Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nakano Azusa
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Csak úgy, mint a legtöbb korabeli japán lány, ő sem valami magas termet, bár legtöbb társa már pár centivel előrébb tart a növésben. Alacsonyságához vékonyság is társul, mindössze 46 kilót nyom, éppen ezért sokkal fiatalabbnak látszik a koránál, sokszor nézik még mindig általános iskolásnak, pedig már végzős gimnazista. Arca kerek, és bárkinek meg tudja melengetni a szívét kislányos vonásaival. Cseppet kisebb szemei mogyoró barnák, és csak bele kell néznie valakinek, hogy megtudja Azusa hangulatát. Tisztán látszik rajta, ha unatkozik, ha valamiről álmodozik, és persze a boldogság is tükröződik az arcáról. Feketés-kékes, már már enyhén lilának mondható haja hosszú, leér egészen a csípőéig, de mindig két copfban hordja, frufruval és füle előtt két vállig lelógó szabadon hagyott tinccsel.

Jellem: A fiatalos külső ne tévesszen meg senkit, Azusa mindennapi személyisége egyáltalán nem tükrözi a kislányok viselkedését. Érett gondolkozású, kicsit talán túlzásokba is esik, ha valami komoly dologról van szó. Bár mindig, mindenben vannak kivételek, ahogy benne is. Ha úgy hozza a helyzet, képes kiabálva hisztizni, vagy önfeledten szórakozni a barátaival. Alapjába véve szerényebb jelenség, de nincsenek problémái a társas életben, szeret beszélgetni, és viszonylag könnyen szerez barátokat is, de az esetek túlnyomó többségében nem ő az első, aki kezdeményez, azonban ha megkedvel valakit, igazán jó baráttá válik, akire mindig lehet számítani. Segítőkész és kedves, eltekintve attól, hogy kezdetben sokszor unottan áll hozzá azokhoz a dolgokhoz, amelyekhez nincs túl sok kedve. Talán valahol mégis elbújt benne az a bizonyos kislány, aki néha előtör.

Élettörténet: [Manga spoiler.] Gyerekkoráról túl sok nem derül ki, de minden bizonnyal megkaphatott bármit amit szeretett volna, hiszen szülei egy jazz együttes tagjai, ami eléggé eredményes munka, ha értenek is ahhoz, amit csinálnak. És úgy néz ki értenek hozzá, hiszen lányuk is érzelmeket táplál a zene felé, és már negyedikes kora óta elektromos gitáron játszik. Továbbtanulni a Sakuragaoka Középiskolába ment, ahol még elsősként megtalálta a Könnyűzenei Klubbot, és a négy felsőbb éves biztatására csatlakozott is. Sawako-sensei szerint nagyon jól állnak rajta a különböző kosztümök, az egyik próba alatt még arra is rávették újdonsült barátnői, hogy egy cicafüllel a fején nyávogjon nekik, ennek a következménye az lett, hogy Yui álltal megkapta az Azu-nyan becenevet, és mindenki arra asszociált, hogy nagyon szereti a macskákat, ezért még a teás bögréjén is egy cirmos állat van. Attól eltekintve, hogy nem szereti ha a zenekar lustálkodik, teázik és túl lazán veszi a próbákat nagyon szeretett a lányokkal lenni, de sajnos egy évvel fiatalabb, mint ők, így most magára maradt a Könnyű Zenei Klubban. Szerencsére ez nem teljesen igaz, hiszen két barátnője belép a bandába, és Mugi is beszervez valakit a csapatba, menedzsert pedig könnyen találtak maguk mellé, így Azusa lett a Wakaba Girls gitárosa, és egyben fő énekese is. De nagyon reméli, hogy a későbbiekben újra zenélhet még a Hokago Tea Time tagjaival is, és mindenképp tartani szeretné velük a kapcsolatot, hiszen a lányok nagy helyet foglalnak el a szívében.

Hobby: Gitározás, olvasás és a barátaival együtt lenni.

Foglalkozás: Tanuló, a középiskolai Könnyűzenei Klub vezetője, gitárosa és énekese.

Extrák: Anime: K-On! *** Régebben kapott egy teknőst, Ton-chant, hogy ne érezze magát egyedül miután végzős barátai elmennek. Azóta is gondját viseli az állatkának. *** Az édességek a gyengéi. *** Hamar meg lehet nyugtatni, egy ölelés is elég ahhoz, hogy helyreálljon nála minden. *** Könnyen lebarnul, és annak ellenére is leég, ha bekeni magát napolajjal. *** Nem igazán szereti a macskákat, de kezd felfigyelni arra, hogy a macskák szeretik őt, így megpróbál hozzászokni a szőrgombócokhoz. *** Egy piros-fehér Fender Mustang gitáron játszik.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 18.

Módosítva: 2012. 12. 18. 20:47:11
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).