Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emmett Graham
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 19

Külső leírás: Kifejezetten magas, bőven üti a 180 centimétert, amivel legtöbbször eleve kiemelkedik a tömegből. Bőre sötétebb árnyalatú, talán az aranybarna a legjobb szó rá, bár soha sem izgatta, hogy milyen színe van. Testalkata vékony, de mégis izmos, az évek eléggé megedzették a testét, amire szüksége is volt. Válla széles, kulcscsontja erősen kirajzolódik, ádámcsutkája is férfias kisugárzást kölcsönöz neki. Hasán mindegyik kockából látni valamennyit, de messze nem olyan, mint egy testépítő, inkább kellemesen és vonzóan izmos. Arca vad, először talán barátságtalan, de ha valaki a bizalmába kerül, akkor visszavesz a goromba arckifejezésből. Ajkai vékonyak, orra pisze, szemei pedig szintén vékony vágásúak, de zafírkék írisze tökéletesen látható, és minden tekintetet magára vonz. Nagyon sötét barna haja van, sokszor feketének látszik, nyakáig ér, és itt-ott göndörödik is, elől pedig oldalra van fésülve. Jobb fülében egy kereszt lóg, nyakában pedig rend szerint láncokat hord. Öltözködése laza, nem szégyenli mutogatni felsőtestét, csőnadrágokba jár, melyek mindig a fenekén lógnak, és csak magasabb szárú cipőket vesz fel, hogy be tudja tűrni a nadrágszárát. Ezektől az öltözködési szokásoktól soha nem lehetne eltántorítani, ez az ő stílusa bármi is történjen. Testét elég sokszor borítják karcolások, zúzódások, és egyéb harcban szerzett sebek, de nem igazán törődik ezekkel. A nagyobbakat lekötözi, ha az arcán sérül meg akkor általában egy ragtapasszal el is intézi a dolgokat.

Jellem: Pár szóval is össze lehetne foglalni a személyiségét: egy egoista barom. Nem érdekli magán kívül senki és semmi, legalábbis ő ezt mutatja másoknak. Képes otthagyni akárkit a bajban, és inkább elfutni, hogy ne kelljen felesleges erőfeszítéseket tennie másokért. A lázadást sem azért csinálja, hogy megvédjen másokat. Sokkal inkább az az oka, hogy ő jól érezze magát, a többi nem érdekli. Viszont goromba, bunkó és önfejű álcája ellenére rettenetesen tiszta szívű, és utál egyedül lenni. Ha esetleg valaki a közelébe férkőzik, akkor vele egy jókedvű, életrevaló srácot ismertet meg, aki egy perc alatt felvidít szinte akárkit. Sajnos nem tudta ezt az oldalát megmutatni túl sok embernek, és általában nem is akarja mutogatni. Nem érdekli, hogy körülötte ki mennyit szenved, amíg ő nem kap belőle, valamint egy cseppet szadista hajlamai is vannak, de szerencsére ezek nem mindig bukkannak ki belőle. Érzelmileg cseppet labilis, tehát sokszor nem gondolja át a dolgokat, nem gondol bele egy-egy tett következményébe, és másokkal könnyen konfliktusba tud kerülni. Na meg tudja utálni, és szeretni is ugyan azt a személyt. Könnyen fel lehet húzni, már csak azzal is, ha neki épp rossz hangulata van, és valaki elereszt egy mosolyt a szeme láttára. Őszinte, ami a szívén az a száján, de kifejezetten jó a hazudozásban is. Elég gátlástalan, sokszor beszél trágár szavakkal tarkítva, de a megszokott társaságában könnyen elengedi magát, ezért azok az emberek akikkel már egy jó ideje együtt van nem is húzzák fel annyira, hogy ezeket a szavakat jelzőknek használja.

Élettörténet: Egész életében úgy gondolta, hogy egy börtönben él. Szülei soha nem foglalkoztak vele túlságosan, inkább azzal töltötték értékes otthoni perceiket, hogy egymást marják. Emmett 14 évesen, általános iskolás korában hagyta el az otthonát, egy barátjával beszélte meg, hogy egy ideig nála fog aludni, de a srác szülei hamar rá jöttek, hogy mi áll a dolgok hátterében, így vissza akarták vinni családjához, de Emmett ellenkezett, és inkább az utcákat kezdte járni. Iskolába se ment, ezért a rendőrség keresni kezdte. Egy ideig el tudott menekülni előlük, pár hétig lopta magának az ételt, és a ruhákat. Mivel az utcán lakott, sok bandának szálkát szúrt a szemébe, és elég sokszor verekedett, de mivel elég fiatal volt legtöbbször csak őt verték. Mikor nagyjából egy hónap elteltével elkapták a rendőrök, egy szigorú nevelőintézetbe dobták, ahonnan sokszor próbált megszökni. A még nála is idősebbek közül hónapokkal később egy fiú mutatott némi érdeklődést iránta, ezért szóba elegyedtek. A srác elmondta, hogy milyen is az igazi világ odakint. Emmett mindig is a rendszer ellen volt, de ez még jobban feldúlta. Azt is megtudta, hogy újdonsült barátja is régóta tervezgeti a szökést pár másik gyerekkel, mivel őket pont azért hozták be, mert lázadtak a Better Future Society ellen. Emmett-et tiszteletbeli taggá fogadták, majd elkezdtek készülődni. További hosszú hónapokba telt, mire előkészültek, Emmett sokat edzett, és páran sikeresen ki is jutottak, de a csapat vezetője nem tudott kiszabadulni. A csapat legfiatalabbja kezébe vette az irányítást, és mindenki tisztelte őt. Sokáig együtt bandáztak a csapat régi székhelyén, tervezgették a többi tag kiszabadítását. Emmett sokszor lopott fegyvereket, ő maga egy baseball ütővel rontott be az árvaházba, ami elég effektívnek bizonyult a portás ellen, de mire kivonultak volna, a rendőrség várta őket. Az akkor már 17 éves fiú akkor ölt először embert, a legszörnyűbb pedig az volt, hogy majdnem az összes társát elvették tőle. Megtörve, sebekkel tele, és egy golyóval a jobb vállában sétált a már sötét utcán, amikor is találkozott egy lánnyal, aki elmondta, hogy végignézte az akciót, majd felajánlotta neki, hogy csatlakozhat az ő bandájába. Emmett elfogadta, így csatlakozott a Fighters for Tomorrow-hoz.

Hobby: Ha lehetősége van rá játékterembe jár, valamint szinte hobbi szinten verekedik.

Foglalkozás: A FFT egyik legaktívabb tagja.

Extrák: A baseball ütője még mindig nála van, bár csak amolyan emléktárgyként.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).