Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leyre Farrel
Kategória: Hentai
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 24

Külső leírás: Nem egy tipikus tanári kinézetű egyénről van szó, ó nem dehogy! Lyre abszolút átlagos… első ránézésre persze. Az ember meglát valakit, kinek hosszú rozsdásbarna tincsei szilajon táncolnak bekeretezve kellemes arcvonásait, hatalmas szemei figyelnek, pásztázzák a környezet hatásait… ennyi, amit eleinte látni lehet belőle. Ezt hívjuk borítónak. De ami az első oldalon van, az inkább már valami egészen más, egy egzotikus ám annál barátságosabb látvány. Arccsontja nem túl előugró, nem ad éles kontúrt, de ezt ellensúlyozza rendkívül gyengéd és szelíd mosolya. Még akkor is teljesen őszintének hat, mikor pusztán kínjában próbál valamiféle görbét ráerőltetni szájára. Fogai tökéletesek, fehérek és mikor nevetésnél elővillannak, szinte egészen más fényt kap az arca. A jámbor mosoly huncut lesz, és inkább jut róla eszünkbe egy manó, mint egy tanárember. Hatalmas szemeiből sok mindent lehet kiolvasni, ám csak akkor, ha az illető képes a lényeg mögé látni. Íriszei egy kellemes őszi tájat juttatnak az eszünkbe… látjuk, ahogy a levél sárgásbarnán az avarba zuhan, hogy végre megpihenhessen. Furcsán csillog, mindig van benne valami elgondolkodtató, talán azért, mert az esze valójában állandóan valahol máshol jár, egy egészen képtelen világban. Megjelenése nem túl makulátlan előfordulnak bakik, de ez nála nem sokat nyom a latban. Sosem érdekelte mi van éppen rajta, vagy máson, de munkája az, ami igazán megkívánja a rendezett megjelenési formát, ígyhát kénytelen törekedni valamilyen irányzatra és ő az idilli eleganciát választotta. Kedveli a pasztellszíneket, a barnát, mélyzöldet, drappot ám van, hogy néha késztetést érez egy-egy élénkszín felvételére, ilyenek a mustársárga vagy az élénkpiros. Tulajdonképpen, magas 174 cm-es, vékony alakján bármi jól állna, de ragaszkodik ahhoz, amit szeret. A nyakkendőt viszont sajnos ki nem állhatja, azt sosem vesz fel, soha nincs annyi pénz, hogy a nyaka köré csavarjon egy olyan izét.

Jellem: Barátságos és annak az összes szinonimája gazdagítja szokatlan jellemét. És ez nem azért van, mert így nevelték és azt mondták neki „Fiam, legyél kedves!” Nem, ő alapjáraton ilyen alkat, egyszerűen nehezen gondol rosszat másról, s bár ez a hitvilága nemrég darabokra tört benne, mikor felismerte, hogy mire képes egy megtévesztett emberi szív, azért mégis néha abba a hitbe ringatja magát, hogyha ő mindenkivel kedves és csupaszív, akkor vele is így fognak bánni. Lehet őt naivnak, hinni, és ez sajnos nagymértékben igaz. Annyira bízik a tiszta emberi szívben, a végletekig idealista és néha elhiszi, hogy az Értelem és Érzelem című könyv képes megváltoztatni a fiatalok kapcsolatait. Nagyon érzékeny, minden téren. Érzékeny, mint ember és, mint művész. Ha valaki megbántja, azon nehezen lép túl, de ő sosem vágna vissza még akkor, sem ha belerúgnak… a visszavágás csak akkor történhet meg, ha egy számára fontos embert bántanak szóval vagy tettel, ez nála az első főben járó bűn. Ilyenkor bizony képes nagyon dühbe gurulni és levenni magáról a kedvességet, hogy átalakulhasson valami agresszív lénnyé, hogy kiabálhasson, hogy kiadhassa magából a rosszat, sőt, hogy megverje az illetőt. De ez nagyon ritkán fordul elő, tekintve, hogy a családja már odafentről figyeli őt, közelebbi barátai pedig nem nagyon vannak, így nem igazán van, akit meg kell védenie. Pedig megtenné. És… milyen szívesen megosztaná valakivel azt a bizonyos művészi eszmét melyben hisz… hisz a költészet minden formájában, annak erejében és kihatásaiban. Hiszi, hogy egy zongora vagy csellójáték képes az egekbe repíteni az embert s ő olyan szívesen űzi mindkét tevékenységet, de nincs senki, akivel ezt megoszthatná. Vannak persze olyan barátai, akik értékelik a tevékenységeit és erőfeszítéseit, de a túl idealista embereket senki sem vesz komolyan. Így magányosan járja Csodaországot, épít angyalszárnyból palotát, teremt jégből forrószívű tündéreket.

