Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Szerepjáték
(Fantasy)

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5.

AitanaCloudwood2018. 06. 02. 12:45:29#35510
Karakter: Cora
Megjegyzés: MeowyQueen-nek (Shiro)


Amikor felkeltem nem emlékeztem semmire. Nem értettem, hogy mit keresek ott ahol vagyok. Shirora felnézve megpróbáltam vissza emlékezni, hogy mi történt, de abban a pillanatban akkora fejfájásom lett, hogy azt hittem bele halok. Térdre esve a fejemet fogva felordítottam. Shiro gyorsan oda ugrott, hogy megnyugtasson. Nem tudta, hogy mit csináljon.

- Cora! Cora hallasz? Nyugodj meg, semmi baj - ölelt át, miközben próbált nyugtatni.

Én csak ordítottam, és ordítottam. Egyszerűen nem akart abba maradni a fejfájás. Az emlékeim kezdtek vissza térni. Mikor már szinte minden emlékem vissza tért a fejfájásom abba maradt én pedig teljesen kikészülve elájultam Shiro karjaiba. Nem tudom, hogy mennyi ideig voltam eszméletlen de amikor felébredtem az alvó Shiro mellett ébredtem. Valószínűleg egész végig vigyázott rám. Gyengéden megsimogattam a fejét és kikászálódtam mellőle, majd kimentem a cseresznye fákkal teli ültetett kertbe, ahol az egyik fa alá beülve néztem a kék eget. Már nem fájt a fejem és teljesen megnyugodtam. Az összes emlékem vissza tért. Nem tudom, hogy Shiro miért törölte ki őket, amikor semmi rosszat nem tett.


MeowyQueen2018. 06. 02. 11:49:00#35509
Karakter: Koike Shiro (kitalált)
Megjegyzés: Cora-hoz


 Másnap reggel felkeltem és magára hagytam őket.Éhes voltam így levadásztam egy nyuszit.Elkezdtem inni a vérét és mielőtt befejezhettem volna cora szemrehányóan nézett rám:-Ez most komoly? Ilyen szomjas lennél?-cuki szemekkel néztem rá majd elkomolyondtam.-Baj? Inkább állatok vérét iszom minthogy esetleg a tiédet.Lassan közeledtem hozzá és megcsókoltam.-Shiro...igyál a véremből..-szólt hozzám halkan.Megszorítottam a kezét és odahajoltam a füléhez:-Az eléggé fájna neked és nekem is egyaránt..inkább szenvedek minthogy lássam rajtad a fájdalmat.Elengedtem a kezét és hátat fordúlva elmentem.A lány ott maradt egyedül,hidegen hagyva.Kezeit összeszorította és utánnam kiabált:-Kérlek!! Nem akarom,hogy szenvedj!-sírt.Ott termettem mellette és aggodó szemekkel ránéztem.-Biztos akarod?-kérdeztem tőle.A lány hevesen bólogatott majd a szemembe nézett.Lassan odahajoltam a nakához és megnyaltam óvatosan.Hirtelen egyet beleharaptam és hevesen inni kezdtem.Tudtam meddig mehetek el így 2 perc után abbahagytam.Cora összeesett így a kezeimben vittem haza.Elláttam a sebét és kiültem az udvarra.Pár óra múlva Cora már  ébredezett amikor hazaértem mivel adig elmentem bojongani.-Mi történt?-kérdezte érdeklődően.-Annyira szédülök...-nem akartam,hogy ez az emlék megmaradjon benne rólam ezért kitöröltem a mai történéseket.


AitanaCloudwood2018. 05. 21. 13:28:30#35505
Karakter: Cora
Megjegyzés: MeowyQueen-nek (Shiro)


Kábé 23:00 óra lehetett amikor felkeltem. Shiro mellettem ülve a csillagos eget bámulta. Mikor észre vette, hogy felkeltem oda hajolt hozzám és egy puszit nyomott a homlokomra. Megfogtam a kezét és így szóltam halkan:

- Sajnálom amiért megütöttelek.

- Sajnálhatod is. Lehet, hogy már felvan dagadva a fejem teteje - viccelődött.

- Jaj ne már - löktem oldalba nevetve.

- De tényleg nagyon fájt - nézett komolyan a szemembe.

- Megölted a romantikus pillanatot - néztem duzzogva a szemébe.

- Dehogy öltem meg, csak átalakítottam a hangulatot.

- Az ugyan az.

- Ahj te, ha tudod, hogy mennyire szeretlek akkor nem kellene ezeken gondolkodnod.

- De én nem tudom, hogy mennyire szeretsz. Mutasd meg, hogy mennyire szeretsz.

