Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Jakuza
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Befejezett szerepjátékok
Feltöltő: Levi-sama
Feltöltve: 2009. 07. 15. 00:08:15
Módosítva: 2012. 01. 29. 22:48:21
Módosította: Levi-sama
Megtekintve: 9265 db
Kritikák: 10 db
 Ismertető:

A hideg és kegyetlen jakuza vezér egy nap úgy dönt, vesz magának egy Pet-et. Nem sejti, mekkora változást jelent majd ez az életében...

Egy lejátszott, befejezett szerepjátékot olvashattok itt, szépen időrendi sorrendbe helyezve. 

Írta: Ruki és Levi-sama


A Jakuza képe és karakterlapja: Takamo (katt ide)
A Pet képe és karakterlapja: Ukita (katt ide)



Takamo:

Halk csilingeléssel koppan a teáscsésze, ahogy visszateszem a porcelán tányéraljra, és szürkéskék szemeimmel vetek egy oldalpillantást Danzoura. Egyik befolyásos kínai üzletfelemre. Szeretek velük üzletet kötni. Megbízhatóak és pontosak.
- Hát ez tényleg kellemetlen... - sóhajtja, és barna szemei kifejezéstelenül néznek az enyémekbe. - ...és jogos volt legalább a bosszú?
- Mondhatjuk... csak nem arányos. Elraboltam a szeretőjét, de nem bántottam, csak megzsaroltam vele. Épségben kapta vissza, Ő mégis felbontotta az egyezséget, és ráadásul megölette az összes emberemet, szolgámat és a szeretőmet, akik a házamban voltak azon a délutánon. - morgom. - Alig tudtam eltusolni az ukém halálát. Menőmodell volt, híres meg minden.
- Hát ez tényleg kellemetlen... - ismétli meg ezt az idegesítő mondatot.
- Bosszantó. - helyesbítek. - Most kereshetek új szeretőt.
- Tudod mi kéne neked inkább, Takamo-san? - mondja. Kérdő tekintetem láttán elmosolyodik. - Egy pet.
- Pet? Az mi?
- Mi kínaiak szeretjük őket nagyon. Ti japánok szex-rabszolgának hívjátok, de ez durva eltúlzása a dolognak.
Nocsak, ez érdekesen hangzik.
- És az miért jó? Én nagyon hamar ráunok a partnereimre... - mosolyodom el hidegen.
- Ó, hát akkor elajándékozod. - kortyol bele a teába. - Egy gyönyörű fiúcska, aki csak érted él, neked él, és addig él ameddig te akarod. Nincs probléma, nyafogás, követelőzés, felelősség. Olyan, mintha lenne egy kis állatkád. Egy macskád vagy papagájod. Ha partnereid halékonyak, az sem gond. Nekik nincs személyazonosságuk, nem számít a haláluk sem. Csak egy saját szobát kell biztosítanod neki, és a szolgák majd öltöztetik, gondozzák neked. Kedvedre kényeztetheted vagy büntetheted... ajándékokat vehetsz neki, de csak amit te akarsz... Megtanítod őt a szexuális vágyaid kielégítésére...
- Hm... ez egyre jobban tetszik. - intek az egyik szolgámnak, és tölt a csészémbe még teát.
- Megmutatom az enyémet. - mondja mély hangján, és csettintve hívja magához az egyik emberét. - Hozd ide Yukot.
Egy perc elteltével bekísér az egyik testőr egy fiatal fiút. Talán tizenhat vagy tizenhét éves lehet. Közelebb lép, és Danzou az ölébe ülteti, s elégedetten mosolyogva figyeli arcomon a hatást. Azta...
Magamba szívom a látványt... Alacsony, karcsú szépség, félhosszú fekete haj, szénfekete szemek, sápadt bőr... gyönyörű arc. Füttyentek egyet, és a fiúcska elpirulva süti le szemeit.
- Ő itt Yuko-kun. - búgja mosolyogva Danzou.
- Megveszem tőled. - mondom. A fiú rémülten nyitja tágra szép szemeit. Ennivaló...
- Nem eladó. - rázza meg fejét mosolyogva Danzou. - Már fél éve nálam van, és nagyon a szívemhez nőtt. - simít végig mutatóujjával a fiú állán, és gyöngéden néz le rá. - Már egyszer el is rabolta tőlem egy riválisom, és szabadon engedte, de visszajött hozzám.
Yuko pirulva pillant fel gazdájára, szemeiben rajongással. Ahh...
- Én is akarok egy ilyet! - teszem le határozottan a csészémet, és érdeklődve nézek rá. - Hol lehet venni „pet”-et?

*

Embereimmel besétálok az exkluzív drága klubba, és körülpillantok. Rengeteg ismerős arc. Nocsak... Úgy tűnik csak én maradtam ki eddig ebből a buliból.
Leülve egy asztalhoz rendelek egy konyakot, és elégedetten hátradőlve túrok bele hosszú hajamba. Na lássuk...
Pár perc múlva elsötétedik a terem, és a kis színpadra vetődnek a fények.
- Első számú tétel. - szól a hangszóróból egy kellemes női hang. - Tizenhat éves fiú, japán származással. 167 cm magas, 49 kg, szeme barna, haja fekete. Két hete találtuk egy Osaka melletti kisvárosban. Még teljesen ártatlan.
Miközben beszél, bevezetnek egy fiúcskát. Egyértelműen bedrogozott állapotban. Kábán csillognak a szemei. Hm. Nagyon szép, de nem az igazi. Elkezdődik a licit, és egy idős, kövér kínai veszi meg borsos áron.
- Kettes számú tétel... - folytatja tovább a női hang. Csodaszép fiúcskákat sorakoztatnak fel, de nekem egyik sem keltette fel az érdeklődésemet. Nagyot ásítva figyelem a színpadot, a bemondóra már csak fél füllel figyelek.
Ekkor bekísérnek egy vékony, alacsony fiúcskát, bőre mint az alabástrom, rövid fekete hajának tincsei lágyan keretezik szép arcát, szemei halvány barnák. Kábán néz körül, azt sem tudja hol van. Gyönyörű... Olyan szép arca van, mint egy festmény. Arisztokratikus, lágy vonások...
Fellendül a kezem, és mindenkit túllicitálok. Egy vén fószer nagyon kitartó, de leszarom. Piszok gazdag vagyok, nekem nem gond.
Koppan a kalapács, és egyik emberem már siet is fizetni, és hozza a karjaiban a kábán alvó fiúcskát. Ezt nevezem...
Kényelmesen kisétálok a klubból, és a limuzinba szállva intek, hogy fektessék mellém az ülésre. Feje a combomon pihe, testének többi része takaróba csavarva. Kíváncsian nézegetem, és arcát megérintem ujjaimmal. Bársonyos a bőre. Hajába túrok... haja selymes és finom. Még az enyémnél is.
Hát ez nagyon izgalmas.

*

- Takamo-sama... - hajol meg az egyik szolgálólány. - A fiatalúr felébredt.
Biccentek, és leteszem a jelentéseket tartalmazó papírokat. Felállva az íróasztalom mögül megnyújtóztatom elgémberedett tagjaimat, és a vendégszobába sétálok. Ahogy benyitok az ajtón, megpillantom az ágyon üldögélő fiúcskát.
A kísérőkártyáját csak átfutottam, amiben az állt, hogy átesett a kiképzésen. Gőzöm sincs ez mit takar... gondolom engedelmességre nevelték. Neve Ukita, és középiskolai tanuló volt, mielőtt elrabolták az utcáról. Egy kisvárosban élt Tokyotól nem messze.
És most pet. Az én pet-em.
- Szervusz Ukita-kun. - ülök le mellé az ágyra, és halvány mosollyal figyelem, ahogy elhúzódik tőlem félénken. - Takamo vagyok.
- Nagyon örvendek Takamo-sama. - válaszol illedelmesen, és lágy hangja selyemként simogatja fülemet. Kezdem úgy érezni, hogy ez egy nagyon-nagyon jó vásár volt.
Közelebb hajolva hozzá nézek szép szemeibe. Mmm... Kár hogy még szűz. Most nagyon megdugnám. De Danzou azt mondta, hogy ha olyat akarok amilyen neki van, kezdetben nagyon türelmesnek kell lennem. Ha vadállat módjára esek neki, rettegni fog tőlem.
Sóhajtva cirógatom meg mutatóujjammal szép kis arcát, és összerezzen, de nem húzódik el. Elégedetten mosolyodom el.
- Hogy érzed magad? A kábítószer miatt amit beadtak neked, előfordulhat egy kis hányinger vagy szédülés... - húzom el a kezem tőle.
- Jól vagyok, köszönöm. - válaszolja. Ah... jól elleszünk mi ketten. Tökéletes modora van, gyönyörű szép is... mi kell még?
- Helyes. - biccentek, és felállva nézek le rá. - A szolgák mindent megmutatnak és elmagyaráznak neked. Kapsz ruhákat, és két testőrt. A házat nem hagyhatod el, de egyébként szabadon mozoghatsz. Két óra múlva találkozunk a vacsoránál.
Az ajtóhoz lépek, és visszapillantva félelmet látok a szép kis arcon. Ejnye...
- Üdvözöllek a házamban. - mosolygok rá kedvesen, mert én ilyen is tudok lenni.
- Köszönöm Takamo-sama. - mondja, és egy félénk mosolyt kapok válaszul. A kilincsbe markolok. Anyám... nem érdekel a szelíd közeledés meg a szoktatás meg a többi maszlag. Kívánom... és ma éjjel megkapom. Uhh már a gondolattól is áll a farkam.
Inkább kimegyek, mert még egy perc és...

Kilépek a folyosóra, és elégedetten elmosolyodom.

Saját pet.

Tök jó.
 
Ukita:

Vége az iskolának és elindulok hazafelé. Gyönyörűen ragyog a nap, kellemes lesz a mai sétám Chuuval. Mosolyogva megyek az úton, hisz olyan szép ez a nap. Nem tehetné tönkre semmi...
Egy mellékutcába érve megáll mellettem egy fekete autó. Gyanakodva pillantok be a lehúzódó, elsötétített ablakon.
- Segíthetek valamiben? – kérdezem félénken. Talán eltévedtek. Az utóban ülő alak letolja orrán a napszemüvegét és végigmér. Miért néz rám így? Arcomra pír fut, nem szoktam meg, hogy így méregetnek…
Az ember int egyet kezével, de nem nekem szól, mert a kocsi hátsó üléséből rögtön kipattan két ember. Rémülten hátrálok el, azonban egyikük hirtelen mozdulattal elkap, és a szám elé nyom egy szövet darabot. Valami vegyszertől bűzlik… Elkábulva fogom csak fel, ahogy beraknak a kocsiba és ez ellen nem tehetek semmit…
 
***
Egy szörnyű helyre vittek. Több fiú is volt ott, mindegyikük az én korombeli. Fogvatartóink elmondták mi vár ránk… Figyelmeztetnek, ha ellenkezünk megölnek… Hogy történhetett ez velem? Mint egy szörnyű rémálom, amiből nem tudok felébredni…
Pár nap elteltével összeválogattak egy kis csoportot. Engem is beleértve. Nem mondták meg, hogy hova megyünk, sőt… Valami kábítószert adtak be nekünk, és ezután nem emlékszem sok dologra…
Fények… Egy monoton női hang… Hangos koppanás…
***
Lassan felnyitom a szemem és egy idegen helyen találom magam. Egy tágas hálószoba, luxusholmikkal ízlésesen berendezve. Felülök és még mindig az álomtól kissé kábán pillantok ismét körbe. Nincs itt senki. Pár perc alatt megpróbálok magamhoz térni, ami úgy-ahogy sikerül is. És ekkor kinyílik az ajtó.
Megszeppenten figyelem a belépő magas alakot. Vállára omló, hosszú fekete haja szinte lebeg utána, szürkés szemei határozottan csillognak. Markáns arca nem fejez ki érzelmeket, és ijesztő tekintettel mér végig.
- Szervusz Ukita-kun – ül mellém az ágyra, zavarba ejtően közel. Lehajtva fejem kicsit arrébb araszolok. – Takamo vagyok – mutatkozik be.
- Nagyon örvendek Takamo-sama – mondom halk hangomon. Közelebb hajol és hideg tekintetét az enyémbe fúrja. De kínos… Elpirulva érzem, hogy ujjaival megcirógatja arcom. Összerezzenek a puha érintéstől.
- Hogy érzed magad? A kábítószertől amit beadtak neked, előfordulhat egy kis hányinger vagy szédülés… - kérdezi elhúzva kezét.
- Jól vagyok, köszönöm – fordítom el tekintetem.
- Helyes – biccent elégedetten. - A szolgák mindent megmutatnak és elmagyaráznak neked. Kapsz ruhákat, és két testőrt. A házat nem hagyhatod el, de egyébként szabadon mozoghatsz. Két óra múlva találkozunk a vacsoránál.
Testőrök? Minek? Bizonytalanul pillantok utána, ahogy az ajtóhoz megy. Visszanéz, és megejt egy üdvözlő mosolyt.
- Üdvözöllek a házamban – mondja.
- Köszönöm Takamo-sama – válaszolok illedelmesen, félénken viszonozva mosolyát. Így nem is annyira ijesztő. Egy pillanatnyi néma állás után kimegy.
Pár perc múlva egy szolgálólány lép be az ajtón és maga után invitálva vezet körbe a hatalmas házban. Díszes értéktárgyak, hatalmas terek mindenütt. Leesik az állam, ahogy egyre csak jön az újabb, nagyobb szobák sora.
Óriási ez a ház… de mégiscsak fogoly vagyok benne. Ezzel a nemsokára csatlakozó két robusztus alak szembesít. Miután a szolgálólány körbevezetett, elköszön és elsiet további dolgára.
Visszaindulva a szobámba húzom össze magam a lehető legkisebbre. Nagyot nyomasztó ez a helyzet… Persze a két testőr nem marad látótávolságon kívül. Még ez is… Vajon mikor szabadulhatok innen? Elszabadulhatok egyáltalán?
Ezen rágódva megyek be a szobámba, a két férfi megáll kint az ajtó előtt. Legalább ide nem követnek…
Az ágyon egy adag ruha fogad. Kíváncsian nézem meg őket és meglepetten fedezem fel, hogy egyiken kis cetlin, szép betűkkel üzenet virít. Csak egy rövid mondat áll rajta: „Vedd fel vacsorára”. Átöltözve állok be egy majd’ két méter magas tükör elé, hogy megszemléljem a darabokat. Egy drága selyem ing és mellé egy hasonlóan értékes anyagból készült fekete nadrág.
Kopogtatnak az ajtón és egy női hang szól be rajta:
- Takamo-sama várja az ebédlőben – mondja, majd hallom léptei kopogását, ahogy elmegy. Feszengve lépek ki a szobából, az ing sarkát gyűrögetve pillantok a szoborként álló testőrökre. Nagyot nyelve indulok az ebédlő felé.
Odaérve óvatosan kinyitva az ajtót kukucskálok be, és megpillantom az asztal végénél helyet foglaló Takamot. Gyorsan beljebb lépek, kissé meghajolva köszönök.
- Foglalj helyet – mutat az üres székre.
Takamo:

Elolvasom a maradék jelentést, és elégedetten dőlök hátra a székemben. Szerencsére minden rendben, Masashi nyugodtan ül a babérjain, nem zargat. Holnap felhívom, hogy tárgyaljak vele. De most először Danzou.
Tárcsázom a számot, és ügyfelem felnevetve fogadja a hírt, én is vettem egy kisállatkát.
- Gratulálok barátom. Feltétlenül látogass meg valamikor, hogy én is megnézhessem...
- Rendben.
- Biztosan gyönyörű... eltaláltam? - nevet halkan. Fanyarul elmosolyodom.
- Az nem kifejezés...
- Ne feledd... - figyelmeztet. - ...semmi durvaság. Fokozatosan, kedvesen.
- De túl szép... - sóhajtom.
- Hidd el, tudom miről beszélek. Yuko előtt volt egy másik petem. Gyönyörű volt, és azonnal rámásztam. Másnap öngyilkos lett.
- Oh... - szorítom meg a kagylót.
- Bizony. Türelmesnek kell lenni. Ezek védtelen kis árvák, akiket kiszakítottak a meleg, szerető családjukból és idegenek karmaiba lökték. - kuncog halkan. - Ha még meg is erőszakolják őket, azt kevesen élik túl. Hidd el, megéri várni. Ha magadhoz édesgeted, később megtérül a belé fektetett energia. Hisz láttad az én kis Yukomat. Imád engem, mellesleg én is őt.
Felsóhajtok. Nem biztos hogy kibírom...
- Takamo... ezek csak tanácsok. Tégy ahogy jónak látod... - mondja.
- Köszönöm Danzou. - mosolyodom el hidegen. - Megfogadom. Egyébként pedig kezdem nagyon élvezni...
- Igen... - kacag fel. - Fogd fel úgy, hogy vettél egy drága és törékeny játékot. Bánj is úgy vele. Jó szórakozást!
- Köszönöm. - búcsúzom tőle, és letéve a telefont elmosolyodom.
Ma éjszakára hívnom kell egy kurvát. Szükségem lesz rá, ha nem akarok rámászni Ukitára. Hahh... bosszantó...

Fáradtan kinyújtóztatva végtagjaimat sétálok át kényelmesen az ebédlőbe, és az asztalfőhöz ülve unottan nézem a hatalmas kristálycsilláromat. Le kéne cserélni... már uncsi. Átlag kéthavonta rendeztetem át a házamat, mert ha ráunok valamire, akkor nem tudom elviselni. A szeretőimet ennél gyakrabban cserélem. Kíváncsi vagyok a kisállatkám meddig fog ennyire lekötni. Egyenlőre nagyon élvezem... Az újdonság varázsa.
- Kéretem Ukitát. - vetem oda az egyik szolgálónak, és elgondolkozva igazítom a tányéromhoz a borospoharat. Remélem a szolgák normális ruhát adnak rá. Holnap rendelek neki egy szép ruhatárat...
Halk köszönésre kapom fel a fejemet, és az ajtóban álló Ukitát meglátva elmosolyodom. Észbontóan jól áll neki a fehér selyeming és a fekete nadrág. Viszont túl konzervatív... A ruhatára sokkal divatosabb lesz. Elvégre majd szeretném magammal hurcolni társaságba is, meg tárgyalásokra. És az én partnereimnek tökéletesnek kell lenniük. Ah de ő még így is gyönyörű...
- Foglalj helyet - intek neki, és a mellettem lévő székre mutatok. Leül mellém, és félénken pillant rám. Intek, és már hozzák is nekünk a vacsorát. Többfogásos, francia ételek. Közöttük egy kagylós étel is. Érdeklődve figyelem ahogy eszik, és elégedett vagyok a látvánnyal.
- Nem először eszel ilyet igaz? - célzok a kagylóra, ugyanis elegáns és szakszerű mozdulatokkal bontogat.
- A szüleimmel jártunk néhányszor Párizsban. - mondja halkan. Oh ez érdekes. Az asztalra könyökölve hajolok közelebb hozzá, és mosolyogva figyelem ahogy zavartan pislog fel rám. Elpirult... hát nem ennivaló? Takamo nyugalom. Nem szabad.
- Franciául is beszélsz? - nézek mélyen a szemébe. Gyönyörű mézbarna szemek. És az illata... megfürdött, mielőtt idejött... isteni... Talán jázmin?
- Igen... és zongorázom is. - válaszolja. Elégedetten dőlök hátra a székemben. Hát ez szuper. Megérte azt a valag pénzt kiadni.
- Ennek nagyon örülök... - mosolygok rá kedvesen. - Holnap veszek neked egy zongorát.
Tágra nyílt szemekkel néz rám. Mi az?
- Ez igazán nem szükséges... én... - habogja édesen. Megfogom a kezét, és végigsimítok tenyerén a hüvelykujjammal. Hosszú, karcsú ujjak. Mmmrrr...
- Szeretném, ha játszanál nekem. - mosolygok rá csábítóan, és kézfejére egy kis puszit hintek. Jól van Takamo, ügyes vagy. Fog ez menni... csak türelmesen, ahogy a szeretőidet is elszoktad csábítani. Elpirulva süti le a szemeit. Elfolytok egy vigyort. Látom, nálad is bejönnek a szokásos csábító technikáim kicsim. Helyes...
 
Ukita:

Leülök mellé és kissé zavartan nézek rá, ahogy egy intésére megérkezik a vacsora. Figyelmemet az ennivaló felé fordítom. Francia ételeket raknak elénk, a legtöbbet ismerem, de van köztük néhány újdonság.
- Nem először eszel ilyet, igaz? – kérdez hirtelen Takamo, mikor épp egy kagyló felbontásával foglalatoskodom.
- A szüleimmel jártunk néhányszor Párizsban – válaszolok. Az asztalra könyökölve hajol hozzám közelebb. Zavarba ejtően közel… Ráadásul ez a sejtelmes mosoly… Érzem, ahogy arcom elvörösödik.
- Franciául is beszélsz? – kérdezősködik tovább, mélyen a szemembe fúrva szürkéskék tekintetét. Akár egy megfagyott tó.
- Igen… és zongorázom is – válaszolom halkan, lesütve szemem. Hátradől székében és szemem sarkából látom, hogy elégedetten elmosolyodik.
- Ennek nagyon örülök… - mondja kedvesen. – Holnap veszek neked egy zongorát – jelenti ki nemes egyszerűséggel. Egy zongorát??
- Ez igazán nem szükséges… én… - makogom zavartan. Nem azért mondtam… Megfogja a kezem és lágyan megsimogatja tenyerem. Megszeppenve pislogok fel rá.
- Szeretném, ha játszanál nekem – kúszik vonzó mosoly az arcára, majd apró puszit hint kézfejemre. Puha ajkai forrón simogatják meg bőrömet. Megilletődve pislogok rá, majd gyorsan lehajtom a fejem. Érzem, hogy megint pír színezi be arcom.
- Szívesen játszok – mosolyodok el zavaromban, tekintetemmel az előttem lévő tál tartalmát szuggerálva.
- Kérdezhetek? – nézek fel rá kissé bizonytalanul, rövid némaság után. Egy kicsit biccent fejével és érdeklődő tekintettel várja kérdésemet.
- Van háziállata? – teszem fel. Épp belekortyol a vörösborába, de megakad a mozdulatban és leengedve poharát köszörüli meg a torkát. Valami rosszat mondtam? Mosolyogva fordítja újra felém tekintetét.
- Olyan értelemben nincs, mint te gondolod – válaszol kicsit furcsán. Nem értem… hogy lehet ezt másképp gondolni? Kutya, macska satöbbi. Nincs ebben semmi különös.
- Nekem van egy kutyám… - motyogom. – Chuunak hívják.
Szegény Chuu… Remélem a nővéreim gondoskodnak róla… Bárcsak hazamehetnék.
Időközben megérkezik a desszert, ami történetesen francia krémes. A hozzá való kis villával kezdem eszegetni. Hm, finom. Takamora sandítok, aki borát kortyolgatva figyel. Megint zavarba hoz bekebelező tekintetével.
Befejezzük a vacsorát és ruhán sarkát gyűrögetve várom a következőket. Takamo feláll és kezét nyújtja felém.
- Gyere Ukita-kun – mondja lágy hangon. Zavartan pislogok fel rá, de elfogadva kezét csúsztatom ujjaim tenyerébe. Egész közel húzva magához kezd el terelgetni a kijárat felé. Öklöm idegesen a szám elé húzva  pirulok bele közelségébe, ahogy átkarolja a vállamat. Mit fog most tenni?
 
