Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eidan Moralez
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 25

Külső leírás: Ahogy meglátod, egyből az jut eszedbe, hogy neki bizony volt gyerekszobája. Ruhái igaz nem a legmárkásabb üzletekből vannak, mivel bőre igen érzékeny a ruhák anyagára, de mind egyedi tervezésű, elegáns, makulátlan. Többnyire a munkájából adódóan ingben van télen-nyáron, és igen széles nyakkendőgyűjteménye miatt ritkán hordja kétszer ugyan azt. Magas, kissé atletikus alkatú, de nem az a kisportolt, inkább szálkás izomzatú. Jó állóképességének köszönheti, hogy mindig friss külseje van. Ruháin egy folt, vagy gyűrődés sem szokott lenni, ő az, akit általában a munkáltatói mutogatni szoktak a vendégeknek. Otthon azonban előszeretettel lazít, elvégre emberből van. Pár számmal nagyobb pólók színes skálája, a mesés-figurásoktól az egyszínűekig minden megfordul, ahogy a cipőtárában is a pingvines edzőcipő vagy a szivárványos csizma. De soha nem engedi meg magának, hogy ilyesmit a kollégái orrára kössön, mert véleménye szerint a magánügy nem a munkahelyre való. Tehát bárki is látogatna el hozzá, legfeljebb a nyakkendőit találná meg. Egyedüli kiegészítő, ami mindkét életében elkíséri, az a rózsafüzér a nyakában. Igen nyílt arca van, mézbarna szemeiből kedvesség és magabiztosság sugárzik. Hiába próbálja bárki is azok titkát kifürkészni, annak ellenére, milyen egyszerű léleknek tűnik elsőre, bizony szemei akár két szuperbiztos széf, úgy őrzik titkait. Ajkai gyakran húzódnak mosolyra, ha épp nem csücsörítenek a gondolkodás alatt. Hosszú szőke haja végtelenül puha, sűrű és habár zabolázhatatlannak tűnik, speciális löttyökkel minden reggel szálegyenesre varázsolja, és ezzel komoly üzletember képét ölti magára. Egyébként minden nedves légkörben aranyosan göndörödnek arca köré, amitől angyali kinézete lesz, nem mintha nem lenne ígyis sármos. Bőre puha és hibátlan, karcsú vonalai mindkét nem tekintetét vonzzák, "elbűvölő" jelleme azonban sokak érdeklődését lelohasztják.

Jellem: Első benyomásod róla máris az, hogy szolgalelkű. Pedig igazából elég makacs és büszke jelenség. Munkahelyén senkinek sem lehet rá panasza, hiszen precíz, ambiciózus, és nem utolsó sorban igen jó a memóriája. A legnagyobb káoszban is képes rendet tenni, a válságos helyzetekben is jól reagál, úgy tűnik semmi sem tudja meglepni. A legnagyobb hajtás idején is határidőre elkészül mindennel, és emellett még van ideje szivességeket is tenni. Udvariassága mögött semmi képmutatás, figyelmét semmi sem kerüli el, emellett hallgatag, és titoktartó – tehát kiváló személyi titkár lenne belőle, ha valaki észrevenné, hogy ilyen pályára hajt. Persze vannak, akik robotnak hívják érte. És ezért a magabiztos megjelenésű, önbizalommal telinek tűnő Eidan legbelül sérelmekkel van tele. Mert amint kilép a munkehlyéről, egyfajta gyerek lesz belőle. Hatalmas lelkesedéssel gyűjti a legbolondabb ruhakölteményeket, jár el vidámparkba, vagy segít a szomszédjának. Érzékeny és kissé romantikus alkat is, és mivel ezek eléggé sebezhetővé teszik őt, főleg az üzlet kegyetlen pályáján, ezért húz magára munkaidő alatt egyfajta burkot. Úgy véli, hogy az inge egyfajta páncél, ami megvédi őt, ám nem ritka, hogy otthon a kutyájának sírja el minden őt ért sérelmét. Szeretni való alak, ha igazán megismeri valaki, csak az a baj, hogy sokan a tökéletessége miatt elítélik, beskatulyázzák, és nem kíváncsiak rá. Humorért sem kell a szomszédba mennie, igaz jól el van rejtve, és bár ritkán szokott gúnyolódni, éles szeme miatt pár szóval ott szúr, ahol a legjobban fáj.

Élettörténet: Világéletében anyjával élt, és sosem értette, hogy az anyja miért fakad sírva, amikor az apjáról kérdezett. Ám mindkettejük érdekében nem került fel soha a téma, hogy mi történt a szülők között, így Eidan csak a sötétben tapogatózik. Úgy véli, valami szörnyűség történhetett, és ezért apját halottnak könyvelte el. Könnyebb volt így megbirkóznia a kérdésekkel, hiszen a halottakról jót vagy semmit. Anyja pedig semmit sem mondott. Nem lett firtatva a kérdés, de ennek ellenére a kicsi Dan kíváncsisága mai napig nem lohadt le. Anyja ritkán bonyolódott párkapcsolatokba, mindig is kettecskén voltak, amíg el nem végezte a főiskolát, és a legjobb jegyekért kapott nagy ösztöndíjból külön kis vityillóra is futotta neki. Soha nem volt előtte apafigura, hiába vágyott rá, így egy idő után a férfiak után kezdett érdeklődni, a hölgyismerősei nagy bánatára. Munkahelyén mindig is körberajongták a nők, mert rettentő kevesen tudják, hogy csak az idősebb férfiakra bukik. Volt az egyetem évei alatt egy nagyon komoly kapcsolata, ami csúnya megcsalással ért véget, azóta Eidan nem keres párt, hiszen úgy véli, hogy ráér 40 évesen is összeköltözni valakivel, elvégre gyereke úgysem lesz. Gyermekkora fenomenális volt, anyjával rengeteg időt töltött el, innen a nagy gyermeteg mániái. Egy hatalmas medveméretű kutyával él, aki méretei ellenére a légynek sem ártana.

Hobby: nyakkendők, zoknik gyűjtése; vidámparkban rekordokat dönteni; a hónap dolgozója címet bezsebelni

Foglalkozás: Üzletember

Extrák: Felicitynek ~ határozottan homosexuális ~ Van egy ikertestvére, akinek a létezéséről nem tud ~ Kitűnő iskola eredményei nem csak humbugból vannak: hat nyelven beszél anyanyelvi szinten, további négyen pedig bármikor elboldogul, hogy a maradék, konyhanyelvi szintűt ne is emlegessük. Két hangszeren játszik, zongorán és gitáron, nagyszerűen énekel, logikája kiemelkedő. ~ Gyors anyagcseréje van, ami azért jó neki, mert rettentően szereti az édességet, és így ez egyáltalán nem látszik meg rajta. ~ Melák, a kutyája igen türelmes légy, gyarkan eltűri, hogy Eidan vele aludjon. ~ Nem küzd anyagi problémákkal, de nem tartozik a gazdagok közé sem. ~ Érzékeny bőre miatt igen válógatós a ruhák anyagát tekintve, saját magának tervezi a ruháit, és saját szabója is van. ~ Anyjától kapott egy rózsafüzért, amikor elköltözött, azóta azt folyton hordja a nyakában, hogy ne hiányolja annyira az öreglányt. ~ Minden vágya, hogy személyi titkár legyen egy nap.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).