- Nem elég, ha azt mondom, hogy mindennél jobban? - nézett rám szemtelenül aranyosan.

- Nem, nem elég, és ne hidd, hogy működik rajtam a mosolyod.

- Akkor ez működik?!

Hirtelen visszalökött az ágyba és fölém mászott.

- H-Hé! Mit csinálsz?! Eressz el!

Majd hosszasan kezdett el csókolgatni. A nyakamon és a számon. Nem tudtam kiszabadulni a szorításából. Végül egy idő után abba hagyta és leszállt rólam.

- Na ez hatott?! - nézett rám elégedetten.

- Ez nagyon gonosz volt.

- Köszönöm a bókot.

- Inkább Soullal alszok, mint, hogy egy perverzzel. Soul! - hívtam oda hozzánk Soult.

- Jajj ne már. Miért mindig Soul. Ez így nem ér. Én szeretlek nem Soul.

- Soul is szeret engem. Ráadásul ő legalább nem perverz, mint te.

- Én se vagyok perverz. Szimplán szenvedélyes.

- Aha. Azt látom.

- Cora ne már én veled akarok aludni. Azt szeretném ha velem aludnál és nem a kis bolhazsákoddal - nézett Soulra szúrós szemekkel. Soul a bolhazsák megnevezésre morogni kezdett és ő is szúrós szemmel nézett Shirora.

- Na jó, elég legyen! Akkor mind a hárman együtt alszunk és kész.

- Ch... a bolháit még a végén átrakja belém.

- Shiro elég legyen, mert különben nem alszok veled. Soul te pedig ne is foglalkozz vele - simogattam meg a fejét gyengéden.

- Ez nem igaz. Ő kap simit én meg nem. Persze fejbe vágást csak én kapok.

- Most azt akarod, hogy megsimogassalak?!

- Aha. Mivel Soult is megsimogattad ezért engem is simogass meg.

- Max pofont kapsz, ha ezt csinálod. Ne legyél már féltékeny egy farkasra.

- Ch... Fene vigye el ezeket az állatokat.

- Na jó, én mentem aludni. Amíg alszok addig nincs verekedés.

- Jó éjszakát - sóhajtotta, majd ő is lefeküdt aludni mellém.Szerkesztve AitanaCloudwood által @ 2018. 05. 21. 21:22:21


MeowyQueen2018. 05. 21. 12:42:53#35504
Karakter: Koike Shiro (kitalált)
Megjegyzés: Cora-hoz


 Másnap arra ébredtem,hogy eszméletlenül feküdtem valahol az erdőben.A fejemhez kaptam és rájöttem,hogy elkéne szöknöm innét.Az is eszembe jutott,hogy mi lehet Cora-val de rájöttem,hogy tulajdonképpen nem is érdekel hogy van.Feltápászkodtm és elindultam valamerre.Jó nagyot beleszimatoltam a levegőbe és egy mágus illatát éreztem.A mágusok általában csak rosszat hoznak az ember fejére de ez nem is izgatott amikor is Cora jelenlétét is éreztem a mágus mellett.-Meg kell akadályoznom-mondtam magamban és ott is termettem.Cora elé álltam aki teljesen kitért a hitéből.A fehér hajú fazon ijedtében elmenekült.-Ch,mily' gyáva alak-mondtam nagymenően.-Nem hiszem el,hogy ilyen alakokkal társa-mielőtt befejezhettem volna a lány fejbevágott.-Mit képzelsz te magadról?!-ordította le a fejemet-Nem sétálhatgatsz csak így mindenfelé ahogyan kedved tartja!-tette hozzá.-Hiszen úgyis csak egy-Ő sem tudta befejezni mivel én szájon csókoltam.Az arca vérvörös lett.Elhúztam a számat az ajkáról és a szemébe nézve mondtam:-Az ordibálás nem áll jól neked..-suttogtam.Cora mégegyszer fejbe vágott.-Fogd be vagy sült vámpírt csinálok belőled!-kiabálta.Pár óra mulva lenyugodott és együtt mentünk tovább.Az úton mindegyikünk hallgatagan ment.Végül én törtem meg a csendet:-Amúgy haragszol rám az akkor történtek miatt?-kérdeztem csendesen és próbáltam elrejteni a kiváncsiságomat.Cora nem szólt semmit csak ment egyenesen lehajtott fejjel.Láttam,hogy teljesen zavarban volt.-Nem kell ám elmondanod ha nem szeretnéd-mentegetőztem.Cora továbbra is hallgatott és mereven ment egyenesen.Bealkonyodott.Találtunk egy tábor helyet és ott meghúztuk magunkat.A lány hamar elaludt látszott,hogy fáradt volt.Én még nem aludtam mivel éjszakai életmódban élek és inkább nappal alszok.