Takamo:

- Szívesen játszom - mosolyog rám félénken, majd szemeit lesütve kezdi a tányérját szuggerálni. Bájos... Még bájosabb lenne ruha nélkül. Belekortyolok a boromba. Finom vörösbor, testes és mégis édeskés. Kellemes az aromája. Ő hozzá sem nyúlt a sajátjához. Lehet hogy még nem ivott soha alkoholt? Lehet.
- Kérdezhetek? - mondja félénken. Ezt már szeretem... még engedélyt is kér. Jól megleszünk mi ketten Ukita. Biccentek, és kíváncsian figyelem. Végre ellazult egy kicsit a társaságomban. Ennek örülök.
- Van háziállata? - hallom, és a bort kis híján visszaköpöm a pohárba. Hogy mi van? Túltéve magam az akut fulladási rohamon, elfojtva egy röhögést nézek le rá mosolyogva.
- Olyan értelemben nincs, mint te gondolod - mondom mély hangomon. Nem látszik rajtam semmi szerencsére.
- Nekem van egy kutyám... Chuunak hívják. - szontyolodik el. Hát erre nem tudok mit mondani. Vennék neki kutyát, de nem örülnék, ha megrágná a drága berendezést. És különben is... milyen lenne már, hogy az állatkámnak állatkája van? Röhej.
Megérkezik a desszert, és leteszik elénk. Én nem szeretem az édességet, inkább őt falnám fel. Helyette boromat kortyolgatva legeltetem rajta a szemeimet. Legalább azokat jóllakathatom. Pontosan tudja a rengeteg evőeszköz közül melyikkel illik enni. Tökéletes...
Végre befejezzük, és Ő idegesen matatja kis kezeivel ingének sarkát. Ideges vagy? Hehe...
Felállok az asztaltól.
- Gyere Ukita-kun - nézek le rá kedvesen, és lágyan beszélek hozzá, mint egy félénk kis állatkához. Ez találó...
Kis ujjait a markomba csúsztatva áll fel. Milyen kis szófogadó...
Magamhoz húzva ölelem át egyik karommal a vállait, és vezetem az ajtó felé. Lepillantva rá elfolytok egy mosolyt. Intim közelségemtől teljesen zavarba jött... Öklöcskéjét a szája elé téve pirul el mélyen.
Hát ezt nem lehet kibírni... Beérünk a nappaliba, és halkan felnevetve ülök le a kanapéra, ölembe húzva őt. Kis drága... Engedelmesen ül a combomra, és kezét leeresztve süti le a szemeit.

Danzou te szemét. Ezért megfizetsz.

Miattad kell szenvednem...

Mondhattad volna, hogy vegyek be inkább egy marék nyugtatót, mert úgy sem bírom majd megállni...

Ahogy puha kis teste az ölemben pihen... és finom illata az orromba kúszik... Farkam már kemény mint a beton.
Megcirógatom mutatóujjammal az arcát, és a nyakát. Nagyon szép...
- Nézz a szemembe... - súgom, és ruháján keresztül végigsimítok a hátán. Félénken emeli fel a fejét, és a mézszín szemeket látva legszívesebben felmordulva vetném rá magam.

” Gyönyörű volt, és azonnal rámásztam. Másnap öngyilkos lett. „

Villannak be Danzou szavai, és felsóhajtva ültetem magam mellé a kanapéra. Türelem...
- Holnap kapsz új ruhákat. - mosolygok le rá kedvesen, és karomat a fotel háttámlájára teszem, kezemmel pedig selymes hajtincseivel játszadozom. Nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá. Szokja csak az érintésem. Minél hamarabb, annál jobb.
- Este pedig egy fogadásra kell mennem és te velem jössz. - folytatom lágyan, és szép szemeit, rózsásan piruló arcát figyelem közben.
- Fogadásra? - kérdez vissza. Biccentek. - Te leszel az én... kísérőm. - mondom mosolyogva. Elkerekednek a szemei. Most mit vagy úgy meglepve?
- És mi lesz a dolgom? - kezdi babrálni megint az ingének sarkát.
Megfogom kis kezét, és megpuszilom.
- Semmi különös. Csak mellettem leszel, és figyelsz. Ha kérek valamit, teljesíted.
Biccent, és haja meglebben arca körül a mozdulattól. Finom illata megcsapja orromat. Hhhrrr... ez más sok. Elengedem, és az ajtóhoz sietek. A folyosón álló testőreinek intek, hogy kísérjék vissza a szobájába.
Már mellettem áll, ahogy visszafordulok felé. Kis édes...
- Jó éjszakát. - mosolygok le rá, és lehajolok hozzá. Hű de megcsókolnám... leteperném...megdugnám. Helyette megpuszilom a homlokát, és bezsebelek egy pirulós mosolyt.
- Jó éjszakát Takamo-sama. - válaszolja illedelmesen. Kilép az ajtón, és pompás kis fenekét figyelve nézek utána.
Hol az a kurva?

*

Mély hangomon felnyögve élvezem ahogy a szájával kényeztet, és behunyt szemekkel képzelem helyére Ukitát. Hamarosan...
- Ukita... - sóhajtom, ahogy végigsöpör testemen az orgazmus.
 
Ukita:

Beérünk a nappaliba, és halkan felnevetve ül le a kanapéra, magával húzva engem is. Az ölében ülve engedem le kezem, és félretekintek. Annyira furcsa ez a helyzet…
Mutatóujjával lágyan simogatja meg arcom, mire kicsit összerezzenek. Ujjával nyakamat is gyengéden megcirógatja.
- Nézz a szemembe… - duruzsolja halkan, és kezével végigsimít hátamon. Bőröm tiszta libabőr lesz érintése nyomán. Félénken pillantok rá. Pár másodpercig csak mélyen a néz a szemembe, arca leolvashatatlan, de a szürke íriszei szinte magukba zárnak. Nem tudom levenni róluk a tekintetem.
Halkan felsóhajtva ültet maga mellé.
- Holnap kapsz új ruhákat – mosolyodik el kedvesen, és a kanapé támlájára támasztott kezével lágyan tekergeti egyik hajtincsemet. Elpirulva, zavartan pislogok továbbra is lágy kedvességet sugárzó arcára.
- Este pedig egy fogadásra kell mennem és te velem jössz – mondja.
- Fogadásra? – pillantok rá kérdően. Miért kellek én egy ilyen eseményre? Kicsit bólint, majd folytatja.
-  Te leszel az én… kísérőm – mondja kicsit kiszélesedett mosollyal. Kísérő?
- És mi lesz a dolgom? – kérdezem, újra ingem szélét kezdve babrálni. Azonban megfogva kezem húzza ajkaihoz, apró puszit hintve rá.
- Semmi különös. Csak mellettem leszel és figyelsz. Ha kérek valamit, teljesíted – fejezi be.
Értem, biccentek.
Hirtelen feláll ültéből, és az ajtóhoz siet. Kis habozás után követem. Valamit mondott a kint álló két testőrnek, de nem hallottam. Mire mellé érek, felém fordul.
- Jó éjszakát – mosolyog le rám kedvesen és lehajolva megpuszilja a homlokom. Elpirulva, zavarban mosolygok fel rá.
- Jó éjszakát Takamo-sama – búcsúzok kilépve az ajtón. Itt a lefekvés ideje…
***
Másnap reggel van, a nap bevilágítva az ablakon tölti fel színekkel a szobát. Szememet dörzsölve ülök fel, majd kinyújtóztatva tagjaimat kelek fel. Felöltözve, rendbe szedve magam lépek ki a szobából és rögtön a két testőr látványa fogad. Megszeppenve nézek egyikről a másikra, majd figyelő tekintetük kereszttüzéből próbálva elsompolyogni indulok el az étkező irányába. Nem tudom várnak-e reggelivel, vagy Takamo már elment, de az nem árthat, ha körülnézek. Elhaladtamban bepillantok a nyitott nappali ajtón és megtorpanok. Elkerekedett szemekkel pislogok be.
Tényleg vett egy zongorát…
Megfeledkezve utam eredeti céljáról lépek be a nappaliba, becsukva magam mögött az ajtót. Szerencsére a két férfi nem jön utánam.
Végigsimítva a hangszer ében fáján, ülök a hosszúkás, vörös bársonnyal bevont székre. Lenyomok pár billentyűt és… gyönyörű hangja van. Óvatosan, féltőn kezdek játszani egy szép, lágy számot (zene). Lehunyva szemeim élvezem a hangok simogatását… Mikor újra felpillantok meglepetten akad meg a kezem.
Takamo nem messze az ajtótól, vállát a falnak vetve figyel. Mondanék valamit, de csak hangtalan hápogás jön össze.
- Folytasd – mondja halkan, kedvesen mosolyogva. Félénken viszonzom mosolyát, és előröl kezdve játszom tovább. Kis idő múltán ellöki magát a faltól és leül mellém. Pirulva folytatom a játékot. Miután befejezem félénken pillantok fel lágy mosolyára.
- Nagyon szép… - mondja halkan.
- Köszönöm – hajtom le fejem zavaromban. Azonban megfogva állam gyengéd erőszakkal késztet rá, hogy a szemébe nézzek. Szürke szemei kifejezéstelenül csillognak, megbénít velük…
Takamo:

Fejfájással ébredni egy a Legszarabb-dolgok-tízes-toplistáján. Morogva veszek egy frissítő zuhanyt, és hajamat kifésülve nézem magam a tükörben. Mosott szar.
Kiköpöm a fogkrémes vizet, és egy aspirint bekapva lépek a gardróbszobába. Végigpillantok a széles választékon, majd egy garnitúrát leemelve öltözöm fel.
Tükörképemnek küldök egy fagyos félmosolyt. Dögös...

Az étkezőbe lépve csalódottan sóhajtok fel. Ukita még sehol. Jobb is, most úgysem lenne türelmem a gyengéd lovagot játszani. Kávémat kortyolgatva merülök el a reggeli újságban, és fejfájásom végre elmúlik, és ingerültségem is tovaszáll. Hahh... na azért.
Ideje lenne hívatni Ukitát.

Mi ez? Oh, ezek szerint megérkezett a zongora, amit tegnap este rendeltem. Gyorsak voltak...
Kisállatkám meg is találta. Halkan nyitok be a nappali ajtaján, és elvigyorodom. Milyen kis ügyes... Majd a legközelebbi partyn fog játszani a vendégeimnek. Imádni fogják...
Behunyt szemekkel játszik... arcán halvány mosoly, és ez az arckifejezés... mmmrrr...
Megérzi, hogy figyelem, és felpillantva rám szakítja félbe a játékot. Mondani akar valamit.
- Folytasd - utasítom halkan, és egy elbűvölő mosolyt varázsolok arcomra. Oh hát nem visszamosolygott? Remek... Újra játszani kezd, és lábaim maguktól visznek oda. Vonz mint a mágnes. Leülök mellé a hosszúkás zongoraszékre, és onnan figyelem tovább. Kis édes... a személyzet most halványkék inget adott rá és egy farmert. Kisfiú. Egy gyönyörű, őrjítően szexi kisfiú... Karcsú nyakát figyelem oldalról, és finom jázmin illatát szívom magamba.
Hirtelen elhallgat a zene, és gyorsan elnyomva magamban tizennyolcas karikás gondolataimat mosolygok le rá, ahogy felnéz rám.
- Nagyon szép... - búgom.
- Köszönöm - hajtja le kis fejét félénken, de álla alá csúsztatva ujjaimat emelem fel. Mézbarna szemecskéivel az enyémbe néz. Hm... Szerintem most már megejthetnénk az első csókot.
Megcirógatom arcának finom bőrét, és lassan közeledik arcom az övéhez. Elkerekedő szemekkel figyel, és izgatottan piheg. Annyira aranyos...
Puhán végigsimítom számmal ajkait, és szabad kezemmel gyengéden simítok végig a hátán. Ruhán keresztül is érzem ahogy remeg.
Takamo...jaj...
Finoman megharapdálom alsóajkát, és felsóhajt. Most kéne elmélyíteni a csókot, de már úgy remeg mint a kocsonya. Felemelem a fejem, és piros arcában, behunyt szemeiben gyönyörködöm. Őszintén kimutatja, hogy jól esett neki. Édes...
Én pedig egy szent vagyok. Nem, inkább egy barom.
Mert hagytam belerángatni magam ebbe az idegőrlő türelemjátékba.
Felemelkednek a szemhéjai, és kábán néz fel rám.
Na most fogom feldobni a zongorára, letépem róla a ruháit, végigharapdálom csodás testét, és addig izgatom, amíg lucskosan, izzadtan nem könyörög a folytatásért... és aztán...
Mély levegő......................................... nyuginyuginyugi................................
- Gyere, reggelizzünk. - mosolygok le rá. - Biztosan éhes vagy.
Felállok, és áldom az eszemet, amiért ma reggel hosszabb öltönykabátot vettem fel, így nem látszik a nadrágomon lévő dudor.
Kezét fogva kísérem át az étkezőbe, és csendben figyelem ahogy reggelizik. Közben halkan tájékoztatom, a napi programjáról. Egyik asszisztensemre bízom, és egy limuzinnal mennek el ruhatárat vásárolni. Természetesen a két testőr is megy vele. Vigyáznak az én kis drága játékomra.
- Ne tagadj meg tőle semmit, és légy vele nagyon kedves. - morgom asszisztensemnek a telefonba. - Az ízlésemet ismered, szép legyen és divatos. Kozmetikus, manikűrös, masszázs, satöbbi. Fodrászhoz ne vidd, a haja tökéletes.
Leteszem a készüléket, és az előttem térdelőre pillantok.
- Szóval Tonko... - mosolygok rá fagyosan. Egyik emberem a hajába markolva rántja hátra a fejét, hogy a szemébe nézhessek. Bucira verték. Kis buzgómócsingok...hehe.
- Mivel megloptál, és a szemembe hazudtál... - fagy le a mosoly az arcomról. - ...jól tudod mi vár most rád.
Kiviszik, és a hangtompító pukkanását hallva elmosolyodom.

*

Délután érkezik meg a limuzin, és a rengeteg csomagot felviszik Ukita szobájába. Őt pedig bekísérik hozzám.
Fekete szaténing, divatos szabású, és hozzá illő nadrág. Karcsú testét tökéletesen kihangsúlyozza. Gyönyörű...
Halkan köszönve lép közelebb.
- Gyere ide Ukita-kun... - mosolygok rá. Édesen pirulva fogad szót, én pedig kigombolom ingének felső két gombját. Na így már sokkal jobb. Ujjaimmal végigsimítom karcsú nyakát. Mmmrrr...
Én is elegánsan és divatosan festek, és épp konyakot kortyolgattam, mielőtt belépett.
- Kérsz egy italt?
- Én...nem...nem iszom...köszönöm... - rázza meg a fejét. Megvonom a vállam. Hát jó.
- Akkor induljunk. - állok fel, és kezemet nyújtom neki. Egyszerűen észbontóan fest ebben a cuccban.
Lesétűlunk a ház elé, és az egyik Rolls Royce-om gurul elénk. Beülünk, és röpke fél órás út után megérkezünk egy nagyon elegáns kastélyba. Belépünk, és a sok ismerős arcot látva elégedetten elmosolyodom.
- Maradj végig mellettem. - mondom halkan Ukitának. - Ne kószálj el.
Biccent. Okos fiú.
Végigfutom az udvariassági köröket, majd üzletfeleimmel a hátsó, zárt helyiségbe megyünk tárgyalni néhány fontos dologról. Ukita karját megfogva vezetem be, és a kis szobában leülök egy kanapéra. Az ölembe húzom, és beszélgetés közben karjának az ingből kilátszó csupasz bőrét cirógatom ujjaimmal.
- ...és mi történt Tonkoval? - kérdezi Amando, az egyik ügyfelem.
- Már a halakat eteti... - sóhajtom unottan. Ukita megremeg az ölemben, de kifejezéstelen arccal ül tovább, szemeit lesütve. Ujjaim a nyakára kalandoznak...
- Rendben uraim. - áll fel Amando. - mára ennyi lenne.
Feláll az ölemből, és én kis kezét megfogva vezetem ki a kocsihoz. A hátsó ülésen ülve közelebb húzom magamhoz, és egyszerűen képtelen vagyok elszakadni tőle. Arcát cirógatom, ujjaim az ing kivágását rajzolják körbe. Édesen pirulva hagyja nekem. Meg kell zabálni...
 
Ukita
Ujjaival lágyan megsimogatja bőrömet, majd azon veszem észre magam, hogy arca egyre közelebb kerül az enyémhez. Szívem ritmusa azonnal az egekbe szökik, és döbbenetemben elkerekedett szemekkel figyelem közeledtét. Aztán el is ér hozzám, ajkaival puhán cirógatva meg enyémeket. Testem rögtön remegni kezd, s egy meleg tenyér simul a hátamnak. Életem első csókja…
Takamo óvatosan megharapdálja alsó ajkamat, mire egy elhaló sóhaj csusszan ki számon. Úristen… Hogy ez milyen jó… Azonban a földöntúli érzés lassan megszűnik, és agyam egyelőre fel se fogta igazán, hogy mi történt…
Lassan felnyitom a szemem. Mitől homályosodott el hirtelen a szoba?
Levegőért kapkodva próbálok magamhoz térni, normális fokozatba visszakapcsolni hevesen verdeső szívem.
- Gyere, reggelizzünk – mondja mély hangján, kedvesen elmosolyodva. – Biztosan éhes vagy.
Alig láthatóan biccentek, még mindig kissé kába tekintettel. Takamo feláll, és kezemet megfogva terelget el az étkezőbe. A torkomban lévő gombócot próbálva figyelmen kívül hagyni, gyűröm le reggelimet. Közben elmondja a mai napom programját.
Miután végzek az evéssel, máris asszisztense gondjaira bízva küld ruhát venni. A két tagbaszakadt testőr is jön. Mi történhetne? Elszökni úgyse tudok…
Tulajdonképpen a két férfit figyelmen kívül hagyva, az asszisztens rendkívül figyelmes és kedves velem. Majd’ az egész napot azzal töltjük, hogy elegánsabbról a drágább helyekre megyünk, és fordítva. Mit kezdjek ennyi ruhával? Ha mindegyiket csak egy napig hordanám, akkor is több hónapig nem kerülne ismét sorra az első.

Visszaérkezve Takamo már kastélynak is beillő házához rögtön elé vezetnek.
- Takamo-sama – hajtom le fejem üdvözlésképp, majd ismét rá pillantok. Mint eddig mindig, most is sugárzik belőle az elegancia, és a határozottság. Halvány mosoly bujkál ajkain, de nem tudom mi okból.
- Gyere ide Ukita-kun… - hív közelebb. Kicsit zavarban engedelmeskedek. Ahogy mellé lépek, ingemhez nyúlva gombolja ki a felső két gombot, majd lágyan végigsimít nyakamon, mibe beleborzongok.
- Kérsz egy italt? – kérdezi.
- Én… nem… nem iszom… köszönöm… - motyogom zavartan. Egy vállrándítással nyugtázza.
- Akkor induljunk – áll fel, kezét nyújtva felém. Pirulva fogadom el.
Az udvaron már vár  minket a Rolls Royce, hogy aztán rövid időn belül egy nagy kastélyhoz szállítson minket. Felmenve a nagy márványlépcsőn félve húzódok közelebb az ismeretlen helyen biztos pontot nyújtó Takamohoz. Ahogy belépünk lehajolva hozzám suttog pár szót.
- Maradj végig mellettem. Ne kószálj el – eszem ágában sincs. Nagyon idegennek érzem magam ezen a helyen… Voltam már elegáns helyeken, bálokon és vacsorákon is, de ez valahogy más mint a többi.
Lépten nyomon Takamo sarkában vagyok, néha köszönve egy-egy embernek aki megszólít. De szerencsémre legtöbbször teljesen Ő van a figyelem középpontjában. Pár óra múlva pár emberrel elvonulnak egy külön szobába; persze Takamo ide is magával hoz. Leülve egy széles kanapéra ültet az ölébe. Elpirulva sütöm le szemeimet. Miért érzem úgy, hogy minden tekintet rám szegeződik? Talán mert így is van… Pontosabban Takamo vonja teljesen magára a figyelmet, felsőbbrendűségével és határozottságával. És mivel az ölében ülök… Zavarba ejtő… Miközben beszélgetnek ujjaival karomat cirógatja. Akár a mozifilmekben a főgonoszok az állatkájukat…
Ahogy ezen agyalok, elhangzik egy név.
- Már a halakat eteti… - válaszol kérdezőjének Takamo. Mi…? Jól értettem…? Bármennyire próbálom visszafogni magam, testem megremeg. Az eddig karomat simogató ujjak lágyan simítanak végig a nyakamon, mire nagyot nyelek. Az egyik tag feláll.
- Rendben uraim. Mára ennyi lenne – mondja.
Felállok, hogy Takamo is elköszönhessen, majd kezemre kulcsolva ujjait vezetget ki az autóig, ami már vár ránk. Beülünk a hátsó ülésre, és a kocsi lassan elindul, kerekei alatt halkan ropog a sóderes talaj.
Takamo halvány mosollyal arcán von közelebb magához, egész közel húzva. Pirulva pislogok rá, ahogy megcirógatja arcom és mellkasom.
- Takamo-sama… - motyogom megszeppenten. Mély hangon morran fel és ujjai a tarkómra simulnak. Fejem megtartva hajol hozzám, hogy ajkaival cirógassa meg enyémeket. Milyen finom puha… Reszketve sóhajtok fel és testem szinte elernyed, ahogy lehunyom szemeim.
Lágy tapintás kúszik a derekamra, és meglepetten kerekednek el szemeim, ahogy Takamo az ölébe ültet, és akaratlanul is lovagló ülésbe érkezem. Sejtelmes, halvány félmosollyal húzza el arcát, láthatóan mulattatja zavarom, ami teljes erővel tör rám. Egy szívdobbanásnyi ideig csak mélyen a szemembe néz… Szürke szemeiben megcsillan valami, de egyáltalán nem a ridegség… nem tudom mi lehetett az… Azonban mielőtt tovább töprenghetnék rajta, szorosabban húz magához és hajamba túrva billenti fejemet arcához közelebb. Mielőtt megcsókolna, valami keményet érzek magamhoz simulni. Pár pillanatnyi értetlenkedés után halkan nyikkanva lepődök meg. Na de…
- Ne félj Ukita-kun… - duruzsolja, halkan, nyugtatóan felnevetve, majd befejezve az iménti mozdulatot húzza lejjebb fejem. Forró nyelvével gyengéden ível végig ajkaimon, majd fogaival is megcirógatja azokat. Csendesen sóhajtok fel, mire hirtelen nyelve beljebb hatol a számba. Erősen markolom meg ruhája gallérját… Szűzanyám…
Mintha álomba zuhannék, homályosodik el tudatom. Mi ez az érzés?
 
Takamo:

Milyen selymes a bőre... egy szeretőmnek sem volt még ennyire szép. Mint a tej... hibátlan. Legszívesebben nem állítanám meg a kezem az ing kivágásánál, de muszáj. Türelem Takamo. Danzou megmondta: csak néhány nap. Fokozatosság.
- Takamo-sama... - motyogja édesen pislogva, zavart kis arcocskájával.

Fokozatosság a faszomat.

