Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Kritikák
(Oda és vissza - egy hobbit és egy törp története)

Morticia2016. 05. 15. 11:07:38#3087


Kedves Inara!

Köszönjük szépen a kritikát!

Nos, mindig öröm látni, hogy  valaki veszi a fáradtságot, hogy elolvassa és értékeli a munkásságunkat, azonban a legjobb, amikor pozitív visszajelzést kapunk. :3

Örülünk neki, hogy kellemes órákat hozhattunk az életedbe a kis történetünkkel, hisz a magunk szórakoztatásán, és azon kívül, hogy méltó véget kapjanak, ez volt a másik cél. Komolyan. :)

Még egyer köszönjük!


 


Inara692016. 05. 02. 15:04:19#3085


 Mit is írhatnék...
Imádtam! *----* A Hobbit a favorit trilógiám, és megfodult már a fejemben nekem is egy-két szereplő összepárosítása... De ez fenomenálisan jó lett! A jóízlés határát egyáltalán nem léptétek át szerintem, én ittam a szavakat, és egy éjszaka alatt végigolvastam, bár szorított az idő, hisz ma érettségit írtam ^^" De ezt kár lett volna kihagyni! Bevallom, sokáig csak nézegettem a címet, barátkoztam vele, nem mertem belekezdeni, de nem bántam meg, hogy végül elolvastam! Még ilyet! *------*
Gratulálok és köszönöm nektek ezt az élményt!

Rauko2016. 04. 10. 22:15:42#3075


 Köszönjük drágaszág, jó ilyesmiket olvasni. :) 
Örülünk, hogy neked is örömet szerezhettünk. ♥

linka2016. 04. 10. 22:03:36#3074


 Sziasztok!

Megígértem, hogy írok ide egy szép hosszú kritikát, szóval most meg is teszem ezt.
Laikusként olvastam el ezt a játékot, és meg kell mondjam gyönyörű történetet kerekítettetek. Annak ellenére élveztem, hogy magáról a könyvről nem tudok semmit, elvégre nem olvastam, ahogyan nem láttam egyik filmet sem. Mindkettőtök szókincse briliáns, és igazából pontosan azt nyújtottátok, amit elvártam tőletek. :D 
A két karakter jellemileg összetett volt, jól kidolgozott, és a személyiségváltozásokat is remekül demonstráltátok. Minden aggodalom, félelem, öröm, bánat átjött, ahogyan az olvasó szinte átérezhette a két karakter közt történő kisebb-nagyobb változásokat is. Voltak pillanatok, amikor már én is komolyan aggódni kezdtem értük, és ehhez külön gratulálok mind a kettőtöknek. 
Zsenik vagytok! :3 <3
 

Morticia2016. 04. 10. 20:03:12#3073


 Kedves Saga-chan!

Köszönöm szépen Rauko nevében is, hogy írtál. :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a kis történetünk, és jobban preferálod, mint az eredetit. :) Ennél nagyobb elismerésre nem is számíthattam volna. :)
Még egyszer köszönöm, hogy olvastad a munkánkat, azt pedig külön, hogy vetted a fáradtságot és az időt a kritika megírására. 


Kedves Moonlight-chan!

Köszönöm szépen Rau nevében is, hogy írtál! :) Igazán örömömre szolgál olvasni a kritikádat. :) Nem hittem volna, hogy volt olyan, aki alig várta a folytatás érkeztét. :) Az volt a célunk, hogy életszerűvé, esetleges alternatívává tegyük a történetet, s ahogy olvasom, sikerült elérnünk, ennél többre pedig szerintem egy író nem is vágyhat. :)

Nekünk sem igazán tetszett sem a könyvbéli, sem a filmbéli vég, ennek köszönhetően született meg a "drágaszágunk". :) Nem szeretjük az unhappy endet.  

A végére visszatérve kicsit elkapkodottnak éreztem, azonban sikerült megnyugtatnod, miszerint nem az. :)

Még egyszer köszönöm, hogy végigkövetted a karaktereinket kalandos útjukon, azt pedig külön, hogy megmaradt energiádat a kritika megírására fordítottad! :)


 


Moonlight-chan2016. 04. 10. 18:22:01#3072


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végre teljes egészében olvashatom, sokszor alig bírtam kivárni, hogy felkerüljön a következő reag. Szuper lett, az egészet imádom úgy ahogy van. Ahogy a meglévő történetbe belekerültek az általatok szőtt  ötletek, és a karakterek is, mintha  eredetileg is ez lett volna a sztori. Azért pedig külön imádom, hogy boldog vége lett, a filmben nagyon sajnáltam Thorint és Bilbónál is ott volt az, hogy egyedül kell hazatérnie, de ez a befejezés tökéletes! Nagyon köszönöm, hogy olvashattam!

Saga-chan2016. 04. 10. 17:55:30#3071


 Sziasztok!

Elejétől a végéig olvastam, imádtam. Bár néha örjöngtem, de megérte végig olvasni. Igaz láttam az összes Hobbit rész, de mégis csak jobban szeretem, a ti történeteket. Egy szóval vagyik kettővel nagyon jó. Üdv Saga-chan

Morticia2016. 04. 10. 17:31:27#3070


  Én köszönöm a kalandot s az élményt, amit átélhettem, neked köszönhetően!

Magam is alig várom már, hogy újra társadul szegődhessek középföldi barangolásaidban, drága Rau! :3 


Rauko2016. 04. 10. 17:27:19#3068


 Köszönöm, csodálatos volt. Minden pillanatát élveztem és alig várom következő kalandunk kezdetét, drága Mor-chan.

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).