Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Richard Lewis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adriana

Kor: 21

Külső leírás: szőkésbarna haja mindig kócos, de mégse kelt ápolatlan hatást, mivel tépetett fazonra van vágatva. Szeme smaragdzöldként ragyog, aminek a fényét a szemüvege kicsit tompít, de azt csak akkor hordja, ha dolgozik vagy olvas. Magassága 190 cm körül van, testalkata szálkás, amin némi izom is akad. Ruhák terén a kényelem híve, így pamut fölsőket és farmer nadrágot, otthon pedig melegítő nadrágot szokott viselni. Az ékszerekért nem rajong, így nem hord, kivéve persze, ha ajándékba kapná.

Jellem: Nagyon szeszélyes természete van, akárcsak egy macskának. Igen lusta, ehhez hozzá jön a birka türelme és ezért is nagyon nehezen lehet rávenni bármire is. Többnyire mosolygós, vidám és igen játékos is, ami néha átcsap kötözködésbe, ehhez jön a hihetetlen nagy kíváncsisága.

Élettörténet: Richard gyerekként nagyon eleven volt és minden csínyben benne volt a baráti körével. Ezért persze kapott büntetéseket az anyjától, de az apja biztatta, így Rich folytatta egészen addig, míg az egyik osztálytársa nem került kórházba. Onnantól már kétszer is meggondolta mit tesz, illetve mibe megy bele és így még a tanulmányi átlaga is javult. Szerencsére a barátok továbbra is megmaradtak, de ez is változott mikor Richard képessége jelentkezet. Nem tudta irányítani mikor változzon át és az apja ugyan figyelmeztette előre, de felkészülni nem tudott erre, így elkezdte kerülni az embereket. Ekkor derült ki, hogy két féltestvére van, ami nagy pofonként érte őt és az anyját is. Az apjának innentől nem volt maradása a családban, de folyton a nyomukban járt. Még a rendőrség is be lett vonva, de ettől sem hátrált meg, ezért másik államba költöztek. Így évekig nem is látták, egészen addig, míg Richard be nem töltötte a tizenhatodik életévét. Az apja azzal a szándékkal érkezett, hogy magával vigye, akárcsak két testvérét. Pár hétre velük is ment, de folyton egymás torkának ugrott a három fiú, így végül otthagyta őket. Két évig macska alakban járt családról családra, majd mikor lehetősége adódott rá munkába állt. Lassan talpra állt, még az érettségit is letette. Jelenleg egy albérletben él és egy ruházati üzletben dolgozik.

Hobby: fényképezés, zongorázás, kártyázás, lustálkodás

Foglalkozás: Eladó

Extrák: Alakváltó ~ Seme ~ Sok munkakörben helyezkedet már el pl. konyhai kisegítő, pincér, pultos, virágkötő, futár, recepciós, könyvtáros. ~ Egész tehetségesen játszik zongorán. Anyanyelvi szinten tud németül írni és beszélni.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 25.
2014. 07. 28.

Módosítva: 2014. 07. 28. 18:18:26
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).