Felmorranva vetem rá magam, hajába markolva tartom meg fejét, és éhesen tapadok kis ajkaira. Oh anyám... Óvatosan... ne durván...ez az, megy ez mint a biciklizés. Rég kellett ilyen gyengéden udvarolnom...
Óvatosan felemelem, és az ölembe ültetem, magammal szemben. Combjait automatikusan szétnyitva felveszi a lovagló ülést. Tudod te hogyan kell ezt... téged az isteni is a szexre teremtett kicsi Ukitám... Gyönyörű tested minden porcikája az enyém, és én alaposan kiélvezem, amíg rá nem unok.
Közelebb húzom kis fejét magamhoz, és ágyékunk összeér. Mmmrrr... őrület, mennyire megveszek érte... Olyan fájdalmas merevedésem van, mint a ház.
Megszeppenve ad ki csodálkozó hangot, ahogy tudatosul benne, mi az a kemény amit érez. Bizony kicsim, ez nem a pénztárcám...
Félelem csillan csodaszép mézbarna szemeiben.
- Ne félj Ukita-kun... - súgom, és érzékien felnevetek. Olyan aranyos arcot vág... Na de most már elég a beszédből. Még közelebb húzom magamhoz a fejét, és gyengéd bekéreskedés után elmélyítem a csókot. Mmm... milyen finom édes... mint a méz... minden cseppjét meg akarom kapni, kóstolgatni akár egész éjjel.
Ruhámba kapaszkodik kis kezeivel, remegve simul hozzám. Tökéletes...
Végigsimítom a hátát, és lágyan cirógatom bőrét a ruha alatt. Kemény, kerek fenekére csusszannak ujjaim, és felnyögve szakítaná félbe a csókot, de résen vagyok. Egyik kezemmel hajába túrok, és nem eresztem... másik kezem végigsiklik formás combján. Őrjítően jó teste van tizenhét éves létére... biztosan sportolt is valamit a régi életében.
- Megérkeztünk uram. - hallom a sofőr hangját. Fenébe...
Csalódottan engedem el, és ő azonnal kislisszolva karjaimból, piros arccal menekül előlem a kocsi legtávolabbi zugába. Oh... kissé elragadott a hév. Kár... azt hittem már nyert ügyem van, és ma éjjel megdughatom, de ezek szerint nem. Nem baj... amúgy sem lett volna helyes. Már csak egy vagy két nap...
Mosolyogva figyelem, ahogy kis kezét szája elé téve ijedten méreget. Piheg, mint egy kismadár. Édes...
- Gyere Ukita... késő van. Ideje lefeküdni... - mondom, és tekintetemben tömény, fullasztó vággyal nézek rá, arcomon ragadozó mosoly. Elsápadva néz fel rám, és már két kezét szorítja a szája elé. Felnevetek, és megborzolom a haját.
- Ne aggódj, nem kell velem aludnod - még. Fejezem be gondolatban. - Egyedül fogsz aludni nagy szobácskád nagy ágyacskájában... - súgom a füléhez hajolva. Megborzong. Gonosz mosollyal az arcomon nyugtázom, de mire felemelem a fejem és ránézek, már az álszent kedves mosoly-maszkom van rajtam.
Kisegítem a kocsiból, és a folyosón elköszönök tőle. Illedelmesen motyog valamit, és a szobájába szalad. A két testőr pedig ajtaja elé állva őrzi álmát. Pedig én is szívesen őrizném... álmát, testét, mindenét.

Elégedetten lépek be hálószobám ajtaján, és mosolyogva iszom egy kis bourbont. Minden tekintetben sikeres volt ez az este. Szakmailag és Ukitailag is.
Besétálok hatalmas fürdőszobámba, és a süllyesztett kádban már vár a finom illatos, forró fürdő. Hamarosan nem kell egyedül fürdenem benne... csak kitartás.
Ledobva ruháimat állok a zuhany alá, majd nagyot sóhajtva merülök nyakig a vízben. Hosszú hajam belelóg, de nem érdekel. Fájdalmasan ágaskodó hímvesszőmre siklanak ujjaim. Rég maszturbáltam...

Ukita...

*

Unalmas és hosszú tárgyalások. Ez van, ha az ember tőzsdézik és cégeket is fenntart, hogy tisztára tudja mosni a fegyverkereskedéssel és egyéb módon szerzett sok-sok millióját.
Végre vége, és ügyvédeim, embereim kíséretében távozom a tárgyalóféltől. Saját cégem nagy irodaházában a tetőtéren van az irodám. Külön kis mini golfpályám is van. Néha ideglevezetésként játszom. Kis kertet is csináltattam a tetőre, amolyan lugas félét, székekkel, fotelekkel, kanapékkal. Jó időben szívesen üldögélek itt néhány ügyfelemmel. Olyan magas a toronyépület, hogy a kilátás igazán szép, és a levegő is üdítően friss.

Meglendítem a golfütőt, és a labda nagy pályát írva száll el a semmibe.
- Hol óhajt ebédelni uram? - kérdezi középkorú főtitkárnőm. Mert ugyebár nekem sok van.
- Mindegy. - vonom meg a vállam. - Hozassa ide nekem Ukitát, és foglaljon valahol két személyre asztalt. Valami romantikus, csöpögős helyre.
- Igen uram. - hallom, és elmosolyodom. Imádom ezt a két szót hallani.

*

Újabb határozott lendítés, és nyílik az ajtó. A szél meglebbenti hosszú hajam ahogy megfordulok, ezért türelmetlenül beletúrva söpröm félre az útból. Kilép a tetőtérre a titkárnőm és a két benga testőr, közöttük az én kis szépségemmel. Halványkék selyeming, fekete nadrág. Meseszép.
Intek a többieknek, hogy hagyjanak magunkra, és félrehajítva az ütőt lépek elé.
Halkan köszön nekem, de beléfojtom egy csókkal. Ah milyen jó érzés megcsókolni... Karjaim karcsú dereka köré fonódnak, és szorosan magamhoz húzom. Nyelvemmel felfedezem szájának minden mézédes centiméterét. Hajába túrva sóhajtok bele a csókba.
Mindjárt leteperem itt helyben.
- Szia - szakítom el tőle az ajkaim, és édesen piruló arcán mosolyogva simítom végig lágyan a hátát. - Induljunk... - súgom a fülébe.
 
Ukita:

Érzem, ahogy kezével végigsimít hátamon, lúdbőrössé téve azt. De még csak ha ennyi lenne… azonban keze fenekemre téved. Elkerekedett szemekkel nyögök fel, és elhúznám a fejem, ha nem tartana meg. Istenem… Visszatartó kezével hajam közé túr, másikkal pedig nyugodtan folytatja útját, hogy végigsimítson combomon.
- Megérkeztünk uram – hangzik fel a sofőr hangja, mintegy megmentőként. Takamo elenged, és azonnal az ülés túloldalára rebbenek. Zavartan pislogok rá, ahogy próbálok levegőhöz jutni. Mi volt ez…?
Félve érintem meg duzzadt ajkaimat.
- Gyere Ukita… késő van. Ideje lefeküdni… - duruzsolja. Megint szinte izzik a tekintete, hanghordozása sem sejtet túl jót… Megrettenve húzom másik kezem is a számhoz, és érzem, ahogy kifut az arcomból minden vér. Ezt meg hogy érti…?
Kinevetve borzolja meg a hajamat. Milyen hirtelen váltás… nem tudhatom mire számíthatok tőle…
- Ne aggódj, nem kell velem aludnod – mondja halkan, halvány mosollyal, majd közelebb hajolva fülembe súg. – Egyedül fogsz aludni a nagy szobácskád nagy ágyacskájában – leheletével fülemet perzseli, mire megremeg a testem. Nem tudom miért… egész hátam újra libabőrös lesz tőle.
Elemeli fejét, és szelíd mosollyal pillant le rám. Elhúzódik, hogy kiszálljon, majd engem is kisegít. Zavart pírral arcomon hagyom, hogy beterelgessen a házba. A folyosón röviden elköszön, majd mielőtt bármi megfordulhatna a fejében elslisszolok.
- Jó éjt Takamo-sama – hadarom.
Bemenve a szobámba gyorsan becsukom az ajtót, majd hátamat nekivetve csúszok le a tövébe. Jajanyám… Hova keveredtem?
***
Másnap reggel fáradtan ébredek. Nem sokat aludtam az este, csak forgolódtam… Miután felkelek és összeszedem magam, óvatosan kikandikálva az ajtón pillantok körbe. Már megint a két testőr függeszti rám szemeit. Van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog megváltozni jó pár reggelen keresztül.
Elmegyek megreggelizni, és egy szolga elmondja, hogy Takamo már elment. Befejezve az étkezést újból körbejárom a házat. Van itt TV, számítógép és miegymás, de legtöbb időmet a zongoránál töltöm. Olyan gyönyörű hangja van…
Már közeledik a dél, mikor egy szolgáló szól, hogy kint vár egy kocsi. Lecsukom a zongora billentyűinek fedelét, és a sarkamban a két testőrrel kimegyek a várakozó járműhöz.
***
Egy hatalmas irodaház előtt fékez le a kocsi és ahogy kiszállok egy középkorú nő lép hozzám. Mosolyogva köszön, s miután viszonzom megkér, hogy kövessem. Bemegyünk az épületbe, majd a lift felé vesszük az irányt. Azonnal nyílik az ajtaja, majd a belépünk rajta, elmaradhatatlan kíséretemmel. Sokáig haladunk felfelé, és az ajtó felette kis számokon nézem melyik emeletnél járunk. Végül csilingelve megáll a lift, és a titkárnő nyomában sietünk tovább. A nő benyit az ajtón, aminek a túloldalán Takamo fordul felénk. Haját a szél tépázza, kezében golfütő. Golfütő?? Körülpillantva megszemlélem a tetőn kialakított kis minigolfpályát és kert szerű kiépített részt.
Takamo egy intésére távozik a titkárnő és a két férfi. Huh, már kezdett kisebbségi komplexusom lenni mellettük.
- Jó napot Tak… - motyognám, azonban elém lépve hirtelen megcsókol. Megremegek és elkerekedett szemekkel tűrök, mintha csak egy filmet néznék, amibe nincs beleszólásom. Erős karok kulcsolódnak a derekamra, és Takamo erősen magához húz, szinte magába présel. Beletúr hajamba és vágyakozó hangon sóhajt fel.
- Szia – húzza el fejét és lágyan elmosolyodva simít végig gerincem mentén. Elvörösödött arccal pislogok fel rá. – Induljunk… - duruzsolja fülemhez hajolva.
- Hova? – kérdezem halkan.
- Ebédelni – világosít fel, majd megfogva kezem indul el az ajtó felé. Lemegyünk a földszintre és beszállunk az autóba, ami rögtön elindul, miután csukódik az ajtaja.
Takamo ujjaival végigsimítva arcomon fordítja maga felé fejem, majd ajkaimhoz hajol.
- Ukita… - leheli.
Hirtelen megszólal egy dallamos csengőhang, mire Takamo halkan szitkozódva húzódik vissza és előhalászva mobilját morran bele.
- Ki zavar? – ráncolja dühösen a homlokát. Vélhetőleg a válasz miatt, de arcvonásai enyhülnek, de még mindig nem szállt el teljesen a mérge.
- Majd máskor, most ebédelni megyünk – még beszél vele pár mondatot, majd elköszön.
- Viszhall, Danzou… - majd leteszi a telefont. Újra felém fordul, de mielőtt bármit tehetne vagy mondhatna a kocsi megáll. A sofőr hátraszól, hogy megérkeztünk.
Kiszállunk az autóból és már azon elkerekednek a szemeim, hogy meglátom, milyen helyre jöttünk. Ez egy piszok drága étterem…
Elmosolyodva terelget beljebb. Egész az éterem egy kis takart zugába, mellettünk ablakból lehet kinézni egy apró kis parkra. Egymással szemben ülünk le az ébenfa asztalhoz és zavartan sütöm le a szemem, a fa erezetét tanulmányozva.
Takamo helyettem is rendel valamit, a bájait igencsak kivillantó kis pincérnőtől, aki mézes-mázos hangon kérdezget vissza. Végül a hölgy távozik. Takamora sandítok, aki zavartalanul, halvány mosollyal arcán figyel. Tekintetével szinte felfal. Pirulva kapom visszatekintetem eddigi szemlélődésem tárgyához. Zavarba ejtő, ahogy ilyen furcsa tekintettel méreget…
Nemsoká megérkezik az étel és megköszönve nézem meg mi az. Fehér hús, mártással és ízléses körítéssel. Visszafogottan megkóstolom, és kicsit meglepődőm. Édes a mártás.
Jóízűen kezdek falatozni, persze csak illendően. Reggel óta nem ettem…
Befejezve az étkezést pillantok fel ismét Takamora. Folyamatosan engem figyel. Kezdem valamiféle prédának érezni magam… Ő pedig egy ragadozó, aki fel akar falni…
Megint belepirulok a tekintetébe, de most megállom, hogy levegyem róla a tekintetem.
- Takamo-sama… - kezdem halkan, zavarban. – Szükséges a két testőr? Tudom, hogy nem mehetek el… – pillantok rá elszontyolodva. Remélem nem kérdeztem semmi rosszat… Most nincs itt a két férfi, de fenyegető jelenlétük állandóan megszeppent.
Takamo arcán halvány mosollyal hunyja be szemeit, és egy fehér kendővel megtörli a száját. Leeresztve kezét pillant fel rám, sejtelmes tekintettel.
- Tudod Ukita-kun, van egy pár ellenségem, akik legnagyobb bosszúságomra bármit elkövetnének, hogy keresztbe tegyenek nekem – rövid hatásszünet… Nem értem. Ettől miért kell nekem két testőr? Látván a helyzetet folytatja. – Könnyen lehet, hogy merő bosszantásból elrabolnának tőlem.
De…de miért? Nagyot sóhajtva fáradtan pislog egyet.
- Hagyjuk ezt… - mondja halkan. – Majd még elgondolkodok rajta – teszi hozzá, sármos mosolyt varázsolva arcára. Asztalon nyugvó kézfejemre simítja tenyerét és szájához emelve csókolja meg. Érzem, hogy ismét elpirosodik az arcom.
Takamo:

Azt kérdezi hova megyünk. Hát megzabálom.
- Ebédelni - fogom meg a kezét. Hű, hogy én milyen türelmes vagyok...! Beszállunk a kocsiba, és éppen édes ajkait ostromolnám, amikor megcsörren a telefonom. Franc.
Hát persze, hogy most kell engem zavarni. Grr...
- Üdv barátom... - hallom Danzou hangját. Jellegzetes akcentusáról és lágy hangjáról azonnal felismerem. - Hogy megy az állatszelídítés? Elmeséled?
- Majd máskor, most ebédelni megyünk. Holnap felhívlak hogy ment, és kérdezni is szeretnék néhány dolgot tőled.
- Rendben, alig várom.
Elköszönünk egymástól, és bontom a vonalat. Hol is tartottam...
Oh megérkeztünk. Nem is baj, már nagyon éhes vagyok. Alig reggeliztem valamit.
Kisegítem a kocsiból. Hogy én milyen figyelmes vagyok... ehh.
Bemegyünk, és rendelek magunknak. A pincérnő csábosan rebegteti szempilláit. Kedvesen mosolyogva rendelek a kis kurvától, majd amíg a rendelést várjuk, elgyönyörködöm az én kis Ukitámban. Egyszerűen istenien néz ki... és ahogy keresztül sétáltunk az éttermen, sok férfi szeme majd kiesett a helyéről. Büszke vagyok... jó kis vásár volt tényleg. Nem csak jó lesz az ágyban, de még villoghatok is vele a társaságban, ami legalább olyan fontos nekem. Ezért is választottam eddig modelleket és színészeket szeretőnek.
Elégedett vagyok.
Befejezzük az étkezést, és elégedetten kortyolgatom a kávémat, ő pedig pirulva néz a szemembe.
- Takamo-sama... - kezdi édesen. Kíváncsian nézek rá. Olyan ritkán szólal meg magától. - Szükséges a két testőr? Tudom, hogy nem mehetek el...
Hát nem édes? Türelmesen fordulok felé, halvány mosollyal.
- Tudod, Ukita-kun, van egy pár ellenségem, akik legnagyobb bosszúságomra bármit elkövetnének, hogy keresztbe tegyenek nekem.
Nem érti. Pedig ennél finomabban már nem tudom megfogalmazni.
- Könnyen lehet, hogy merő bosszantásból elrabolnának tőlem.
Nem érti. Bakker. Azt nem mondhatom el neki, hogy elődjét kivégezték... Milyen nehéz volt eltusolni... Sóhajtva keresem szemeimmel a pincérnőt.
- Hagyjuk ezt... - szólalok meg végül. - Majd még elgondolkodom rajta.
Kedvesen mosolygok le rá, és kezét megkaparintva hintek rá kis puszit, majd finoman húzni kezdem magamhoz. Nem ellenkezik, de nagyon elpirul.
- Gyere ide... - súgom csábító mosollyal. Szót fogadva ül az ölembe, és rémülten pillant körbe. Kis szégyenlős... Halkan felnevetek, és a szemeibe nézek. Így az ölemben is fölé magasodom, talán az orromig ér. Alacsony fiúcska...
Lágyan megcirógatom puha arcát ujjaimmal.
- Édes vagy, amikor így elpirulsz... - hajolok a füléhez, és finoman megharapva fülcimpáját magamhoz ölelem. Mélyen magamba szívom finom jázmin illatát. Nem húzódik el, sőt... hozzám simulva sóhajt fel. Elégedett vigyoromat elfojtva finoman megfogom állát, és magam felé fordítom a fejét. Behunyt szemekkel fogad szót. Már éppen ráhajolnék, hogy megízleljem ajkait, amikor a szemem sarkából felfigyelek a mellettem toporgó pincérnőre. A számlát szorongatja. Intek a fejemmel, hogy húzzon innen a francba, ő pedig letéve a számlát elviharzik, halálsápadtan. Na igen, ha csúnyán nézek, nadrág nem marad szárazon. És nem az élvezettől.
Hol is tartottam? Oh igen... Végigsimítom ajkait a nyelvemmel, és sóváran veszem birtokba szájacskáját. Anyám de finom... Itt helyben felfalom!
 
Ukita:

- Gyere ide… - susogja halkan. Arcom színe akár a túlfűtött kazán, de engedve gyengéd húzásának felállok és óvatosan az ölébe ülve pillantok körbe. Csak nehogy meglássa valaki… nagyon kínos lenne…
Halk nevetés csendül és zavarban pillantok a jókedvű Takamora. Nevetséges lennék? Ujjaival lágyan simít végig arcomon.
- Édes vagy, amikor így elpirulsz… - duruzsolja fülemhez hajolva, mire még sötétebb árnyalatú vörös színt vesz fel arcom. Érzékien harapdálja meg fülcimpámat és szorosan magához von egy ölelésben.
- Takamo… - sóhajtom alig hallhatóan, ahogy hozzásimulok. Olyan biztonságot sugároz, amit már rég nem éreztem és valamiféle jóleső érzés szaladgál fel-alá a gyomromban, mikor a közelében vagyok. Még ha állandóan zavarba is hoz… Puha tapintás simul az államra és felpillantok határozott arcára. Behunyva szemem várom a finom csókot, felé nyújtva ajkaim. Pár másodpercig nem történik semmi, majd megérzem forró leheletét és ajkamon végigívelő nyelvét. Éhes vággyal mélyíti el a csókot, sóhajtva engedek utat kutató nyelvének. Levegőhiánytól kifulladva húzza el a fejét, pihegve pillantok szemeibe.
- Menjünk… - mondja kissé zihálva. Feláll és egy hanyag pillantást vetve a számlára az asztalra hajítja a pénzt, majd megragadva csuklómat gyors léptekkel húz ki a kocsihoz. Zavaromról is elfeledkezve próbálom tartani vele az iramot. Odavetve pár szót a sofőrnek közli, hogy haza megyünk, és amint becsukódik a kocsi ajtaja Takamo a szemközti ajtóhoz nyomva hajol rám. Meglepetten nyikkanok fel, és teljesen elvörösödve fogadom vad csókját.
- Ukita… - duruzsolja vággyal fűtött hangon ajkaimba. Jaj istenem… Mi ütött belé…?
Derekamra simítva egyik kezét szorít magához. Egész testem megremeg, ahogy megérzem hozzám nyomódó merevedését, és rémülten nyikkannék fel, ha nem lenne betapasztva a szám. Egész testét hozzám dörzsöli, mire forró bizsergés szalad végig gerincemen. Meglepetésemben felnyögve nyílnak tágra a szemeim. Mi volt ez??? Azonban nincs időm sokat időzni a témánál, mert újonnan kigombolt ingem gallérját félresöpörve Takamo a nyakamra veti magát.
- Thakamoh… shamah… - sóhajtozom, mert máshogy nem tudom kifejezni mennyire új nekem ez az érzés… És mivel nem ismerem, félelmetes… Csábítóan harapdálja meg nyakam érzékeny bőrét. Egész testemen megállíthatatlan remegés lesz úrrá.
Csak akkor veszem észre, hogy megállt a kocsi, mikor Takamo elhajol tőlem. Pihegve, elhomályosult szemekkel figyelem, ahogy kiszáll az autóból és a karjaiba kapva visz be a házba. Mi… mi történik…?
Átsietve a sok szobán állapodik meg hirtelen és leereszt valami nagyon kellemesen puhára. Kissé magamhoz térve pillantok körül. Úristen, ez egy hálószoba, de nem az enyém… és nem is az én ágyam… Izzó vörös arccal pillantok fel halvány mosolyára, ahogy fölém mászva hajol le ajkaimhoz egy szenvedélyes csókra.
Hollófekete haja arcomat csiklandozza és nyelvével éhesen nyal végig ajkamon, de nem csókol meg, lejjebb hajolva hint futó csókot nyakamra, kulcscsontomat kezdve kényeztetni szájával.
- Takamo-sama…! – nyögök fel meglepetten, kipirult arccal. Mit művel…? És miért bizsereg minden porcikám..?
 
Takamo:

Megadóan viszonozza a csókomat, és már lángolok is. Csókolom kifulladásig, és még azon is túl. Őrülten kívánom. Akarom. Kell. Most.
- Menjünk... - zihálom, és pénzt dobva az asztalra húzom magam után. A sofőrnek odavetem, hogy haza, meg hogy siessen, de nem érdekel már ez sem. Ha kell, a kocsiban dugom meg.
Rég kívántam ennyire bárkit is...
Szinte behajítom szegénykémet a kocsiba, és utánavetődve szorítom a másik ajtó belső felszínéhez. Kezeimmel megtámaszkodom az ablaküvegen a feje mellett, és szemeimmel falom gyönyörű arcát. Aztán számmal az ajkait. Őrület...
- Ukita... - súgom ajkai közé. Derekánál fogva húzom közelebb magamhoz, és ő remegve simul hozzám, majd rémülten felnyög, ahogy merevedésem a hasához nyomódik, de nem hagyok időt neki a gondolkodásra. Varázsltaos csókokkal és simogatásokkal bizsergetem őt... Lesimogatom válláról az inget, hogy nyakára vethessem magam.
- Thakamph...shamah... - sóhajtja a nevemet. Jaj anyám... finoman harapdálom végig szép bőrét, és mire megérkezünk a házamhoz, már teljesen a hatásom alatt van.
Karjaimba kapva viszem fel kényelmesen a hálószobámba. Már nem kell kapkodnom. Megkapom. A mai nap komoly előrelépés volt, ékes bizonyíték rá, vágytól homályos kis mézbarna szemecskéje.
Gyengéden fektetem az ágyamra. Körülpillantva félelem csillan tekintetében. Elpirulva pillant fel rám. Lassan mászom fölé, hogy ne riasszam el, és érzéki mosollyal figyelem reakcióját. Készségesen nyújtja nekem ajkait. Mmm... végignyalintom, majd ezzel alendülettel a nyakára csusszanok, majd mellkasa felé veszem az irányt. Ingének gombjait kigombolva kezdem lesimogatni róla a fölösleges ruhadarabot...
- Takamo-sama...! - nyögi kipirult arccal. Szörnyen zavarban van.
- Ne félj kicsikém... - súgom ajkaiba. - Gyengéd leszek.
Ó igen. Azért nem vagyok vadállat. Többnyire.
Ha már betörtelek és kitanítottalak, akkor majd.......
Mondani akar még valamit, de egy újabb csókkal fojtom belé a szavakat, és az inget szakszerű mozdulatokkal simogatom le róla. Mmmrrr... micsoda tökéletes teste van.
Végigcsókolom, és a mellbimbókat finoman szívogatva kezdek lassan vetkőzni én is. Kioldom a nyakkendőmet, és ledobom az ágy mellé. Követi a zakóm, ingem, nadrágom... csak az alsónadrág marad rajtam, az is csak tapintatból. Voltam már szűzzel, tudom milyen zavarban vannak egy kemény farok látványától.
Nevemet sóhajtva hagyja nekem, hogy lesimogassam róla a nadrágot is. Behunyt szemekkel fekszik. Kis ártatlan, édes Ukita...
- Nyisd ki a szemed... - súgom mosolyogva. - Ne félj...
Kábán néz föl rám, és kis karjait nyakam köré fonja. Felnyögve simulok hozzá. Annyira szép... őrület...
Kezeim bebarangolják csodás testét, és türelmesen, fogaimat összeszorítva várom, hogy ellazuljon. Jól van. Megy ez.
Lassan végignyalom mellkasát és a hasát, majd alsónadrágját finoman lehúzom róla. Elmosolyodom, ahogy teljesen meztelen testén végigpillantok.
- Gyönyörű vagy Ukita. - súgom, és takarózó kis kezeit megfogva húzom el róla. - Ne takard el magad...
Félénken pirulva fordítja el az arcát, de állát megfogva kényszerítem, hogy a szemembe nézzen.
- Tudod mi következik most ugye...? - kérdezem komolyan tőle. Biccentését látva elmosolyodom. Okos fiú...
- Szeretkezni fogunk... - motyogja. Elfolytok egy vigyort. Hát... így is nevezhetjük. Mondjuk első alkalommal akár az is lehet belőle.
Gyengéden simítom végig, és ajkaim már rá is találnak édesen ágaskodó kis farkára. Édes az íze, és egyszerűen megőrjít...
Édes nyöszörgését hallgatva húzom szét lábait, és nyelvemmel bejáratát kezdem ingerelni. Körkörös nyelvcsapások. Ez az. Formás kis popsija van. Nem győzöm markolászni. Legszívesebben hosszan és türelmesen élvezkednék rajta, de már annyira fáj a farkam... muszáj...
Még így is pokolian türelmes voltam...
Ledobom magamról az alsómat, és kezét megfogva vezetem oda. Ismerkedjen csak vele. Hamarosan úgyis sokkal de sokkal közelebbről kell majd... na de ne szaladjunk így előre.
- Érzed mennyire kívánlak? - súgom mosolyogva. Biccent, de nem mer rám nézni.
- Nyisd szét a lábaid. Szeretnék beléd hatolni. - mondom halkan. Remegve engedelmeskedik, és én az alaposan benedvesített bejáratához illesztem péniszemet.
- Lazíts Ukita... egy kicsit kellemetlen lesz. - fullad el a hangom. Megőrülök rögtön... normál esetben már rég benne mozognék vadul és kíméletlenül... de vele sajnos nem tehetem meg. Még.
 
