Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Natsuko Aisuru
Kategória: Hentai
Feltöltő: vicii

Kor: 21

Külső leírás: Mikor meglátod a tömegben sétálni, először nem tűnik fel. Csak egy bájos, csinos fiatal hölgy, olyan, akár a többi. Első ránézésre semmi különleges nincs benne. Aztán mikor elmosolyodik, a kedvessége és szinte beragyogja az egész világot, és már abban a pillanatban tudod, hogy egy különleges nővel van dolgod. Nem túl magas, alig több, mint 160 centi. A lábai hosszúak és formásak, szinte bűn elrejteni őket. Csodás lábai vannak, ezért is hord olyan sokszor szoknyát. Combjai hosszúak, minden férfi tekintete megakad rajtuk. A csípője kerek, egy kicsit széles, de hát senki nem lehet tökéletes, nem igaz? Ettől csak még bájosabb, még nőiesebb. A dereka karcsú, és az átlagnál egy kicsit nagyobb mellei vannak. Nevezhetnénk prűdnek, de kifejezetten kerüli a nyitott, mély dekoltázsú felsőket. Nem szereti mutogatni magát, és ettől a férfiak fantáziája általában még inkább be szokott indulni. Karjai hoszúak és vékonyak, ujjai kecsesek. Körmeit egy kicsit hosszabbra hagyja, és sosem festi őket. Öltözködésében mindig elegáns, visszafogott. Szereti a lágy, pasztell színeket, a szürkét, kéket, rózsaszínt, lilát. Általában a munkahelyén mindig kosztümben jelenik meg, egy visszafogott, elegáns darabban. A magassarkú cipőket sem veti meg, de vigyáz, hogy a sarok ne legyen túl nagy. Munkán kívül szereti a farmernadrágokat, és sokszor a szoknyákat, de térd felettit azokból sem húz. Kiegészítőket nem nagyon visel, ódzkodik az ékszerektől és a csecsebecséktől, még fülbevalója sincs. Kimondottan szép nő, az arca bájos, elbűvölő. Apró, kerek kis áll, vékony, málna színű ajkak, melyeknek a sarkában mindig bűbájos kunkor csücsül. Szinte kivirágzik az arca, mikor mosolyog. Fitos kis orra játékossá teszi az arcát, nagy, kifejező szemei pedig szinte foglyul ejtik a szemlélőt. Csokoládébarna színük van, és hosszú, dús, éjfeke szempillái. A tekintete hátborzongatóan átható, mikor a szemébe nézel, olyan érzésed van, szinte a lelkedbe lát. Emiatt a furcsa tulajdonsága miatt csak nagyon kevesen tudnak hazudni neki. A szemöldöke vékony, szép ívű, gesztenyebarna, akár a haja. Fürtjei vállig érőek, a frufrutól pedig még bájosabb az arca.

Jellem: Natsuko egy igazán kedves, búbájos lány. Egy igazi jótét lélek. Egy ember mellett sem tud úgy elsétálni az utcán, hogy ne köszönjön neki, vagy ne legyen egy-két jó szava hozzá. Első ránézésre egy naiv, ártatlan kislánynak látszik, azonban ez nem teljesen egyezik az igazsággal. Nem naiv ő, csupán mindig a legjobbat feltételezi az emberekről. Hisz benne, hogy létezik emberi jóság, még akkor is, ha a világ folyton-folyvást az ellenkezőjét bizonygatja. A bizalmát mindig megelőlegezi, és ha csalódik is, nem mutatja. Sokáig képes tűrni és nyelni, könnyen megbocsájt, de csak egy bizonyos határig. A sok csalódás lassan összegyűlik benne, és mikor megtelik a pohár, az illető egy életre elvágta magát tőle. Teljesen váratlanul tör ki, akár egy orkán. Mindenki szende kislánynak nézi, mert első találkozáskor elég bátortalan és zavarodott, csak pironkodik össze-vissza, de a látszat csal, igenis képes a sarkára állni, ha úgy kívánja a helyzet. Erős és határozott nő, ha annak kell lennie. A tűrőképessége valami emberfeletti. Képes napokon keresztül megállás nélkül gürcölni, végtelen kitartással. Persze ennek előbb-utóbb a levét is megissza, de hajlamos túlzásokba esni. Örök maximalista saját magával szemben, és sokszor a saját egészsége bánja a hajszát. Nem egyszer megjárta már, de valahogy nem tud tanulni a hibáiból. Hatalmas benne az anyai ösztön, ha elárvult, segítségre szorult gyerkőcöt, esetleg kisállatot lát, azonnal felkarolja. Nagyon szereti az állatokat, de sajnos nem tarthat otthon a munka miatt. Ha férfiakkal találkozik, először mindig nagyon távolságtartó. Rettentő könnyen zavarba lehet hozni, nem kezeli jól ezeket a helyzeteket. Általában csak habog meg pirul össze-vissza, igazán mulatságos látvány. Aztán amikor már tényleg nem tud mit kezdeni a helyzettel, egyszerűen elmenekül. Félénksége csak hosszú idő múltán oldódik, de mikor megjön a bátorsága, egy igazán aranyos, imádnivaló lányt ismerhetünk meg. Régóta dédelgetett álma, hogy egy tisztességes férfit találhasson, akire majd támaszkodhat, megadjna neki a kellő lelki támogatást és élete utolsó percéig vele marad.

