte egyenes. Haja egyedi stílusban van vágva. Frufruja éppen csak egy vékony tincs, arca két oldalát egy-egy tincs szinte keretbe foglalja, füleinél a vállát sepri, míg leghátul egészen a csípőjéig ér egy széles tincs. Füleiben három pár karika fülbevalót hord, bár ez inkább a fiúk szokása. 175 centijének köszönhetően lábai hihetetlenül nyúlánkak, főként az általános iskolában sokáig űzött szertornának köszönhetően. Az iskolai egyenruha helyett bő szabású farmernadrágokban, és különböző rock zenekarok képével díszített bő pólókban jár. Ezt általában egy 14 lyukú Red Rooster bakanccsal spékeli meg, melyet apjától kapott egy katonai boltból. Ha ezt a cipőt veszi fel, fel szokta gyűrni a nadrágja szárát, hogy kilátsszon a bakancs hosszú szára.

Jellem: A tipikus renitens eminens. Szótlan, lefitymálja a szabályokat, nem figyel az órákon, de a dolgozatai mind ötösök. Hogy ezt elérje, a szabadidejében szokott olvasni, az órákon nyelvleckéket, általa felvett oktató műsorokat hallgat. Nem szokott barátkozni, csak minimális kontaktust tart csak az osztályával. Az iskolát csak egy ugródeszkának tekinti, nem óhajt különösebben kötődni hozzá. Mikor idegenekkel találkozik, visszahúzódó, sőt kissé elutasító is. Nem szereti a fizikai kontaktust senkivel maximum egy nagyon rövid kézfogás erejéig.

Élettörténet: : Édesanyja takarítónőként, édesapja pedig kertészként dolgozik, mióta az eszét tudja. Éppen ezért nincsen túl sok pénzük, ráadásul új családtag született nemrég. Leslie nehezen viselte a róla elforduló figyelmet, de rossz érzéseit magába fojtja, nem hajlandó szüleivel kommunikálni. Apró megmozdulásai, mint a különös hajviselet, vagy a füle kifúratása nem olyan mértékű jelzések voltak, melyeket szülei észrevettek volna. Ahogy anyja tudomást szerzett áldott állapotáról, az idő előre haladtával egyre kevesebb és kevesebb figyelmet kapott a lány, ezért magába forduló, elszigetelt lett. Elhatározta, hogy az orvosi egyetemre megy tovább tanulni, hogy ne legyen olyan szegény, mint a szülei. Így került be a Hill High School-ba. Ez a neves iskola Kromorta város szélén áll. Kromorta egy város azon dúsgazdag embereknek, akik nyaralni vágynak, valamint azok gyermekeinek. A gyerekeknek hívós iskolát hoztak létre. Vagyis a város az iskola miatt, az iskola a város miatt létezik. A várost, és az iskolát egyaránt az ott lakó gazdagok tartják el, és fenn, így teljesen szuverének más városoktól, és az országtól. Kromorta ugyanis Brazília azon városainak egyike, melybe csak a kiváltságosak juthatnak el. Monumentális kastélyépületében minden tudományra kiterjedő középiskolai szintű illetve az egyetemre felkészítő részleggel rendelkező intézmény van. Az épületben még helyet kapott egy kisebb kollégiumi rész is, hogy azok is nyugodtan tanulhassanak itt, akiknek szülei nem tartózkodhatnak egész évben Kromortában. Az anyagilag nem kiugróan jól szereplő Leslie ebben a közösségben kifejezetten feltűnő jelenség. Itt létét is ösztöndíjjal tudta kivitelezni, de minden nap hazajár, hogy a kollégiumi költségekkel ne terhelje családját.

Hobby: Tanulás, csomók kötése.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Jobb lapockáján a tetoválás egy nonfiguratív ragadozó madarat ábrázol előremeresztett karmokkal.

Képinfo: A képet én rajzoltam át, de nem az egészet rajzoltam én. (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 10.
2015. 06. 19.

Módosítva: 2015. 06. 19. 17:34:04
Módosította: Tifa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).