Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kisa Shouta
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: oosakinana

Kor: 30

Külső leírás: Rövid fekete haja van, ami csak borzosan szokott állni. Nem igazán szokott fésülködni, ami a haja állapotáról árulkodik. Elől frufruja bele szokott lógni a sötétbarna, már olykor fekete szemeibe. Férfias arca, de még is lágyabbak a vonásai, aminek köszönhetően az emberek nagyon megfigyelik és olykor még el is kezdenek társalogni vele. Nem mondhatni magasnak, hiszen ha a munkatársaihoz nézzük, akkor Otani-tól egy picivel alacsonyabb. Alkata viszont annál figyelem felkeltőbb és tökéletesebb. Mivel nincs ideje gyúrni, ezért nem szokott edzőterembe se járni és nincsenek izmai és ez olykor meglátszik rajta, mert ha egy erősebb egyed megjelenik az életében, akkor képtelen megvédeni magát, ha már fizikai útra terelődik a téma.

Jellem: A munkája miatt határozott jellemnek kell lennie, hiszen, amikor a mankagakával beszél, akkor meg kéne tőle követelnie, azokat a dolgokat, amiket a főnök kér tőle, viszont a magánéletben nem mondhatni ennyire magabiztosnak, főleg ha párkapcsolatokról van szó. Eléggé visszahúzódó és bizonytalan. Nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne, mert állandóan azok a kudarcok járnak a fejébe, amiket eddig átélt, és hogy milyenek voltak az emberek, akiket csak az arcok alapján szeretett meg. Legrosszabb tulajdonsága, hogy külső alapján válogatja meg azokat az embereket, akikkel össze akar jönni. Így volt is már jó pár egyéjszakás kalandja, aminek végül rossz vége lett. Idős korára már eljutott arra a szintre, hogy fél közel engedni magához az embereket, mert eddig mindenkiben csalódott, mert csak kihasználták, amit ő hagyott, mert kívánta a szexet.

Élettörténet: SPOILER!!! A múltjáról nem igazán tudunk egyedül annyit, hogy már nagyon régen a Manga szerkesztő iparban dolgozik. Ő a legidősebb szinte az összes szerkesztő közül. Az egyik könyves boltban látta meg először Yukina Kou-t, akinek az arcából az első látásra beleszeretett. Azután folyamatosan lejárt a boltba, hogy láthassa, de teljesen reménytelennek gondolta, hogy ők valaha akár, egy éjszakára is, de összejönnek, hiszen ahogy az emberekkel viselkedett, az teljes mértékben egy hetero emberre vonatkozott. Fel is adta volna a dolgot, de a megismerkedésük napján az egyik bárban összefutottak, ahol Yukina megcsókolta és erre természetesen megijedt, vagyis inkább a helyzettől… Végül Az egyik találkozásuknál Yukina lakásánál kötöttek ki, ahol összejöttek és most sokkal boldogabbnak érzi magát, de még mindig vannak kétségei, hogy vajon jó lesz-e ez így.

Hobby: olvasás, elsüllyedés ön magában

Foglalkozás: Szerkesztő

Extrák: Anime: Sekaiichi Hatsukoi ~ A Kisa japán annyit jelent, hogy cica, a Shouta pedig, hogy szárnyal. ~ Arc alapján választ partnert.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).