Ukita:

- Ne félj kicsikém… - susogja lágyan, megnyugtatóan. – Gyengéd leszek.
Hiszek neki, de az újtól való félelmem nem igazán lankad. Szóra nyitnám ajkaim, de rám hajolva fojtja belém. Puha simításokat érzek egész felső testemen, ahogy alig észrevehetően lelopja rólam az inget. Az újonnan feltárult bőrfelületre hajolva csókolja végig mellkasomat, s ahogy kutató ajkai rátalálnak egyik mellbimbómra érzékien felsóhajtva hunyom le szemeim. Jajanyám… ez a forróság… hihetetlen…
Már a combomon is érzem, ahogy végigsimító kezével eltűnteti rólam a nadrágot.
- Nyisd ki a szemed… - noszogat halkan. – Ne félj…
Engedelmesen pillantok fel lágy mosolyára, csillogó szemeire. Már szinte teljesen levetkőzött, izmos teste magával ragadó látvány… Átkarolva nyakát ölelem magamhoz, mire halkan felnyögve simul hozzám közelebb. Kezei egész testem bebarangolják, kellemes simogatásokkal ajándékozva felhevült bőrömet. Lassan megnyugszom, de szívverésem nem csillapodik, s tapintása nyomán egyre jobban szikráznak a bőröm alatt erdőtűzként terjengő lángok. Perzselő csíkot hagyva maga után nyal végig mellkasomon, hogy letérjen hasam kényeztetéséhez. Ah…
Megszeppenve érzékelem, ahogy utolsó védőbástyám képében alsónadrágom is lekerül rólam. Elvörösödve, szégyenlősen takarom el magam, mintha már nem lenne úgyis mindegy…
- Gyönyörű vagy Ukita… - duruzsolja elhúzva kezeimet. – Ne takard el magad…
Ez akkor is annyira zavarba ejtő… Istenem… Elfordítva arcom sütöm le szemem. Azonban ujjai államra kulcsolódnak és maga felé kényszeríti pillantásom.
- Tudod mi következik most ugye…? – kérdezi halkan komor arccal. Gyakran előfordul, hogy nem értek egy helyzetet vagy reakciót, de a mostani félreérthetetlen… Óvatosan, alig láthatóan biccentek, elvörösödött arccal.
- Szeretkezni fogunk… - teszem hozzá motyogva és nagyot nyelek. Ajkain bujkáló mosollyal simít végig merevedésemen, majd hirtelen a szájába veszi. Felnyögök, ahogy szájának édes forrósága bársonyként öleli körül. Nyöszörögve kapkodok levegő után, mert úgy érzem mintha az ágyékomból kiinduló forróság felemésztené minden levegőmet… Lábaim széthúzva halad még lejjebb, nyelvével bejáratomat kezdve kényeztetni. Reszkető sóhajban török ki… ah… ez az érzés… még sosem…
Abbahagyja testem kényeztetését és megszabadul utolsó kis ruhadarabjától… Nagyot nyelve hunyom le szemeim, de megfogva kezemet vezeti magához és férfiasságára kulcsolja ujjaim. Istenem…    
- Érzed mennyire kívánlak? – búgja élvetegen. Persze, hogy érzem… itt van… itt van a… kezemben…
- Nyisd szét a lábaid – utasít halkan, mire egy dobbanást kihagy a szívem. – Szeretnék beléd hatolni.
Két dobbanás kimaradás… Testem minden porcikája remeg, de lassan engedelmeskedek. Lábaim közé fészkelődik, és megérzem pénisze érintését. Jesszusom…
- Lazíts Ukita… egy kicsit kellemetlen lesz… - figyelmeztet, hangja megcsuklik. Nagyot sóhajtva próbálom ellazítani a testem. De nem igazán megy…
A feszítő érzés szinte villámcsapásként hasít belém, és a meglepetéstől és a hirtelen jött fájdalomtól felsikoltok.
Takamo a nyakamba hajolva szuszog, és apró csókokkal hinti tele.
- Nyugi… - mormogja halkan. Ezt most nekem mondta, vagy magának? Mindegy… Szorosan átölelve nyakát húzom magamhoz, zihálva próbálom túltenni magamat a testemet ért sokkon. Ahogy lassul a zihálásom, úgy kezd szűnni a fájdalmas érzés, ha nem is tűnik el teljesen.
Takamo megmozdul, mire bennem szorul a levegő. Türelmesen újból megáll. Azonban mikor látja, hogy semmi bajom, lassan, ritmikusan mozgatni kezdi csípőjét. Valami különös, fantasztikus érzés lopakodik érzékelésem határai közé, egyre intenzívebben hatva rám. Lassan a kellemetlen fájdalmat is elnyomja… Ah, Istenem…
Teste mozgása enyémet is lágy hullámzásra készteti, tudatom elmerül gyarló testem élvezetében. Sóhajtozva, nyöszörögve adom át magam az elemésztő érzésnek. És ahogy egyre növekszik… Hirtelen elemésztő erővel tör rám, mintha feljutottam volna a legmagasabb hegy csúcsára, a fellegekbe… Felkiáltva adom tudtára a világnak elsöprő érzésemet, vakító világosság árasztja el tudatom. Majd a sötétség párnái közé zuhanok, elsötétül minden.
 
Takamo:

Egy lökéssel hatolok belé, és felsikolt a fájdalomtól. Ahh anyám... megtorpanva fogom vissza magam, pedig bejáratának izomgyűrűi olyan élvezetesen szorongatnak, hogy mindjárt eszemet vesztem. Forró és szűk... ahh istenem...
Remeg és nyöszörög alattam. Őrjítően szexi...
Beletemetem arcomat puha nyakába, és türelmet erőszakolva magamra (előző életemben egy kibaszott buddha lehettem) várom, hogy ellazuljon egy kicsit. Egész testem sajog már, muszáj...nem bírom...
- Nyugi... - morgom, és ez segít. Pihegve ölel magához a kis édes. Kezd ellazulni. Jól van. Mélyebbre hatolok belé, és halkan nyöszörög. Stop. Ne kapkodj. Lenézek rá, és nem látok fájdalmat szép kis arcán. Helyes, akkor folytassuk.
Lassan, türelmesen hatolok egyre mélyebbre édesen forró, szűk kis testébe, és mély morranással csókolgatom, falom ajkait, nyakát, mindenét... Ah ez kurva jó...
Életem legjobb vására volt...
Kéjes nyögései és sóhajai igazi zene füleimnek... Ah istenem de jó... egyre jobban gyorsítok a tempón, de azért figyelek rá, hogy ne a szokásos hévvel tegyem. Kezdő ukét nem hágunk meg vadállat módjára.
Felkiáltva rándul össze. Oh csak nem? Meglepetten pillantok le rá, és gyönyörét látva elmosolyodom. Milyen kis érzéki fiúcska. Élete első alkalma, és orgazmusa van.
Jól áll neki...
Nagyon óvatosan vonulok ki belőle, és mellé feküdve ölelem magamhoz. Behunyt szemekkel piheg, látom azt sem tudja hol van.
Uh basszus... én még nem elégültem ki... Lángol a testem...
- Ukita... - sóhajtom a fülébe. - ...nézz rám.
Felnyílnak a gyönyörű szemecskék, és kábán, ködösen néznek fel rám. Kis édes... de nem hatsz meg ezzel. Ha nem akarod, hogy újra megdugjalak most azonnal, akkor segíteni fogsz.
- Segíts egy kicsit... - harapdálom meg a fülét.
- Ho...hogyan...? - pihegi. Néhány hajtincse izzadtan ragad a homlokába. Félresimítva mosolygok le rá türelmesen. Pedig titokban már a fogaimat kell összeszorítanom. Megfogom mellkasomon pihenő kezét, és farkamra teszem. Rákvörösen pislog rám, de nem húzza el a kezét. Okos fiú.
- Megmutatom... - nyögöm halkan, és kezem az övére kulcsolódik, és együtt verjük ki. Néhány húzás is elég, és nyakába temetett arccal morranok fel, ahogy testemen végigcikázik az orgazmus.
Oh... ez jó volt.
De belé élvezni jobb lett volna. Na nem baj, majd legközelebb.
Magamhoz ölelem a még mindig remegő kis testet, és betakarom magunkat. Felsóhajtva csókolok bele a hajába.
- Jól vagy? - súgom.
- Igen... - válaszolja hozzám bújva mint egy kiscica. Helyes. Elégedetten felsóhajtva hunyom be szemeimet, és álomba zuhanok.
 
Ukita:

Mire magamhoz térek, már mellettem fekszik.
- Ukita… - duruzsolja. – …nézz rám.
Kábán nyitom fel szemeim. Homályos minden… Kivéve ez a szempár. Kiolvashatatlanul fürkészi arcomat. Azonban ez is eltűnik, mert Takamo a fülemhez hajol.
- Segíts egy kicsit… - búgja élvetegen, csábítóan harapdálva meg fülemet.
- Ho… hogyan…? – próbálok még mindig levegőhöz jutni. Elhúzva fejét mosolyog le rám kedvesen, arcomból kisimít pár kósza hajtincset. Mellkasának támaszkodó kezemet megfogva, vezeti lejjebb testén. Elvörösödve konstatálom, hogy merevedése a célpont.
- Megmutatom… - mondja elcsukló hangon, és ujjai az én tagomra kulcsolódnak. Elkezdi mozgatni a kezét, mire felsóhajtok.  Kezem reflexszerűen utánozza le mozdulatait, bódultan ”segítek” neki. Felmorranva temeti arcát a nyakamba, teste megremeg. Én is remegek…
Pár mély lélegzetvétel után, karjait körém fonva húz magához. Fáradtan simulok ölelésébe, s hallom ahogy felsóhajt. Fejemre apró puszit nyom gyengéden.
- Jól vagy? – kérdezi halkan.
- Igen… - motyogom mellkasa bőrének, közelebb fészkelődve hozzá. Szinte azonnal elnyom az álom.
***
Arcomon finom cirógatás ébreszt fel, úgy-ahogy.
- Csak még egy kicsit… - nyammogom kábán, fejemre húzva a takarót. Halk nevetés hallik át a paplanon, így álmos szemekkel húzom le orromig azt, hogy kikukkantsak alóla. Egy szürke szempár figyel és kis időbe telik mire eszembe jutnak az események. Elpirulva pislogok fel rá.
- Takamo-sama… - motyogom, a takaró még mindig orromig húzva.
- Jó reggelt Ukita-kun… - mondja bazsalyogva és óvatosan lejjebb kényszeríti rólam a paplant, hogy lehajolva érzékien megcsókolhasson. Kipirulva engedek utat kutató nyelvének, hogy ismét feltérképezhesse szájam minden szegletét. Bizonytalanul simogatok vissza.
Ez jobb ébresztő, mint a reggeli zuhany…
Elhúzza a fejét és felül.
- Jó reggelt… - pihegem továbbra is feküdve.
- Kelj fel Ukita-kun… - hajol vissza kissé, leheletével ajkaimat cirógatja. – Ma még sok dolgunk van…
Dolgunk? Vetek rá kíváncsi pillantást, de nem válaszol néma kérdésemre. Ajkai alig pár milliméternyire vannak, de nem csókol meg, csak halvány mosollyal arcán elhúzódik. Felkel és bemegy az egyik ajtón. Víz csobogása jelzi, hogy nagy valószínűséggel a fürdőszobába tűnt el. Nekem is le kéne fürdeni…
Feltápászkodom az ágyon s megdörzsölve szemeim próbálok felébredni. Annyira kifáradtam…
Végül csak felkelek és magamra kapva a nadrágom (mégsem rohangálhatok fel-alá a házban meztelenül) indulok el saját szobám, saját kis fürdőjének az irányába. Gyorsan letusolok és már frissen, üdén lépek ki a folyosóra.
Takamo:

Ah bassza meg, elaludtam! Miért nem ébresztett fel az inasom? Kirúgom.
Feltápászkodom ülő helyzetbe, és hajamba túrva pillantok körba. Az ágyamon mellettem egy nagy dudor van a takarón. A kis édes... hát nem bebábozódott? Mint egy kis ajándék, ami kicsomagolásra vár. Orráig eltakarja ez a fránya takaró. Vigyorogva hajolok fölé, és megcirógatom az arcát ujjaimmal.
- Csak még egy kicsit... - motyogja édesen, és ficereg egy kicsit. Cuki vagy. Halkan nevetek, és elszáll a rosszkedvem. Magához térve félénken kukkant ki a takaró alól, és amit látok belőle, az bizony piros. A nevemet motyogja, és a takaróba kapaszkodik.
- Jó reggelt Ukita-kun... - mosolygok rá csábítóan, és kicsomagolom abból a fránya paplanból, hogy megcsókolhassam. Na, így mindjárt más. Mmm... Hát nem visszacsókolt? Kis drága.
- Jó reggelt... - pihegi, ahogy félbeszakítom a csókot.
Mmmrrr... megmutatnám én neked milyen is az igazi jó reggel, de most erre nincs időm. Majd a tárgyalás után. Lenyomhatnék egy gyors menetet, de ő még nem hinném hogy értékelné. Majd annak is eljön az ideje. Sőt...
Szép lassan megtanítok neki mindent. Oh már alig várom...
- Kelj fel Ukita-kun... Ma még sok dolgunk van... - súgom neki, közelebb hajolva. Jól mutatsz az ágyamban...
Kíváncsian néz rám, és elmosolyodom. Majd megtudod...
Kimászom mellőle, és a fürdőbe megyek. A zuhany alatt jut eszembe, hogy magammal hozhattam volna, de akkor nem lenne sok fürdés belőle... hehe.

Az étkezőben már vár a reggeli minket, és az újság. Lapogatom a napi híreket, és elégedetten kávézom. Nyílik az ajtó, és félrehajítom az újságot. Halkan köszönve jön be, és mosolyogva figyelem, ahogy leül mellém. Ezt meg tudnám szokni...
Valami észbontóan fest ebben a cuccban. Jól áll neki a világoskék. Határozottan. Vetetek is majd ilyen színű szaténágyneműt...
Befejezzük a reggelit, és a vállára teszem a kezem, úgy vezetem magam mellett a kocsiig.
Az úton magamhoz húzom, és hajtincseivel játszadozva beszélek hozzá halkan, türelmesen.
- Délelőtt lesz két megbeszélésem, utána együtt ebédelünk. - egyenlőre ennyi elég lesz.
- És délután? - kérdezi.
- Hmm... nem tudom. Elvileg nincs semmi programom... Szerintem visszajövünk a házamba.
Elpirulva fordítja el a fejét. Ó igen, jól sejted a délutáni programot Ukita...
Kuncogva fordítom magam felé, és megcsókolom. Milyen édesek az ajkai... legszívesebben felfalnám. Itt és most.
Kezem besiklik inge alá, végigsimítom hátát majd mellkasának érzékeny bőrét. Mellbimbóira kalandoznak ujjbegyeim is, és megremegve sóhajt a csókba.
- Milyen kis érzékeny vagy... - súgom mosolyogva, és egy könnyed mozdulattal kigombolom nadrágját. Éhes kezem besiklik alá, és már éledező kis farkát végigsimítva sóhajtok fel. Ah istenem... megdugom a kocsiban...
- Megérkeztünk, uram. - hallom a sofőr hangját a távolból, és eltelik néhány másodpercbe, mire felfogom amit mondott.
Elengedem a tulipiros fiúcskát, és mélyet lélegezve higgadok le. Olyan merevedésem van, mint állat. Ukita mellettem rendezi ruháját,és összeborzolt haját. Megvárom, és mosolyogva fogom meg a kezét.
- Menjünk... - szállok ki a kocsiból, és magam után húzva lépek be az irodaházamba. Alkalmazottaim mély tisztelettel köszöntenek, majd belépünk a liftbe. Oh liftben már csináltam párszor. Izgalmas...
Ukita hátához simulva csókolok bele puha nyakába. Sok-sok örömömet fogom még benne lelni... már alig várom. Egy kéjsóvár kis uke leszel...
Kilépünk a liftből, és a titkárnők megrohannak. Rám zúdítják a fontosabb infókat, amíg be nem érünk az irodámba. Az ajtóban megtorpanok.
- Hölgyeim... - mondom halkan. Néma csönd lesz hirtelen, és figyelnek rám. - Ő itt Ukita, a szeretőm. Amíg tárgyaláson vagyok, álljanak mindenben szolgálatára.
- Igen uram! - hallom kánonban. Jól van. Magammal hívom az irodámba az elsőszámú titkárnőmet, és néhány fontosabb anyagot kérek tőle, diktálok egy levelet is, közben fél szemmel Ukitát figyelem, ahogy kíváncsian sétálgat és nézelődik. Már járt itt, de nem volt alkalma rá, hogy körülnézzen. Hát most van. Befejezem a diktálást, és kettesben maradunk.
Éppen a tetőkertben gyönyörködik. Mögé lépek, és füléhez hajolok.
- Most mennem kell. Nem maradok sokáig. Addig nyugodtan menj ki a kertbe, vagy amihez csak kedved van. Az irodát nem hagyhatod el. - mondom halkan.
- Rendben... - biccent, és felnéz rám.
- Adsz egy búcsúcsókot? - kérdezem csábító mosollyal. Elpirulva pislog zavarában, de ad a számra egy félénk puszit. Olyan édesen ártatlan... Imádom.
Alig várom, hogy bemocskoljam, izzadtan és tocsogósan lássam, zihálva és kábán. Mmmrrr...
Megborzolom a haját, és magára hagyom.
 
Ukita:
Az étkezőbe érve már kávézgatva, újságot olvasva vár, de amint belépek félrerakja a napilapot. Illendő köszönés után csatlakozom hozzá a reggelihez. Miután befejezzük, máris kimegyünk a kocsihoz, s beszállva rögtön közelebb húz magához.
Halkan meséli el délelőtti programját, miközben a hajamat birizgálja.
- És délután? – kíváncsiskodom.
- Hmm… Nem tudom. Elvileg nincs semmi programom… Szerintem visszajövünk a házamba – mondja sejtelmes mosolyra húzva ajkait.
Kicsit elpirulva sütöm le szemem, belegondolva a szavak mögötti jelentésbe. Halkan elneveti magát, majd megfogva államat fordítja maga felé arcomat egy csókra. Már megint ez a bizsergő érzés… Hnh…
Kezével ingem alá lopódzik, végigsimítva hátam majd mellkasomra tér át. Remegve dermedek le, mintha elvarázsolt volna. Ujjaival megtalálja egyik mellbimbómat…
- Ah… - sóhajtok bele a csókba.
- Milyen kis érzékeny vagy… - búgja kis mosollyal az arcán. Arcomra már az eddigiektől is pír szökött, de a következő pillanatban nadrágomat kigombolva siklik le a keze. Testem akaratlanul is kicsit összerándul, ahogy sóhajtva végigsimít ágyékomon. Jajistenem… Úgy érzem elolvadok… 
- Megérkeztünk, uram – hallom a sofőr hangját, habár elég tompán. Takamo egy ideig nem tesz semmit, majd magához térve húzódik el kissé. Jajanyám… gyorsan igyekszem magamhoz térni, miközben összekaparom magam.
Kedves mosollyal arcán várja meg míg összeszedem magam, majd megfogva kezem húz ki a kocsiból. Ahogy belépünk a magas irodaházba mindenki tisztelettudóan köszön Takamonak, amíg el nem tűnünk a lift ajtajai mögött. Figyelem a lift kijelzőjét, ahogy az emeleteket mutatja. Első… Második… Har… Ám ekkor egy meleg test simul a hátamnak és érzem, hogy arcomon rögtön pír robban szét. Puha ajkak csókolnak nyakamba, mire megremegek.
 A test elhúzódik mögülem és mikor felnyitom a szemem, megrettenve látom a közeledő titkárnő áradatot. Gyorsan Takamo mögé bújva követem. Mikor eljutottunk irodájának ajtajához hátrafordul.
- Hölgyeim… - mondja halkan, mire azonnal elcsitul a tájékoztató társaság. – Ő itt Ukita, a szeretőm. Amíg tárgyaláson vagyok, álljanak mindenben a szolgálatára – fejezi be.
Elpirulva pillantok fel rá. Azt hiszem felesleges minduntalan visszatérnem eredeti arcszínemhez…
- Igen, uram! – hangzik rögtön a válasz kórusban. Egyiküket kiválasztva lép beljebb az irodájába én pedig megyek utána. Leülnek megbeszélni pár dolgot, de figyelésük helyett jobb elfoglaltságot találva szemlélődök körbe. Már futólag jártam itt, de az tényleg csak egy futólagos alkalom volt. Most legalább van időm tüzetesebben feltérképezni a terepet. Szép nagy iroda, hatalmas ablakokkal és egy tetőkerttel. Épp az utóbbit szemlélem, mikor hallom, hogy csukódik az ajtó. A következő másodpercben Takamo hajol hozzám, leheletével fülemet perzselve.
- Most mennem kell. Nem maradok sokáig. Addig nyugodtan menj ki a kertbe, vagy amihez csak kedved van. Az irodát nem hagyhatod el.
- Rendben… - egyezem bele halkan, aprót bólintva. Felpillantok a szürkés szemekbe.
- Adsz egy búcsúcsókot? – kérdezi halvány mosollyal arcán, mire arcom színét egy főtt rák is megirigyelné. Zavartan pislogok fel várakozó arcára. Na jó… tegyünk egy próbát… egy… kettő… csók!
A csókból csak egy futó puszi lesz, ez után is még jobban kipirosodott arccal sütöm le szemeim. Búcsúzóul kedvesen megborzolva hajam megy el, és én egyedül maradok az irodában.

Egy ideig még érdekes a tágas szoba, de aztán megunva kimegyek a kertbe. Szép. Kifejezetten. Itt is körbemászkálva fedezem fel a kis lugast. Egyik sarkában székek, fotelek vannak elszórva. Ezeket célzom meg és leülve szemlélődök tovább.
Egyszer csak kijön egy titkárnő.
- Óhajt valamit? – kérdezi kedvesen mosolyogva. Már épp mondanám, hogy nem, de aztán elgondolkodom.
- Van itt valamilyen érdekes könyv?
Befészkelve magam az egyik széles fotelbe olvasom a kapott könyvet. Egész belemerülök az olvasásba, mikor egy fekete foltot pillantok meg a szemem sarkából. Felkapva fejem, eresztem le a könyvet. Takamo lép mellém, elmaradhatatlan mosolyával arcán. Így elrepült az idő?
- Látom nem unatkoztál – mondja, leülve a fotel kartámlájára.
- És Ön? – kérdezem visszamosolyogva. Kicsit elneveti magát.
- Hát, rólam ez nem mondható el – állapítja meg.  – De most, hogy itt vagy… - duruzsolja, és lehajolva hozzám, tapasztja ajkait a számra. Újra végigfut az a különös, kellemes bizsergés minden porcikámon. Kicsúszik az ujjaim közül a könyv… Kezem megmozdul, mintha nem is én irányítanám. Mit csinálok?! Kezem nyaka köré fonódik. Takamo halkan felmorranva dől lejjebb, és kezével végigsimít hátamon, amitől a zsizsegő érzés csak fokozódik.  
- Otthon ebédelünk… – jelenti ki zihálva, hirtelen elhúzva fejét. Kicsit kábán biccentek. Miért van rám ilyen hatással?
Takamo:

De unom.