AitanaCloudwood2018. 05. 05. 22:17:33#35485
Karakter: Cora
Megjegyzés: MeowyQueen (Shiro-nak)


Reggel arra keltem, hogy valaki az egyik közeli fa alatt ülbés engem néz. Értetlenül néztem a srácot, majd amikor felfogtam a helyzetett ijedten ugrottam fel amire Soul és Flame is felriadt. Ahogy jobban szemügyre vettem a srácot megállapítottam, hogy egészen jóképű. Fehér hajából egy-két tincs a szemébe lógott. Smaragd zöld szemei csak úgy csillogtak a napfényben. Világos börszíne olyan simának tűnt (persze nem érintettem meg). A ruházata egyszerű mégis szép volt, olyan 20-30 év körülinek tippeltem meg az életkorát. Hirtelen megszólalt, amitől kizökentem a bambulásomból.
- Am... szia, engem Zen-nek hívnak. Örülök a találkozásnak.
- A.. am.. ő... hello.. én Cora vagyok. Én is örülök a találkozásnak.Szerkesztve AitanaCloudwood által @ 2018. 05. 06. 15:13:37


MeowyQueen2018. 04. 20. 17:03:52#35464
Karakter: Koike Shiro (kitalált)
Megjegyzés: Cora-hoz


 Csak álltam ott egyhelyben és őt néztem.Mikor elment azt éreztem,hogy valami kihullott belőlem. Olyan volt mintha nyilakat szúrkáltak volna a testembe. Mint egy hülye csak néztem utánna a semmibe.Mikor már nem éreztem a jelenlétét, teljesen összezuhantam.Leültem a cseresznyefa mellé,majd behunytam szemeim.Nem akartam amúgysem hosszútávú kapcsolatot létesíteni vele,mivel ő egyszer majd meg fog halni.Így kicsit örültem,hogy megmentettem magam ettől az érzéstől.Soha nem akartam átélni ugyanazt az érzést amit akkor éreztem.De mégis annyira rossz érzés volt.Megakartam szabadulni tőle,de nem tudtam.Hiába próbáltam őt elfelejteni nem ment.Felálltam és egy kocsmát kerestem.Pár méter múlva találtam egyet.Benyitottam és kerestem egy helyet.Leültem egy székre, a púlt legszélére és egy jó erős sört kértem.Pár másodpercen belül megis kaptam,majd elkezdtem inni.Addig ittam míg teljesen berúgtam.Kb.10-12 litert megittam így nem csoda,hogy nem adtak többet.Kifizettem és próbáltam kimenni.Nagynehezen kidülöngéltem és egy kis fényt láttam.A fény felé közeledtem,de a lábaim feladták a szolgálatot és elestem.Nagyot huppantam és ott lis aludtam.Holt részeg lehettem,nem nagyon fogtam fel mi is történik most.Aztán így maradtam mozdulatlanul és szótlanul.Olyan mintha élettelenek tűnnék és próbálnék élni.Igaz már rég halott voltam,de mégis. Nem akartam itt maradni csak a testem már rég feladta a szolgálatot.Így hát itt maradtam eszméletlenül.


AitanaCloudwood2018. 04. 17. 21:39:58#35458
Karakter: Cora
Megjegyzés: MeowyQueen-nek (Shiro)


 Ahogy Shiroval szenben álltam azt hittem, hogy ott bőgöm és ordítom el magam. Idegesített, hogy láttam egy másik lánnyal, ha az már halott is. Nem tudtam, hogy vajon honnan tudta Shiro nevét, egyszerűen szikráztam a dühtől és a féltékenységtől. Majd megszakadt a szívem. Az egészben viszont az a legvicesebb, hogy Shiro teljesen nyugodtan viselkedett. Azt hittem, hogy megölöm annyira dühös voltam rá. Mivel ezt nem tehettem leeresztettem az íjjam, elfordultam és elindultam vissza a házhoz. Amikor odaértem beléptem az ajtón keresztűl, ösyzeszedtem a cuccaimat és kiléptem a házból. A táskámból elővettem az állataimat hívó sípokat és mindegyikbe belefújtam egyet. Páfr perc várakozás után elő is bukantak. Soul a fekete farkasom, aki egyben a farkasok királya is és Flame a sólymom akit ugyan úgy, mint Soult kiskorom óta ismerek. Így hát felpattantam Soul hátára Flamet pedig előre küldtem, hogy nézzen körbe. Elindultun, mit sem törődve azzal, hogy Shirot itt hagytuk. Soullal szélsebessen vágtatunk a fölöttünk repülő Flameel együtt. Kb. már egy órája mehettünk egy huzamban. Szóval lelassítottunk és megpihentünk. Mivel már esteledett nem indultunk útnak. Tábor tüzet raktam, hogy ne legyen annyira hűvös, majd a földön fekvő Soulhoz bújtam és így próbáltam meg elaludni. Nem kellett sok és már aludtam is mint a bunda.


