Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Kritikák
(Tőled függök)

LastBreath2016. 05. 24. 18:25:27#3090


 Kedves Azami!

 

Most elhagyom az udvariaskodást és átváltok közvetlenbe: Hűűűű olvastad Curtiséket? *-* De király! Az a szőke démon volt az első 2D-s szerelmem xD
No, de komolyra fordítva a szót: Már nagyon rég beszéltünk arról, hogy a Ben – Curt párostól eltérően, Sethnek és Vincenek Happy End dukál. Részben a bűntudat miatt mert az előző párosnak csúfos vége lett, részben pedig mert eléggé naivak voltunk. Később már csak a kihívás miatt is mindenáron meg akartuk valósítani az eredeti elképzelést, és azt hiszem, nem is lőttünk vele nagyon mellé. :D
Őszintén szólva mindent vártam volna, csak azt nem, hogy Seth lesz a negatív karakter. Pedig én Annát és Christ is előbbre helyeztem volna a sorban. Ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyunk egyformák.
Dráma? Igen! Minden mennyiségben! A pszichológiai drámák a gyengéim. S mint minden történetnek ennek is terjedelmes története van, amit egyelőre fedjen az írók jótékony homálya. ;)
Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy írtál nekünk, illetve hogy ránk áldoztad a drága idődet. Köszönöm a fáradtságodat és a gondolataidat. Megmelengették a kicsi, sötét szivecskémet.


Azami2016. 05. 24. 14:30:19#3089


 Kedves Linka és Last!  

Imáimba foglalva áldanám a napot, amikor először vettetek a kezetekbe tollat / billentyűzetet, ha imádkoznék. Sajnos nem,  így be kell érnetek ezzel :
Mikor reagjaitokat  vagy befejezett  játékaitokat olvasom  " szidom" Édesapám, amiért a fogantatásom éjszakáján nem lökött  kettővel többet, hogy én is olyan csodára legyek képes,  mint amit Ti műveltek sima kis Hobbynak nevezvén. :)

Seth  és Vince történetének soraihoz  is imádattal kezdtem neki,  Ben és Curt után.  
  Lehangoló téli hideg, fullasztóan negatív  viszony és az egyre mélyülő szakadék  a karakterek között, ködös  légkört borított a történetre. Ebből  és Dráma  imádatomból fakadóan minden alkalommal,  amikor elhagyta  az egyik fél  a lakást vagy közösen utaztak el,  arra számítottam, hogy Seth meghal, ezzel is tetézte Vince  boldogtalanságat.  Ám ez nem következett be,  s mire észbe kaptam a történet boldog befejezesést ért, ami meglepetésemre jobban tetszett,  mint hinni véltem.  Végig úgy gondoltam,  Vince sanyarú léte ellenére  sem érdemli meg Seth szerelmét,  mert véleményem szerint nem küzdött érte eléggé,  reálisan értve. Ennek ellenére boldogan mosolyodtam el a pozitív végkifejleten és azon kaptam magam,  hogy örülök,  hogy végül jóra fordult minden. 

( Azért kíváncsi lennék  egy jövőbe tekintésre, hogy hol tartanak  pár év vagy évtized múltán) 

Köszönöm,  hogy olvashattam és hogy elnézitek a kisregényt, amit kritikának csúfolok. 

Aza 

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).