Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Szerepjáték
(Hentai)

<<1.oldal>> 2.

oosakinana2013. 01. 10. 09:52:16#24785
Karakter: Jacob Wolf
Megjegyzés: (Hugimnak)


A mai nap se másabb, mint a többi. A haverokkal megbeszéltük, hogy a próba után beülünk egy kis cukrászdába, mert jó lenne, ha a csajaikkal tudnának lenni, de engem sem akarnak egyedül hagyni, bár így mit ne mondjak eléggé nehéz lesz, de majd csak lesz valahogy. Őt csak jót akarnak nekem így belemegyek. A próbán is itt vannak a barátnőik, és alig tudnak koncentrálni, de hát be is rekesztem a próbát elég hamar így meg legalább mehetünk a cukrászdába.
A csajok találtak egyet, amit szerintük meg kell néznünk és ezért a többiekkel egyótt odamegyünk. Ahogy megérkezünk én csak nagyot nézek. Cuki Cukrászda. érdekes egy név, de akkor menjünk be és majd meglátjuk mit találunk, ami még esetleg szemre való is lehet.
Leülünk az egyik asztalhoz. Mindenki a barátnőjével kezd el foglalkozni, én meg csak körbe nézek az étterembe, hogy mit lehet is látni és ekkor meg akad a szemem, egy nagyon érdekes lányon. Édesn fekete hosszú haja van és az alkata sem semmi. Tökéletesnek tudnám a legjobban leírni. Elmosolyodok, ahogy figyelem, majd felállok és a pulthoz megyek.
- Szia Mit adhatok? – teszi fel a sablon szöveget, amire csak elmosolyodok.
- Mondjuk egy telefonszámot, vagy csak simán a nevedet is kérhetem? – teszem fel a kérdést, ami nem úgy néz ki, akinek nagyon bejön.
- Már ne haragudj, de én itt dolgozom, és amúgy sem vagyok az, aminek nézel. – olt le egyből, amire csak megint elmosolyodok, deő csak folytatja. – Ja és csak hogy tudd, a bunkó emberek, meg a nagy képűek amúgy sem jönnek be nálam.
- Honnan veszed, hogy ezek a jelzők rám illenek? – teszem fel a kérdést egyszerűen és a pultra támaszkodok.
- Szimplán elég csak rád nézni. Az önelégültség csak úgy sugárzik rólad. Ez a rasztás haj, na meg a menőzés. Volt már hasonlóval dolgom. – adja elő, de olyan vigyorogva. Gondolom kedvesnek kell lenniea vendégekhez és figyelhetik.
- Hogy bizonyítsam be, hogy mind nem igaz, amit mondasz rólam? – szeretném bebizonyítani a dolgokat, hiszen azt hiszem, hogy vele érdemes lenne foglalkozni.
- Hagyjál békén és inkább menj vissza a badnához, akikkel jöttél. A barátnőd tuti, hogy keresni fog. – ezek szerint nincs szeme, vagy csak a nyilvánvalót nem akarja látni?
- Nincs barátnőm, amint láttad, de te viszont annél szebb vagy... – kezdek bele a bókokba, de megszakítja.
- Ez engem nem érdekel. Olyan ruha van rajtam, amit soha nem fogsz tudni levenni rólam, se szép szavakkal, se szép cselekedetekkel. – zárja le ennyivel a beszélgetést. – Most pedig megyek dolgozni. Ha tudjátok mit akartok enni, akkor majd valaki oda megy, és biztosítalak, hogy nem én leszek az. – teszi még hozzá mosolyogva és ott hagy magamra a pultnál.
Tetszik a kicsike. Nem elég, hogy nagyszájú, nagyon is bele való, bár az kicsit bánt, hogy külső alapján ítél meg, de akkor is be fogom neki bizonyítani, hogy nem így mennek a dolgok és igen is nem olyan vagyok, amilyennek elképzel, vagy amilyennek látni akar.
- Mi van haver? – kérdezi Tom, amikor vissza megyek hozzájuk.
- Semmi, csak elbeszélgettem a pultos lánnyal. – intek a fejemmel a fekete hajú felé, mire ő is oda néz.
- De hiszen ez Isabella. – mondja felragyogó szemekkel, én meg kérdőn nézek rá, de nem csak én, hanem a barátnője is. – Jaj ne csináljátok már. – mondja egyből. – Ő az unokatestvérem. – tisztázza a dolgokat, majd fel is áll.
- Bella. – kiabál neki oda, aki egyből megfordul és mosolyogva néz rá.
- Tom. – sétál hozzá és meg is ölelik egymást, na meg a puszi sem maradhat el. – Hogy kerülsz te ide? – kérdezi kedvesen.
- A csapattal a városban vagyunk és ma a lányok találták ezt a helyet, így eljöttünk ide. – magyarázza haverom, de ekkor Isabella körbe néz a csapaton és rajtam akad meg a szeme.
- Te meg már megint mit keresel itt? – kérdezi, amire csak felhúzom a szemöldökömet.
 
- Bella ne hülyéskedj már. Tudod melyik bandával táncolok? – kérdésemre bólint. – Ő a csapatunk szervezője és a kapitánya, Jacob Wolf. – árulja el a nevemet, aminek kifejezetten örülök, mert nem éppen szeretek a nevemmel ékeskedni, bár mostmár inkább a reakciójára várok, hogy ezek után mit fog gondolni rólam...


<<1.oldal>> 2.

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).