MeowyQueen2018. 04. 14. 16:14:13#35453
Karakter: Koike Shiro (kitalált)
Megjegyzés: Cora-hoz


 Furcsa érzés volt először csókolozni valakivel.De jó érzés töltött el.Megfogtam a kezét és a  szivemhez tettem.Igaz nem dobogott már egy párszáz éve,de most olyan mintha hevesen verne.Próbáltam komolynak tünni,de nem tudtam az lenni.A mosolygás is nehezemre esett ,így csak őt néztem komoran.Elengedtem a kezét és kimentem az ajtón.-Hová mész?-érdeklődött a lány.Megálltam az ajtóküszöbön és hátrafordultam egy kicsit-Elmegyek sétálni....Ne gyere most utánnam...-mondtam lazán és becsuktam magam mögött az ajtót.Cora állt értetlenül,de nem bírt nyugton maradni.Én egyre beljebb és beljebb mentem az erdőbe míg vérszagot nem éreztem.Odarohantam és egy gyönyörűszép lányt láttam feküdve a virágok között.Kicsit közelebb jöttem és láttam,hogy vérben ázott szegényke.Már az utolsó perceit járhatta,már halálán volt.-Kérlek.....Segíts.....Tudom,hogy kivagy......Igyál belőlem....Kérlek....Szabadits meg kínjaimtól....Vámpír....-nyögte ki.Nem tudtam mihez kezdjek vele bár pont kapóra jött mivel már régóta nem ittam igazi emberi vért.Sajnáltam,hogy véget kell vetnem rövidke életének,de nem tudok mit csinálni vele.Sajnos vámpírrá sem tudom átváltoztatni mert nincs annyi erőm hozzá.Ígyhát  muszály volt segítenem neki.Beleharaptam a nyakába és inni kezdtem belőle.A lány már nem tudott semmit sem tenni csak nagyokat nyögött.Miközbe ittan nem vettem észre,hogy valaki figyel minket.Természetesen Cora volt az.Nem nagyon izgatott,most csak arra koncentráltam,hogy mégtöbbet igyak.Miután végeztem a lány teste hirtelen virágokká változott és tovaszállt a széllel.Az utolsó szava az volt,hogy Köszönöm....Shiro.Meglepődtem,hogy tudta a nevemet,de legalább segíthettem neki.Letöröltem a vért a számról,majd Cora egy nyílveszőt szegezett rám.Nem értettem miért lehet,hogy megviselte őt a történtek.Ott álltunk egymással szemtől szemben.


AitanaCloudwood2018. 04. 11. 22:18:25#35447
Karakter: Cora
Megjegyzés: MeowyQueen-nek (Shiro)


Shiro után siettem és megálltam mögötte.
- Figyelj.... - keztem el felé sétálni - engem nem érdekel milyen fajba tartozol én akkor is melletted maradok. 
- Mindörökké? - nézett rám szomorú mosollyal.
- Mindörökké. - simogattam meg a haját.
- Akkor elmondhatom neked? Nem hagysz itt? Szeretni fogsz? - abban a pillanatban amikor kimondta az utolsó kérdést összeugrott a gyomrom és teljesen elvörösödtem. De válaszolnom kellett nem hagyhatom csak úgy itt válasz nélkül.
- Igen elmondhatod, nem hagylak itt és.... - akadt meg a hangom - szeretni foglak...
- Köszönöm! - ölelt át úgy, hogy majdnem megfuladtam.
- Na mond ki te kis tökkelütött! - borzoltam meg a haját nevetés közben.
- Én.... én... egy... vá... vám... vámpír vagyok... - mondta ki.
- Tényleg?! Az tök menő! Miért nem mondtad el eddig?
- Mert féltem, hogy megutálsz...
- Miért utáltalak volna meg? Te vagy nekem az első igazi barátom a többiek mindig csak érdekbarátok voltak.
- Tényleg? Pedig én azt hittem, hogy neked rengeteg igaz barátod volt...
- Hát... 167 év alatt te vagy az első.
- Miiiiii???!??!!! Te 167 éves vagy?!
- Igen, miért?
- Én csak 118 éves vagyok!!
- Komolyan? De aranyos!
- Ne má! Ez így nem ér! A szerelemben általában a fiú szokott az idősebb lenni!
- Mi vá.. várjál te úgy szeretsz, hogy szerelmes vagy belém?!
- Őőő... ja.
Majd közelebb lépett és  megcsókólt.
- Te meg mi a fenét csinálsz? - kaptam a számhoz.
- Megcsókolak. Hisz te is szeretsz engem, nem?
- Ó anyám... - majd megfogtam a polóját és lehúztam a fejét, hogy felérjem, majd megcsókóltam.
Háromszor próbáltuk abba hagyni viszont csak harmadjára sikerült,mivel elösszőr én akartam leállni de akkor ő húzott vissza, másodszor meg ő akarta befejezni de ekkor meg én húztam vissza majd harmadjára sikerült befejeznünk.


