Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuki Erizawa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kai

Kor: 18

Külső leírás: Hatalmas aranybarna szemei és kócosan álló szőkésbarna haja ellenállhatatlan kisfiús külsőt kölcsönöznek neki. Vékony testalkata van amin egy csepp felesleg sincsen. Alig pár centivel magasabb kortársainál. Hosszú vékony kecses ujjai tökéletesen adottak a művészetekhez amit ki is használ. Szereti a logó ujjú felsőket amiknek alsó része szinte mindig maszatos. Nem divatköveti inkább azt húz magára amiben kényelmesen érzi magát.

Jellem: Kedves, okos, tehetséges és zabálnivaló. Azt hiszem itt vége is van a listának. Illemtudó gyerek és nagyon nyíltan bánik mindenkivel akit megismer így hamar a szívébe zárja az ember. A legédesebb akkor mikor nem ért valamit vagy éppen durcáskodik mert olyan ártatlanul, naiv és szende arccal képes rád nézni, hogy legszívesebben agyon ölelgetnéd a drágát.

Élettörténet: Carreau hajdani kedvesének reinkarnációja. Bár semmire nem emlékszik mert összes emlékétől megfosztották mégis olyan érzése van mintha valami nagyon fontos dologról feledkezett volna el. Gyerekkorában fedezték fel a tehetségét amit azonnal kamatoztattak. Mostanra már mesterien játszik zongorán és művészettudományt tanul illetve imád festeni, rajzolni vagy bármit alkotni amihez elég egy ceruza és egy papír. 13 éves kora óta vannak furcsa álmai amiben egy angyalszárnyú férfiről és nőről álmodik akik nagyon szeretik egymást de elszakítják őket. Ilyenkor mindig fuldokolva ébred fel és könnyek marják a szemét. Senkinek sem beszélt még erről a dologról.

Hobby: alkotás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Imádja a telet mert az a szerelemre emlékezteti. Bár még sosem volt senkije és sosem volt szerelmes de igazán kíváncsi, hogy milyen lehet. Fogalma sincs, hogy meleg de abban biztos, hogy a nők nincsenek rá nagy hatással.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 12. 08.
2012. 12. 08.

Módosítva: 2012. 12. 08. 19:33:08
Módosította: Kai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).