Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lance Almer
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 18

Külső leírás: Szelíd, kisfiús mosolya és apró termete miatt sokan maximum 16 évesnek gondolják. Haja mindig rendezett és olyan édesen puhának tűnik, hogy az ember legszívesebben apróra összemenne és belehemperegne. De azt senki sem tudja, hogy ez mögött mennyi munka rejtőzik. Ugyanis Lance egy fél órás alvás alatt is képes elképesztően nevetségesre elfeküdni a haját, ezért minden reggel komoly küzdelem árán tud csak normális frizurát varázsolni magának. Igen fázós fiú, így vékonyka testét mindig sok réteg ruha borítja, rövid ujjú felsőben csak a legmelegebb nyári napokon lehet látni. Öltözködésével kicsit kitűnik a többiek közül, pedig ez egyáltalán nem célja, egyszerűen csak olyan ruhákat hord, amik neki tetszenek. Öltözetének elmaradhatatlan eleme a sál, ami soha nem hiányozhat nyakából, mert anélkül szinte meztelennek érzi magát. Mostanra egész komoly gyűjteményt halmozott fel belőlük, de mindig örömet lehet neki szerezni egy újabb darabbal.

Jellem: Nagyon béketűrő és türelmes fiú. Végtelen nyugalmát még némely szerzetes is megirigyelné. Nem egy barátja tűzte már ki céljául, hogy a vicc kedvéért kihozza Lance-t a sodrából, de egyelőre ez senkinek nem sikerült, így valóságos rejtély, hogy ez a fiú tud-e egyáltalán mérges lenni, vagy ez valahogy kifelejtődött a teremtésénél. Izgatott viszont nagyon sokszor szokott lenni, egy szimpla filmet is olyan nagy lelkesedéssel tud várni, mintha űrutazásra indulna. Az iskolában soha nem volt az a kimondott menő srác, de higgadt természete és kedvessége miatt sokan keresik a társaságát és sok barátja van. Alapjában véve éretten gondolkodik, sőt a korához képest elég bölcs is, de azért rendelkezik jó pár gyermeki vonással. Imádja a meséket, minden szabadidejét olvasással, vagy filmnézéssel tölti. Néha annyira magával tudja ragadni egy történet, hogy minden másról megfeledkezik és maga mögött hagyva a valóságot ábrándozik mindenféle messzi tájról és izgalmas kalandról. Persze azért nagyon jól érzi magát a való világban is. Tudja, mekkora szerencséje van, hogy boldog életet élhet és ezt soha nem felejti el.

Élettörténet: Lance élete nem indult valami vidáman. Anyja magára hagyta még kisbaba korában, így árvaházba került. Viszont komoly szívbetegsége miatt mégsem az árvaházban, hanem a kórházban, gépek és gyógyszerhegyek között töltötte ideje nagy részét. Az orvosok és nővérek imádták őt, hiszen bájos kisfiú volt, aki szó nélkül tűrt minden megpróbáltatást. De hiába a sok kedves mosoly és a nővérek törődése ő mégis szörnyen magányos volt. Hétéves korában egy házaspár családi látogatásra érkezett a kórházba egy rokonukhoz és ekkor találkoztak Lance-el. Ahogy mások, ők is azonnal a szívükbe zárták őt és elhatározták, hogy örökbe fogadják. Addig kutattak és intézkedtek, amíg a lehető legjobb orvosokat és ellátást meg nem szerezték a kisfiúnak. Így Lance- ha világbajnok futó nem is lesz- ma már többé-kevésbé teljesen normális, egészséges életet él. A házaspárnak rajta kívül nincs gyereke, de Lance egykeként is nagyon jól megvan. Szorgalmasan tanul és igyekszik jó gyerek lenni, hogy meghálálja azt sok gondoskodást, amit kapott nem csak a szüleinek, hanem az egész világnak. Még nem tudja mi lesz vele az iskola elvégzése után, de abban biztos, hogy nem valami hétköznapi unalmas hivatásnak akarja áldozni az életét.

Hobby: Olvasás, sálak vásárlása

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A gyógyszerek miatt, amiket szed általában nincs étvágya, ezért ilyen sovány.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2014. 07. 05.
2014. 07. 11.

Módosítva: 2014. 07. 11. 13:48:10
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).