Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Loretta Smith
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Sötét tépett rakoncátlan haját bekötve hordja, avagy felcsatolva, kiengedni sohasem szokta. Kerek hibátlan arcát nem kell holmi festékkel javítania. Nagy fekete szemei anyjáéhoz hasonlóak. Orra egyenes vonalú, hosszú, ajka vékony, természetes színű szájfénnyel emeli ki. Telt alkata van, különösebben semmivel sincs gondja testén. 167 centi méterével is nagyjából közép szinten áll. Nagyon szereti a bizsu kiegészítőket. Ruhákban a laza, sportos öltözéket szereti, utálja a magassarkút és a kirívó ruhákat.

Jellem: Mosolygos vidám lány csak úgy sugárzik belőle az élet öröm. Nagyon optimista, egy kalandnak próbálja elképzelni az életet. Pozítiv gondolatai vannak és mindent így akar felfogni. Laza, nem érdekli mások mint gondolnak róla, pláne öltözködéséről. Nem szeret haragba lenni emberekkel, ezért nem is keveredik vitákba. Kedvel minden olyan dolgot amit a barátaival együtt tehet, filmnézés, csatangolás, társalgás, bulizás. Azt vallja, hogy igenis lehet fiú és lány között csak barátság de ugyanakkor igaz szerelem kizárólag fiú és lány között szövődhet. Persze ez csak az ő véleménye. 20 éves kora ellenére csak egyetlen pasija volt, mert nem egy könnyen adja be a derekát. Ez a kapcsolata 2 évig tartott, de meg marad köztük a barátság. Jó humorát mindenki díjazza, társai percekig tudnak nevetni beszólásain, viccein. Világ életében imádott tornászni, úszni, mégsem ilyesmi foglalkozást választott.

Élettörténet: Loretta Smith-nek nevezték el a szülei, sajnos akkor még nem tudták megkérdezni, hogy mit szólna ehhez, így hát Loretta lett. Anyja születése napjáig dolgozott, aztán amint világra hozta a kislányt mondhatni rohant is vissza a munkahelyére. Apja se volt különb 3 hónaposnak kellett lennie a kislánynak, hogy rájöjjön , neki van egy gyereke. Édesanyja folyton a munkahelyére cipelte a szegény kisgyereket, ott meg épp a szünetet tartó dolgozok foglalkoztak vele, nagyon szerették. Persze a kicsi boldog volt, hogy ilyen sokan körül rajongják és lesik minden kívánságát. Szüleinek később se volt több türelmük lányukkal foglalkozni, csak elvitték és elhozták a napköziből. 6 éves volt amikor megszületett a kisöccse Karl Jackson, a szülei persze ugyanúgy viselkedtek vele is ahogy Lorettával. A lány szerint csak azért lettek ők, hogy egyesek ne kössenek bele abba, hogy nincsenek gyerekeik. Loretta szerette Karlt, jó testvérek voltak, megosztották játékaikat. Legalább ők ketten ott voltak egymásnak. Egészen addig amíg egy gyönyörű napos délutánon hirtelen szörnyű fekete felhők kerekedtek és iszonyú vihar tombolt a városban. A Smith család háza a folyóhoz közel volt, csak a gyerekek voltak otthon. Loretta 14 éves lehetett Karl 8. Bekapcsolták a rádiót, hogy értesüljenek az időjárásról. A folyó csak úgy zúgott odakint és egyszer egy nagy csattanás és a földszintet elárasztotta a víz. Karl-al felszaladtak a lépcsőn az emeletre. Elment az áram és a mobilok se működtek, senkivel nem lehetett kommunikálni. A víz egyre csak emelkedett már majdnem elérte a felső szintet is, kissé bepánikoltak. Loretta javaslatára kimásztak a tetőre. Karl nagyon reszketett, és amikor megpróbáltak fentebb mászni megcsúszott és belezuhant az addigra már háztetőig érő vízbe. A lány kétségbeesetten próbált öccse utána nyúlni de nem sikerült elérnie, ő meg csak kiabálta a nevét, mire lemászott volna a vízbe a lány, hogy kimentse testvérét, az már eltűnt a szeme elől. Elmondása szerint utána már csak arra emlékszik, hogy egy egész estét a háztetőn töltötte sírva amíg rá találtak. A szülei ekkor eszméltek rá, hogy milyen fontosak voltak a gyerekeik számukra. Sokkal többet kezdtek el foglalkozni a lánnyal, viszont ő nehezen dolgozta fel Karl elvesztését, magába fordult. Szakemberek segítségével és végre a szülei közreműködésével sikerült ebből az időszakból is kikerülnie. Most már ugyanolyan életvidám mint amilyen régen volt.

Hobby: Úszás, tornászás, filmezés

Foglalkozás: játékboltban eladó

Extrák: Nagyon kedveli a fantasztikus filmeket, könyveket. Mogyoró allergiája van. Van egy amolyan különc tulajdonsága megrögzött kaktusz gyűjtő.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 10.
2013. 04. 13.

Módosítva: 2015. 04. 16. 20:18:56
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).