Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gregory (Greg) Reynolds
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 25

Külső leírás: Smaragdzöld szemeit édesanyjától, közel 200cm-es magasságát viszont édesapjától örökölte. Több éve rendszeresen jár konditerembe, aminek meg is van az eredménye. Izmai jól láthatóak, nem mer már szinte senki sem belekötni, amire jó okuk is van. Mogyoróbarna haját rendszeresen ápolja, gyűlöli, ha hozzáérnek, nem tudja, miért, de nem bírja elviselni, ha mások érintik meg. Van két ajakpiercingje, amit eleinte nem díjaztak a munkahelyén, de most már mindenki hozzászokott a megjelenéséhez.

Jellem: Tinédzser korában elvesztette a családját, ami teljesen megváltoztatta a személyiségét. Megtört ember lett, pedig még nagyon fiatal. Mindig mindent elront, ha tétje van a dolognak, ezért nem teljesíthette be az egyik álmát sem. Ennek ellenére elég vagány egyéniség, termete miatt nem kell félnie az utcákon, és mivel egy ideig boxolni is tanult, könnyedén megvédi magát bárkivel szemben. Ha a gördeszkás haverjaival van, akkor sokat hülyülnek és nevetnek, de otthon mindig ránehezedik a magány súlya. Rideg magatartásával sokakat elüldöz maga mellől, a betegek valamiért mégis imádják.

Élettörténet: Átlagos családba született, ő volt a kistestvér, akit mindenki elkényeztetett. Bátyjával remek kapcsolatot ápolt, ő tanította meg gördeszkázni, csakis azért nem hagyott még fel ezzel a sporttal, mert mindig a testvérével eltöltött szép emlékeket juttatja az eszébe. Tinédzser korában egy éjjel betörtek hozzájuk, az apja felébredt a zajokra, a bátyja pedig még le sem feküdt. Megzavarták a betörést, ami vérengzésbe csapott át. Greg az első pisztolylövésre riadt fel álmából, lesétálva az emeletről az apja vérbe fagyott teste tárult a szeme elé. A bátyja a zokogó anyját ölelte át, majd riadtan pillantott rá, amikor észrevette, hogy a lépcsőnél áll. A fegyveres rögtön ráirányította a fegyverét, de a bátyja dulakodni kezdett vele, hogy megvédje az öccsét. Még egy lövés, és ő is holtan rogyott össze. A betörő a felé induló nőt is lelőtte, és épp Greggel is végezni akart, amikor szirénák hangjára lett figyelmes. Inkább a menekülés mellett döntött, és otthagyta a sokkot kapott gyereket. Ezek után a nagybátyja vette magához, és otthont adott neki, míg nagykorú nem lett. Az eset után nem sokkal kezdett el kondiba járni, hogy meg tudja védeni magát a kellemetlen alakoktól. Egyik nagy álma, hogy orvos legyen, de mivel mindig rosszul teljesít stresszhelyzetekben, harmadszori próbálkozásra sem vették fel az orvosi egyetemre. Ezután döntött az ápolói munka mellett, mert ezzel is segíthet az embereken. Egy kicsit szégyelli a munkáját, hiszen ez nem egy tipikus férfimunka, szóval titkolja a barátai előtt a foglalkozását, habár őket nem is nevezném igazi barátoknak, inkább csak velük tölti a szabadidejét, hogy ne unatkozzon. Esténként velük szokott gördeszkázni, régebben versenyeket is nyert, de nem érdekelte annyira a dolog, szóval felhagyott vele. A kórház betegeivel kedvesen bánik, de rideg magatartásával sok munkatársát elijeszti, nem akar közelebbi kapcsolatokat kialakítani, mert a szeretteinek elvesztésén még mindig nem tette túl magát. Éjszakánként sokszor kijár a temetőbe a családja sírjához, és mindig visz három szál vörös rózsát, mert anyja imádta ezt a virágot, a kertjük mindig tele volt velük. Ő maga sem tudja, hogy melyik az igazi énje, néha túl nehéznek találja a ridegség fenntartását, de mosolyogni még nehezebb. Azóta, hogy rájött, meleg, rengeteg egyéjszakás kapcsolata volt, de senkit sem engedett közelebb magához. Azt mondogatja magának, hogy jó ez így, de titkon vágyik valakire, akit szerethet. Eléldegél az örökségéből, de tudja, hogy nem tarthat ki örökké, ezért nem bánja, hogy van munkája, amelynek segítségével fenn tudja tartani a lakását, és nem kell nélkülöznie semmit sem.

Hobby: Gördeszkázás, olvasás, néha komolyzenét hallgat(az apja is rajongott érte), habár ezt senki sem nézné ki belőle. Régen boxolt, és néha mág ma is eljár edzeni.

Foglalkozás: ápoló

Extrák: Seme.

Képinfo: Nem az én művem, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 23. 18:59:17
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).