Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kenzo Ramsay
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 20

Külső leírás: Sötét szőke haja lapockájáig ér, amit vagy kiengedve vagy éppen lófarokba fog, de egy tincset mindig kihagyj. Gyönyörű smaragdzöld tekintete csak még vonzóbbá teszi amúgy is lágy vonású, szép arcát. Vidám, édes mosolya csak még inkább vonzza a tekintetet, de ő maga még a mai napig nincs vele tisztában, hogy milyen hatással is van környezetére. Bőre hibátlan, napbarnított és minden porcikája tökéletes. Sokat köszönhet a géneknek, de a sok futás is rásegített formás testalaktára. Legtöbbször farmert, színes felsőket és ingeket hord, futáshoz persze melegítőt, de nem veti meg az elegánsabb ruhákat, ha éppen olyan kedve van.

Jellem: Mindig is egy kedves, vidám, mosolygós srác volt. Szeret ismerkedni és barátkozni és könnyen is megy neki. Ő az a fajta ember, akit nem lehet utálni. Sok barátja van, akiket imád és mindig számíthat rájuk, ahogyan ez fordítva is igaz. Nagyon nagy türelemmel van megáldva és nehéz felbosszantani igazából csak a bátyjának sikerül, de akkor is ritkán emeli fel a hangját, de ha meg is teszi, akkor rögtön bocsánatot kér még ha nem is ő a hibás, mert neki ilyen a természete. Kerüli a vitákat, a konfliktusokat, mert nem szereti, hanem a békére törekszik, így az erőszakot és mai napig nem érti azokat, aki az öklükkel intézik el problémájukat. Jól vág az esze hamar megjegyzi a dolgokat, főleg ami érdekli. Őszinte és egyenes ember és elmondja akkor is a véleményét, ha az illetőnek éppen nem tetszik, de mind ezt próbálja úgy csinálni, hogy a másikat ezzel ne sértse meg. Egy örök gyerek, aki imádja a meséket, bolondozni, de mellette tud nagyon komoly is lenni. Álmodozó típus, aki képes a kis dolgoknak is örülni. Mindig mosolyog még akkor is amikor fáj neki, mert nem akarja, hogy mások aggódjanak érte.

Élettörténet: Gazdag családba született, édesanyja belehalt a szülésbe. Apja mindig is sokat utazott így őt és bátyját nagyapja nevelte fel. Bár soha senki nem hibáztatta, hogy meghalt az édesanyja, amikor szülte őt, ő kicsiként magát hibáztatta és sokat sírt emiatt, de ahogyan cseperedett elfogadta, hogy erről a tragédiáról nem tehet. Mindig is úgy érezte és érzi is, hogy ő a család fekete báránya, hiszen bátyja és nagyapja is nagy nőcsábász, de ő maga nem. A bátyával a mai napig nem jön ki jól, hiszen teljesen mások. Kenzo bár nem ért egyet a bátyja viselkedésével és életmódjával, de mégis örülne, ha jóban lennének és régen próbálkozott is, de a testvére csak csesztette és beszólogatott neki, ahogyan most is teszi így már úgy van vele, hogy lépjen a bátyja ha akar valamit. Mindig is népszerű volt a lányok körében, de ennek ellenére a mai napig szűz, mert neki nem a testiség, hanem az érzelmek számítanak. Nem érdeklik a beszólások és a cikizések, mert ő nem tartja annak magát, mert szűz vagy hogy semmilyen tapasztalata nincsen a testiség terén. Jelenleg az Orvosi Egyetemre jár, ahol gyógytornásznak tanul, ami a múltjához köthető. Tinédzser korábban volt egy balesete és a lábával gyógytornászhoz kellett járnia. Nagyon megtetszett neki ez munka, hiszen mindig is szeretet másokon segíteni és szeret emberek között lenni, így emellett a hivatás mellett döntött.

Hobby: futás, olvasás, barátaival lenni, különböző kávék megkóstolása ( minden fajta kávét ki akar próbálni és bárhova utazik mindig kipróbálja a helyi specialitást, ha van) , mese nézés

Foglalkozás: Tanuló (gyógytornász)

Extrák: *** Azami Benjamin Ramsay seméjéhez *** Szűz minden értelembe *** Minden reggelét futással kezdi kint a szabadban, csak akkor hagyja ki, ha annyira beteg, hogy mozdulni se tud vagy nagyon rossz idő van kint, de az eső nem igen szokta eltántorítani *** Koffeinfüggő naponta minimum 3 kávét iszik. Reggel jobb elkerülni, addig amíg nem issza meg kávéját, mert anélkül igen csak harapós ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 06.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:15:31
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).