Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Imayoshi Shoichi
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: 180 centijével és 71 kg-jával átlagos testalkatú, sportolókhoz méltón izmos fiatalember. Fekete, kócosnak tűnő fekete haja hosszabb, a szemébe lóg. Szemébe, amelyet olyan ritkán lehet látni, mert általában szemhéjai csupán résnyire vannak nyitva, amelynek színe szintén sötétbarna, ahogy az az átlagos japánokra jellemző. Épp csak megtiszteltetés számba megy, ha valaki megpillanthatja, mert akkor olyasmi történt, amelyet elismeréssel jutalmazott, mert meglepte - ez már csak azét is ritka, mert általában érzelmeit is ugyanazzal az arckifejezéssel képes végigélni, egész kifinomult pókerarcot fejlesztve ki, s a nem ehhez alkalmazkodó arckifejezései általában eltúlzottnak hatnak, mintha csak megjátszaná magát. Mondjuk tény, hogy ehhez hozzájárul szemüvege is, amely sokat takar tekintetéből. A Touou mezén és iskolai egyenruháján kívül is a laza, sportos ruhadarabokat részesíti előnyben.

Jellem: Elsőre egy udvarias, türelmes és kedves fiatalembernek tűnik, ám levakarhatatlannak tűnő mosolya mögött sokkal több fricska és szarkazmus bújik meg, mint azt az ember gondolná, bár tény, ha többször szólal meg egynél, és a beszélgetőpartnere nem reménytelenül tökkelütött, hamar “lelepleződik”. nem mintha tagadná eme tulajdonságait, bár azért műelőadás keretein belül azért a lelkére veszi, ha valaki gonosznak vagy alattomosnak titulálja. Komolyan azonban nem fog miatta depresszióba esni, épp csak szeret szerepet játszani úgy, hogy egyértelmű legyen, az most épp szerep. Igen intelligens és a stratéga alkatot testesíti meg a csapatban, nem hiába ő a csapatkapitány és az irányító. Jó megfigyelő, talán mert szeret szemlélődni, és sok olyan apróságot is észrevesz, amit más nem, emellett intelligenciájának köszönhetően fejlett az elemző- és helyzetfelismerő képessége, így sokszor tudja, mi a következő nagy valószínűséggel megfelelő lépés. Persze ő sem mindenható, de jobb érzéke van hozzá, mint a társainak, ezért is jön ki mindenkivel a maga módján. Főleg, ha előveszi a gonoszabbik mosolyát, ami felér egy gyilkos fenyegetéssel egy pszichopatától. Egyébként, mint a sportban általában szükséges is, határozott, öntudatos, magabiztos, és találékony. Nem esik túlzottan kétségbe, az nem az ő stílusa, ő a végsőkig küzdő típus, akinek végtére is mindegy, mi hogy történik, amíg nyernek. Elvégre az a lényeg, nem? Lehet ideologizálni dolgokat, számára az eredmény a lényeg, nem az oda vezető út. Ennek ellenére azért a mocskos trükkökig nem megy, de nem áll tőle messze a trükközés és a félrevezetés. Bár ilyenkor is igazat mond, épp csak nem abból a szempontból, ahogy a másik csapat láthatná a dolgokat, de ez már ugyebár megint csak nem az ő problémája, hiszen minden viszonyítás kérdése.

Élettörténet: Életéről nem sokat tudni. Az kiderült, hogy alsó-középiskolába együtt járt a “koronázatlan király” Hanamiya Makotoval. Jelenleg a Touou középiskola végzős hallgatója, a Touou kosárlabdacsapatának kapitánya. Tekintve a kosárlabdában mutatott tehetségét, valószínűleg jó ideje gyakorolja a sportot élvezve a játékot. Csapatkapitányként és megállja a helyét, amolyan mediátor a csapat eltérő tagjai között - tekintve, hogy a Touou a csapatjáték helyett inkább az egyéni képességekre koncentrál, így erre szükség is van, hogy ne öljék meg egymást kinn az öltözőben, különösképp az elsős, és igen provokatívan nagyképű Aomine és a szintén öntudatos, és ráadásul hiperaktívan nagyszájú Wakamatsu, akik már csak alapjellemük miatt is azok a srácok, akik egyébként soha az életben nem bírnának nyugodalmasan egy levegőt szívni, igaz, jobbára a második miatt, de az elsőt sem kell félteni. S mivel jövőre jó eséllyel Wakamatsu lesz a csapatkapitány, hát... van teendője nem kevés, hogy fel is készítse erre.

Hobby: kosárlabda, logikai játékok

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Június 3-án született és Ikrek.*A Touou középiskola kosárcsapatának kapitánya, emellett az irányító (point guard) pozícióját tölti be.* Kedvenc étele a grillezett angolna rizzsel. * Vércsoportja, AB* Játéka egészen kiszámíthatatlan - bár nem olyan mértékben, mint Aomine free style kosárstílusa -, de ő is képes gyors és bonyolult mozdulatokkal zavarba ejteni az ellenfelet, mint ahogy tette az például a Seirin ellenében a double clutch-ával. Szintén bizonyos távolságból kiváló buzzer beater (azaz képes az utolsó pillanatban, a játékidő vége előtt magabiztosan rádobva szerezni kosarat, amely szoros helyzetekben kifejezetten jól jöhet.) Ahogy a hárompontosok tekintetében is megbízható dobójátékos. Védekezésben sem rossz, komoly nyomást tud helyezni az ellenfél támadójátékosaira. * Kansai dialektusban beszél, így valahonnan Osaka környékéről származhat * Anime/manga: Kuroko no Basuke

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2012. 11. 28.

Módosítva: 2012. 11. 28. 01:00:19
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).