Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jinguji Ren
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: 183 cm, 63 kg. Vállig érő, aranyszőke haja és világoskék szemei vannak. Szőke tincseiből pár mindig a szemébe és az arcába lóg, különlegessé téve megjelenését. Vékony, magas, mégis izmos, igazi szőke herceg. Fülében fülbevaló csipetnyi vagányságot kölcsönöz neki. Jellemének köszönhetően is gesztusai kedvesek, nemesek és finomak, az embernek önkéntelenül is tényleg valami elvarázsolt kastély jut az eszébe, ahol e kellemes fiatalember a könnyelmű herceg, aki bárkinek belopja magát a szívébe minden nagyobb gond nélkül, s örökre ott marasztal magánál. Ruhái is finomak és elegánsak, egyrészt az iskola kötelező egyenruhája is ilyen, másrészt, mivel egy gazdag család harmadik fia, egyébként sincs gondja, hogy drágább darabokat engedjen meg magának. Ingjei felső két gombja mindig kigombolva, nyakkendője is általában kikötve, amely laza külsőt kölcsönöz neki, amolyan igazi szépfiús, kacér megjelenést.

Jellem: Nem hiába született Valentin napkor, a női nem nagy csodálója, igazi selyemfiú, épp csak nem tartják el flörtölései miatt. (Kb. ez a különbség közte és egy selyemfiúcska között). Elég nemtörődöm fazon, látszólag semmit sem vesz túlzottan komolyan, szereti az új dolgokat, főleg, ha mellé még egyediek is. Igen népszerű a lány tanulók között. Ezt többek között annak köszönheti, hogy szereti szédíteni őket mindenféle bókkal vagy széptevéssel. Viszont ez nem mesterkélt, belőle természetesen jönnek ezek a megnyilvánulások, gesztusok, így gyanítható, hogy kifejezetten romantikus alkat. Harukát is szereti becézni mindenféle elég érdekes becenéven, míg fiú társait ugratni imádja a leginkább - különösen Syo-t, de Masatot sem kíméli meg saját filozófiája szerinti törődéstől. Sokszor egész önző is tud lenni, a zene kapcsán pedig az igazi szenvedély ölt testet benne. E gondtalanság mögött azért több húzódik, kifejezetten hajlamos a tépelődésre, és sokszor közel sem annyira magabiztos céljait és önmagát tekintve, mint amekkorának mutatja az egóját. Szerinte családja kvázi száműzte az “iparba”, s bár szereti a zenét, ha nincs Haruka közbenjárása, valószínűleg lázadó kamasz-effektustól űzve kicsapatta volna magát az iskolából saját magabizonytalansága és céljainak elhomályosulása miatt.

Élettörténet: Spoiler!!! Ren egy gazdag család harmadik gyermeke. Anyja is énekes volt, ismert sztár, de meghalt, s halála után a házból eltüntették minden nyomát, ami emlékeztethetett volna rá. Csupán ő igyekezett felvételeket megmenteni az asszonyról, s a mai napig sikerült megőriznie egy magnószalagot. Apja szigorú, valószínűleg szorosan fogta Rent is. Végül azt találta ki a családi kupaktanács, hogy mivel Ren harmadik fiú, a családi vállalkozásból semmit sem fog örökölni, így a Saotome idolképző Akadémiára íratják be, mivel az alkata és tehetsége is megvan hozzá, hogy így akár a család reklámarca is lehessen, s növelje hírét, ismeretségi körének kiterjedtségét. Eleinte nem kifejezetten érdekelte az iskola, és lázadóként mellőzött mindent, amit követeltek tőle, és egy fél házit sem teljesített, pedig az S osztályban kezdhetett, ahova a kiemelt tehetségek kerülnek. Végül a többiek hatására dolgozni kezd, és álmává teszi, hogy zenének éljen, de nem akármilyen zenének, kifejezetten annak, amit Nanami Haruka komponál. Az éneklés mellett tehetséges zenész is, kiválóan játszik hangszerén, a szaxofonon. S végül, bár nehezebben, de partnere lesz a lánynak abban is, hogy hatukból egy fiúbanda alakuljon, és így debütálhatnak végül közösen a tanév végén, ST☆RISH nevű formációként.

Hobby: darts, flörtölés

Foglalkozás: idol-képző tanulója,

Extrák: Születésnapja: Február 14. Vízöntő* Vércsoportja: B* Tud szaxofonozni.* Kedvenc ételei a fűszeres ételek és rajong az olasz konyháért, a csokit viszont nem szereti túlzottan. * Masatoval és Ranmaruval gyerekkori barátok * Szeret Harukának feltűnő, már-már pátoszos beceneveket adni, mint “Kis bárány”, “Elveszett bárány”, “Hölgyem”*Anime: Uta no prince-sama: Maji love 1000%

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 29.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 15:14:40
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).