Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Niven Aube
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 189 év

Külső leírás: Feltűnő jelenség, mindenki kiszúrja, hiszen még az albínók fehérségével is vetekszik puha bőre márvány színe. Haja is hófehér, hullámosan omlik vállaira. Szeme, mint a jégcsap, a hófelhős fehér ég. Hosszúkás arcán telt ajkai ravaszkásan görbülnek felfelé szinte kiáltva a ,,rossz az, aki rosszra gondol” közhelyet. Vékony, de izmos teste van és ehet bármennyit, egyszerűen genetikailag képtelen az elhízásra. Fajtának hírével ellentétben ő nem jár folyton elegánsan, szépen, frakkban, hanem a mai divatot követi. Bár ruháinak nagy rész, bármennyire is küzd ellene, fekete-fehér keretek között mozog. A hideget nagyon jól viseli és csak azért húz kabátokat a mínuszokban is, mert nem akar még nagyobb feltűnést okozni azzal, hogy ő kényelmesen, egy szál pólóban flangál a hóvihar közepén.

Jellem: Ravasz, gondolkodó tekintete mindent nyomon követ. Remek érzéke van a szokatlan dolgok észrevételéhez, ami nagyban segíti munkáját, hiszen így mindig egy új perspektívából közelíti meg a témát. Na nem mintha fejlett esztétikai érzéke nem lenne segítségére. Ugyanolyan játékos, mint mindegyik fajtársa, ezért is imádja a különböző társasjátékokat, amiket sok embernek kell játszania. A twister és a Monopoly a kedvencei. Olvasni is nagyon szeret, az őt érdeklő témák igen széles skálán mozognak a tetoválásoktól a regényeken át a filozófiai regényekig minden. Egyik ,,bibliájának" a The art of lying-ot tartja. Gyors, nem csak mozgása, de észjárása is, ami szintén fajtája egyik jellegzetessége, csupán egy dologban különbözik tőlük, ami miatt alaposan meg is nézik, illetve kettőben. Az első ilyen az extrém sportok imádata, legyen szó sziklamászásról, windsurfingről, bunjee jumpingról, ejtőernyőzésről stb. Imád repülni, de emiatt a többiek igencsak ferde szemmel néznek rá, hiszen az ő fajtájuk biztonsági játékos és tériszonyos. A másik ilyen, hogy imád utazni, míg a többiek nem igen szeretik elhagyni azt a környéket, vagy államot, ahol mindig is éltek, és azt, hogy trópusi esőerdőkbe, vagy afrikai országba látogassanak, azt egyenesen rémálomnak tartják. De őt ez mind nem érdekli, ő így érzi jól magát, szóval így is éli az életét, természetesen hatalmas lendülettel és kifogyhatatlan energiával. Párkapcsolataiban mindig ő az, aki megteszi az első lépést és ha nem jön össze, akkor egyenesen rátapad a kiszemeltre, mivel ami, vagy aki kell neki, azt előbb utóbb megszerzi, szóval nem egy feladós fajta. Vonzzák őt a veszélyes, vagy nehezebben megkapható alakok, imádja az izgalmat, a kihívásokat és szexuális életére is ez vonatkozik, szinte minden újdonságban benne van, már ha lehet neki újat mutatni.

Élettörténet: Alaszkában látta meg a napvilágot egy eldugott kisvárosban. Házuk egy sűrű, tömött fenyves árnyékában állott. Akkoriban legfeljebb csak néhány orosz katonát lehetett látni, akikkel remek barátságot ápoltak a cserekereskedelem miatt. Ezen kívül a területet nem lakta senki, sőt az ott állomásozó felderítők is igen hamar eltűntek, amit Niven nagyon sajnált, mivel szerette hallgatni az orosz meséket. De sajnos Alaszkát, a ,,Nagy Hűtőszekrényt” 1867-ben eladták az amerikaiaknak. A hely az évek folyamán lassacskán benépesült emberekkel. Az ő családjuk pár tíz évenként Alaszka egyik helyéről a másikra költözött, mivel az emberek folyton kinézték őket és mivel milliószor lassabban öregszenek, mint ők ezért nem volt más megoldásuk. A többi vérpingvinnel csak nagyon ritkán találkoznak, mivel népük jócskán megfogyatkozott tagjai szétszóródtak a nagy világban és beolvadtak az emberek közé. De mivel külön hírcsatornáik vannak, ezért mindig tudják, ha kell segíteni valakinek, vagy hogy mit kell ünnepelni. Szóval szétszóródott népük öntudata a régi maradt. Niven imádta a költözködéseket, hogy új embereket ismerhet meg és, hogy minden utazással a világ egyszerre szűkül és tágul. Amikor elérte a felnőttkort és nem volt már maradása, felcsapott természetfotósnak. Először csak kicsinyke utazási cégekhez kopogtatott, majd megyei, állami, nemzetközi versenyeket is nyerve csak úgy kapkodtak utána az ügyfelek. Aztán jöttek a szponzorok, akik majdhogynem ajánlgatták magukat, mikor világhírűvé nőtte ki magát a képeivel. Már bejárta az egész világot, már Ausztráliában is járt a koalák között, pedig ott aztán igencsak rosszul viselte a párás meleget, ahogy Egyiptomban is a forróságot. Ezeken a helyeken egyszerűen nem bírt pár napnál tovább maradni és menekülve rohant vissza a hidegebb éghajlatra. Utazásai közben rákapott az extrém sportokra, ami a vérpingvinekre nem igazán jellemző. Bunjee jumpigozott már vízesés fölött, ejtőernyőzött, sárkányrepülőzött és sziklákról, több méteres magasságokból is előszeretettel ugrál le. Ezek miatt mondják róla társai azt, hogy ő az első vérpingvin, aki megtanult repülni, ugyanis fajtársai mind tériszonyosak és előbb utaznak a Szaharába, mint a fellegekbe, de ő soha sem bírt a vérével. Magánéletére is ez vonatkozik. Vonzzák őt a veszélyes, vagy nehezebben megkapható alakokat és bár mindig mindegyiket sikerült valami úton-módon megszereznie egyikkel se létesített komolyabb, fél évesnél hosszabb kapcsolatot. Sőt, a fél év az már hosszú időnek számított. Szülei nagyon aggódnak miatta, hisz nem nézik jól szemmel fiúk homoszexualitását és nagyon félnek, hogy örök életére egyedül marad, vagy egy olyan alakot fog ki, aki egy kicsit vad és bántalmazni fogja fiúkat. Arról nem is beszélve, hogy az unokáról is le kell mondaniuk.

Hobby: olvasás, zene, bowling, korcsolya, társasozás

Foglalkozás: természetfotós

Extrák: *Imádja a forró csokit mályvadarabokkal. Ez az egyetlen meleg ital, amit hajlandó meginni. ** Tradicionálisnak mondható faháza leginkább egy könyvtárhoz hasonlítható és valami furcsa világkiállításhoz, mivel minden általa meglátogatott helyről hazavisz valamilyen szuvenírt; például egy japán kardot. *** imádja az extrém dolgokat **** Ő az első pingvin, aki repült

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 24.

Módosítva: 2012. 11. 23. 20:14:26
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).