Aláírjuk végre a szerződést, és a többit az ügyvédeimre bízva hagyom ott a tárgyalást. Én vagyok nyeregben, megtehetem.
Ukita biztos halálra unja magát az irodámban, vagy a kertben. Lehet hogy be kellett volna vinni magammal a tárgyalóba, de akkor elvonta volna a figyelmemet. Mert biztosan nem bírtam volna ki, hogy ne ültessem az ölembe és cirógassam finom kis bőrét.
Az irodámba menet odavetem a titkárnőimnek, hogy senki nem zavarhat, és belépve rá is fordítom a zárat.
Őt a tetőkertem lugasában találom meg. Csodásan fest a rengeteg virág között... Összekuporogva egy fotelben üldögél és olvasgat egy könyvet. Látom nem vagy egy elveszett fiúcska...
Közelebb lépek, és ő felpillant rám.
- Látom nem unatkoztál - mosolygok rá, és mellé ülök a fotel széles karfájára. A napsugarak aranylóan csillannak meg fekete hajtincsein. Ujjaim lágyan siklanak végig rajtuk. Milyen selymesen puha...
- És Ön? - mosolyog fel rám. Kis édes... Kuncogva nézek le rá.
- Hát, rólam ez nem mondható el. De most, hogy itt vagy... - búgom, és lehajolok hozzá. Finom jázmin illata az orromba kúszik. Mmmrr... éhesen csókolom meg. Koppan a kezében tartott könyv a földön, és belemosolygok a csókba. Imádom, hogy ilyen hatással vagyok rá.
Kis karjai a nyakam köré fonódnak. Oh... ez a fiúcska tele van meglepetésekkel.
Mmmrrr... kezeim már térképezik is fel csodás kis testét.
- Otthon ebédelünk... - zihálom, és felegyenesedem. Biccent, és kábán néz fel rám. Felé nyújtom a kezem, és engedelmesen megfogva áll fel. Lepillantok rá, és éhesen mérem végig.
Csak egy kicsit... megkóstolom.
Laza mozdulattal lököm a kanapéra, és meglepetten néz fel rám tágra nyílt szemecskéivel. Már fölötte is térdelek, és éhesen csókolom, falom puha ajkait. Remegve kapaszkodik az ingembe. Kis édes...
- Nem kell félned... - súgom a nyakába. - Csak megkóstollak egy kicsit...
- Ezt...hogy érti? - nyöszörgi.
Perverz vigyorral térdelek fel, és szürkéskék szemeimmel fogva tartom a tekintetét, miközben lassan leveszem az öltönyöm felsőjét, nyakkendőmet, és lassan kigombolom az ingemet. Minden mozdulatomat figyeli, és arcocskája egyre pirosabb... kis édes. Egyszerűen szép ez a fiú. Nincs rá más szó. Szép és kész. Duzzadt kis ajkába harapva követi izgatottan a mozdulataimat. Micsoda látvány...
- Segíthetsz ha van kedved... - súgom érzéki, csábító mosollyal. Tétován felemeli kezeit, és egy gombommal kezd el bíbelődni. Türelmesen hagyom neki, és leeresztve kezeimet bízom rá az utolsó kettőt. Kíváncsi vagyok meddig mer elmenni...
 
Ukita:

Felsegít, de a következő pillanatban az eggyel arrább lévő kanapéra lök. Mi… Mit csinál??
Megszeppenten kerek szemekkel mérem végig, ahogy fölém térdel. Arcomba hajolva csókol meg, gyengéden mégis szenvedélyesen harapdálva meg ajkaimat. Jajistenem…
Reszkető kezekkel kapaszkodom meg ingjében, görcsösen szorítva össze a markomat.
- Nem kell félned… Csak megkóstollak egy kicsit… - duruzsolja, leheletével nyakam bőrét perzselve.
- Ezt… hogy érti? – nézek fel rá megszeppenten. Úgy érzem magam, mint egy rémült kisnyuszi… Nincs menekvés a farkas karmai közül…
Válasz helyett csak sejtelmes vigyorra húzza a száját, majd lehúzva ruháját szorító kezem egy hanyag mozdulattal dobja félre zakóját. Hasonló mozdulattal válik meg nyakkendőjétől. Félve figyelem, ahogy ingét kezdi kigombolni, és lassan feltűnik alóla bársonyos bőre. Érzem, hogy arcom pillanatról pillanatra változtatja sötétebbre színét, s félénken harapok alsó ajkamba. Úristenúristenúristen…
- Segíthetsz ha van kedved… - duruzsolja halvány mosollyal arcán. Nagyot nyelve emelem fel kezem és ingéhez nyúlok. Reszkető kezekkel nehéz gombolkozni… Végül hosszas vesződés után teljesen szétnyílik a ruhadarab. Félénken, teljesen vörös arccal pillantok fel a szürke szemekbe, halvány mosolyra.
- És most…? – kérdezem nagyon halkan. Mosolya kicsit szélesebbre húzódik és fölém hajolva, gyors mozdulatokkal szabadít meg ingemtől. Nyakamhoz dől és megharapdálja érzékeny bőrömet, mire meglepetten sóhajtok fel.
Kezeimet magam elé húzva támaszkodom meg mellkasán, de fél kezével összefogja mind a két csuklóm. Lassan megmozdul a kezem az irányítása alatt, s remegésem egyre fokozódik, ahogy egyre lejjebb simítja testén. Tenyereim végül nadrágjának szélénél állapodnak meg. Jajistenem… azt szeretné… ha…
Nagyot nyelve, lassú mozdulatokkal kapcsolom szét övét. Elégedetten morran a nyakamba és kezével végigsimít mellkasomon keresztül a hasamon át. Reszketőn sóhajtok fel és arcom valósággal lángra gyullad, ahogy ruhán keresztül ágyékomon is végigsimít.
- Szép vagy Ukita… - duruzsolja mellkasom bőrébe. Hosszú haja bőrömet csiklandozza, mély hangja fülemet simogatja, finom illata orromba kúszik… Ledermedten  heverek alatta, zihálva kapkodva a levegőt. Pedig még nem csinált szinte semmit… A puszta közelsége megbénít.
Mellkasomat csókolgatja, én pedig tehetetlenül sóhajtozom alatta. Elmémre ráborul egy homályos fátyol, eltompítva a külvilágot, érintéseire koncentrálva felfokozott érzékeimet. Ajkaival eléri egyik mellbimbómat…
- Ahh… - nyögök fel ívbe feszült testtel, ahogy kicsit megszívja. Már a tudatba is még jobban belepirulok, hogy ennyire élvezem. Jajanyám… de kínos…
Végül otthagyja az érzékeny pontot és nyelvével nedvesen forró csíkot szánt hasfalamra. Nyöszörögve markolom meg vállait, ahogy elidőzik köldökömnél.
- Thakamoh… samahhh… nh…. – nyögdécselem, ahogy lassan szétgombolja a nadrágom.
- Ukita – pillant fel rám hirtelen. – Jól figyelj… - utasít halkan és nekem eszembe se jut, hogy másképp tegyek. Lejjebb húzza utolsó eltakaró ruhadarabomat is, kiszabadítva merevedésemet. Pirosabb lehetek már, mint egy paradicsom…
A tövére markol és lassan végigível rajta nyelvével. Felnyögve dobom hátra fejem, ívbe feszül a testem, ahogy hirtelen vad hullámmal csap le tudatomra az élvezet. Zihálva szedem össze magam, és addig Takamo sem mozdul, amíg nem pillantok le rá újból. Mikor ismét megpillantja rá forduló homályos tekintetem kaján mosollyal arcán hajol péniszemre. Újból felnyögök… Olyan forró és nedves… ah…
Péniszemet lágyan, mégis erősen masszírozza ajkaival és nyelvével, őrjítő kéjt okozva ezzel számomra. Rövid idő után testemre tör a gyönyör, felsikoltva élvezek el. Magába ragad az orgazmus vakító fehérsége, lebegés érzése kígyózik minden tagomba.
Zihálva hullok vissza a kanapé párnáira.
Takamo:

Remegő kis kezeivel kigombolja végre az utolsó gombot is, és szétnyitja az ingemet, majd kérdőn néz fel rám.
- És most...? - leheli édesen zavartan. Elvigyorodom, és ingét szakszerű mozdulatokkal, gyorsan kigombolva rántom le róla. És most... következik az élvezet kicsim. Megtanulod, hogyan szerezz örömet nekem. Tényleg jó ötlet ez a pet-dolog. Danzou ezért kap tőlem valami ajándékot. Saját ízlésemnek megfelelően formálhatom őt az ágyamban, így mindig csak azt teszi, amit szeretek... jó ötlet volt. Határozottan.

Megharapdálom puha kis nyakát, és ahogy meghallom sóhajait, és megérzem mellkasomon kis kezeit, csípőmmel ösztönösen hozzá szorítom az ágyékomat. Bárcsak már előrébb tartanánk, és most én feküdnék alul, ő pedig engem kényeztetne...
Megfogom kis kezeit, és végigsimogatom magam velük. Ah igen ez finom... Na gombold csak ki szépen a nadrágomat. Szót fogad néma utasításomnak, és hallom ahogy az övem fémcsatja egy kattanással kinyílik. Ah de izgató még ez a hang is... Keze véletlenül merevedésemhez ér a nadrágon keresztül... Ahhrrr.... ezt nem lehet kibírni. Felmorranva húzom végig tenyeremet karcsú kis testén, és nadrágja domborulatán. Oh már neki is áll a kis farka. Jól van. Ezt már szeretem... Behunyt szemekkel sóhajt fel, arcán csodás kifejezéssel.
- Szép vagy Ukita... - súgom a mellbimbójának, és finoman szopogatni, nyalogatni kezdem. Sóhajtozva simogatja öntudatlanul a vállamat, hajamat, és ez is olyan jól esik. Kéjes kis nyögései észbontóak.
Végignyalom lapos kis hasát, és finoman megharapdálom kis pocakját. Összerándul. Oh, tehát csikis vagy...? Nyelvem még lejjebb kúszik, őrjítő köröket rajzolva bőrére. A nevemet sóhajtja ahogy kigombolom a nadrágját, és felszabadítom farkincáját. Gusztusosan simul a tenyerembe, igazán ennivaló... jajanyám... De most nem veszíthetem el a fejem, akármennyire gyönyörű és szexi. Azt akarom, hogy tanulja meg, hogyan kell szopni. Én is érezni akarom puha kis ajkait, forró száját a farkamon.
- Ukita. Jól figyelj... - utasítom, és ő szót fogadva néz le rám piros kis arcával, vágytól ködös tekintettel. Lejjebb húzom róla a nadrágot és a gatyát, és kiszabadítom teljesen ruháinak fogságából kis herezacskóját is. Igazán szép van neki. Kicsi és gömbölyű, mint egy kis puha labdacs. Ujjaim hátoldalával finoman megsimogatom, és összehúzódik az érintésemre. Milyen kis érzékeny vagy itt is...
Megfogom péniszét és végignyalom, mint a legfinomabb fagylaltot. Igen... ő az én kis vanília fagyim. És felfalom. Hangos nyögéssel feszül ívbe a teste, feje hátrahanyatlik, behunyja szemeit.
Megvárom amíg lecsillapodik és újra felveszi velem a szemkontaktust, majd folytatom tovább. Kellemesen elfér a számban, és édes íze, illata teljesen bezsongat. Lassan, élvezettel kezdem szopni, közben fél szemmel őt tartom szemmel. Látom figyelsz. Helyes. Elég neki alig egy perc, és már fel is sikolt a gyönyörtől. Gyakorlatlan még, de nem baj. Finom ízű a spermája... olyan, mint Ő maga. Édes és lágy...

Elégedetten megnyalva számat térdelek újra fölé, és nézem behunyt szemeit, pihegő, kapkodó légvételeit hallgatom. Puha kis ajkai nyitva vannak. Megcsókolom, és vad nyelvcsatában vezetem le a bennem tomboló állati hevületet. Ha már tapasztaltabb lenne, most hasra rántanám és úgy megraknám, hogy...

Felnyílnak szép szemecskéi, és viszonozva mosolyomat a nyakam köré fonja karjait. Ujjacskái hajamba bújnak... Ez tetszik.
Kényelmetlen ez a kanapé...
- Menjünk haza... - mosolygok le rá. Lemászom róla, és begombolom a nadrágomat, ingemet. Figyelem, ahogy kábán kezdi rendbe szedni magát. Még annyira a történtek hatása alatt áll, hogy csak nehezen megy neki. A nadrággal elbíbelődik remegő kis kezeivel, és úgy ahogy sikerül begombolnia, de az inge már nehezebb feladat.
Felkapom a nyakkendőmet, zakómat, és leülök a kanapéra, majd magam elé rántom. Kis édes... alig tudja hogy hol van. Megáll velem szemben, én pedig türelmesen begombolom az ingét.
Egyszerűen csodaszép. Ábrándos, homályos kis szemei, ragyogóan szép bőre... és ez az álmodozó kis arckifejezés... Remélem mindig ilyen lesz majd szex után.
- Gyere, menjünk... - húzom magam után, és ő engedelmesen követ. Lent beszállunk a kocsiba, és oh... Meglepetten figyelem, ahogy hozzám bújva vackolódik a karjaimba.
- Kiscica... - súgom a fülébe mosolyogva. Végre feltisztulnak a szemei, de az álmodozó kis mosoly még ott bujkál ajkain. Ésss... elpirul. Hát megzabálom.

Az ölembe ültetem, magammal szemben és cirógatom, csókolgatom. Farkam mint a beton, már kezd fájni.
Hajammal játszadoznak ujjai. Olyan meghittnek és intimnek tűnik ez az egész, de én sosem voltam erre fogékony, ahogy most sem... viszont hagyom hogy ő élvezze. Addig eltervezem, mi mindent fogok vele délután és éjjel művelni. Mert nem úsztad ám meg ennyivel kicsikém. Nem ám...

*

Belépünk a házamba, és vállára téve karomat vezetem határozottan az egyik folyosóra.
- Éhes vagy? - mosolygok le rá.
- Egy kicsit...
- Helyes. - nyitok be az étkezőbe.
Kényelmesen megebédelünk, közben halkan beszélgetek vele. Kérdezget a házról... a medencéről. Elmeséli, hogy a családja is egy nagy házban él, és van medencéjük is, amit szinte soha nem használtak, mert a kutyája imádja a vizet és folyton összeszőrözi. Aranyos gyermekkora lehetett, nem úgy mint az enyém. Amikor ennyi idős voltam, mint Ő, én már rég egy bandának a feje voltam, és túl voltam már a ki tudja hányadik emberölésen is.
Ukita, hála a szüleinek, igazi kis burokban élt. Mostanáig.
És azt hiszem elmondhatom: még mindig kurva nagy mázlija van, hogy hozzám került.

- Uram... - riadok fel inasom hangjára sötét gondolataimból. Jé, ez még itt van? Azt hittem már kirúgtam, amiért miatta maradt el a reggeli szex.
- Mi van? - morranok rá bosszúsan.
- Hikizuru-sama óhajt önnel beszélni, a kék szalonba kísértem.
Oh. Az első számú alvezérem. Személyesen, bejelentés nélkül. Mi a szösz? Szalvétámat a tányéromba dobva állok fel.
- Gyere Ukita... - nyújtom felé a kezem. Miért ne vihetném magammal? Úgysem jár el a szája, hisz nem beszélhet senkivel sem. Ő az én kis játékom... amit bármikor összetörhetek, ha ráuntam...és a halott játék nem beszél...

Belépünk a kék szalonba, és a bent álló komor tekintetű férfit és tíz vastagon felfegyverzett emberét látva elmosolyodom. Pedig utálom ha géppisztolyosokat hoz ide.
- Eito... - biccentek neki, s ahogy meghajolnak előttem tisztelettel a többiek, feléjük is. Eito jeges kék szemei kísérőmre villannak, és szép arcán először csodálkozás, majd csodálat és elismerő tekintet (na igen, Ukita túl szép, még neki is tetszik), végül bosszús fintor jelenik meg, de nem szól. Nem örül, hogy vannak tanúi beszélgetésünknek. De tartja a pofáját, és én elégedett vagyok. Ezért ő a legjobb alvezérem, mert ismeri a dilijeimet. Idegesen túr bele rövid hajába, és én elegáns mozdulattal intek a fotelek felé. Leülünk, és Ukita csöndben mögém áll. Okos fiú.
- Hallgatlak - teszem keresztbe kényelmesen a lábaimat.
- Takamo-sama... rossz híreim vannak. Masashi lecsapott a Hot Klubra tegnap éjjel. Megölte Shinot, Alketot és Shoujot.
Dühösen szorítom ökölbe karfán nyugvó kezeimet, de arcom kifejezéstelen marad. A három legjobb emberem... közöttük pedig Shino, aki egy jó alvezér volt.
- És ezt miért csak most kell megtudnom? - kérdezem halkan, de olyan fenyegető hangszínben, hogy Eito elsápad.
- Én is alig fél órája szereztem erről tudomást... - hadarja idegesen. - ...nagyon sajnálom... Embereimet és a többieket már mozgósítottam, csak a te utasításaidat várom.
Felpattanok a fotelból, és a hátam mögött összefogva a kezeimet, lehajtott fejjel sétálom körbe a szobát. Gondolkozom. Mi legyen most? Ha visszavágunk, ahogy Masashi számít rá, akkor kitör a háború. Nyilvánvaló, hogy ezt akarja. Viszont nincs rá oka. Hiszen ma reggel tárgyaltam vele! Nem jött volna el hozzám, ha a tegnap esti balhé az ő lelkén szárad... Miért kockáztatta volna az életét?
- Nem Masashi volt. - torpanok meg, és Eito döbbent arcára pillantok. - Miből jutottál arra a következtetésre, hogy Ő tette?
- Néhány támadót sikerült lelőni ott helyben, és azok mind Masashi emberei voltak.
Biccentek.
Előkapom a mobilomat, és tárcsázom Masashit.
Mély hangján köszön a telefonba, tudja a számomról, hogy én vagyok az.
- Nem hiányzik néhány embered? - kérdezem lágyan, miközben Ukita mögé lépek, és selymes hajába bújtatom ujjaimat.
- Én is most szereztem róla tudomást, épp hívni akartalak. - mondja. - Nem én voltam. Erre megesküszöm ha kell. Most kötöttünk új megállapodást. Miért tenném kockára?
- Én is így gondoltam. - biccentek, és ujjaim végigsiklanak kis kedvencem szép arcán.
- Kik lehettek?
- Az oroszok vagy a kínaiak. Szerintem az utóbbi, ha engem kérdezel. - válaszolom.
- Utánajárok.
- Én is ráállítom néhány emberemet. Majd keressük egymást, ha híreink vannak. - teszem le a telefont, és Eito felé fordulok.
- Tudod mi a dolgod. - mondom halkan.
- Igen uram... - biccent, és én elégedetten elmosolyodom. Szeretem ezt a két szót.
Vissza csüccsenek a fotelbe, és intek Ukitának. Félénken fogad szót, és terpeszbe tett lábaim közé lépve ül le az egyik combomra. Lesütött szemekkel, elpirulva. Zavarban van, mert most mindenki őt nézi. Én pedig elégedett vagyok. Pláne, ahogy Eito arcára pillantok. Történetesen tudom, hogy ő is imádja a szép kisfiúkat.
- Ő lenne az akit a klubban vettél? - kérdezi. Biccentek.
- Mit szólsz? - kérdezem, és állánál fogva fordítom kis arcát felé.
- Szép darab. - biccent Eito, és vágyakozva méri végig. Halkan kuncogva figyelem. Észbe kap, és rendezi arcvonásait. - Ha majd ráunsz, megvehetem tőled, uram? - kérdezi.
- Ühüm... - biccentek, és ujjaimmal megcirógatom karcsú nyakát.
- Na és megkóstoltad már? - vigyorodik el.
- Még csak egy kicsit... - ölelem át a derekát a kicsikémnek.
- És milyen?
- Finom... - válaszolom halkan, és rákacsintok. - Nincs valami dolgod Eito? - teszem hozzá ridegen.
- De igen... - pattan fel, és meghajolva búcsúzik. Int faarcú embereinek, majd távoznak.

Visszafordulok a kicsikémhez, aki szobormereven ül, és görcsösen gyűrögeti ingét.
- Hol is tartottunk? - súgom a fülébe, és orrommal megcirógatom nyakának puha bőrét, magamba szívom finom illatát, bőrének melegségét...
Ukita:

Puha ajkak simogatják meg enyémeket, majd szenvedélyesen mélyül el csók. Ahogy abbamarad, felnyitom a szemem és egy lágy mosolyt pillantok meg. Kábán, szinte öntudatlanul viszonzom és átkarolom Takamo nyakát, ujjaimat kissé tincsei közé fúrva.
- Menjünk haza… - mondja halkan, továbbra is mosolyogva. Lemászva rólam rakja rendbe ruháit. Kábultan ülök föl, és megpróbálom szalonképesebb állapotba hozni magam. Ezek a kis gombok kifognak rajtam… akárhogy igyekszem vagy félrecsúszik a sor, vagy nem akar bemenni a megfelelő helyre a gomb… Látva szerencsétlenkedésemet Takamo hirtelen maga elé ránt és segít. Álmatag tekintettel figyelem gyors kezeit.
- Gyere, menjünk… - áll föl, és kezemet megfogva húz magával egész a kocsiig. Beülünk, de rossz hiányérzetem van… Mellékúszva bújok hozzá és máris jobb.
- Kiscica… - állapítja meg mosolygós hangon. Mi? Elpirulva pillantok fel rá. Tényleg elmacskásodtam… Jajistenkém… ilyen hatással lenne rám?
Gyengéden átkarolva derekamat húz az ölébe, puha csókokban részesítve. Megadóan simulok hozzá. Hozzábújok és ujjaimmal haja közé fúrok. Finom selymes… Ez most annyira jól esik… Egy kis törődés, szeretet…
***
Miután hazaérünk elmegyünk ebédelni. Közben beszélgetünk. Olyan jó lenne hazamenni… A családomat meglátogatni. De félek, erre hosszú ideig nem lesz lehetőség.
Valaki belép az ebédlőbe és az irányába pillantva az inast látom meg.
- Uram – szólítására Takamo kicsit összerezzen, és dühös szemekkel pillant az emberre.
- Mi van? – morogja.
- Hikizuru-sama óhajt önnel beszélni, a kék szalonba kísértem – jelenti a szolgáló.
Takamo feláll és kíváncsian pillantok rá. Kinyújtja felém a kezét és engedelmesen csúsztatom tenyerébe ujjaimat.
- Gyere Ukita…
Követem a megadott szobába és ahogy belépünk kicsit megszeppenten mérem végig a társaságot. Bent majd’ egy tucat ember áll, mindegyiküknél fegyver. Minden tekintet felénk fordul és én félénken bújok Takamo mögé, aki köszön az egyik férfinak, majd leül egy fotelbe.
Nagyot nyelve hallgatom, ahogy beszélgetni kezdenek. Betörtek egy klubba, s megöltek néhány embert. Én mindezt nem akartam hallani…  
Takamo feláll ültéből és idegesen gondolkodva kezd sétálni a szobában. Ez nekem cseppet sem tetszik…
Egyszer csak megtorpan és bepötyög egy számot a mobilján, valakivel beszélni kezd. Ha jól hallom a történtek gyanúsítottjával. Közben mögém lép, és puhán simít végig a nyakamon, mire megborzong a hátam. Ujjaival hajamat tekergeti, simítgatja miközben beszél, én pedig egyre jobban vörössé válok. Mindenki minket néz…
Befejezi a beszélgetést és visszaül a fotelbe, engem is maga után hívva. Zavartan, teljesen elpirulva megyek utána és szófogadón az ölébe ülök. De kínos… Mindenki minket bámul…
- Ő lenne az, akit a klubban vettél? – kérdezi hirtelen Eito, akivel eddig is beszélgetett Takamo. Egyik magasabb rangú embere lehet.
- Mit szólsz? – fonódnak Takamo ujjai az államra és embere felé fordítja arcom. Mit csinál…?
- Szép darab… - jelenti ki a férfi és végigfuttatja rajtam a tekintetét. Úgy érzem magam, mint egy kirakati bábú… Azonban következőleg olyat mond, amitől teljesen ledöbbenek. – Ha majd ráunsz, megvehetem tőled, uram? – kérdezi.
A válasz még megdöbbentőbb…
- Ühüm… - és egy egyszerű biccentés. Kétségbeesetten pislogok hol egyikükre, hol másikukra.
- Na és megkóstoltad már? – vigyorodik el Eito.
- Még csak egy kicsit… - duruzsolja élvetegen Takamo és derekamat átkarolva kicsit közelebb húz magához. Lúdbőrös lesz tőle egész testem…
- És milyen?
- Finom… - mondja halkan egy sejtelmes kacsintással fűszerezve meg mondandóját. – Nincs valami más dolgod, Eito?
- De igen… - Eito azonnal felkel és meghajolva távozik, embereivel együtt.

