Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nnoitra Jiruga
Kategória: Bleach
Feltöltő: yoshizawa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Aránytalanul magas Espada, akit sovány testéhez simuló felsője csak még szembetűnőbbé tesz. Kabátja magasítása ugyanis jóval vékony, nyaka, és hosszúkás arca fölött ér véget, ráadásul körülöleli válláig lelógó sötétfekete tincseit is. Miért van rá szüksége? Nem tudni. Talán élvezi az emiatt rá szegeződő tekintetek. Nadrágja felsőjéhez hasonlóan furcsa, sose gondolnánk, hogy egy bőszárú hakamában, valamint olyan lábbeliben, mint amit visel, sebesebben tud még a szélnél is mozogni. Talán épp emiatt nézik le ellenfelei, és teheti el őket szinte mindig egy pillanat alatt lábai alól. Szép sötétszürke szemének nincs párja, a szemkendője alatt álarcának maradékával körbevett lyuka van csak. Járása büszke, mosolya pedig szinte mindig a füléig ér, nincs olyan pillanat, amiben ne gondolna valami véresre, vagy erőszakosra. Rangját jelző számának tetoválása a nyelvén található, minden vele szembeszállónak büszkén, vagyis inkább már gunyorosan mutatja.

Jellem: *vigyázat, innentől végig spoiler * Szabadszájú himsoviniszta, aki a nőket még lábtörlő számba se veszi. Szíve szerint végezne is az összessel. Főként Halibel böki a csőrét, hiszen rangsorban jóval felette áll Aizen besorolása szerint. Vele ugyanúgy még a többi előtt végezni fog, mint ahogy Neielt eltakarította, csak még nem talált olyan piszkos trükköt, aminek a segítségével eltakaríthatná az útjából. Erős a nő, de nála jobb nem lehet, felette meg végképp nem állhat egy fehérnép. Ez az ő életszemlélete. Másik kedvenc világnézete az az, hogy a győzelem mindenképp győzelem, még akkor is, ha alattomos módszerrel szerezte. Sportszellem, és becsületesség… Ugyan már… Azokkal nem lehet semmit sem elérni… Az ágyban is durva, amellett, hogy kéjelgő, Teslát se egyszer tette már a magáévá… Aizen nevében mindig bátran öli meg azokat, akik az útjában állnak.

Élettörténet: Annyi derül ki róla az animében, és a mangában, hogy Neielt borzasztóan gyűlölte. Annyira, hogy habár rangban felette állt, és nem egyszer meg is alázta őt harcaik során, azzal a könnyedséggel, amivel a földbe döngölte, addig ügyeskedett, amíg Aporró egy találmányával szét nem tudta törni a lány maszkját. Eredetileg a halált szánta a lány sorsának, de borzasztóan élvezte, hogy a gyermeki testbe kényszerült 3-as semmit se tud arról, hogy ki ő, arról meg végképp nem, hogy hol van, nevetve dobta ki a kastélyból Huerto Mundoba.

Hobby: ölni, és Teslát kínozni, de mostanában Espadak után is érdeklődik…

Foglalkozás: Aizen seregében a Qinto Espada

Extrák: Kardja Santa Teresa (Imádkozó sáska), támadási parancsa: Imádkozz! * Fegyvere, ami egy hosszú nyélen egymással ellentétes irányban elhelyezett két félholdból áll, és egy lánccal van a kezéhez kötve nem hasonlít kardra. * Cerot is előszeretettel használ * Ha szabadon engedi az erejét, a fején csuklyája helyett egy félhold szerű szarv díszeleg, és végtagjai, amik hirtelen meg is sokszorozódnak, és kemény, csontszerű védőréteget kapnak, visszanőnek, ha levágják őket. Ilyenkor kardjából is több félhold alakú fegyver lesz. * Foglalt, Rauko Grimmjow drágájához.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).