Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Morgan Swensen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 25

Külső leírás: Amikor csak ránézünk, kellemes érzés kerít hatalmába, mivel Morgan összességében megnyugtató személyiség. Részleteiben viszont kissé bohókásan komikus. Kezdve olykor kifejezetten furcsa, amit épp sikerült kihúzni a szekrényből stílusú öltözékével, amelybe simán belefér, hogy teljesen elüt a felső az alsótót - igen, kb ennyi érzéke is van a dologhoz -, folytatva a sokszor összevissza álló barna, rövid frizurájával, amelyet mindig elalszik, és kb addig néz ki vele igazán jól, míg kijön a fodrásztól, s fejezzük be kellemesen melegbarna szemeivel, amelyek mindig úgy csillognak az emberre, hogy valamiért önkéntelenül kuncogni kezd jókedvében. Kissé olyan gyermekiek maradtak a vonásai annak ellenére, hogy álla markánsan hegye, mint amilyen a felnőtt férfiaké, s még fülbevalója is van, amely a mai világban szinte elmaradhatatlan, ha valaki trendi és menő kíván lenni - valami hasonló célt hivatott szolgálni a karkötője is, mégis tűnik az ő csuklóján inkább valami gyermeki hóbortnak, mint valóban felnőttes sármot kölcsönző kiegészítőnek. Bár lehet, minderről csupán telt, halványrózsaszín ajkai tehetnek, amelyek egész ellágyítják vonásait, nőiesítve picit.

Jellem: Mindenesetre belsőleg is épp olyan kedvesen bohókás, mint külsőleg. Elég ügyetlen és pipogya tud lenni, ha más emberekkel való kapcsolat kiépítéséről van szó, ennek ellenére egész sok haverja van, mert bár ő maga annyira nem jó a kapcsolatépítésben, annyira nyitottnak és kedvesnek tűnik állandó mosolyával, hogy az ember önkéntelenül is elkezdi barátjának tekintetni, és megnyílik neki akár egy perc alatt is. Mondjuk emiatt volt már kellemetlen élménye is, mert abban sem jó, hogy a zaklatóit elkergesse, s kis híján keveredett már emiatt olyan szexuális viszonyba mással, amit kifejezetten nem kívánt volna. Szakmájában viszont igen tehetségesnek számít, az emberekkel ellentétben az elektronikus kütyük ugyanis sokkal jobban érthetőek, s kifejezetten jó viszonyt ápol a számítógépekkel, tekintve szakmáját. Emellett amúgy tökre kihasználható, mert roppant segítőkész, és ezért általában nem vár el ellenértéket, programozóként ugyanis kifejezetten jól keres - bár ez az életvitelén nem látszik meg. Nem szeret nagyon kimozdulni otthonról, nem szereti az olyan pörgést, amelyhez sok idegen ember is hozzátartozik, viszont szereti a kis rejtett zugokat, imádja a varázslatos dolgokat, mint például a szivárvány az égen, a napkelte és napnyugta, az arcát csiklandozó szél, vagy épp egy kedves mosoly, amely bár nem őt tünteti ki, mégis még úgy is jobb kedvre képes deríteni. Van egy “nagy” titka is: hisz a természetfeletti létformákban, a csodás lényekben és úgy mindenben, amire a felnőtt emberek java azt mondja, mese, kitaláció vagy az élénk fantázia terméke. Álnéven egyébként blogot is vezet kutatásairól mindenféle mitológiai lényről, és képes elzarándokolni szabadságát rááldozva olyan helyekre, ahol állítólag láttak démont, szellemet, tündért vagy más mesebeli lényt. Persze azt ő sem hiszi, hogy valaha is leleplez egy élő példányt, és a barátja lesz, egyszerűen csak úgy hiszi, ezek nem légből kapott történetek, és valamikor valóban az emberekkel együtt élt az a sok csodás lény, amelyről ma már csak mesekönyvek szólnak.

Élettörténet: Morgan teljesen hétköznapi család negyedik fiúgyermeke. Szereti a családját és a testvéreit is, támaszkodhatott rájuk mindig is. Tény, a testvéreivel voltak hullámvölgyei, de ez természetesen a különböző életkorú fiúknál, de tinédzserkorukra rendeződött a viszonyuk. Kisgyermekként amúgy Morgan imádta a meséket, és fogalmazzunk úgy, hogy igazi mesegyűjtő volt. Kereste a minél ritkább, kevésbé ismert történeteket, és mindig rácsodálkozott egy-egy új csodás lény felbukkanásakor, s sokáig író szeretett volna lenni, mert hitte, az írók kiváltsága, hogy ilyen csodás lényekkel találkozva megörökítsék őket. Azonban már kicsinek sem volt valami nagy tehetség, nem igazán tudott kiemelkedően fogalmazni, és hiába járt ilyen jellegű szakkörökre, nyári táborokba, íráskészsége nem javult olyan szintre, hogy komolyan bíztatták volna, így lemondott eme vágyáról, úgy gondolva, hogy a csodás lények nem fogadták bizalmukba, s ezért nincs tehetsége. Így a középiskolában végül a teremtés egy más fajtája felé fordult, a programozáshoz. Az egyetemen is ebben az irányban folytatta tanulmányait, s huszonnégy évesen végzett is, s ma egy neves cégnél dolgozik, modellező programok fejlesztésében véve részt. Mióta itt dolgozik, saját lakásba költözött, és teljesen egyedül él, a családjával persze tartja a kapcsolatot, ennek ellenére élvezi, hogy végre teljesen csönd veszi körbe, és minden ott van, ahol szanaszét hagyta, s nem vándorol el valahova egészen máshova, jellemzően tök lehetetlen helyre.

Hobby: elektronikus ketyerék szerelgetése, igazából azzal szokott játszani, hogy igyekszik megszerelni olyasmiket, amelyeket már abszolút halálra ítélve hajítottak ki a szervízből is, mondván, alkatrésznek sem jó belőle semmi.

Foglalkozás: programozó

Extrák: Ő a hűséges, törzsvásárló típus, s ragaszkodik kedvenc helyeihez, megszokásaihoz, s kevésbé szereti ilyen szempontból az újat. Erre jó példa, hogy imádta mindig is az epres nyalókát, de miután bezárt az üzlet, ahol mindig betankolt belőle, többé nem evett, mert nem találta sehol azt a márkát, amit ott vett mindig. * Nem mondhatni, hogy rendmániás, elég szép kupit tud hagyni maga után, de arra háklis, hogy minden ott legyen, ahova ő letette. * Nem tud főzni, így kénytelen vagy rendelni, vagy valamelyik közeli, megszokott helyére beülni, ha enni szeretne valami normálisat* Kicsit talán furcsa, de nem szeret ugyanott inni semmit, ahol eszik, így képes emiatt máshova beülni az alapvető tömegundora ellenére.* Már nem szűz, volt jó pár kapcsolata, de valahogy egyik sem bizonyult tartósnak, mert - s sejti, vele lehet a hiba - mindig eljutott viszonylag hamar arra a pontra, hogy a barátnője jelenléte egyszerűen idegesíteni kezdte a lakásban. Általában ez akkor jelentkezett mindig, mikor a lány elkezdett egyre több cuccot nála hagyni, szép lassan lényegében belakva a nem túl nagy lakást. * Senpai Silorina nevű karaktere mellé

Képinfo: beautiful shinigami (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).