Élettörténet: Natsuko szülei egészen fiatalon hagyták el az országot és külföldön telepedtek le. A szülei állatorvosként üzemeltettek egy kisebb rendelőt az otthonuk közelében. Nem voltak gazdagok, de mikor a kis Natsuko a világra jött, biztosítani tudták neki a kellő anyagi hátteret. A kislány szeretetben nevelkedett, a szülei tisztességre tanították. De persze ahogy lenni szokott, semmi sem tart örökké, a kis rózsaszín szappanbuborék kipukkadt. Az asszony rajtakapta férjét egy másik nővel és azzal a lendülettel ki is tette a szűrét. Bár a férfi bocsánatért könyörgött, a nő nem tudott benne többé megbízni, szétváltak útjaik. Natsuko ekkor csupán hat éves volt. Egy darabig tartották a kapcsolatot a kislány miatt, az apuka minden hétvégén elvitte Natsukot kirándulni, vagy egy kis kalandra, de ahogy telt az idő, ezek a kiruccanások szép lassan elmaradtak. Natsukonak sosem voltak igazán nagy tervei, ha a tanárok megkérdezték őt az iskolában, mi akar lenni, sosem tudott válaszolni. Nem voltak konkrét elképzelései. Emiatt nagyon sokat örlődött magában, de egyszerűen nem volt olyan dolog, ami különösebben megfogta volna. Így hát hagyta, hadd sodorja az ár. Talán már maga sem tudja hogyan, de kikötött egy főiskolán, elvégzett egy néhány éves irodai asszisztens képzést, majd titkárnői állást keresett a közelben. A saját lábára állt, bérelt egy kis lakást, és azóta ott tengeti az életét. Sokszor váltott munkahelyet, a kíváncsiság, a kalandvágy hajtja. 18 éves korában megismerkedett egy Thomas nevű fiúval. Első látásra szerelem volt, elsöprő és forró. Sokáig voltak együtt, Thomas még meg is kérte a kezét. Natsuko menyasszony volt, élete legboldogabb napja volt, mikor az oltár elé vonult... Kereken két éve házasok. Boldogok együtt, viszont a férfi túlságosan a munkájának él, sokszor elhanyagolja Natsukot. A lány megértő, továbbra is kitartóan szereti, de ahogy múlik az idő, üresség és csalódottság tölti el a lelkét. Sosem veszekedtek, viszont Natsuko egyre többször hozza fel férje munkamániáját. Gyerekről még nem volt szó, és ahogy a dolgok állnak valószínűleg nem is lesz egy darabig.

Hobby: Olvasás, kávézgatás a barátaival.

Foglalkozás: Titkárnő.

Extrák: --- nincs túl sok barátja, de az a kevés annál jobban szereti --- nagyszerűen süt és főz --- teljesen meg van elégedve az életével. Azóta sincsenek nagyratörő vágyai vagy álmai, ő egyszerűen így érzi jól magát --- édesapjával nem tartja a kapcsolatot, csak édesanyjával --- nagyon édesszájú --- imádja a telet ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 27.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:29:05
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).