Még mindig a hallottaktól döbbenten, kétségbeesetten kezdem gyűrögetni ruhám sarkát. Hogy bánhat velem úgy mint egy tárggyal? Rám senki nem gondol? Megint felötlik bennem a kérdés: Hogy kerültem ide?
- Hol is tartottunk? – zökkent kis duruzsoló hangja gondolataimból, közvetlen a fülem mellett perzselve bőrömet leheletével. Orrával végighúz nyakam érzékeny bőrén és beleremegek még ebbe az apró kis érintésbe is.
- Takamo-sama… -motyogom, kétségbeesetten összehúzva szemöldököm. Nem figyel, csak felsóhajtva hajtja arcát nyakamba, megcsókolva bőrömet. Remegő testtel húzom össze magam. Minél kisebbre, annál jobb…
Térdem alá nyúlva áll fel, velem a karjaiban. Itt még jobban összekuporodom, kezeimet szám elé húzva. Átsétál velem kényelmesen a hálószobába, s letesz az ágyra, majd élveteg mosollyal arcán válik meg zakójától és nyakkendőjétől, ingét szétnyitva mászik fölém. Teste rám nehezedik, és forró csókban részesíti ajkaimat. Jajistenem… Már megint ez az érzés… Bekígyózik minden porcikámba, magával ragad.
Égő arccal sóhajtok fel, mire elégedetten morran a csókba és ágyékomnak dörgöli merevedését. Izzó vágy cikázik végig testemen, mégis teljesen zavarban vagyok az érzéseim miatt, és elkeseredett, mert csupán egy tárgy vagyok számára, amit kihasznál. És egyszerűen eldob, ha megunja…
Belenyöszörgök a csókba, ahogy testem akaratlanul reagál ingerlésére, forró alakjának közelségére.
Feltámaszkodik és egy hirtelen, vad mozdulattal rántja szét ingemet, a gombok szanaszét repülve, halk koppanással földet érve adják meg magukat. Megsimogatva mellkasomat, élvetegen figyeli arcomat és keze útját, hasamat is megcirógatva. Keze azonban visszasiklik felfelé, végighaladva nyakamon, a hajamba markol a tarkómnál és gyengéd erőszakkal húzza fejem mellkasához. Halkan, elhalóan felsikkantok, amint rájövök mit akar, azonban összeszorított szemekkel kezdem csókolgatni puha bőrét. El se hiszem, hogy ezt én csinálom… Remegek mint a kocsonya…
Ő viszont elégedetten morran fel, mély hangján dorombolva. Hajamat markolva irányít testén, és egyre lejjebb kezdi tolni fejem. Jesszumpepi…
Hirtelen átfordítja a helyzetet, de nem hagy elhúzódni bőrétől, teste forróságának közeléből, masszívan tartja fejem egyhelyben. Már a köldökénél járok, és félek, innét nincs visszaút… Kétségbeesetten pillantok fel arcára, vad tűzzel égő szemeire.
- Takamo-sama… - nyöszörgöm félve nézve rá. Elengedi a hajamat és ujjaival megcirógatva arcom, gyengéden pillant le rám.
- Mutasd meg mit tanultál Ukita-kun…- duruzsolja élvezetten, amitől ha lehet, én még jobban elvörösödöm, és még kétségbeesettebbé válik ábrázatom. Visszafordulok eddigi dolgomhoz és remegő kezekkel gombolom ki nadrágját, s előbukkan merevedése. Nagyot nyelve hunyom be a szemem. Képzeld azt, hogy fagyi… rágógumi ízű… igen… óvatosan ajkaim közé veszem… fagyifagyifagyifagyifagyi… Ez nem fagyi…!
Kelletlenül, teljes szégyenemben fürödve fogadom mélyebben magamba, és nyögését hallva megremegek. Jajistenem, mit csinálok??
Takamo:


Orrommal cirógatom meg puha bőrét, és mélyen magamba szívom finom jázminillatát. Őrjítően izgató, pedig nem csinál semmit, csak az ölemben ül. Mégis, ha csak rápillantok, legyűrném a szőnyegre, és vadállat módjára dugnám meg. Bizonyára a tudat, hogy teljesen az enyém, bármit megtehetek vele... ez hat rám úgy, mint valami ajzószer.

- Takamo-sama... - motyogja remegve. Ahh anyám... Belecsókolok a nyakába, és karjaimba kapva állok fel. Olyan merevedésem van, hogy az már fáj.
Félénken a szája elé szorítja kezeit, és szorosan behunyja kis szemeit. Édes kis nyuszi. Akkor sem úszod meg.
A szomszédos vendégszobába sietek vele, mert a hálószobáig nem bírnám ki, és leteszem az ágyra. Elégedetten mosolyogva figyelem őt, ahogy félénken pislogva nézi vetkőzésemet. Fölé mászva simulok hozzá, ágyékomat az övéhez dörzsölve csókolom meg. Mmm... Teljesen elveszi az eszemet.
Szeretem, ahogy a számba sóhajt. Mmmrrr... Leveszem az ingemet is, és ahogy visszasimulok hozzá, halkan nyöszörögni kezd. Ahhrr...
Felemelkedve tépem le róla vadul az ingét, és felbukkanó csodaszép testét végigsimítom tenyeremmel. Szépséges... és minden porcikája az enyém. Jó érzés...
Kipirult arcát és vágytól elhomályosult kakaóbarna szemecskéit nézegetem, miközben már hasát cirógatom. Duzzadt ajkába harap... hhrr...
Selymes hajába bújnak ujjaim, és belemarkolva emelem fel fejét a mellkasomhoz.
Passzivitásodnak ezennel vége.
Rémülten felnyikkan, de szót fogadva csókolgat. Behunyt szemekkel élvezem bátortalan kis ajkait, nyelvecskéjét... nagyon jó... Irányítom a fejét, megmutatva hol jó nekem, ő pedig egész testében remegve fogad szót. Ahogy mellbimbómhoz ér, elgyengülök. Jajanyám...
Egy gyors mozdulattal hanyattfekszem, és magamra húzom, úgy folytatva tovább a játékot. Szófogadóan nyalja végig hasizmaimat, és beleborzongok a gyönyörűségbe... Már alig várom, hogy a forró kis szájában legyek...
Igazán megkapó, szép látvány, ahogy édesen elpirulva halad egyre lejjebb.
- Takamo-sama... - nyöszörgi félénken, és szemembe néz, ahogy még lejjebb nyomom a fejét. Francba Takamo. Kevésbé erőszakosan!
Erőt veszek magamon, elengedem haját és kedvesen megcirógatom kis arcát.
- Mutasd meg mit tanultál Ukita-kun... - búgom. Még pirosabb lesz, és szemeiben félelem csillog. Ugyan, nem kell félned, nem mérges kígyó van a gatyámban.
Lepedőbe markolva figyelem ahogy remegő kezeivel kioldja övemet, kigombolja nadrágomat. Előveszi betonkemény farkamat, és behunyja szép szemeit.
Lassan bekapja... és én...ahh anyám... hogy ez milyen kurva jó....! Istenem.......
Hangosan felnyögve ejtem hátra a fejemet a párnán, és remegve fogom vissza magam. Már a látványa is elegendő lenne, hogy elmenjek, pláne hogy a szájában is vagyok... Még szerencse, hogy van gyakorlatom, így tovább élvezhetem ezt a mennyei forróságot. Számtalanszor fantáziáltam már erről, és most végre megvalósult... Fantasztikus...
Lepillantok rá, hogy magamba szívjam ezt a csodálatos látványt. Arcán pír terül szét, szemei lesütve, és...

A francba.

Hirtelen a hóna alá nyúlva rántom fel magamhoz, és szorosan átölelem. Csókokkal halmozom el szép kis arcát, és kurvára szar érzés kerít hatalmába. Utálok bűntudatot érezni.
Magam alá fordítva simulok hozzá, és könnyeit lecsókolgatva simogatom szép arcát.
- Ukita... nézz rám. - súgom.
Felnyílnak a szép szemecskék, és én gyengéden mosolygok le rá.
- Sajnálom... én csak... - motyogja, de egy csókkal szakítom félbe.
A fenébe, egy rohadt szemétládának érzem magam. De miért?
Csináltam már ennél sokkal de sokkal durvább dolgokat is. Erőszakoltam és gyilkoltam. Zsaroltam, és kínoztam... És soha nem éreztem miatta bűntudatot.

Őt mégsem akarom bántani, és most nagyon szarul érzem magam a bőrömben...

Homlokának támasztom az enyémet, és mély levegőt véve nyugszom meg. Jól van, nyugalom. Egyszerűen csak túl gyors volt a tempó. Vissza kell vennem magamból egy kicsit, ha nem akarom, hogy egy kis lelki nyomorék legyen belőle. Én szeretőt akarok, nem egy kis sebzett lelkű rabszolgát. És a fene egye meg, ha önuralomra van ehhez szükségem, akkor uralkodni fogok magamon a kurva életbe!
De lehet, hogy most mindent elcsesztem...

Mellé fekszem, és karjaimba húzva takargatom be a puha paplannal. Belém bújva remeg. Francba.
Átölelem, és amikor végre lecsillapodik, megcirógatom kis arcát.
- Ukita - töröm meg a csendet. Felnéznek rám a félénk kis szemecskék. - Tudod, te gyönyörű vagy és kívánatos, és nekem baromi nehéz visszafogni magam... El sem hinnéd mennyire.
- Takamo-sama... - motyogja mélyen elpirulva, és mellkasomba temeti szégyenlősen az arcát.
Elmosolyodom. Nagyon aranyos.
Hát ez cirkalmatos bocsánatkérés volt, de hát többre nem telik. Ez is több mint amit valaha is tettem bárkinek is. A „bocsáss meg” és a „ne haragudj” - szavak hiányoznak a szótáramból.

Gyengéden cirógatom, és fejét szelíd erőszakkal felemelve csókolom meg. Remek, hogy ezt tisztáztuk, de nekem még mindig áll, lelohaszthatatlanul. Ő is érzi, és elpirul ahogy hozzásimulok. Gyengéden megfordítom, és kifliként gömbölyödik hátával hozzám, ahogy oldalt fekszünk. Péniszem kerek kis fenekéhez feszül, és felmorranva csókolok bele a nyakába.
Egyik kezemre támaszkodom, másikkal pedig bebarangolom csodaszép testét, majd éledező kis farkát kezdem masszírozni finoman. Pár másodperc múlva már édesen nyöszörög a szája elé szorított kis kezébe. Fogalma sincs róla, mennyire erotikus látvány még így is.
Benyálazom egyik ujjam, és ahogy belécsusszan, ő felnyögve fordítja felém fejét. Éhesen vetem rá magam ajkaira, és bódító érzékiséggel csábítom el. Remegve sóhajtozik, és én csendben csodálom. Azt hiszem még soha nem feküdt az ágyamban ilyen gyönyörű fiú, pedig topmodellek és színészek is megfordultak már alattam.
Amikor már eléggé ellazult, bejáratához helyezem farkamat.
- Készülj, kicsi... - súgom a fülébe. Ajkába harapva biccent, és én lassan, gyengéden hatolok belé. Ó igen... ahh anyám...
Felnyögve temetem arcomat nyakába, és lassú, lágy hullámzással teszem őt magamévá. Talán ő az első, akivel ennyire gyengéd vagyok...
Nem vadulok be, nem durvulok el. Csak nyugodtan Takamo.
Édesen nyögdécselve simogatja derekát átölelő karomat. Csókolgatom, puszilgatom, végül farkacskáját megfogom. Elég már ennyi is neki, és felsóhajtva feszül ívbe teste az orgazmustól, arcán szépséges kifejezés...
Már ez is elég nekem, és nyakába nyögve mély hangomon követem én is. Hosszan remegve spriccelem meleg kis testébe magomat, és hörögve szorítom magamhoz, mintha soha többé nem akarnám elereszteni...

Lassan alábbhagy a remegése, és én felkelve mellőle, paplanostul kapom a karjaimba. Megint az a szex utáni kis halvány mosoly bujkál ajkain, és fátyolos a szeme. Ezek szerint mindig ilyen lesz majd. Kis édes.
Nem zavar, hogy meztelen vagyok, ez az én házam, amúgy pedig a személyzet már hozzáedződött mindenhez. A hullákhoz a vérhez, spermához, hányáshoz...

Kényelemesen keresztülsétálok a házamon, és a hálószobám ajtaját már inasom nyitja nekem.
Ukita elaludt a karjaimban. Lefektetem, és mellé bújva hajtom álomra a fejem.
Ficergését megérezve felpillantok, és ahogy hozzám bújik, átölelem.
- Pihenj... - súgom a fülébe.
Éjszaka szükséged lesz még az erődre, most hogy helyrehoztam ezt a kis hibámat, mert az én szexuális étvágyam elég nagy, és most csak te fogod jóllakatni. Kemény meló lesz Ukitám...
Azt garantálom.
A szopást pedig... elhalasztjuk egy kis időre.
 
Ukita:

Hirtelen lehajol hozzám és felránt magához. Szégyenemben összeszorított szemekkel, érzem, ahogy forró könnyek csorognak végig arcomon. Puha ajkak csókolják le a kis cseppeket.
Megfordul a világ, már én fekszem hanyatt, Takamo pedig felettem támaszkodik.
- Ukita… nézz rám – mondja halkan.
Lassan felnyitom a szemem, és egy halvány mosolyt kapok.
- Sajnálom… én csak… - habogom akadozva, de lehajolva óvatos csókkal vág közbe. Sóhajtva dönti homlokát az enyémnek. Nagyot nyelve hunyom be én is a szemem. Balzsamos lehelete arcomat simogatja.
Mellém fekszik és szorosan magához húzva takargat be. Vörös arcomat mellkasába temetem és próbálom nyugtatni testem reszketését. Nyugtatóan cirógat és simogat, remegésem csak lassan csillapodik.
- Ukita… - mondja halkan. Megvárja, míg felpillantok szürke szemeibe, csak aztán folytatja. – Tudod, te gyönyörű vagy és kívánatos, és nekem baromi nehéz visszafognom magam… El sem hinnéd mennyire – susogja halkan. Tényleg ennyire törődne velem?
- Takamo-sama… - érzem, ahogy fülig elpirulok. Jajj… Mellkasába rejtem zavarom árulkodó jeleként vörös színben virító arcom. Állam alá bújó ujjak fordítják vissza fejem egy puha csók erejéig. Annyira lágy…
Közelebb szorít magához, és érzem, ahogy merevedése hasamnak nyomul, és arcom ismét egy árnyalattal sötétebbre válva tükrözi zavarom. Lassan megfordulásra késztet, s másik oldalamra feküdve fészkelődöm ismét hozzá, kiscicaként összegömbölyödve simulok forró testéhez.
Mély hangján felmorranva hint érzéki csókot nyakam hajlatába, s kezével vándorolva simogatja meg egész testemet. Körkörös mozdulatokkal cirógatja meg mellkasomat, majd egyre lejjebb haladva végigsimít a hasamon is. Ujjaival péniszemre találva kezd el masszírozni, mire testem azonnal reagál. Félénken szám elé szorítom a kezem, ahogy elhaló sóhajok és nyögések törnek fel torkomból. Jajistenkém…
Nedves érintést érzek bejáratomnál és felnyögve hajtom oldalra a fejem, ahogy belém hatol egyik ujjával. Ajkai rögtön enyémekre tapadnak, mámorítóan csókolva, figyelmemet magukra terelve. Egész testem remeg az élménytől, és akaratlanul sóhajtozok bele a forró, csábító csókba, ahogy élvezetet okozva simogat meg egy kis pontot. Csak nyöszörögni tudok keze alatt.
Ujjait kihúzza, majd valami más érint meg ott lent.
- Készülj, kicsi… - duruzsolja figyelmeztetően. Rájőve mire gondol, alsó ajkamba harapva igyekszem ellazítani a testem. Majd lassan, egyre mélyebben hatol belém, feszítő érzést okozva.  Elhaló sóhajomat elnyomva élvezettel telt hangon nyög fel, és arcát nyakamba temeti.
Pihegve szokom az érzést, majd lassan megmozdul. Felsóhajtva fogadom a testemet lágy hullámban simogató, borzongató az érzést.  Érzékien lassan hullámzik a testünk, minden egyes pillanatot hosszabbra nyújtva, tovább élvezzük a gyönyörködtető ritmust. Puha csókokkal és simításokkal kényezteti bőrömet, fokozva az alatta hömpölygő forró tajtékokat. Ah… istenem…
Öntudatlanul simogatom derekamat átkaroló kezét, ezt az érintést is kiélvezve, teljesen átadva magamat az engem ostromló érzések több felől érkező bódításának. A testemet simogató, élvetegen cirógató tapintás péniszemhez ér, és puha forrósággal kulcsolódnak rá ujjai. Nem bírom tovább…
Felsóhajtja, ívbe hajol testtel hagyom hogy elnyeljenek az orgazmus habjai, elmerülök meleg tavában, hogy a lebegés érzését adva kússzon be minden porcikámba.
Elhaló nyögés hangja jut el tudatomig, és egy forró lehelet érintése a nyakamon. Magához szorít erősen, mégis gyengéden, odaadóan.
Pihegve, laposakat pislogva igyekszem magamhoz térni, és álomba hívogatóan tör testemre a fáradtság. Lágy simogatások segítenek csillapítani remegésem és lassacskán csitul a reszketés.
Az ágy süppedéséből érzem, hogy Takamo felkel mellőlem, majd már azt, hogy óvatos gyengédséggel nyalábol fel. Álmosan döntöm fejem a mellkasának és lehunyva szemem hallgatom normális tempóra visszaálló szívverését. Úgy érzem, mintha elnyúlna az idő és már csak arra eszmélek, hogy a puha ágyon érkezem. Ahogy mellém fekszik, kimerülten bújok hozzá, gyengédségre vágyakozva.
- Pihenj… - susogja halkan, megsimogatva, majd átölelve. Szavára szinte azonnal elmémre terülnek az álom pihentető fátylai.
***
Felébredek és álmosan félig lehunyt szemekkel nézek körül. Takamo nincs itt… Valahogy hiányzik közelsége, finom érintése és ahogy óvón ölel karjaiba. De furcsa… Sosem éreztem még így, ilyen módon valakinek a hiányát.
Feltápászkodom, és kissé zavartan konstatálom, hogy nincsenek itt a ruháim se. Bemegyek a közvetlen innen nyíló fürdőszobába, és a zuhany alá állva megnyitom a csapot. Beszappanozom magam és a langyos cseppek lemossák testemről a fehér habot. Mire végzek, már felébredek és elzárva a vizet keresek törülközőt. Egyet a derekamra csavarok, egy másikkal pedig nedves hajam dörzsölve lépek ki a fürdőből. A törölköző arcomba lóg, így szerencsétlenül ütközök neki valaminek. Kihúzom szememből, hogy megnézzem mi az és egy mellkassal találom szemben magam. Lassan haladok feljebb tekintetemmel végül szemem egy szürke íriszen, mosolygó szemeken állapodik meg.
- Bocsánat… - mondom megszeppenten elpirulva, arcom elé húzva a fehér szövetet.
- Semmi baj, Ukita-kun… - duruzsolja mosolyogva, majd átkarolva derekamat egész a falig tol, lágyan hozzám simulva szorít neki, egyáltalán nem erőszakosan. Szám elé szorított kezeimet gyengéden megfogva húzza el arcom elől, hogy szabad utat teremtsen el élveteg csókhoz. Nyelve érzéki táncra csábítja az enyémet, szolidan próbálom viszonozni.
- Megvárhattál volna a fürdővel… - bazsalyogja, ujjaival vizes tincseim közé túrva. Én csak még mélyebben elpirulva pislogok rá. Együtt akart fürödni?
Most veszem csak észre, hogy utcai viselet van rajta, ami azt jelenti, hogy visszament dolgozni, vagy valamit elintézni. Ilyen sokáig aludtam volna?    
Ahogy hozzám simul, a törölköző lassan elkezd lecsúszni a derekamról. Csuklásnak beillő hangot kiadva, szégyenlősen ragadom meg szélét, hogy magamon tartsam. Takamo mosolya élvetegen kiszélesedik és visszahajolva ajkaimhoz, bódítóan csókol meg újból. Belefeledkezem a csábító csókba, és már csak azt veszem észre, hogy a törülközőt tartó kezem közé siklanak ujjai és óvatosan felbontja markomat. Lassan végleg lecsúszik rólam a takaró lepel, és Takamo kezével végigsimítva combomon markol bele fenekembe. A céklát megszégyenítő vörös színt vesz fel arcom, de a testemen végigcikázó forróság elhaló sóhajt csal ki ajkaim közül.
- Takamo-sama… - motyogom a csókba, elhomályosuló tekintettel és tudattal. Kezem mellkasára siklik és bódultan simogatom le róla zakóját, majd remegő ujjakkal gombolom ki ingét. Mikor feltárul fahéjszínű bőre, térek csak magamhoz, de ahogy megtorpanok, halakan, élvezettel felmorranva hajtja arcát a nyakamba, lány csókkal kényeztetve bőrömet. Visszafogott nyögés szalad ki számon és a nyakába ejtem fejem. Karjaimat köré fonom és ujjaimmal hajába túrok, miközben ajkaimmal puhán ízlelem meg bőrét. Magam is belepirulok ténykedésembe… De be kell vallanom magamnak, jól esik…
Takamo:

Édesen szuszogva alszik karjaimban. Néhány hajtincs arcába hullik, és én óvatosan simítom félre. Rejtély. Miért váltotta ki belőlem azt, amit? Még nem éreztem ilyet. Lelkiismeret furdalást... Különös, és utálom. Én nem ilyen vagyok... Kezdek eltunyulni.

Óvatosan kimászom mellőle, és felöltözöm. A dolgozószobámba sétálok, és finom konyakot kortyolgatva hallgatom a La Traviata-t. Szeretem ezt az operát.

http://www.youtube.com/watch?v=OrEiEiv13_Y&feature=related

Ahogy a ledér nő szenved és kínlódik... szinte érezni a hangjában a fájdalmat. Nem vagyok szadista, ó nem. Ilyenkor a családom jut eszembe.
Rég volt.

Megszólal a telefonom.
- Igen? - szólok belem mély hangomon.
- Uram, Eito vagyok. Elfogtunk egy oroszt és kivallattuk. Boris Koznyov embere.
- És? - kérdezem türelmetlenül.
- Nagyon kevés infót tudtunk kiszedni belőle...
- Hozzátok ide. - nyomom ki a készüléket.

