Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caster Grail
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 1500

Külső leírás: Mindenki, aki Caster hosszú, vékony testére, valamint szálkás izmaira néz, amiket sejtelmesen takarnak csak a kíváncsi szemek elől fekete, gyűrődésmentesre vasalt ingei, és nadrágjai, azt gondolja, hogy az előtte álló figura valami rock sztár, vagy fotómodell, aki a szabadidejében csak iszik, cigizik, ha nem épp az érte rajongó lányok alsóneműit húzogatja le. Kacér tekintete, és rövid, ruháihoz hasonlóan fekete színekben játszó tincsei, csak rátesznek pár lapáttal rosszfiús kinézetére. Haját általában mindig precíz pontossággal hátra is zselézi. Elmondása szerint ennél rövidebbre nem akarja levágatni, de az viszont már zavarná, ha a szemeibe lógna. Amikor nagyon érdekli valaki, vagy valami, akkor vékony ajkai mosolyra húzódnak viaszfehér bőrén, mialatt szemei sötét színe is vérvörössé változik. Bár… Utóbbit emberi munkahelye miatt próbálja nem mutatni, ha úgy érzi, ez lehetetlen lesz, inkább fekete kontaktlencsék tesz fel.

Jellem: Erős, és határozott jellem, akiből szó szerint a nap minden órájában sugárzik a tettvágy, valamint az energia. De… Utóbbit nem azért engedi szabadjára, mert ember, és képtelen arra, hogy visszafogja. Erről szó sincs. Csaléteknek használja. Ezzel a trükkel tud időről időre démonok, és fajtársai véréhez jutni. Kegyetlen, és durva megoldás, de ha nem alkalmazná, akkor naponta megölne valakit, nem hetente, vagy havonta, ahogy most teszi. Az ösztöne felett nem tudna még másként rendesen uralkodni. Szüleit borzasztóan szereti, és barátja is sok van, de szerelmes még csak egyszer volt, ő szakított barátnőjével, amikor úgy érezte, kialudt benne az a láng, ami miatt járni kezdtek. Azóta mindig csak alkalmi partnerek használ egy-egy éjszakára. Viszont... Már tapasztalata miatt tudja magáról, hogy akkor, ha beleesik valakibe, véget érnek a kalandozások a számára, és mindent, amit csak tud megtesz azért a személyért, aki elrabolta a szívét.

Élettörténet: Egy gazdag vámpír családba született. Szülei mindent meg is adtak neki. Vért, szeretetet, nemesi neveltetés. Mindene megvolt, semmiben se szenvedett pár óránál tovább hiányt, igyekeztek kielégíteni mindig az igényeit. Bár… Ez a kényelem most is az övé. Caster abban az irodában a főnök, amit az apja vásárolt neki a kérésére, és abban a házban lakik, amit viszont az anyjától kapott, amikor megemlítette neki, szeretne már tőlük külön élni. De… Attól, hogy így kiszolgálják nem lett elkényeztetett úrfiú, ha kérdezik a hátteréről, akkor is mindig szerencsésnek mondja magát gazdag helyett.

Hobby: az irodájában ülni, és a számára finomnak kinéző alkalmazottak lesni, ha nem épp prostit bérel magának

Foglalkozás: elvileg egy céget vezet, gyakorlatilag semmit se tesz a pénzéért

Extrák: vámpír * ha nem jut időnként fajtársai, vagy démonok véréhez, akkor elhatalmasodik felette az ösztöne, és vérengzésbe kezd… * amikor a szeme vörös, a szélnél is gyorsabb tud mozogni, és elemezni tárgyakat, embereket. Ezt a képességét általában akkor használja, ha valami nagyon érdekli.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).