Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gabriel Merwen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 29 éves

Külső leírás: Sokszor meggyűlik a baja a magasságával, hiszen több mint 190 cm magas, magasságához képest csupa izom és egy deka felesleg sincsen rajta. Gyönyörű smaragd zöld szemeinek kevés nő tud ellen állni, barna haját mindig felzselézve hordja, mert ha nincs rajta zselé rakoncátlan tincsei nagyon kesze kuszák. Öltözködési stílusa egyedi, nem mondható különlegesnek, szereti a farmernadrágokat, és a lengéket egyaránt, bal csuklójáról sosem hiányozhat a márkás óra.

Jellem: Tipikus család apa, aki szereti a gyerekeit és bármit megtenne értük, ha bajban lennének. Családjával nagyon kedves, a feleségéből elege van, mert tudja, hogy félrekefél, ám ő titkolja. Nem vonja kérdőre feleségét, hiszen mindketten tudják, hogy ennek a házasságnak vége miatta. Úgy tesz, mint aki semmiről sem tud. Amikor bal lábbal kel fel, jobb ha nem szól hozzá senki, mert leüvölti az ember haját, akaratlanul is megbánt olyanokat akik nem érdemlik meg. Nem egy csajozós típus mióta családja van, azért meg meg figyel egy két női alakot.

Élettörténet: Merwen család másodszülött gyermekeként látta meg a napvilágot, ugyanis van egy nővére, akit nagyon szeret, két év van közöttük. Édesapja egy gyümölcs és zöldség boltot vezet, míg édesanyja a zöldségeket és a gyümölcsöket termeszti. Kisgyerek korukban nagyon elevenek voltak, sok csínyt elkövettek, amiért mindig megdorgálták őket. A szüleiknek mindig segítettek, hiszen ebből éltek meg a nagyváros melletti kis faluban. Ahogy cseperedtek iskolába kerültek, ahol a nővére rossz tanuló volt míg Gabriel kiváló. Gimnáziumi évei alatt elkezdett rendszeresebben sportolni, a kézilabda és a röplabda állt a legközelebb hozzá. Nagyon sok bajnokságokon vett részt, melyet a csapatok mindig megnyertek. Nővére egy szakmunkásképzőben végzett érettségivel, majd a szülők boltjában kezdett el dolgozni. Gabriel, pedig Sport főiskolára ment, ahol kiváló sportoló vált belőle. Nemzeti bajnokságon ismerkedett meg mostani feleségével, Laurával. Pár év múlva eljegyezték egymást majd jött az esküvő, mert első gyermeküket várták. Az első egy fiú, majd a második gyerekük kislány lett. Ez idő alatt Gabrielnek volt egy váll sérülése, ami miatt abba kellett hagynia a sportolást, most edzőként dolgozik. Fia David már iskolás, míg a kislánya Maya óvodába jár, aki tipikusan az anyjára hasonlít. Laura egy éttermnek a menedzsere, amikor előléptették, ekkor kezdődtek a bajok, elkezdtek eltávolodni egymástól, a végén volt olyan alkalom, amikor egész nap nem jött haza a felesége. Akkor bukott le, amikor megszólalt a telefonja, mert a szeretője hívta. Jelenleg ott tart, hogy elválik tőle, mert kezd elege lenni belőle. A Nővérének azóta két gyereke született és nagyon jól megvan a férjével, sokszor átmegy hozzájuk, mert ott legalább nyugodtság van.

Hobby: Imádja edzeni a fiatalokat, szeret futni, olvasni, kirándulni

Foglalkozás: Edzőként dolgozik

Extrák: Amióta kiderült, hogy megcsalják, igyekszik valakit keresni magának, mert utálja az egyedül létet. ~Loranekonak~

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 07.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:37:40
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).