Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Charles Francis Xavier
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 23

Külső leírás: Átlagos termetű, kb. 175 centiméter magas fiatalember. Teste tinikora maradékaként leginkább egy atlétáéhoz hasonló: karcsú, finom szálkás izomzattal díszítve, könnyed, ruganyos mozgással. Bár az ő intelligenciájával rendelkező embereket általában mindenki az őrült professzorok tipikus külsejével képzeli el, ő egyáltalán nem hasonlít erre a sztereotípia-képre. Minden szempontból átlagos, kivéve talán az apró, pici kis tényt, hogy egyébként pofátlanul jól néz ki. Finom vonású, jóképű arca alapból vonzó külsőt kölcsönözne neki, de ráadásképp a szemei olyan hihetetlenül világoskékek, hogy biztosan elgyengülsz, ha a rád néz velük. És ha már a nézés... pillantása olyan átható tud lenni, hogy ha nem is tudod pontosan, mire képes, akkor is biztos vagy benne, hogy a vesédbe lát velük. Érzéki ajkai gyakran húzódnak mosolyra, ami édesen kisfiússá képes varázsolni az arcát – ilyenkor különösen imádni való. Bár pillantása legtöbbször komolynak tűnhet, ez inkább csak annak a kisugárzása, hogy két lábbal áll a földön és józanul tekint a világra, nincs semmiféle „örök komorság”-vonzata, mi több, lételeme a pozitív életszemlélet. Gesztenyebarna tincsei kicsit hosszabbra vannak hagyva, de csak azért, hogy összevissza állhassanak, és szinte ordítsanak azért, hogy a dús tincsek közé túrva igazítsd meg a frizuráját. Öltözködése teljesen átlagos, mindig az alkalomhoz illő, de mindig hajlik a kényelemre.

Jellem: Rendkívül intelligens, amivel tökéletesen tisztában van, mégsem gondol túl sokat magáról. Igyekszik tudását és képességeit kizárólag hasznos tevékenységekre fordítani, olyasmikre, amik a közösség érdekei lehetnek. Békeszerető ember, nem haragtartó, de egyébként is igyekszik minden konfliktust elkerülni. Nem azért mert fél, dehogy – pengeéles eszével könnyedén megnyerne bármilyen vitát vagy szócsatát –, egyszerűen csak ellentétes az elveivel bárminemű háborúskodás. Különleges képességeit is titokban tartja, vagy legalábbis nem hangoztatja, ha nem muszáj, hiszen pontosan ismeri az embereket és gondolkodásmódjukat, sejti, hogyan reagálnának. Nagyon segítőkész, ő bárkinek odanyújtja a kezét, aki bajban van – még akkor is, ha az illető nem kér a segítségéből. Elszántan keresi a hozzá hasonlókat is, hogy segítsen nekik megbirkózni adottságaikkal, és megértesse velük: az nem hátrány, hanem ajándék. Ő saját maga tanulta meg irányítani és fejleszteni a képességét, éppen ezért ebben is tudna és szeretne is segíteni a társainak. Hatalmas szíve van, ahova könnyen belopja magát bárki, akit arra érdemesnek talál, viszont annál nehezebben enged onnan ki bárkit. Vagy inkább sehogy... Ha ő egyszer meglátja valakiben a jót, sosem adja fel a reményt, hogy egyszer elő is hozhatja belőle azt.

Élettörténet: New York városában született, Sharon Xavier és a vagyonos Brian Xavier gyermekeként. Utóbbi a nukleáris energia egy igen elismert kutatója volt, aki egy sajnálatos baleset során elhunyt. Halála után a kutatótársa, Kurt Marko vette át a helyét – a családban is. Feleségül vette az özveggyé vált Sharont, majd fiával, Cainnel együtt beköltözött a Xavier család otthonába. Charles ekkor még nagyon kicsi volt, de már kezdte felfedezni a képességeit. Hamar észrevette, hogy ő más, hiszen hallotta a körülötte lévő emberek gondolatait, és tudta, hogy ez nem normális. Viszont éppen ez a képessége ébresztette rá, hogy újdonsült nevelőapja egyedül a pénz miatt van az édesanyjával... de hogyan is mondhatta volna ezt el az asszonynak? Tehetetlenül nézte végig, ahogy a férfi lassan az alkoholizmusba kergette az anyját, bár tény, hogy mindeközben nem átallott bántalmazni vérszerinti és nevelt fiát egyaránt. Cain hamar átvette apja brutalitását, bár vele szemben legalább tudott egy kicsit védekezni: a nála csak néhány évvel idősebb fiún mert kísérletezni a képességeivel, és lassan elkezdte kitanulni, hogy lehet nem csak olvasni az emberek fejében, hanem meg is változtatni azokat. Amikor Charles édesanyja végül belehalt az alkoholizmus okozta szövődményekbe, Charles döntött: nem marad tovább az erőszakos mostohacsaláddal. Egy másik városba utazott és egy bentlakásos iskolába került, ahol csakhamar kiderült, hogy elméjének másik különleges képessége van – az intelligenciája. Kiváló tanuló és atléta lett, természetellenes magas szintű tudásával rekordokat döntött: mikor más kortársai még csak az érettségit tették le, ő már a Harvardon szerzett diplomáját fogta a kezében. Ez azonban nem volt neki elég. Különleges képességéből adódóan jól tudta, hogy nem ő az egyetlen, aki más, mint a többi, átlagos ember, ez a probléma pedig olyannyira foglalkoztatta, hogy végül ez lett a szakterülete. A PhD fokozatot is ennek köszönhetően szerezte meg az oxfordi egyetemen: doktori dolgozatában éppen a genetikai mutációkkal foglalkozik a lehető legmélyebben és legrészletesebben. A dolgozatot nemrégiben fejezte be, természetesen meg is védte, és mindez akkora sikert hozott neki, hogy szinte a genetika professzoraként emlegetik – függetlenül attól, hogy mindössze 23 éves.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Képregény: Marvel Comics – X-men. *** Különleges képességei igen sokrétűek. Legfőbb képessége a telepátia, azaz az emberek gondolataiban való olvasás képessége, azonban már ezt is sokkal magasabb szintekre fejlesztette. Különböző illúziókra képes az elméjével, mint például más emberek számára hallucinációkat okozni, vagy éppen elködösíteni a másik elméjét, így elrejtve előle magát és a környezetét. Ezen kívül nem csak olvasni tud mások elméjében, hanem kontrollálni, manipulálni is képes azokat. A memóriák felett is uralma van: képes kitörölni a rövid távú emlékeket az agyból, de akár elő is tud hozni régi, elfeledettnek hitt emlékképeket. És persze még ezeken felül is sorolhatnánk az apró trükköket, viszont arról még érdemes szólni, hogy képes megérezni más mutánsokat maga körül.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).