Élettörténet: , Downtonban született és nevelkedett egy nagyon gazdag családban. Még bejárónőik is voltak, mint valami lady házában, szinte a korabeli Angliában töltötte gyerekkorának boldog éveit. Őt is és két húgát imádták a szülei. Sosem szálltak el, azért mert vagyonosak, és gyerekeikbe is ezt az eszmét nevelték, hiszen tudják, hogy onnan indultak. Alulról, nagyon alulról. Házasságuk elején, mikor még egyik gyermek sem született meg, előfordult, hogy ételre nem volt pénzük… az egyetlen, ami tartotta bennük a lelket, az a mindent túlélő szerelmük volt. Mindketten regényírók szerettek volna lenni, de műveiket egyik kiadó sem akarta kiadni, sablonosnak, lerágott csontnak titulálták. Minden könyvüket különírták, de egy nap eszükbe jutott, hogy mi lenne, ha ketten írnának együtt? Nyolc hosszú évig készült a könyv. A Túl a Parton című sikerszerzemény egy olyan férfi és nő életét dolgozta fel, akik az állandó erőszak áldozatai voltak, hazudniuk, lopniuk, csalniuk kellett, és a megváltás csak későn, nagyon későn érkezett el. De ez egy másik történet. Az ebből befolyó pénz új kapukat nyitott meg előttük és végre nekiláthattak a családi élet megszervezéséhez. Az asszony először két kislánynak adott életét, majd két év múlva jött Leyre. Teljes szeretetben és boldogságban nevelték a három gyermeket, s szerencsére mind a három nyitott volt a művészetekre. Az ikreket a festészet és a szobrászat kötötte le, míg Leyre-t a költészet és a zene kötötte le. Csellón és zongorán tanult. Mindenük megvolt, ami kellett, de sosem voltak elkényeztetve. Mikor Leyre 18 éves lett a középiskola után úgy döntött, hogy tanár lesz, méghozzá irodalom és művészettörténelem szakos. Az egyetem elvégzése után elhelyezkedett egy magániskolában, ahol volt egy nagyon fogékony lány. Tökéletesen megtalálták a közös hangot, volt, hogy együtt teáztak… egy napon a hölgy felkínálta a bájait, amit Leyre elutasított, hiszen ő barátságon kívül semmi mást nem érzett és persze etikátlan lett volna. Gyöngéden visszautasította a lányt és megpróbált elhidegülni tőle, de a lány lépten, nyomon követte. Pletykákat terjesztett Leyre-ről és végső rúgásként kitalálta, hogy a Ley megerőszakolta őt. A kétségbeesése leírhatatlan volt… nem értette miért alakult így a helyzet. Összetört, sebzettnek érezte magát. A vizsgálatok után persze kiderült, hogy a lány még szűz és a tanár jelleme makulátlan, ám a hölgy szülei kierőszakolták, hogy Leyre elmenjen így egy másik iskolába kezdett tanítani. Azóta persze kiheverte, csak valamilyen módon még is megtört benne az emberekbe vetett hit.

Hobby: Írás, koncerthallgatás, cselló és zongorajáték, kirándulás, lovaglás

Foglalkozás: Irodalom és művészettörténelem szakos tanár

Extrák: ***tériszonyos***imádja az édességet***erős dohányos, de az alkoholt megveti… persze egy két pohár bor mindig jól jön, de sosem rúg be***gyűjti a régi pénzérméket***nevének ejtése: Léjör Fárell***Foglalt*

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom (http://)

Engedélyezve: 2012. 11. 25.

Módosítva: 2012. 12. 15. 12:57:35
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).