*

Figyelem, ahogy kikötözik egy székbe. Eito alapos munkát végzett embereivel... Minkét kezén véres rongyok, ezek szerint az ujjlevágásos részen túlvannak. Hm.
- Ezek az oroszok nagyon szívósak uram. - rázza meg bosszúsan a fejét.
A pépesre vert archoz közel hajolva nézek épen maradt szemébe. Rémült és elkínzott tekintet.
- Mivel tartanak sakkban? Család...? - kérdezem halkan.
Csak érthetetlen nyöszörgést kapok válaszul, de a rettegő pillantását látva következtetésem helyes.
- Meg fogsz halni. - mondom ridegen, és tekintetem kihűl. Retteg. - Ha elmondod amit hallani akarunk, testedet nyomtalanul eltűntetjük. Ha továbbra is kussban vagy, holttested Boris háza elé tesszük, egy barátságos köszönő kártyával.
Felnyögve habog, szájából vércsíkok folynak.
- ...és akkor a családodnak annyi. - súgom halvány, kegyetlen mosollyal.
Könnycseppek folynak végig arcán, és megadóan biccent.
Elégedetten emelkedem fel, és az íróasztalomhoz sétálok. Ez könnyen ment.
Összevont szemöldökkel hallgatom amit kivert fogain keresztül nehezen érthetően elhabog, és dühöm csak nő és nő.
Szemét orosz szarkeverő köcsög!

- Végeztünk. - mondom halkan. - Kint csináljátok, ne vérezze össze a szőnyegemet. Már így is ráfolyt egy csomó.
Kiviszik, és csöngetek a személyzetnek.
- Tisztítsák ki a szőnyeget. - sóhajtom unottan, és lekapcsolom a lejátszóból halkan kiszűrődő operát.

Ahogy belépek a hálószobámba, és meglátom a fürdőből kilépő Ukitát, elszáll a szar kedvem. Fel se nézve törölgeti a haját, és elé állok. Nekem ütközik, és meglepetten pillant fel rám a törülköző alól. Szia édes...
Mézbarna szemecskéit és kipirult arcát elrejtve motyog valami elnézést-félét. Finom illata az orromba kúszik. Oh hát megtaláltad a jázmin illatú sampont és a többit amit neked hozattam... ennek örülök. Jól áll neki ez az illat...
Magamhoz ölelem, és a falhoz tolom, úgy simulok hozzá. Fejéről lehullik a törülköző. Szép kis arca körül a vizes tincsek érzékien göndörödnek, karcsú nyakáról nem is beszélve... oh de szép...
- Semmi baj, Ukita-kun... - búgom közben egy érzéki mosollyal. Félénken szorítja szája elé kis kezét, másikkal a derekán lévő törülközőt tartja. Tekintetem végigsiklik csodás kis testén, majd gyengéd erőszakkal lefeszegetem kezét a szájáról, hogy valami fínomabbat és lágyabbat tegyek oda. Éhesen csókolom meg. Finom...
- Megvárhattál volna a fürdővel... - súgom ajkaiba, és hajába bújnak ujjaim. Rózsás pír terül szét arcán.
Hogy lehet ilyen kurvára szép valaki? Komolyan, ha nem Pet lenne, fotómodellt csinálnék belőle... Szponzorálnám és büszkén villognék vele, ugyanis tutira befutna.
Mindegy. Nekem így is jó.
Elgyengül, és a törülközője lecsúszik, de felnyikkanva kap utána. Elvigyorodom. Hamarosan leszoksz a szégyenlősködésről kicsim. Hamarosan... Érzéki, részegítő csókkal csábítom el, és finoman lefejtem ujjacskáit a felesleges textildarabról.
Teljesen meztelen... jaj anyám.
Végigsimítom oldalát, csípőjét, majd combját, és egyik lábát felemelve simul tenyerem kerek fenekére.
- Takamo-sama... - sóhajtja a számba, és végigfut hasamon a forróság, hogy farkamban koncentrálódva fájón, sóváran kezdjen lüktetni. Meglepetten érzékelem mellkasomon matató kezeit, és a csókot megszakítva gyönyörködöm vágytól kába szemeiben, ahogy a gombjaimat kigombolva mellkasomat nézegeti. Imádom, hogy ilyen hatással vagyok rá.
Bátortalanul megsimogatja felszabaduló bőrömet, és ez annyira jól esik...
Felmordulva hajolok nyakába, és csókolgatni kezdem, halk nyögéseit hallva csak még szűkebbé válik a nadrágom...
Nyakamat átölelve hajol közelebb, és ahogy megérzem puha kis ajkait nyakamon, visszatartom a levegőt. Most először ilyen kis aktív... Meglepő és felettébb kellemes változás.
Jó úton haladok!
Nyelve rátalál a fülem alatti legérzékenyebb területre, és felnyögök.
- Ó igen, ott jó... csináld még... - súgom, és behunyt szemekkel élvezem, kezeim formás fenekére simulva emelik fel. Lábai derekamra kulcsolódnak, és ahogy ágyékunk egymáshoz feszül, újra felnyögök. Csodálatos...
Magamhoz szorítva sétálok vele az ágyamhoz, és igyekszem visszafogni magam, hogy ne dobjam rá és vetődjem utána. Gyengéden leteszem, de nem távolodom el tőle. Nem is tudnék, combjai édes fogságából nem szabadulhatok. Mmrrr...
Lerángatom magamról a zakómat, és a már kigombolt ingemet. Kezei végigsimítanak mellkasomon, és mézbarna szemei vágyakozva méregetnek, majd nadrágom gombolásához lát. Beszarok rögtön!
Türelmesen mosolyogva hagyom neki, és amikor utolsó ruhadarabomtól is megszabadulok, megcsókolom újra.
Használjuk ki, hogy ilyen kis magabiztos lett...
Mellé fekszem, és nyugalmat erőszakolok magamra. Fölém mászik, és combjaimra ülve félénken elpirulva viszonozza mosolyomat. Kezei végigsiklanak mellkasomon, hasamon és beleremegve nyögök fel.

Az agyam eldobom!

Ujjaim lágyan simítanak végig combjain, és vágyakozva izzó tekintettel szívom magamba szépséges testének látványát. Ahh anyám...
Kemény kis farkára siklanak ujjaim, és ő leutánozza a mozdulatot.
- Okos fiú... - súgom kéjesen. Mélyen elpirul, és lassan ő is végigsimítja hímtagomat, ahogy én az övét. Ez tetszik... Sóhajtva hunyom be szemem az élvezettől, de azonnal fel is pillantok rá. Őt figyelni közben sokkal jobb. Másik kezemmel mellkasát simogatom, és ő is az enyémet.
Élvezettel sóhajtozik és nyögdécsel. Őrjítő...
- Tetszik ez az utánzós játék... - mosolygok rá, és magam mellé fektetem, fejjel lefelé. - Csináld amit én. - utasítom halkan.
Számba veszem kis farkát, és élvezettel hunyom be szememet, ahogy némi tétovázás után megérzem forró száját.
De kurva jó, istenem.....! Nincs is ennél jobb, ahogy szopjuk egymást... De igen, van. Amikor benne vagyok, és hosszan, gyönyörtelien élvezek belé. De az majd később lesz.
Megszívom, és lágyan masszírozni kezdem nyelvemmel, ajkaimmal és kezemmel. Szorgalmasan, bár nyöszörögve utánoz. Beleremegek a gyönyörűségbe, és mélyen felnyögve szorítom össze szemeimet. Ahh majdnem elmentem...
Simogatom szabad kezemmel kemény kis fenekét, formás combjait... édes bőrének íze a számban, meleg teste az enyémhez simulva, farkamon forró ajkai...
Belepusztulok, annyira jó!
 
Ukita:

- Ó igen, ott jó… csináld még… - susogja élvezettel a nyakamba, s közben felemel. Engedelmesen kulcsolom derekára lábaimat, s közben nyakát csókolgatom, nyalogatom. Úgy tűnik tetszik neki, mert egy nyögés hagyja el ajkait.
Az ágyhoz visz, majd óvatosan le is tesz rá, velem együtt borulva. Gyorsan ledobja magáról még felsőtestét takaró öltözetét, és a látvány ismét elkápráztat. Férfias, széles mellkasa, halványan napbarnított bőre. Remegő kezekkel simítok rajta végig, úgy érzem érintenem kell… Kezem lejjebb csúszik barázdált hasán, végül nadrágjának szélénél állapodik meg. Kissé ügyetlen mozdulatokkal kapcsolom szét övét és gombjait. Lassan sikerül csak eltűntetni mindent, s mikor végzek Takamo rögtön ajkaim után kap. Készségesen csókolok vissza. Milyen finom, kábító csók…
Mellém fekszik és kíváncsian pillantok utána, majd halvány, bíztató mosolyát látva fölé mászom és combjaira ülök. Piruló arccal viszonzom mosolyát, majd remegő kezekkel simítok végig mellkasán és izmos hasán, s halkan felnyög érintésemtől. Olyan jó tapintani, simogatni a bőrét. Olyan, mint a legfinomabb bársony…
Közben ő is megcirógatja combomat, egyre feljebb haladva. Kíváncsian figyelem kezét, és leutánozva a mozdulatot húzom végig ujjaimat az ő combján. Így?
Ujjai végül merevedésemre kulcsolódnak s felsóhajtva, készségesen másolom le ezt is.
- Okos fiú… - búgja, és mélységesen elpirulva simítok végig péniszén, ahogy ő az enyémen. Akadozó mozdulatokkal simogatom, mert a testemben cikázó forró kéj remegésre ingerli kezemet, és sóhajokra, nyögésekre ajkaimat. Ah… mintha kellemesen meleg, selymes folyadékkal öntöznének. Nagyon finom érzés…
- Tetszik ez az utánzós játék… - mosolyodik el. Az élvezet vakító függönye hullt már szemem elé, mégis minden arcvonása, izma és szürkéskék szemei tisztán látszódnak számomra.
Abbahagyja a simogatásom, és maga mellé fektet, fejjel lefelé. Hm..? Mi… mit csinál?
- Csináld amit én – mondja halkan.
Furcsállva pillantanék le rá, de szemeimet lehunyva nyögök fel, ahogy szájába veszi péniszemet. Ohistenem… Most… most én is..?
Bizonytalanul fogadom számba férfiasságát. Nyögéseimet és sóhajaimat próbálva visszafojtani, igyekszem leutánozni gyönyört hozó mozdulatait. Felnyög, és ahogy hozzám simul forró teste, érzem, ahogyan megremeg. Istenkém… ez miattam volt..?
Nem tudok tovább gondolkodni rajta, mert a következő percben nagyobb vehemenciával esik nekem, szájának forró, bársonyossága részegítően ölel körül. Az élvezettől felnyögve dobom hátra fejem.  
- Takamohh… samahh… - sóhajtozom zihálva. Egyre határozottabban közeledik a testemre lecsapó gyönyör, egyre hangosabb nyöszörgést és sóhajokat csalva ki ajkaim közül. Ám ekkor abbahagyja, és pihegve, homályos tekintettel figyelem, ahogy mellém fordul. Egy pillanatig kipirult arcomat fürkészi, ajkian halovány mosollyal, majd éhesen, mégis lágyan megcsókol. Kezeivel lágyan simogat, és egyre inkább elkábulok tapintásától, ízétől és érzéki illatától. Már csak azon veszem észre magam, hogy hasra fordított és hátamat simogatja és csókolja.
Ajkai nyakamra vándorolnak és csábítóan harapdálja meg érzékeny bőrömet. Felsóhajtva fordítom oldalra fejem, szája után ácsingózva. Szeretném érezni, ahogy elkábít és magával ragad csókjának édessége…
Óvatos tapintást érzek meg ott lent, majd a csókba sóhajtok, ahogy belém vezeti egyik ujját. Rögtön megtalálja azt a pontot, aminek érintésétől felborzolódik tarkómon a szőr, és kéjes zsizsegés kúszik végig testemen, felhevítve minden porcikámat, fülledtté téve körülöttünk a levegőt. Nyöszörögve vergődöm édes kényeztetése alatt, egyre nagyobb vágy dagad bennem, hogy még közelebb érezhessem magamhoz, testünk szinte eggyé olvadjon a fullasztó hőségben.
- Ukita… - susogja fülem mellett, majd meg is harapdálja cimpámat. Egész testemben beleremegek mély, vonzó hangjába.
- Takamoh… oh…- nyöszörgöm elhalóan, és ekkor egy nyögés kíséretében mélyen belém hatol. Felsikkantva markolok a lepedőbe, s lazítani kezdem testemen. Szép lassan, porcikáról, porcikára… Nyakamba zihálva hagy időt és hozzádomborodva lazulok el teljesen. Felnyög, és elkezdi csípőjének élvezetes mozgatását. Nyöszörgök és sóhajtozok alatta, ő pedig mély hangján nyög és morran. Hangja elvarázsol, kábultan élvezem, akárcsak illatát és ahogy péniszével mozog bennem, kitölt és simogatja bennem azt a kis pontot… mámorító…
Kezeivel szorosan tart, forró teste hozzám simul, lehelete hajamat borzolja. Hangosan felnyög és altestemben forróság érzése kígyózik szét. Elakadt lélegzettel követem az orgazmusba, nyöszörögve próbálva levegőhöz jutni.
Úgy érzem, testünk tényleg egybeforr, együtt lebegünk a végtelenségben, súlytalanul, akár ha a mennyországban lennénk...
Legördül rólam, és kiscica módjára húzódom hozzá. Felpillantok arcára, majd mosolyát látva szegyellősen elpirulva, bujkáló mosollyal ajkaimon temetem arcom mellkasába. Egyre nyugvó légzéssel és szívveréssel hallgatom, ahogy az ő szervezete is kezd visszaállni normális tempóra. Ujjai közben hajammal játszanak, én pedig alvásra készen kuporodom még inkább karjaiba.
***
Álmosan pislogva ébredek fel és mocorogva térek magamhoz. Az éhség ébresztett, de tűröm, mélyet sóhajtva élvezem a mellettem heverő test melegségét és illatát. Felnézve egy nyugodt arcot pillantok meg, Takamo békésen alszik. Felkönyökölök és lepillantok arcára. Tekintetem kicsit szétnyílt ajakaira vándorol és az jut eszembe, hogy én még sosem csókoltam meg. Vajon szabad? Pár pillanatig hezitálok, majd lehajolok hozzá. Az utolsó pár milliméternél megtorpanok, majd erőt véve magamon, elpirulva simogatom meg ajkaimmal az övéit. De furcsa érzés… valahogy más, mint mikor ő csókol engem.
Kicsit elhúzom a fejem, de nem túl messzire, és úgy figyelem, ahogy lassan felnyílnak szürkéskék szemei. Piros arccal, mosolyogva billentem kicsit oldalra a fejem, s pár hajtincsem szemem elé libben.
- Jó reggelt – mondom halkan.
Takamo:

A nevemet sóhajtja kéjesen, és remegni kezd. Közel jár már, de elengedem, hogy nehogy elélvezzen. Korai lenne még... vele együtt akarok a csúcsra jutni. Hallani akarom kéjes sikolyát, amikor beleélvezek.
Fölé mászom, és csodálatos arckifejezését csodálom néhány végtelen másodpercig. Egyszerűen gyönyörű. Szépségét még a halványkék szaténágynemű is keretbe foglalja, kiemeli. Jó ötlet volt, határozottan. Hogy én milyen egy kurva nagy mázlista vagyok! Kap egy finom csókot, és végigsimítom szép testét. Olyan a bőre, mint a vanília krém... vagy a tejszín. Gyengéden hasra fordítom, és hozzásimulva csókolom végig gyönyörű testét. Nyakára térek vissza, és édes sóhajai szinte megőrjítenek... Felém fordulva keresi ajkaival számat, és én mosolyogva adom meg neki amire vágyik.
Benedvesített ujjammal lassan tágítani kezdem, és ahogy a számba sóhajt, megremegek a vad vágytól... ahh anyám... Masszírozni kezdem a prosztatáját, és már nyöszörögve remeg alattam a kéjtől.
- Ukita... - nyögöm halkan a fülébe figyelmeztetően, hogy készüljön fel, de semmi szükség rá. Nevemet sóhajtva emeli fel fenekét kissé, hogy megkönnyítse a behatolást. Oh ez jó... Ezt már szeretem.
Mélyen beléhatolok, és halkan felsikkantva feszül meg. Megállok, és zihálva fogom vissza magam. Érzem ahogy farkam körül a szoros izomgyűrűk gyönyörtelien szorongatnak, majd lassan ellazulva eresztenek, de még így olyan kibaszottul jó, hogy az elmondhatatlan... ahh anyám...
Hozzám dörgölőzik, mint egy kiscica. Még vágyam sűrű ködén át is felfogom, és elmosolyodva húzódom kijjebb, hogy újra beljebb jussak, még mélyebbre és méllyebbre, újra és újra és újra, egyre gyorsabban és vadabbul, mégsem durván. Minden mozdulatommal prosztatáját célozva, hogy neki is jó legyen... Ahh de jó...
Élvezettel, hosszan és lágy ritmusban, csodálattal dugom. Az enyém... az én kis gyönyörű játékom... egyszerűen nem tudom megunni...
Végigsistereg testemen a gyönyör előszele, és felnyögve hagyom, hogy végighömpölyögjön rajtam. Izmaim megfeszülnek, és felnyögve robban ki belőlem a feszültség, és lebegek...

Oh...

Ahogy magamhoz térek végre, legördülök gyorsan az alattam nyöszörgő kis szeretőmről. Szegénykém, még kinyomom belőle a szuszt hehe.
Már az oldalamhoz is bújik. Elégedett mosollyal figyelem. Még csak két napja hogy használom a testét, de már ilyen közvetlen. Azt hittem, nehezebb lesz, de ennek határozottan örülök. Félénken magára húzza a takarót, és karjaimba bújva fészkelődik el, piros kis arcát mellkasomra fekteti. Hm. Szégyenlősségét idővel levetkőzi majd. Gátlástalan lesz... igazi kis...
Valahogy nehéz elképzelnem... összehasonlítanom az eddigi szeretőimmel. Ő teljesen más. Ennyire ártatlan még egyik sem volt, habár akadt közöttük teljesen szűz is...
Felidézem magamban ahányat csak tudok, és közben szórakozottan simogatom selymes haját.
Hm... Nem, egyik sem hasonlított még egy kicsit sem Ukitára. Hogy miben más, azt nehéz lenne megmondani.
Művelt, kedves és gyönyörű.
Igen.

*

Éjjel még kétszer ébresztettem fel édes álmából, és még vissza is fogtam magam. Egyszerűen le sem másznék róla, ha tehetném. Végül amikor már félájultan zuhant vissza a párnákra a ki tudja hányadik orgazmus után, már hagytam aludni, és én is követtem példáját.
És most...
Csókkal ébreszt, és édesen mosolyog.
- Jó reggelt - mondja halk, lágy hangján, arcán halvány pírral. Végre nem egy szar, fejfájós reggel.
- Jó reggelt - válaszolom halvány mosollyal, és hajába túrok. Nagyon aranyos ilyen kócosan. Még jobban összeborzolom, és ő kuncogva húzódik el. Elvigyorodom. Ez tetszik. Utána nyúlva kapom el a csuklóját, és visszahúzom magamhoz. - Adj egy puszit... - súgom.
Szót fogad, és felsóhajtva húzom még közelebb, amíg vissza nem fekszik mellém, és hozzám simul. Mmmrrr...
Elszakítja tőlem puha ajkait, és mézbarna szemeivel néz rám kipirulva. Türelmesen mosolygok rá. Látom, hogy valamit mondana, de nem meri.
- Mit szeretnél? - kérdezem arcát megcirógatva. Zavartan motyog valamit a mellkasomba, de nem értem. - Megismételnéd? - vigyorgok rá. Aranyos nagyon.
- Éhesvagyok... - hadarja egy szuszra. Felnevetek, és megpuszilom. Hát igen, kihagytuk a vacsorát. Hm... én is éhes vagyok, csak nem ételre. Felkelek az ágyból, és könnyedén felkapom, majd vállamra vetve elindulok vele. Felsikkant, és méltatlankodni kezd.
- Takamo-sama... tegyél le... - ahogy kinyitom az ajtót, összerezzen. - ...de hisz meztelenek vagyunk! Takamo-sama....
- Takamo-sama, Takamao-sama... - utánzom vékonyka hangját nevetve, és gyengéden leteszem a földre. Paradicsompiros arccal pillant körbe, és ahogy felfogja hol van, megnyugszik. Belépek a zuhany alá, és kedvesen mosolygok le rá.
- Megmosod a hátamat? - kérdezem lágyan. Félénken lép be mellém, és szégyenlősen takarná el magát, de elhúzom a kezét szemérméről, majd belecsurgatok egy kevés tusfürdőt, és megfordulok. Ahogy megérzem kis kezeit a hátamon, kezeim megállnak a szappanozásban, és felsóhajtok. Szeretem amikor hozzám ér...
Szappanos kezeit megfogva szembefordulok vele, és végigsimítom tenyerével mellkasom, hasam, és végül ágaskodó hímvesszőmet is. Mmm... ez jó...
Én is lágyan beszappanozom formás kis testét, és megállom, hogy ne teperjem le. Csak finoman...
- Te sportoltál valamit? - kérdezem kedélyes társalgási hangnemben. Biccent.
- Úsztam. - válaszolja kissé elszomorodva.
- Hé... - súgom halkan, és álla alá nyúlva emelem fel a fejét. Puhán megcsókolom, és ő halkan felsóhajtva karolja át nyakam. A ránk zúduló langyos víz már lemosta rólunk a szappanhabot, de még síkos a bőre. Mmm... izgató... Kezem fenekére siklik, és végigsimítom ujjaival hasadékát, de eszembe ötlik, hogy az előbb azt mondta, éhes. Néhány hosszú másodpercig viaskodom önzésemmel, és végül elengedem. Mondtam én, hogy egy kibaszott Buddha voltam előző életemben...
Elzárom a vizet, megtörölközünk, és köntösbe bújok. Neki is dobok egyet, és jót nevetek, ahogy királylány módjára felcsippentve lépeget benne, olyan hosszú neki. És még kuncog is hozzá... Hát megzabálom.
Az étkezőben már vár minket a reggeli, és az újságom. Egy pillantást sem vetek rá, helyette inkább vele foglalkozom. Elképesztő, mennyire le tud kötni. Az egzotikus gyümölcssalátáról eszébe jutnak mókás kis kalandjai, majd kutyájáról kezd megint mesélni. Valahogy nem irritál. Asztalra könyökölve hallgatom, néha belekortyolva a kávémba.
- Te nem eszel? - kérdezi kíváncsian.
- Nem vagyok éhes... - legyintek.
- Vajazzak neked egy brióst? - csacsog tovább fesztelenül. Mosolyogva biccentek, bár utálom az édeset. Tetszik, hogy így felengedett a társaságomban.

