Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jacob Wolf
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Sötét barna hosszú raszta haja van, ami már jó pár éve ilyen neki. Gyönyörű szép tengerkék szemeivel és hírnevével szédíti a csajokat. Jobb szemöldökében található két csík, amit vagánynak tart, míg a másik szemöldökében egy piercing található, amit még 18 éves korában rakatott be magának. A laza cuccokat szereti, amik nem gátolják, és nem tapadnak hozzá teljesen. Nyakában lévő dögcédulákat soha nem veszi le, mert még haverjaitól kapta és azóta nagy becsben tartja őket.

Jellem: Kinézetre nagyon bunkónak és önelégültnek látszik, de ez valójában nem így van. Kedves, vidám és szeret segíteni az embereknek. Nem szereti, ha a gyengébbeket bántják, és ezért megpróbálok kiállni értük, ahogy csak tud. Ha összetalálkozik egy olyan emberkével, akinek nagy a szája vagy jó a beszélőkéje, akkor ő is megváltozik és felveszi, a szópárbajt legyen szó fiúról vagy lányról. Párkapcsolatban jobban szereti azt, ha tudnak rajta uralkodni, mert úgy van vele, hogy a munkájába elégszer van a toppon és kell neki egy kis lustaság, de azért nem hagyja magát eltaposni, se lenézni. Egy valódi párkapcsolatban nagyon romantikus és érzelmes tud lenni. Mindent szeret beleadni annak érdekében, hogy mind a ketten jól érezzék magukat.

Élettörténet: Jacob karácsonyi gyerek, mert ő pontosan szent estén született. Szülei nagyon jó neveltetésben részesítették, aminek nagyon hálás. Egy testvére egy húga, akit nagyon szeret és próbálja mindentől megvédeni, amitől csak tudja, de mióta elköltözött otthonról kicsit ritkábban találkoznak és nem kevesebbet is beszélgetnek. A munkája elég sok energiát és időt elvesz tőle néha, de szerencséjére ez csak ritkán van, amikor versenyekre vagy valamilyen forgatásra készülnek esetleg fellépésekre. Párkapcsolata eddig még csak egy volt, az is középiskolába, első szerelme, de mikor elvégezték a sulit elváltak útjaik. Híressége miatt nem volt azóta kapcsolata, mert mindenki csak a pénzt akarja belőle kicsikarni.

Hobby: Gyakorlás és új elemek kitalálása, kondi

Foglalkozás: Táncos

Extrák: Ha iszik, akkor cigizik is, de józanul nem.

Engedélyezve: 2010. 12. 08.
2011. 06. 02.

Módosítva: 2012. 07. 01. 19:29:11
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).