Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Xiang Pan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 17

Külső leírás: Arca elsőre talán nem tipikusan kínai vonásokkal rendelkezik, de itt él, itt kapott nevet és ő maga is kínainak vallja magát. Hatalmas, acélkék szemei csillognak - sajnos általában könnyektől. Ő maga sem emlékszik, mikor díszítette őszinte mosoly vékony kis ajkait... bár bőre a sok rossz ellenére is hibátlan és szép, a látható helyeken legalábbis. Arca mellesleg kifejezetten átlagos, nincs rajta a szemein kívül különlegesség. Nem túl magas, kifejezetten picike, az átlagmagasságot sem éri el. Vékony, sehol egy izom vagy egy kis felesleg, a teste mindent felél, amit csak bevisz, hiszen a napi betevő sem mindig biztos. Haja ápolatlan, sötétbarna. Nem nagyon van pénze arra, hogy levágassa, de mindig igyekszik tisztán tartani, bár a napi fürdés az luxus, de igyekszik két naponta, ha máshol nem, akkor hideg vízben. A lényeg, hogy ne legyen piszkos, azt utálja. Bár már megszokta valamennyire. Ruhái tradicionálisak, bár gyakran látni szakadt, koszos rongyokban. A lényeg, hogy az arcán és a kézfejein kívül ne látszódjon ki semmi, ugyanis nevelőszülei kegyetlenkedései miatt tele van sebekkel a teste, amik nagy valószínűséggel sosem gyógyulnak be igazán.

Jellem: Félénk, csendes. Sosem szól egy szót sem senkihez ha nem muszáj, mert attól is fél, hogy egy köszönésért kikaphat. Ha kegyetlenek akarunk lenni mondhatjuk, hogy olyan, akár egy megfélemlített kutya. Ha a gazdája rá pillant, ő összehúzza magát olyan picire, amennyire csak lehet, leszegi a fejét, összezárja a szemeit és az ajkait, várva az ütéseket. Sosem állt ki az igazáért, sosem mondja el a véleményét, ha kérdezik, félénken eloldalog válasz helyett mély hajlongásokkal kísérve. Nem hisz semmiben, ami jó, Neki a világ az, amit lát, nem tudja, milyen az, ami nem nyomor, fájdalom és sírás. Sosem álmodozik, már nem szokása, inkább beletörődik és csendben várja, hogy mikor lesz vége. Megtesz mindent, amit mondanak neki, amit kérnek tőle, akárki is kérje azt. Tipikusan szánalomra méltó személy. Nem sajnálják, szánják, mert nem is akar változtatni. Nem szökik, beletörődött, nem látja értelmét a váltásnak, hiszen buta mindenhez. A szerelemről azt sem tudja, hogy létezik, bár testi kapcsolata már volt. Ha akarata ellenére is, de volt. Egyszer.

Élettörténet: Belső Mongóliában éli az életét, Hohhot városban. Szülei nem az igaziak, nevelőket osztott neki a sors és abból is a rosszabbakat. Összesen tízen vannak, vegyesen korban és nemben, akik ott élnek. A ház… mit ház, istálló. Egy kis koszfészek. Nincs külön mosdó, egy edény van mindenkire osztva, abba kapnak vizet fürdeni, inni, abból főznek, valamint mindenkinek van egy saját pohara is. Xiang próbálja kihozni a maximumot a helyzetből, de néha elkerülhetetlen, hogy ne csak evésre használja az edénykét. Ha hideg van ,kint, és esetleg kimenne, biztosan megfagyna, hiszen fűtés sincs. Úgy vészelik át, hogy összebújnak, ahogy a macskák szoktak. Nevelőiknek szép házuk van, de ők oda be sem mehetnek, külön kis kijárat van, ugyanis mind a tízen nevelőapjuk gyárában dolgoznak. Ruhákat gyártanak még nagyon sokan, de ők tízen állandók, hivatalosan is örökbefogadottak nagykorúságukig, de ha azt el is érik, hova menjenek? Xiang sosem járt iskolába, mióta eszét tudja abban a gyárban dolgozik, a korának illő munkakörben. Ideje és ereje sosem volt, hogy a szexualitásán gondolkodhasson, hiszen akármerre fordulna hivatalos szervekhez, ott, Belső Mongóliában mindenkinek van nagyobb baja, mint ellenőrizgetni az örökbefogadásokat. Egyszer a gyárban, késő éjszakáig kellett dolgozni, akkor megerőszakolta ugyan három idősebb férfi - szintén munkás -, amit nehezen hevert ki, hiszen nem beszélt róla senkinek, de végül elkerülte a betegségeket, csak hihetetlenül gyenge volt napokig, fájdalmai is voltak. Nevelőanyja akkor kímélte meg kissé: két napig maradhatott „otthon”.

Hobby: Nem tudja, milyen az, de jobb híján ül és nézelődik

Foglalkozás: Gyári munkás

Extrák: Uke. *** Ha nevelőapjuk kellően részeg, előszeretettel keresi fel őket és veri meg mindegyiküket sorban. Ez fokozódik, ha nem csak egyedül rúg be. *** Naponta egyszer kapnak enni otthon, este, illetve ebédet a gyárban, de az mindig maradék valamikorról, valahonnan. Általában nem kérdeznek, csak esznek. Xiang orra még sosem érezte igazi, finom étel illatát, az ízét el sem tudja képzelni. ***

Képinfo: by_Mezamero (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 31.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:50:06
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).