Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caeso
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 16

Külső leírás: Vonásai, attribútumai messziről üvöltik másságát, különlegességét. Egy gall rabszolganő s római nemes együtt hálásának összterméke a névtelen, értékeket nem képviselő gyermek. Haja ehhez mérten – messze eltérő római társaitól- tejföl szőke, szemei az égi kékség mindenségével vetekszenek. Orra pisze, ajkai teltek. Szeplőket, anyajegyeket nélkülöző, tejfehér bőre szimmetrikus testet, arcot borít, így emelve Caeso árát, gazdagítva urának vagyonát. Csenevész termet, vélhetően nem lesz magasabb mint 165 centi, és súlya sem fogja elérni az „emberi”, hírhedt harcosok és jó polgárok testsúlyát.

Jellem: Amióta él éreztették vele nincstelenségét, létének helytelen mementóját. Értékét mindössze emeli a tény, miszerint technikailag még nem hált senkivel. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem járta be maga is a hadak útját. Vett már részt bordélyának orgiáin – ha szerves elemét nem is tette ki-, kapott már istenes verést is – nem egyszer- s azok a rikító lélektükrös is mérhetetlen tapasztalatról árulkodnak. Ajkai nem húzódnak mosolyra, gerince nem egyenesedik büszkeségről árulkodva. Egyszerű fiú Ő, kinek értékrendjét azon férfiak alakítják, kikkel kapcsolatba kerül. Bár műveletlen, tanulatlan, még is értelmes kölyök. Írni-olvasni nem tud, de a tiszteletet belé nevelték, így nem felesel, nem szájal. Érzelmei vannak ám remekül palástolja őket. Mimóza, könnyen meg lehet bántani. Gyakran sír, ám soha sem akkor mikor látják. Olyan akár egy asszony, vagy egy kutya; hű urához, és minden bizonnyal esetleges patrónusához is az lesz. Hogy mi a garancia ezen tényező bizonyosságára? A válasz egyszerű; nincs önálló gondolata. Mi több…Fél önállóan gondolkodni.

Élettörténet: Az ókori Róma és Görögország nem tért el sokban egymástól. Isteneik, kulturális értékeik, s még ruházatuk is sokban hasonlított egymásra. Voltaképp állami berendezkedésük kivételével minden más egyezett. Ennek értelmében hódításaik, s annak felhasználásai is. Rómában a meghódított területeket a katonák s a patríciusok kapták meg, a plebs pedig békességben élt. A leigázott népek halottak vagy rabszolgák lettek. Caeso édesanyja gall volt, ki egy jómódú patríciushoz került. A férfi rendszeresen látogatta éjjelente az asszonyt, s kapcsolatuk gyümölcse egyhamar meg is fogant. A nem kívánt gyermeket bordélyházba adták. Valamily’ csoda folytán elkerülte a kasztrálást, azonban ez nem azt jelentette, hogy ezen felül a szerencse kegyeltjévé vált. Sokadmagával nevelték tökéletes szeretővé, szemük sokat látott. Társaival ellentétben a bordélyház vezetője kiváltságosként kezelte, nagyobb figyelmet fordított rá – nagyobb profitot várva is Caesotol-. A rendszeres „ törődésnek” hála mindenki úgy tudja még nem hált férfivel, azonban ezen terület kivételével minden egyéb örömszerzési formát kiválóan ismer, és művel is. Szavát nem hallani, mosolyát nem látni. Fejét lehorgassza, kerüli a tekinteteket. Megalázkodó, hű. Tudja hol a helye, nem remél.

Hobby: Nem tud róla hogy lenne bármi is, ami számára kedves lenne.

Foglalkozás: Egy bordélyházban dolgozik

Extrák: : Retteg a sötétben, és a testi bántalmazásoktól, mivel mindkettő kijárt neki. Amióta az eszét tudja a bordélyban dolgozik. Hűségessé, alázkodóvá nevelték, ő az egyetlen fiú akit bárki megkaphat, de ahhoz hogy tényleg megszerezhesse borsos árat kell fizetni. Mindenki úgy tudja, hogy érintetlen, azonban a bordély tulaja egyszer-kétszer már belekóstolt a tiltott gyümölcsbe. Ezért is képes csupán gyertyafény mellett aludni. Retteg, hogy ismét belopakodnak hozzá az éj leple alatt. Apropó gyümölcs… Egyszer lopott az áldozati oltárról, ezért az ura úgy megverte a kezét, hogy ballja azóta sem működik rendesen. Eme hiba csekély, alig érzékelhető, ám avatott szem látja; nehezebben hajlik, kevésbé tud vele fogni, és érzéketlen minden féle ingerre. Különleges kincs Ő, akit leginkább eladás céljából tart fent a bordély. Nagy reményeket fűznek hozzá, ám személye lassan teherként érzékeltetik (egyre kevésbé képes eltűrni a delikvensek közeledését, nehezen alkalmazkodik a környezet- és partnerek- változásához, ezért használhatatlan, szégyent hoz a bordélyra); ezáltal minél előbb megszabadulnának tőle egy borsos összeg fejében.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 30.
2014. 08. 12.

Módosítva: 2016. 05. 03. 17:34:28
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).