Szerkesztve AitanaCloudwood által @ 2018. 04. 11. 22:20:50


MeowyQueen2018. 04. 11. 20:21:41#35445
Karakter: Koike Shiro (kitalált)
Megjegyzés: Cora-hoz


 Szorosan magamhoz öleltem.Éreztem minden egyes lélegzetvételét.De mivan velem? Nem értem.Miért viselkedek így? Talán csak azért,mert inni akarok a véréből?Nem hiszem...valami más van itt.talán...Szerelmes lennék?-képedtem el gondolatba.Majd kicsit lazábra vettem a kezeimet,hogy megne fújtsam.A gondolataim megint róla szóltak.A fejemben egy hang azt mondta,hogyha lehetőségem van rá igyak a véréből míg a másik azt,hogy ne igyak hanem legyek vele boldog a harmadik meg,hogy kerüljem el őt minnél messzire.Mindegyikben volt valamennyi igazság.Nem tudtam melyiknek higgyek,de gyorsan elhessegettem őket.Megfordultam és a falat bámúltam.Elengedtem a lányt és felkeltem.Próbáltam halk lenni ami általában sikerülni szokott.Kilopóztam a házból és kiültem a házelőtti padra.Néztem ahogy a hold rávilágiít a tóra ami ház elött volt.A pad mellet meg japán cseresznyefa állt.Hullottak belőle a szép cseresznyefa virágok és egy lehullot a kezemre.Jó illata volt.A hold megvilágította az arcomat és a szemem vörösre váltott.Hirtelen zörejt hallottam és hátranéztem.Csak Cora volt az.Visszafordúltam és próbáltam valahogy visszaváltoztatni a szemeim,de nem tudtam.Nem láthat meg így.-Shiro? Mit keresel itt?-kérdezte aggodva-Öhhh...s-semmit...-szóltam hozzá-Cora nem értette mi van velem vagy most mi történik.nem is kell,hogy megtudja...Vagy mégis? -Cora....mondanom kell valamit.....-kezdtem bele-Cora elém állt-Nos..izé...-nem tudtam folytatni.megfogtam  kezét és letérdeltem elé.Megcsókoltam a kezét.Cora teljesen elpirult.Nem tudott semmit szólni.Csak állt ott és nézett értetlenül.De láttam rajta,hogy élvezi a helyzetet.Egy darabig így maradtunk.Aztán bementünk és lefeküdtünk.Másnap Cora korán felkelt.Nem éreztem a jelenlétét a házban.majd pár perc múlva itt termett.Megsimogatta a fejem búbját és felakart ébreszteni.én nem hagytam magam könnyen.Megfogtam a kezét és berángattam az ágyba és megöleltem.Cora nagyon elpirult és ellenkezett.-Maradj velem...-súgtam a fülébe-cora teljesen zavarba jött ettől a mondattól és már nem is ellenkezett.Valahogy éreztem,hogy egyre gyorsabban ver a szíve.Pár perc múlva visszatért az egykor feltett kérdésére:-Shiro...már a múltkor megkérdeztem,de nem válaszoltál akkor a kérdésemre..te milyen fajba tartozol?-kérdezte érdeklődően.Hirtelen úgy éreztem magam mintha rengeteg kést döftek volna a szívembe.Lebénultam és nem tudtam válaszolni.Elengedtem a lányt és kifutottam.Nem kaptam levegőt.Folytogatott az érzés,hogy mi lesz ha megtudja?Nem is mertem belegondolni.Leültem a padra és bámultam magam elé.

Szerkesztve MeowyQueen által @ 2018. 04. 11. 20:21:56


<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5.

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).