Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Megumi Hearts
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú hullámos gesztenyebarna haja van, ami lánya szokott a vállára omlani, bármikor, amikor az ember látja. Nem szokta összekötni a haját, mert jobban szereti, ha le van engedve. Hófehérbőre van, ami teljesen olyan hatást kell az embereknek, mintha egy porcelán baba lenne, aki bármikor eltörhet, és ezzel csak még jobban rásegít a csókolni való halvány rózsaszín ajkaival, amiket olykor pirosra ki szokott festeni, de csak ízlésesen. Szürkés barnás íriszeivel úgy tud nézni az emberekre, ahogy azok bármit képesek legyenek bármit megtenni neki. Alakjára sincs semmi probléma. Vékony és az alakjához mérten alakultak mellei is, amik se nem kicsik, de nem is nagyok, aminek nagyon örül. Öltözete el szokott térni a hagyományos öltözetektől. Nem szokott divatos ruhákat hordani, hanem úgy néz ki, mintha minden nap egy vizsgára készülne. Próbál illedelmesen felöltözni bárhova is megy.

Jellem: Átlagos jellemmel rendelkezik. Kedves és mosolygós mindenki, ám, amit nem szeret magában, hogy nagyon érzékeny és hamar eltörik nála a mécses, ha úgy alakul a helyzet. Vizsgahelyzetekben viszont mindig felkészült és magabiztos, amin mindenki meg is lepődik. Az érzelmeit nagyon jól ki tudja fejezni a rajzaiban és mindenki le is tudja olvasni belőle, hogy éppen milyen lelkiállapota van. Birka türelme van, ezért nem lehet kihozni a sodrából és eddig még soha senki nem látta mérgesen, de nem is fogják. Próbál állandóan mosolyogni, hogy az emberek csak ezt lássák és semmi mást. Nagyon megbízható, és ha egyszer megismered, akkor tényleg rájössz, hogy tőle jobb barátot ha akarnál se kívánhatná, mert ő nem hagyja cserben barátait és mindig próbál mellettük állni. A szabálytudatos, ezért nem lehet olyanra rávenni, ami vétene a törtvény ellen.

Élettörténet: Nagyon jó és kifinomult neveltetést kapott a szüleitől. Mindent megkapott tőlük, amit más csak irigyelne tőle. Nem kényeztették el szimplán csak szerették és vigyáztak a lányukra mindennél jobban. Nincs testvére, amit nagyon sajnál. Meguminél már nagyon hamar kiderült, hogy neki a művészetek terén kell tovább tanulni, mert csodálatos kézügyessége van és hozzá kreativitása is. 18 éves volt, amikor elkerült otthonról és egy másik országba ment tanulni, ahol kellő képpen tudták a képességét fejleszteni és értékelni. Azóta már picit híres, de még nem teljesen. Akadt már kiállítása, meg szokták hívni rendezvényekre rajzolni, amit örömmel elfogad, hiszen imádja ezt csinálni. Képes arra, hogy akár egy egész napot csak azzal töltsön el, hogy rajzoljon. Ám a magánéletében nincs ilyen nagy szerencséje, mint a karrierjében. Nem volt még egy normális kapcsolata sem, amire viszont nagyon vágyik és szeretne már egy kapcsolatot, amiben jól érzi magát és teljes mértékben boldog, ahol picit remélheti, hogy elveszik és ő is alapíthat egy olyan családot, amiben neki volt része a szülei által. Barátai szerencsére támogatják és mindenben mellette állnak, amikor kell, így legalább barátok híján nincs probléma meg aggodalom, hogy mi lesz vele, ha teljesen egyedül marad, mert a csajok mindig ott lesznek neki.

Hobby: Rajzolás, sétálás, naplemente nézés

Foglalkozás: Művészeti iskolába jár és mellette egy virágboltban dolgozik

Extrák: Asszonykámnak! ~ Imádja a szép ruhákat és havonta egyet általában szokott venni, ahogy össze tudja spórolni a pénzét rá. ~ Kedvenc virága a fehér liliom. ~ Imádja a fülbevalókat. ~ Szűz. ~ Imádja a gyerekeket. ~ Csak házasság után hajlandó lefeküdni a párjával!

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).