Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Reid Graham
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 25

Külső leírás: Kinézette alapján senki nem mondaná meg róla, hogy ő valójában egy cégvezető. Magas, izmos testalkatú, kockás hasát, melyéért igen csak megküzdött előszeretettel szereti megmutatni. Barna haját melírcsikokkal dobja fel, melyből tincsei, helyes, kisfiús pofijába lóg. Barna szemei kedvességet és melegséget sugároznak, így még az adottságai is az ő javára játszanak, hiszen ki tudna egy ilyen szép tekintetnek ellenállni? Persze az őzike szemek könnyed szerrel váltanak ragadozó tekintetre és ha megmutatja valójában, hogy ő kicsoda, akkor az arrogancia és a felsőbb rendűség árad belőle. Egyik fülébe három fülbevaló található valamint egyéb kiegészítőket hord és a körmét is előszeretettel festi. Öltözködése nagyon változó, hiszen a munkába öltönyt hord, de szabadidejében lezseren, szexin vagy éppen sportosan öltözik. Ruhái mind márkásak vagy egyedi darabok. Minden mozdulata kifinomult és elegáns, le se tagadja, hogy felsők körökben mozog és nőtt fel és nem is akarja.

Jellem: Egy igazi úriember. Kedves, tudja, mikor kell hallgatni és mikor mit kell mondani, jószívű, udvarias és a legfontosabb, amit tudni kell róla, amiben a legjobb, hogy remek színész. Az imént felsoroltak, mind csak látszat és csak megjátssza. Reid valójában egy érzéketlen, számító dög, aki rendkívül egoista, lenéz másokat, perverz és még el is van kényeztetve. Megszokta, hogy egész életen ki volt szolgálva és mindig mindent megkapott, amit csak akart, vagy éppen akit csak akart. Tény és való, hogy el van kényeztetve, de mellette nagyon okos és remek üzleti érzékével van megáldva, így amit eddig elért a munkába, azt mind magának köszönheti, apjától csak a kezdő lökést kapta meg. Nem tudja milyen érzés igazán szeretni vagy szeretve lenni, igaz az apja szereti és ő, de ez nem a megszokott apa – fia kapcsolat. Sosem volt komoly kapcsolata és nem is akar, mert hülyeségnek tartja és még barátai sincsenek csupán haverjai és ágyasai. Nagyon jól tudja manipulálni a környezetét és csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, ha már a győzelem a zsebébe van. Nem bírja, ha kritizálják, vagy ha valaha nem úgy működik, ahogyan ő akarja, addig nem nyugszik, amíg a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ő akarja. Mivel remekül tud színészkedni és hazudni így az se látszódik, ha éppen azon töri a fejét, hogy hogyan készítse ki az illetőt, aki éppen keresztbe tett neki. Ő maga soha nem piszkolja be a kezét, hiszen az nem illene rangjához.

Élettörténet: Úgy tudja, hogy az anyja, elhagyta őt kisbaba korábban. Kicsiként volt ez rá hatással és néha szomorkodott, de hamar kinőtte és már nem is érdekelte, hogy el lett hagyva. Apja folyton utazott, így a kicsi Reidet az alkalmazottak nevelték, majd 5 évesen apja magával vitte az üzleti útjaira. Kezdetben a sok utazás miatt otthon tanult, de a gimnáziumot már rendes iskolába kezdte. Nem volt gondja a beilleszkedéssel, hiszen attól még, hogy otthon tanult nem volt a négy fal közé bezárva, sőt sokkal érettebb volt a társainál. Apja soha nem házasodott meg újra és még komoly kapcsolata se volt neki, folyton más nőkkel mutatkozott, így Reid számára ez a kép lett normális. Népszerű diák volt és mindig a középpontban volt, ahogyan ez most is jellemző rá. Tudták róla, hogy gazdag családból származik, ő pedig azt tudta, hogy kiközelít hozzá a vagyona miatt, vagyis nem lehetett hülyére venni. Tanulásba is az élen állt és a legtöbbet magának köszönheti, kivéve az olyan ötöseket, amiket énekre vagy rajzra kapott, mert az apja intézte, hiszen a fiút nem érdekelte és még csak órára se volt hajlandó bejárni. Eme hozzáállása az egyetemen is folytatódott és olyan tárgyak melyek nem voltak számára érdekesek, arról nem is beszélve, hogy a továbbiakban nem is volt rá szüksége, az apja intézte el neki a jó jegyet és ez számára tökéletes volt, az meg nem igen érdekelte, hogy mások mit gondolnak. Egyetem után édesapja egyik cégébe helyezkedett el, mint igazgató. Míg gyerekként mások kisautóval játszottak és meséket néztek, addig a kicsi Reid az üzleti eseményeken vett részt. Már gyerekként besegített az apjának és mindent megtanult, amit csak lehet, így nem volt gondja, hogy máris az elnöki székbe helyezkedjen el. Igaz itt is megkapta, hogy csak apuci miatt van ilyen posztba, de ez mind lepergett róla, hiszen attól még, hogy odakerült, ő maga vezeti a céget és mindent önerőből ért el. 2 év telt el mióta elfoglalta a méltó helyét az elnöki posztban és azóta a cége egyre jobban csak virágzik és magasabb tőr. Élvezi az életet, a gazdagságot, a pompát, ami körülveszi és az embereket, akiket az ágyába visz.

Hobby: sex, mások csicskáztatása, futás, olvasás, partikra járás

Foglalkozás: Reklámcég elnöke

Extrák: *** Laumnak *** Bisexuális *** Van egy ikertestvére, akiről nem tud *** Soha nem volt még komoly kapcsolata, a szerelmet hülyeségnek tartja *** Megszokta, hogy egész életébe kiszolgálták így semmit se ért a házimunkához, egyszer – kétszer elmosott pár poharat az is nehezére esett *** Több nyelven beszél folyékony, rendkívül művelt ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 05.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:16:11
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).