Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Kritikák
(Csak egy akármi)

Rauko2012. 12. 09. 16:09:21#2068


Ha nem sértegetsz, nekem sincs okom szemétládának lenni.


Sophie: ♥ ♥ ♥

ef-chan2012. 12. 09. 01:57:51#2064


Ohh, remélem, tényleg hasznos lesz, amit tőlem tanultál (márha tényleg tanítottam igazán valamit XD) <3 //bár most sztm még a bányarémet sem tudnám felhozni a pincéből, pedig elég vacakul nézek ki álmosan, nemhogy mélyebb gondolatokat xD Gomen ˇˇ'//

Rauko2012. 12. 09. 01:54:55#2063


A bevezető részt azért kell beletennem, mert - bár tök felesleges - mostanában ha mondok, írok valamit, az embereknek az a rétege is meg van róla győződve, hogy nekik szól, akiknek közül nem volt hozzá. Így jobb az elején tisztázni, hogy tényleg: amit a végén is írok, nem szól senkinek. Magamnak. Ahogy fogalmaztál, kiordítás.
A fogalom, hogy szar évem volt, tökéletesen helytálló, és így év végére már kirobbannak dolgok. Halálesetek, betegségek és minden más, amit szívesen elcserélnék tíz államvizsgára és húsz szakdogára inkább. XD

Az meg, amire még úgy érzem, muszáj reagálnom, hogy ne romboljam a magamról alakított képet másokban.
Nem, nem akarok mondani senkinek semmit. Nincs senkinek extra mondanivalóm, és mivel a nyilvánosság előtt zajlik a magánéletem általában, nem hiszem, hogy akárki azt hihetné, nem tudja, hogy miről van szó. Nem akarok, nem fogok mondani senkinek semmit, csak annak, aki viszont úgy érzi, hogy mondani akar nekem valamit, legyen az akárki. Valamilyen formában fogok neki válaszolni, ha a legundorítóbban, akkor is, mert nekem azt hiszem, nem nagyon van dolog, ami ne férne az arcomra, hiszen ezt az írást is feltettem ide. :)
Mindesetre köszönöm, hogy írtál, azért szerettem volna, hogy te írj ide elsőnek, mert felhozol olyan dolgokat, amikről akartam volna szólni, de elfelejtettem, vagy mégsem volt fontos.

És ha már mondani akarok valamit, neked azért mondom kérve-kéretlenül: te vagy a végén említett személy. :) Tök sok dologra megtanítottál és azt hiszem, őszintén a barátomnak tarthatlak. És ezt rohadtul köszönöm. ♥

ef-chan2012. 12. 09. 01:45:41#2062


Hmm, ide kérted, ide kapod: :D
Először is baromi álmos vagyok, szóval ha nem érted, akkor nem a te készülékedben lesz a hiba, csak én nem tudok már értelmesen fogalmazni (nem mintha alapvetően tudnék értelmes kritikát írni, de ez részletkérdés)
Csak konkrétan a műről szeretnék megnyilatkozni, az elején levő egyéb megjegyzéseket, utalgatásokat szándékosan nem említem, szerintem feleslegesek is (részletkérdés).
Amit leírtál a jelenlegi elgondolásod arról, miről szól az élet, miről szól az az egész minden, ami körbevesz és amit megélsz. A tartalommal nem érthetek 100%-ig egyet, elvégre mindenkinek más a képe arról, mi miért van körülötte, és neki mi a feladata a nagy káoszban :D (én meg hülye optimista vagyok, bár tény, hogy egészséges realizmussal ötvözve, így még nem vagyok túlzottan idióta, csak nagyon xD - igen, lehetnék rosszabb is szerintem, nem is kicsit xD ) Azt sem állítom, hogy teljes mértékben felfogtam minden elrejtett mélységét, ami a puszta szavak mögött a gondolataidban és érzéseidben bújik meg. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy olyan szempontból tanulságos és értékes mindenképp, hogy egy másik nézőpottal gazdagíthatja az ember gondolatait a világról, belekóstolva egy másik lélek egészen más én- és világképébe. 
Nagyjából valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem, bár tény, ez tipikusan olyasmi, amit sokat kell rágni, hogy igazán véleménye alakuljon ki az embernek, bár továbbra is úgy gondolom: ha valakinek mondani akarsz valamit, neki mondd, ha meg csak ki akarsz magadból ordítani valamit a világ képébe, akkor tedd, de szerintem akkor inkább a bevezető szöveg utalgatása nélkül ^^
(csak belevettem valamit a bevezetőről született  gondolataimból is szándékommal ellentétben ._.' ) 

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).