Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mifune Anami
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 29 éves

Külső leírás: Gyönyörű selymes baba bőrével kitűnik a tömegből, sokan irigylik fiatal arcát. Pár centiméter híján eléri az 190 magasságot, testalkatra eléggé izmos, a kockákat meg lehet számolni a hasán. Rövid haja a napfényben szépen csillog, gyönyörű szürke szemével, belelát bárki veséjébe. Pisze orrát és szépségét édesanyjától örökölte, az eszét pedig apjától. Imádja az olyan fazonú felsőket, mely kihangsúlyozza a felső testét, de az egyenruha eltakarja bármennyire szeretne kitűnni.

Jellem: Nagyon kedves férfi, olykor - olykor ha eldurran az agya akkor kiabál és kiáll a maga igazáért. A munkahelyén megbecsülik, hiszen nem pampog, ha túlóráznia kell, ha nem fizetik ki neki, akkor azt már szóvá teszi és követeli a jussát. A beosztása miatt ismerkedni sincsen nagyon ideje, azért egy két társkeresőn fent van, hátha. Ha éjszakára van beosztva bizony ott keményebb énét veszi elő, mert a sok részeg és hajlaktalan nem ért a szép szóból.

Élettörténet: Egy átlagos család nem tervezett negyedik csemetéje ként látta meg a napvilágot Florida államban. Van három nővére, akiket nagyon imádott, hiszen ők vigyáztak rá, amikor az anyjuk és az apjuk dolgozott. Általános iskolai évei szörnyűek voltak, mert sokszor csúfolták a szép arca miatt, azért egy – egy kislány csak beleszeretett. Verekedést és nem kezdeményezett soha, mégis ő kapta a legtöbb pofont. Gimnáziumi évek során nagyon megváltozott határozottabb lett, és igyekezett a tanulásra koncentrálni, már kilencedik osztályban elkezdett csajozni, kihasználva szépségét. Tizedikes korában volt egy komolyabb kapcsolata, amint megtapasztalta milyen a sex, onnantól az egyéjszakás kalandokra hajtott. Nem féltékeny típus, azt nem bírja ha egy nő féltékeny, olyankor ki is dobja. Volt nem egy esete, amikor idősebb nőkkel jött össze, természetesen a szüleik erről mit sem tudtak. Érettségi után sok munkahelyre jelentkezett, a jogosítványt minden változatát megcsinálta, aztán a végén buszsofőr lett a belvárosban. Imádja a munkáját, mert tud flörtölni, volt, hogy egy két csajt a buszon döntött meg, nem lett belőle galiba. Egy kicsi albérletben lakik, ahova el kéne egy takarító nő, mert nagy a kupleráj. Jelenleg szingli.

Hobby: Szeret futni, olvasni

Foglalkozás: Buszsofőr

Extrák: Édes szájú.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 27.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 11:44:35
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).