Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jesse Wilson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 21

Külső leírás: Egy olyan jelenség, aki majdnem az összes lány tekintetét képes magára vonzani. Először is magas, ami – már csak akkor, ha az átlagot nézzük – egy jó pont lehet. Ránézésre is meg lehet állapítani, hogy foglalkozik a testével, széles a válla, és mivel az esetek túlnyomó többségében, feltéve ha az időjárás is kedvező, izompólót visel, hiszen szereti az elismerést, és abban nem csak karján látszanak izmai, hanem a hasán is. Bőre napbarnított, hiszen bőven van pénze szoláriumba járni, ha úgy hozza a helyzet. Arca kifejezetten karakteres, férfias. Szemöldöke elég vékony, de ez tökéletesen passzol szemeihez, amelyek szintén hasonló tulajdonsággal rendelkeznek, és zöld színben pompáznak. Jobb szemöldöke fölött található egy anyajegy, ami csak elsőre olyan feltűnő, elég hamar meg lehet szokni, hogy ott ékeskedik, sőt soknak még tetszik is ez az „adottság”. Haja színét leginkább a szürke és a barna összekeverésével kapjuk meg, de ő általában utóbbival definiálja. Elől egy irányba áll fel, kell hozzá egy kis zselé, hogy ezt a formát nap mint nap felvegye. Hátul egy-két tincs kikandikál, de még így is rendezettnek néz ki, és ezen felül kellőképpen dús is. Öltözködését tekintve mindig a divatnak megfelelően választ darabokat, szereti a kapucnis felsőket, dzsekiket, és ha melegebb idő van trikót is húz, ilyenkor otthon persze félmeztelen sétálgat. A divatnak megfelelően mostanság a csőgatyákat preferálja, és elég sokszor nem is húzza fel rendesen, de senkinek nem kell leírni ezt a fajta stílust. Cipőkből is jobban szereti a magas szárú darabokat, de ha rövidnadrágot húz, akkor kifejezetten szereti a rövid szárú converse cipőket, amiből még a bokazokni is kilátszik egy kicsit.

Jellem: Első ránézésre is megformálódik róla egy kép. Először talán mindenkinek az jut eszébe, hogy egy beképzelt kölyök, akit egyáltalán nem érdekel a másik, csak az aki az ő „súlycsoportjába” tartozik. Aztán kicsit jobban megismered, és a kezdeti véleményből kezd kialakulni valami más, ami nem tér el merőben az elsőtől, de ha valaki beférkőzik a baráti körébe, akkor a beképzelt részt rögtön le is lehet róla aggatni. Bár igaz, hogy ha valaki megérdemli azzal sokszor bunkó, lekezelő, de pontosan tudja, hogy mi a helyes és mi nem, ezért leginkább egy fapofát felvéve sétál el az illetők mellett, nem keresi a bajt provokálással, csak ha őt is elkezdik idegesíteni. Akkor nincs megállás, forrófejűsége miatt hamar nekimegy annak, aki csak ki mer kezdeni vele. Nagyon makacs, semmit nem ad fel addig, amíg nem éri el a célját, ez egyszerűen berögzült nála. Ebből kifolyólag nagyon bele tudja élni magát a dolgokba, és ha úgy hozza a helyzet képes eléggé elfajulni, de ezután pontosan tisztában van vele, ha bocsánatot kell kérni. Sok dologból tud viccet csinálni, ezért sokan komolytalan és felelőtlen embernek látják, de ez közel sem igaz, ha olyan társaságba kerül, akkor tud kulturált lenni, de nem szereti az olyan embereket, akik semmibe nem tudnak egy kis humort vinni, vagy viccként felfogni egy-két dolgot.

Élettörténet: Mit is lehetne mondani egy olyan emberről, akinek mindig mindene megvolt? Nem sok újat. Jesse apja az egyik leghíresebb számítógépekkel és játékokkal foglalkozó cég igazgatója, így családjának soha nem volt gondja a pénzzel, és egyetlen fiuknak sem kell nagyon aggódnia azért, hogy mi lesz belőle, ha nagy lesz. Mivel tizenéves korában is megkapta a legújabb játékokat és legkorszerűbb konzolokat, számítógépeket, nagyon élvezte azt, hogy ilyen helyzetben lehet, ezért a legtöbb fiú az iskolából nyalizott neki, hogy felmehessenek hozzá játszani, és ez szintén tetszett neki, így kihasználva ezt szerzett jó pár barátot. Egy idő után azonban rájött, hogy közülük egyikük sem igaz barát, ha bajba kerülne, nem állnának ki érte. El is zárkózott mindenkitől, csak a régi barátaival beszélgetett, és csak velük töltötte a délutánjait is, ha épp nem kockulni volt kedve. Az évek során nem sokat változott, még mindig jobban szeret régi ismerősökkel együtt lenni, de már lényegesen nyitottabb mások felé is.

Hobby: Számítógépes és konzolos játékok minden mennyiségben, még egy elég ismert Youtube csatornája is van, ahol bárki figyelemmel kísérheti, miközben játszik.

Foglalkozás: Apja magántanárokat fizet neki, így otthon tanul. A legközelebbi iskolába jár csak be vizsgákra és dolgozatokra.

Extrák: Oda van a pankrációért, sportokért. *** Volt már barátnője, de még mindig szűz. *** Bár már elköltözött, majdnem napi szinten tartja a kapcsolatot a szüleivel, és csak egy szavába kerül, máris megkap bármit, legyen szó egy kis pénzről, vagy bármi másról. *** Van jogosítványa, és csak úgy, mint több férfitársa, ő is oda van a kocsijáért.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).