Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emma Fernetsen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 22év

Külső leírás: Albínó lány azaz a szervezete nem termel elég festékanyagot. Legalábbis ezzel magyarázzák a sajtónak és az embereknek külsejét. Eképpen hosszú, gyönyörű szép fehér haja van és hatalmas,igéző fekete szempillái és szép élénk sárga szemei. Bőre akár a tökéletesen megmunkált márványt, tapintása mint a legdrágább selyemé. Nem túl magas lány csupán 162cm, kissé sovány testalkatú de mégis formás nem nagy keblű de mégsem kicsi, pont ideális. Nőiesen, kecsesen lépked az egész lényéből sugárzik a mérhetetlen elegancia. Nem oly drága ruhái kiemelik szépségét, olcsók de mégis eszméletlenül mutatnak rajta. általában magassarkúban jár de szereti a tornacipőket is. Az ékszerekért odavan főleg a virág mintásakért. odavan a szoknyákért mert azok megmutatják hosszú kecses lábait.

Jellem: Nagyon makacs természete van de ugyanakkor mégis megteszi amire megkérik. kifinomult és intelligens lány. teljesen ismeri az illemet. Mindig a legjobb oldalát mutatja másoknak. Halvány mosoly játszik az arcán ezzel megtévesztve az embereket. Mindenki ezt látja, de a valóságban egy elveszett lány aki kiakart törni a szürke hétköznapokból sikerült is neki csak mára a híres életet találja unalmasnak. Ha lehetne egy kívánsága az lenne, hogy újra a szüleivel lehessen. Nagyon ragaszkodó típus, akit megszeret foggal körömmel küzd érte a végsőkig. Igaz barát viszont keveseket enged közel magához, csak azokat akik kiérdemlik. Bálokra jár nagyon gyakran, diszkókba évente egyszer. Nem az a party állat inkább az úrinők közé sorolnám. Nem gőgös és nem nagyképű csak tisztában van a külsejével és az adottságaival. Rosszul viseli a negatív kritikákat mert megfelelési kényszere van. Addig hajtja magát míg a maximumot ki nem hozza magából. Nem szereti ha körülötte valaki szomorú optimista lány, ugyanakkor ha rossz napja van vagy felhúzzák szókimondó és aljas is tud lenni. inkább megtartja általában a véleményét, nehogy megbántson másokat. Törekszik a minta ember mi voltra.

Élettörténet: Egy gazdag pár gyermekeként született. Mikor szüleivel közölte az orvos, hogy gyermekük albínó, akkor egy világ omlott bennük össze. nem a tökéletes gyereket kapták akit akartak. Ezek után nem volt valami arany élete mint amilyennek lennie kellett volna. dadák nevelték. Szülei alig foglalkoztak vele. de mikor a kislány 8lett édesanyjának felötlött a fejében egy ötlet, vigyük el a gyereket szépségversenyre. Előkészítették és a legnagyobb meglepetésre elérdemelte a Miss.little New York címet. Ezek után az anyuka egyre több időt töltött lányával fotózások sorozatai következtek mindenki a csoda albínót akarta. a kislány mindig megtette azt amit anyja kért, magántanárhoz járt és kitűnően végzett minden év végén a vizsgákon. külön társas táncra, balettra, ének órákra, rajz szakkörre és lovagolni is járt. bár ezek közül az évek során csak a balett és az éneklés amradt meg lovagolni hobbiból járt el majd 13éves korára el is hagyta a lovas világot egy nemzetközi junior első hely után. Annak a korszakának sikeres zárása volt. Minden évben elnyert a szépségversenyeken valamilyen nagyobb címet is és sok pénzt is nyert amit saját számlájára tettek félre neki a szülei. Sose használták fel, tisztességesek voltak. Ilyen szempontból. A gimnáziumot kitűnővel végezte el és az érettségin is minden tárgyból maximális pontot ért el. Ő maga hivatásos énekes akart lenni de nm jött össze neki anyja nem engedte. Maradt a divat szakmában. Most három divatmagazinnak is modellkedik és több reklámba is hívják. Írt egy könyvet az életéről amit szerte a világon több nyelven is megjelentettek. Továbbá néhány főcímdalt is énekelt már fel és hívják szinkronhangnak is. De az élete során rájött, hogy ő más, mint az emberek és ez hatott ki a külsejére is.

Hobby: éneklés, balett, lovaglás de nagy ritkán

Foglalkozás: modell, szinkronizáló,főcímdalénekes

Extrák: van egy kutyája Goldernretriver a neve Poppy és van egy kiscicája Csillagfény** nincs tetoválása de szeretne egyet egy feliratot a tarkójára. Belive your dream! **célja: miss amerikának lenni egyszer* Faja: ő egy fehér démon, ami azt jelenti, hogy külseje eltér a megszokott démonokétól de ereje és kisugárzása megegyezik a démonokéval. Mikor démonalakban van egy gyönyörű fényből szőtt kimonot visel és fején elől két hosszúkás szarv jelenik meg. Nagy lelki energiával rendelkezik és roppant gyorsan regenerálódik. Képes irányítani a fényt és a sötétséget, és érzékszervei kifinomultabbak, mint az embereknek.

Képinfo: Csak illusztrációként használom nem az én tulajdonom. (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 21.
2014. 03. 31.

Módosítva: 2014. 03. 30. 09:15:34
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).