Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kesrah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Nemesi, felséges és gyönyörű. Lenne, ha nem egy fadarab lenne mindez. Csodálatosan kimunkált fa, mely a legfinomabb szívekkel van kifestve, és a legdivatosabb ruhába van fölöltöztetve. Férfias arcvonásain szinte nem is látszik, hogy fából van faragva, mélykék szemei akár az igaziak. Bár egész lényén látszódik a merevség, szemében viszont értelem csillog. Haja igazi hajból van, azt ragasztotta alkotója a fejére. Egészen a mellkasáig ér az enyhén hullámos barna hajzuhatag. Teste életnagyságú, akár egy normál emberé, ám sokkal könnyebb annál, mivel a varázslatával az alkotója megkönnyítette, hogy föl tudja tenni a polcra. Nemes, előkelő ruhát adott rá, amit Kersah utál, viszont nagyon jól áll neki. Fején egy tollas kalap trónol, ruhája a legfinomabb anyagokból van, csizmája térdéig ér.

Jellem: Ahhoz képest, hogy egy bábu igazából, ő egy eléggé összetett személyiség. Szarkasztikus jelleme van, magában mindig mindent leszól, és nem veszi a dolgokat túlságosan komolyan, viszont egyben gyermeki is. Mindenre rácsodálkozik, mindig álmodozik. Olyan, akár egy megkeseredett öregember és egy újszülött csecsemő keveredne benne, ami nem is csoda. Egész életét egy polcon töltötte, arra várva, hogy végre valaki rábukkanjon, és mivel már elég rég óta „él”, hát túlságosan megkeseredett, és szarkasztikussá válik. Kedvenc szórakozása lenézni, és magában beszólongatni a játékboltba betérő embereknek, akik mind csak az alsó polcokról származó babákat, fa játékokat akarják, följebb már nem is néznek. Viszont éppen amiatt, mert egész életét a polcon töltötte, minden teljesen új számára. A külvilág csak kis részét ismeri meg az ablakon túl kinézve, meg mások álmaiba belépve, amikor az emberekkel beszélget. Csak olyankor tud kommunikálni másokkal, de mindenki azt hiszi, hogy ilyenkor csak simán álmodik, és aki ott mászkál, fölfedezve az álom béli dolgaikat, csak a képzeletük szüleménye. Mondhatnánk, hogy nyugodt és csendes, ami igaz is, de ha valaki képtelen mozogni és képtelen kinyitni a száját, hogy beszéljen sokat? De az is igaz, hogy az álmokban sem beszél sokat, pedig annyi, de annyi kérdése lenne. Kissé paranoiás, mindig mindenkitől azt várja, hogy mikor fogja alkotója a tűzre vetni, mint a többi marionett bábút, akit alkotott, és ha véletlenül valakihez oda kerül, fél, hogy őt is csak addig használják, amíg van az újdonság varázsa, majd utána eldobják, mint azokat a játékokat, akik ezután egyből kerülnek is vissza a játékboltba újra földolgozásra. Ilyen még nem történt meg vele, hiszen nem is akarják őt. Mióta csak „él”, az alkotója játékboltjának legmagasabb, legláthatatlanabb pontján pihen, és nézi vágyakozva a külvilágot. Alkotójával szemben elutasító, sőt, ellenséges, és bárhogyan is próbál vele beszélgetni a boszorkány, ő nem válaszol, pedig álomban tudna, hiszen amiatt, mert ő az alkotója, össze vannak kötve, és vele nem kellene sok-sok álmon keresztül ismerkedni, már az elsőben is lehetne beszélgetni. Ha valaki a fa külső mögé látna, és magához venné, egy kedves, odaadó, csupaszív embert találna, aki a szerettéért bármit megtenne, csak hát éppen szerette nincs.

Élettörténet: Egy gyönyörűen megmunkált fadarabban tért magához. Nem tudta, ki ő, nem tudta, hol van, csak azt, hogy csapdába van esve. Egy boszorkány készítette el őt, marionett bábúként, hogy szórakoztassa az embereket, mint a több társa. Sok-sok éven keresztül próbálkozott létrehozni a tökéletes bábút, aki az ember legjobb, legönzetlenebb barátja lehet, és Kesrah-nál úgy érezte, megtalálta a módját, éppen ezért dolgozta ki ennyire. A fának szinte porcelán külsőt kölcsönzött, ami még nem lenne különleges, viszont a titkos hozzávaló, amellyel csak a leggonoszabb boszorkányok és varázslók mernek kísérletezni: egy ember, még életében kivágott szíve. Egy idős, nem túl eszes férfiből szedte ki a szívet, melyet egyből utána, még míg dobogott a szív, a fába olvasztotta, megszülve ezzel a tökéletes babát, amely érez, lát, és hall, de nem mozog, nem is beszél, csak álmokon keresztül. Igaz, eredetileg egy olyan bánút akart létrehozni, amely tud mozogni is, és beszélni is, hogy megvédje lelkileg is, testileg is a gazdáját, de ezt bárhogy is próbálta, nem tudta megoldani, hiszen a legfontosabb hozzávaló az életre keltéshez, hiányzott. Hogy mi is az a hozzávaló? A világ legerősebb varázslata: az igaz szerelem csókja. Ezért úgy találta, hogy Kesrah nem túl jó, mert bár elérte, amit akart, nem teljesen azt, amit el is várt. Így hát nem a legfőbb helyen tárolja játékboltjának, hanem a leghátsó, legmagasabb polcán, amiről Kesrah még ki tud nézni az utcára, de őt már kevésbé látják.

Hobby: Álmodozás, vásárlók leszólása, álomjárás

Foglalkozás: Marionett bábú

Extrák: Bár mondhatjuk, hogy él, igazán életre csak az igaz szerelem csókjától kelhet. *** Be tud lépni mások álmába, de irányítani nem tudja azt, csak sodródik az árral. Ki-be tud járni, és az álombéli dolgokkal kapcsolatot tud létesíteni, de az álmodóval csak akkor tud beszélni, mikor már nagyon sokszor belépett annak álmába.

Képinfo: Zephyrant (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 26.

Módosítva: 2015. 04. 22. 20:52:50
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).