Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanna Brightmore
Kategória: Hentai
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 24

Külső leírás: A maga 165cm-es magasságával aligha tűnik ki a tömegből, és teljesen átlagos külseje sincs segítségére ebben. Hosszú, hátközépig érő haja sötétbarna, már-már fekete, akár csak szeminek tükre, amik szomorkásan csillognak a világra. Csinos pofija van, szép, rózsaszín ajkai, és kellemes árnyalatú, enyhén napsütötte bőre. Alakja karcsú, mellben viszont hagy némi kívánnivalót még, legalább is, a férfi szemnek biztosan. Hanna azonban tökéletesen meg van elégedve hétköznapi kinézetével, amire amúgy sem fordít sok gondot. Ritkán sminkel, még ritkábban látni rajta elegáns ruhákat, tökéletesen beéri a kényelmes, strapabíróbb darabokkal. Egyedül haját szokta olykor kezelésbe venni, és a kis fésülködő tükör előtt különféle frizurákat kreál belőle, de végül mindig kifésüli, és hagyja, hogy a maga természetes módján, szál egyenesen vissza simuljon hátára. Egyetlen ékszert visel állandó jelleggel, egy nyakláncot a rajta csillogó ezüst medállal, amit húgától kapott.

Jellem: Csendes, békeszerető és konfliktus kerülő ember, aki türelmének hála, a legádázabb vevőt is képes megpuhítani. Szeret beszélgetni, ha méltónak találja rá a másik felet is, de akkor viszont szabályosan le kell fogni végül, hogy hagyja abba a fecsegést. Ha valakit nem kedvel, azzal érezteti is, legalább is, próbálja. A számára unszimpatikus emberekkel nem igen, vagy csak vonakodva áll szóba, és egész testbeszéde elutasítóvá válik. Konkrétan azonban még soha, senkit nem küldött vissza az anyukájába, nem szokása a csúnya beszéd sem. Alapvetően kedves és könnyen megszerethető ember, de nem a társaságok lelke, jobb szeret egyedül lenni. Egyetlen igazi szerelme van, mégpedig virágai. Boltjában mindenféle növény megtalálható és megcsodálható, őrületes tehetsége van gondozásukhoz. Karcsú ujjainak fürge mozdulataival, pillanatok alatt komponálja össze a legszebb csokrokat, igazi művész. Imádja a munkáját, a növényeket és virágokat, mert elmondása szerint, sok mindenben lehet csalódni az életben, de a virág biztosan nem hazudik.

Élettörténet: Átlagos, középosztálybeli család első gyermeke. Szép és tartalmas gyerekkora volt, az iskolában példás és szorgalmas tanulóként állt helyt, és már akkor eldöntötte, kertészettel, vagy legalábbis, valami hasonlóval akar foglalkozni majd. Már kis gyerekként kisajátított egy darabka földet a házuk melletti kertből, és csakhamar ráérzett a dologra, mert alig pár éven belül ő nevelte a legszebb virágokat az utcájukban. Szülei áldásuk adták tervére, és húga is lelkesen támogatta, remélve, hogy egyszer közös üzletük lesz majd. A kislány azonban más szenvedélynek is hódolt, mégpedig a lovaglásnak. Hanna hetente kétszer elkísérte húgát a közeli farmra, és néha ő is nyeregbe szállt. Nem volt különösebb baja a dologgal, egészen addig a végzetes napig, míg szeretett testvérét a szeme láttára taposta halálra egy megbokrosodott kanca. Hanna azóta irtózik a lovaktól, szabályosan retteg tőlük, és bár évek teltek el azóta az iszonyatos baleset óta, ő soha többé nem lovagolt, sőt, a lovakat is nagy ívben elkerülte. Iskoláit befejezve, elhagyta szülei házát, és a szomszéd városban nyitott egy virágboltot, ami húga után a Daisy nevet kapta. Emlékeiből nem tudta kitörölni a rettenetet, amit látott, testvére vérmaszatos, elgyötört arca még mindig kísérti álmaiban, és hiába tudja, nem segíthetett rajta, bűntudata van. Minden héten pszichiáterhez jár, az elmúlt egy év terápiája azonban nem hozott túl sok eredményt, és Hanna kezdi feladni a reményt, hogy valaha is képes lesz megbarátkozni a lovakkal, és túltenni magát a tragédián.

Hobby: Kertészkedés, ikebana készítés, sétálás a parkban

Foglalkozás: Virágbolt tulajdonosa

Extrák: Equinofobiás – retteg a lovaktól. Nem, a plüss pónival nem lehet kizavarni a világból, de ha igazi lovat lát, bepánikol és ösztönszerűen menekülni kezd, légvételi nehézségei lesznek és nehéz megnyugtatni. *** Egyedül él a virágüzlet feletti lakásában, egyetlen háziállata egy gülü szemű aranyhal, de az egész lakása úgy fest, mint az amazonasi őserdő. Mindenfelé és mindenféle virágot tart, nevel és szaporít, lassan talpalatnyi helye sem marad már tőlük. *** Rendszeresen jár pszichiáterhez, remélve, egy szép napon képes lesz túl lépni fóbiáján. *** Foglalt: Oosakinanának ***

Képinfo: - (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).