*

Beszállunk a kocsimba, és a megbeszélt találkozóhelyre hajtunk. Danzou már rettenetesen kíváncsi Ukitára, így rábólintottam, hogy megmutatom neki.
Hm, szép háza van. Majdnem olyan szép, mint nekem. Sok fegyveres testőre is van, az én kíséretem pedig szánalmasan kevés, csak 10 testőrt hoztam, elvégre ez egy baráti találkozó lesz. Udvariasan vezet minket a komornyik egy parknak is beillő kertbe, és egy szép, virágos lugasnál torpan meg. Ukita ámuldozva gyönyörködik a sok virágban. Halványkék, nagyon csinos, rövid újjú selyemingében és elegáns nadrágjában akár egy virágszál lehetne a többi között, olyan szép. A napsugarak megcsillannak kékesfekete haján, és tejszínfehér bőrén. Ah...
Mosolyogva hajolok füléhez, hajam arcát cirógatja.
- Nekem is ilyen a kertem, és a lugasom sokkal szebb. Majd megmutatom, ha hazaértünk. - csillogó szemekkel néz fel rám, és mosolyogva biccent. - Gyere...
Vállára vetem egyik karom, s a kovácsoltvas, fehér, cirádás székekhez, asztalokhoz lépünk.
- Barátooom...! - mondja egy mézásmázos hang a hátam mögött, és mosolyogva fordulok felé, karomat még mindig Ukita vállán pihentetve. Danzou elégedett, széles mosollyal lép felénk, mögötte két lépéssel a kis petje. Köszöntjük egymást, bemutatom neki Ukitát és leülünk. Elégedetten figyelem, ahogy Danzou éhes, gúvadt szemekkel méri végig. Ugye milyen szép? - kérdi a pillantásom. Biccent.
Ukitát magam mellé ültetve merülök el az üzleti pletykák élvezetében, közben néha mosolyogva rajta felejtem tekintetem a szőlőt nassoló kedvencemen.
- Yuko-kun! - int Danzou a háta mögé, és a szép fiúcska közelebb lép. Hm. Ahogy jobban megnézem, Ukita még nála is sokkal szebb. Elégedetten elmosolyodom.
- Igen uram? - kérdezi a fiúcska lágy hangján.
- Menj, vezesd körbe Ukita-kunt, amíg mi beszélgetünk.
Elvezeti kis kedvencemet.
- Na, hogy ment? Milyen a kicsike? - kérdezi mosolyogva. Elégedett mosollyal nézek rá.
- Minden rendben. Azért mondhattad volna, hogy vegyek egy doboz nyugtatót hozzá... nehéz volt megállni. - mondom szemrehányóan.
- Oh de megérte nem? Amúgy el kell mondanom barátom, le a kalappal előtted. Gyönyörű fiúcska.
- A tiéd is sokat beszél a családjáról? - kérdezem hirtelen.
- Ez csak honvágy. Tereld el a figyelmét. - legyint. Kérdő pillantásomat látva türelmetlenül fúj egyet.
- Vegyél neki ajándékokat, könyveket, kisállatot, mittudomén... - sorolja. Ja hogy így...
- Állj! - emeli fel a kezét hirtelen. - Vettél már neki valamit nem?
- Aha, egy zongorát.
Felnevet, és megpaskolja a karomat.
- Jaj te érzéketlen jakuza te... - mondja, de fagyos pillantásomat látva lehervad a mosolya. Kevesebbért is öltem már embert. - Khm... elnézést. Szóval a szex kevés. Kedveskedj neki, járj a kedvében, ilyenek. Ha azt akarod, hogy úgy imádjon téged mint engem Yuko, azért meg kell dolgozni.
Biccentek.

Azt akarom, hogy úgy nézzen rám...
- Indulnunk kell... - állok fel, és ő is udvariasan pattan fel. Elbúcsúzunk, és Ukita után indulok.
 
Ukita:

- Jó reggelt – köszön vissza, tincseimet megborzolva. Halkan nevetgélve menekülök arrébb borzolása elől, de elkapja a csuklómat és visszahúz magához.
- Adj egy puszit… - duruzsolja halkan. Elpirulva teljesítem a kérését, s közben közelebb von magához, készségesen simulok hozzá. Elhúzom tőle a fejem és lepillantok a szürkéskék szemekbe, s közben hasam fájóan kordul meg. Észreveszi töprengésem és halványan elmosolyodik.
- Mit szeretnél? – kérdezi halkan, ujjaival lágyan megsimogatva arcom. Ettől a tekintettől mindig úgy zavarba jövök. Fejemet kicsit lejjebb hajtva pillantok fel rá, szokásos arcpírommal.
- Éhes vagyok… - mondom halkan.
- Megismételnéd? – vigyorodik el. Nem csodálom, hogy nem hallotta.
- Éhesvagyok… - szusszanom kicsit hangosabban.
Felnevet, mire jobban elpirulok, mert nem értem, mi ezen olyan vicces. A következő pillanatban felkel, engem is magával ragadva. Megszeppent nyikkanás hagyja el szám, ahogy könnyed mozdulattal a vállára dob.
- Takamo-sama… tegyél le… - kérem zavartan, ám ahogy az ajtó nyílását hallom, elkerekedett szemekkel vörösödik arcom legalább két árnyalatot. -…de hisz meztelenek vagyunk! Takamo-sama…
- Takamo-sama, Takamo-sama… - parodizál ki nevetve. Kicsit odébb letesz a földre és zavartan eltakarva magam pillantok körül. Fehér falak, zuhany, csap… huh, ez csak a fürdőszoba…
Takamo ellép mellőlem, be a zuhany alá, és hívogató mosollyal pillant rám.
- Megmosod a hátam? – kérdezi halkan. Piruló arccal lépek be mellé, s takargató kezemet megfogva önt bele tenyerembe egy kis szappant. Megfordul és nekikezdek hátának simogatásának. Csodálva, még mindig kissé piros arccal figyelem a hátán a fehér habot, és bámészkodásomból egy halk sóhaj ragad ki.
Visszafordul és kezeimet mellkasára simítja. Bőre meg-megrezdül az érintéstől ahogy egyre lejjebb vezeti tenyeremet. A főt rák színével hasonlatos arccal figyelem, ahogy merevedésére is ráirányítja kezemet.
Elenged és kezeivel engem kezd simogatni, beszappanozva testemet. Lehunyom szemhéjaimat és mély levegőt veszek. Élvezem kezeinek lágy cirógatását a bőrömön.
- Te sportoltál valamit? – szólal meg egyszer csak. Felpillantok rá és óvatosan bólintok.
- Úsztam – mondom halkan. A barátaimmal rendszeresen jártam uszodába. Kicsit elszontyolodva gondolok rá, milyen régen találkoztam velük.
- Hé… - búgja halkan, magára terelve figyelmem fonja ujjait az állam alá. Megemeli a fejem és lágy csókkal simogatja meg ajkaim. Testemben kellemes melegség árad szét, és sóhajtva ölelem át nyakát. Megremegve bújok hozzá, nedves testünk összesimul, s keze közben lassan lecsúszik hátamon egész a fenekemig. Hnh…
Pár röpke pillanat után elenged és mosolyogva cirógatja meg kipirult arcomat. Félénken viszonzom mosolyát és figyelem, ahogy elzárja a csapot és törülközőkért nyúl. Egyet egy finom puszi átadása után rám terít, és én rögtön bebugyolódzom a selymes szövetbe. Ő is megtörölközik, majd egy felvéve egy köntöst, felém is nyújt egyet a fürdőköpenyek közül. Belebújok, de nagy rám, ezért a földet söpri. Én is elnevetem magam, a vicces látványon, ahogy felcsippentve egy kicsit széliből estélyi ruhaként emelem fel.
Végezve a fürdőben elmegyünk reggelizni. Az ebédlőben leülve az asztal mellé kíváncsian szemlélem meg éhségem csillapítóját. Szemem megakad egy gyümölcsdarabkákkal teli kis tálon és elmerengve húzom magam elé. Eszembe jut pár emlék, és akarva, akaratlanul kezdem el mesélni Takamo-samának életem apró kis részleteiről, miközben reggelizünk.
-…és egyszer vendégek voltak nálam. Egyikük bólét hozott, és letette a földre. Chuu, a kutyám azonnal megtalálta és már későn vettem észre hogy rá jár, így egy kissé benyakalt tőle… - mesélem mosolyogva.
Tekintetem Takamo üres tányérjára siklik és kicsit meglepetten pillantok fel rá.
- Te nem eszel? – pislogok rá érdeklődve.
- Nem vagyok éhes… - mondja érdektelenül.
- Vajazzak neked egy brióst? – kérdezem. Jó lenne ha enne valamit. Rég ettünk. Beleegyezően bólint és újra elmosolyodva kenek meg neki egyet a péksütemények közül.
***
Reggeli után beszél valakivel telefonon, majd felém fordulva szól, hogy nemsokára látogatóba megyünk egyik ismerőséhez. Mire végzek az öltözéssel már vár, és együtt megyünk ki a kocsihoz.
Beszállunk és meg is indul a jármű. Nem tart túl hosszúnak az út, legalábbis nem tűnik fel, hogy sokat kocsikáznánk. Egy nagy ház előtt áll meg az autó, és ahogy kiszállunk kíváncsian pislogok az épületre. Itt lakna Takamo ismerőse?
Ahogy megérkezünk azonnal egy szolgáló jön elénk fogadni, és egy hatalmas kertbe vezetve kér minket egy kis várakozásra, míg gazdája megérkezik. Csodálva figyelem a gyönyörű virágokat, amik mellett pont megálltunk. Nagyon szépek… olyan sok fajta van, hogy némelyiket még nem is láttam.
Takamo a fülemhez hajol, rögtön rájövök, hogy ő az, ahogy selymes haja megcirógatja arcom és finom illata orromba kúszik.
- Nekem is ilyen a kertem, és a lugasom sokkal szebb. Majd megmutatom ha hazaértünk – duruzsolja a fülembe. Ámuló tekintettel pillantok fel rá. Még nem is voltam kint a kertben. Tényleg még ennél is szebb?
- Gyere… - mondja mosolyogva és átkarolva vállamat terel a nem messze lévő díszes padokhoz és az asztalhoz.
- Barátooom…! – hallok meg egy idegen hangot a hátunk mögül. Ahogy megfordulunk, kíváncsian pillantok a hang forrására, egy mosolygó férfit pillantok meg és nem messze mögötte egy fiatal fiút.
Az üdvözlés és a bemutatkozás után leülünk a kovácsoltvas padokra. Takamo maga mellé húz, kicsit elpirulva pillantok rá, majd félénken elmosolyodva sütöm le tekintetem.
Takamo és Danzou (most már tudom hogy hívják vendéglátónkat) elkezdenek kedélyesen beszélgetni. Csupán fél füllel hallgatom őket, a körülöttünk szép virágokat, fákat nézegetem, finom szőlő majszolása közben. Danzou nemsokára közelebb hívja a fiút.
- Yuko-kun! Menj, vezesd körbe Ukita-kun, amíg mi beszélgetünk.
A fiú mosolyogva bólint, majd mellém lép és megvárva míg felállok, újra elindul, hogy körülnézzünk.
Nagyon szép és nagy ez a kert. Akár egy liget. Még egy kis tó is van benne. De szép!
- Gyere Ukita – mosolyog rám kísérőm és odasétálunk a vízpartra. Miután Yuko leül, én is mellételepszem a fűre, a tó vizét nézegetve.  
- Ukita… - szólal meg ismét. Felpillantok rá és kíváncsian várom mit szeretne. – Te mióta vagy Takamo-samával? – kérdezi csevegő hangnemben.
- Hát… nem rég… - motyogom elpirulva elfordítva arcom.
- Én már fél éve vagyok itt… - meséli egyszerűen. Fél éve? Ennyi ideje nem is találkozott a családjával és a barátaival? – Eleinte rossz volt, sokat szomorkodtam. De nagyon megszerettem Danzou-samát… - billenti oldalra kicsit pirulva fejét. –…és rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog petnek lenni.
- Petnek? – pislogok rá meglepetten. Viszonozza pillantásom, azonban tekintete feljebb siklik és gyorsan felpattan. Meghajol, majd el is siet. Miért nem válaszolt..?
Kutatón pillantok a hátam mögé, és először egy pár lábat látok meg. Lassan fordítom egyre feljebb a fejem, végül egy halvány mosolyon és csillogó, szürkéskék szemekkel állapodik meg tekintetem.
- Takamo-sama… - motyogom megállapítón és elkezdek felkászálódni a földről, de kinyújtja felém a kezét. Elfogadom segítségét és egy könnyed mozdulattal ránt talpra. A lendülettől a mellkasának ütközöm és közelségétől piruló arccal nézek fel rá.
- Gyere Ukita-kun – mondja mosolyogva. – Hazamegyünk.
Óvatosan bólintok és mellé állva hagyom magam derekamnál átkarolva vezetgetni. Gyors léptekkel haladunk végig a kerten, egyenesen a kocsiig. Kicsit meglepetten pislogok körbe. Nem kéne elköszönni Danzou-samától?
Beülünk az autóba, s amint csukódik az ajtó már el is indulunk. Odabent közelebb húzódom hozzá, zavartan összebökdösve mutatóujjaimat.
- Takamo-sama… - motyogom halkan, de azért hallhatóan.
- Igen, Ukita-kun? – mosolyog le rám, és ujjaival hajamba túrva kezd el játszani tincseimmel.
- Mi az a pet? – bököm ki végül. – Mármint… tudom mit jelent a szó… De Yuko-kun olyan furcsán használta…
Pár pillanatig csak néz, és kezdem egyre inkább zavarban érezni magam. Remélem nem mondtam semmi rosszat…
- Nem fontos. Csak egyfajta kifejezés – mosolyodik el újra.
Fél kezével megfogja kezeimet, és magához húzva őket hint apró puszit összefonódó ujjaimra. Elpirulva, bujkáló mosollyal ajkaimon fordítom el arcom. Halkan felnevet, és derekamat átölelve von az ölébe és pironkodva karolom át nyakát. Ében tincsei kézfejemet cirógatják, ahogy leomlanak vállára és hátára. Nagyon selymes a tapintása… Jó érinteni.
Óvatosan hajolok közelebb arcához és egy félénk puszit nyomva ajkaira, pirulok el még inkább.  Ahogy kicsit visszahúzom a fejem, mosolyogva pillant utánam, szürkéskék szemeivel fürkészve piros arcomat.
- Gyönyörű vagy Ukita… - duruzsolja halkan, mire arcszínem még pár árnyalattal rákontráz előző vörös kinézetére. Lassan letérek vele a színtartományról…
Mosolyogva hajol le hozzám, egy finom érzéki csókot adva. Nyelvével bebarangolja és újra felfedezi számat, megsimogatja szájpadlásomat és élveteg táncra hívja enyémet.
Kezével időközben lassan végigsimít hátamon, de még ingen keresztül is perzselően hat rám érintése. Ahogy végigér, már ruhám alá besimítva kezét teszi meg visszafelé is az utat. Belesóhajtok a csókba és egyszer csak azon veszem észre magam, hogy a hátamra döntött a kocsi ülésén. Ahogy kéjes mosollyal az arcán elhúzza a fejét, megszeppenten, égő ábrázattal pillantok utána.
- Takamo-sama… a kocsiban vagyunk… - emlékeztetem halkan.
- Na és? – vigyorodik el, mire csak némán habogni tudok. Megnyom az ülés karfáján egy gombot és a sofőr fejénél lévő apró kis ablak halk zúgással becsukódik.
Nagyot nyelve nézek vissza a kaján vigyorra, majd Takamo éhes szenvedéllyel tapad ajkaimra. Egyik kezével mellettem támaszkodik, másikkal viszont ingemet kezdi kigombolni. Remegő kezekkel simítom le róla zakóját és nyakkendőjét fellazítom nyakában. Nem jutok odáig, hogy befejezzem, mert lejjebb csúszik és forró nyelvével nedves csíkot húz nyakamra.
Halkan felnyögök a testemben felparázsló érzéstől, de azon nyomban a számra is szorítom a kezem. Nem túl valószínű, hogy az autó hangszigetelt…
Nyakam bőrébe nevet halkan, és megszabadítja magát a nyakkendőtől és ingétől is. Ahogy egyre lejjebb halad, szabad kezemmel, amivel épp nem számat fogom be, hogy elfojtsam sóhajaim és nyöszörgésem hangjait, vállába kapaszkodok, mint valami mentőövbe, ami meg óv attól, hogy elsodródjak a kéj hullámain.
Lábaim már automatikusan kulcsolódnak derekára, s megérezve ágyékomhoz feszülő merevedését nagyot sóhajtva feszül meg testem egy pillanatra.
- Ukita-kun… - hallom Takamo mély duruzsolását. – Így nem tudom levenni a nadrágodat… - mondja széles vigyorral arcán. Végletekig elpirulva, homályos tekintettel pillantok fel rá, és lassan erőt véve remegő tagjaimon eresztem el lábaimmal.
Vigyora élveteg mosollyá szelídül és elhúzva szám elől kezem, éhesen csókol meg újból. Közben kezével szakszerű mozdulatokkal simogatja le rólam utolsó ruhadarabjaimat. Ahogy alteste újra hozzám simul, már azt is érzem, hogy rajta sincs már semmi.
Ajkaimat hátrahagyva tér le újra a nyakamra és mellkasomra, így kénytelen vagyok újra kezemet használni vágyam hangtompítójaként. Nedves tapintást érzek meg bejáratomnál, majd azt a gyönyörködtető kis feszítő érzést. Fejemet dobálva, tenyerembe nyöszörögve élvezem ahogy újra és újra megérinti bennem azt a kis pontot. Forró hullámok csapnak át fejem felett, kéjes gyönyört okozva ezzel egész testemben, minden porcikában.
Abbamarad a kényeztetés és Takamo fölém mászva kap újra ajkaim után. A következő pillanatban mélyen belém hatol, s egyszerre nyögünk bele a csókba.
Takamo:

Hamar megtalálom a két kis szépséget a parkban. Leültek egy mesterséges halastó partjára. Megkapó látvány a két kis uke. De az enyém akkor is sokkal szebb, és ez örömmel tölt el, mint mindig, ha sikerül egy drága és különleges műtárgyat szereznem a festmény vagy szobor gyűjteményembe. Ukita pedig gyönyörű, még Danzou szeme is majd kifojt, annyira bámulta. Hehe.
Ukita mögé lépek, és Danzou petje felpattanva hajol meg tisztelettel nekem, és udvariasan elköszön. Biccentek neki, és figyelmem az én kis drágám felé fordítom. Meglepetten néz lábaimra, és ahogy feljebb siklik tekintete, halvány mosollyal gyönyörködöm benne. Észbontóan szép...
- Takamo-sama... - motyogja, és kezdene felkanalaznimagát, de kezemet nyújtom neki és felsegítem. Persze nem teljesen önzetlenül, hisz ha velem van, képtelen vagyok fékezni magam. Érezni akarom őt mindenhogy és mindenhol. Ahogy közelebb húzom magamhoz, elpirul. Édees...
- Gyere Ukita-kun. Hazamegyünk. - ölelem át karcsú derekát, és a kocsihoz vezetem. Készségesen húzódik közel hozzám.
- Takamo-sama... - motyogja zavartan játszadozva ujjacskáival. Megzabálom.
- Igen, Ukita-kun? - kérdezem türelmesen. Ismerem annyira, hogy tudjam, valami számára fontos dologról lehet szó. Remélem nem megint a kutya-téma. Bármit megveszek neki, de kutyát nem kap. Nem és nem.
- Mi az a pet? - szegezi nekem a kérdést. Ezt meg ki a kibaszott istentől hallotta??? - Mármint...tudom mit jelent a szó... De Yuko-kun olyan furcsán használta...
Ó hogy az a... az a kis hülye pofázott neki. Hahh... na mindegy, elvégre így is úgyis tudja mi is Ő, csak éppen a megnevezést nem ismerte. Nyugi Takamo.
- Nem fontos. Csak egyfajta kifejezés - válaszolom végül, mert még mindig az arcomat figyeli. Apropó Pet. Ha már van nekem egy ilyen, akkor használjuk is. Elvégre azért vettem nem igaz?!
Zavartan babráló kis kezeire lecsapok, és megpuszilgatom. Nyugi picim, nincs miért izgulni. Így is úgyis megduglak, és te élvezni fogod.
Édes kis mosollyal fordítja el arcocskáját. Látom tetszik... jaj de imádom hogy ilyen kis huncut... Kuncogva ültetem az ölembe, és nyakamat átölelve simul hozzám. Egy félénk, pirulós puszit kapok. Cuki...Lemosolygok rá, és elgyönyörködöm benne. Tetszik a mosolya.
- Gyönyörű vagy Ukita... - súgom, és élvezettel figyelem ahogy még vörösebben pislog fel rám kakaóbarna szemeivel. Meg kell csókolnom... muszáj. Éhesen vetem rá magam, és leteperve mászom rá.
- Takamo-sama... a kocsiban vagyunk... - motyogja félénken.
- Na és? - vigyorgok le rá, és élvezem zavarát. Olyan kis aranyos... Jól van, ha ennyire szégyenlős vagy, akkor bezárom a sofőrt leválasztó ablakot. Megnyomok egy gombot, és már kettesben is vagyunk. Az ablakokon nem lehet belátni, így teljes az intimitás.
- Megfelel, csillagom? - súgom, és ő pirulva fogadja újabb csókomat. Mmm... felfalom itt helyben. Lesimogatom az ingecskéjét, és ő is próbálkozik a vetkőztetésemmel remegő ujjacskáival, de annál mohóbb vagyok. Nyakára csusszanva ízlelem meg finom bőrét, és édesen felnyög. Mmmrrr... Riadtan tapasztja kis kezét a szájára, és felnevetek. Annyira édes!
Ledobálom magamról a felesleges ruhadarabokat, és ahogy csupasz bőrünk összesimul, felsóhajtok. Olyan kis ennivaló... legszívesebben felfalnám. Miért is ne tenném? Végigcsókolom csodás kis testét, és ő nyöszörögve kapaszkodik belém, lábai derekamra fonódnak, ágyékunk összeér. Ahh örjítően izgató, de...
- Ukita-kun... Így nem tudom levenni a nadrágodat... - vigyorgok le rá. Hihetetlen. Amióta velem van, többet mosolygok és nevetek egy nap alatt,mint idáig akár egy vagy két hónap alatt összesen.
Vágytól ködös tekintettel, paradicsomot megszégyenítő arcszínnel engedi el derekamat, én pedig kéjesen, élvezettel csókolom meg újra, és lecibálom róla a maradék ruhát róla és magamról is. Ahh végre... Farkam már betonkemény, és teljesen készen áll, hogy kis testébe hatolva éktelenül keményen megdugjam. Sajnos még nem lehet. Végigcsókolom és nyalogatom, majdkis farkát is megkóstolva, benedvesített ujjaimmal gyengéden kitágítom, és kis prosztatáját is megmasszírozom, késjes sikolyokat kicsalva belőle, amelyek tenyerében elhalnak, de attól még őrjítően izgatóak.
Szépséges teste ívbe feszül, és remegve, behunyt szemekkel nyöszörög...
Na most szakadt el a cérna.
Fölé mászva folytom belé a hangokat, és már benne is vagyok. Mélyen, kínzóan csodálatosan... Ahh jézusom...
Karjai a nyakam körül, combjai derekamon, és készsegesen veszi fel a ritmust. Lassan indítok, de egyre jobban belehevülve marcangolom, falom szép ajkait, nyakának finom bőrét, és hörögve, morogva dugom meg keményen. Mégis odafigyelek rá, hogy minden lökésemen enyhítsek... magam sem tudom miért. Tényleg... miért?
- Nem fáj...? - nyögöm ajkaiba. Mi a jó büdös francot érdekel engem???
- Nem.. - nyöszörgi édes hangján, és megnyugszom. Jól van. Folytatom, és nyakába temetve arcom élvezem... hörögve, önkívületig húzva és nyújtva ameddig csak bírom. Csodálatos így benne lenni...
Kis teste összerándul alattam.
- Taka...mo....sahh...ma.... - nyögi orgazmus közben, és ez annyira de annyira.....ahh de kurva jó......

Felnyögve süppedek el én is a gyönyör fehér habjaiban...

Egész testemben remegve nehezedek rá, de észbe kapva támaszkodom meg mégis karjaimon, és lepillantok rá. Ködös szemekkel figyel, kipirult arcán álomszép kis mosoly... Nos, ezek szerint tényleg ilyen lesz mindig szex után. Nem bánom, mert így a legszebb.
Megpuszilom, és felülök. Sóhajtva túrok bele zilált hajamba, és felnevetek.
Beszarás! Ez a kis uke az ujjai köré csavart...
Felöltözöm, és ismét a segítségére sietek amikor látom, hogy az ingét fordítva akarja felvenni. Aranyos...
Kinyitom a sofőrleválasztót.
- Haza. - utasítom. Okos sofőr, rögtön tudta hogy sétakocsikázni kell, amint becsuktam az ablakot. Ha nem lenne az, nem nekem dolgozna.

Ahogy hazaérünk, az étkezőbe vezetem, és fesztelenül beszélgetve együtt megebédelünk. Tetszik, hogy ilyen kis cserfes... Elmesélem neki, hogy honnan ismerem az előbbi vendéglátónkat Danzout. Egy kínai kiruccanásom során találkoztunk, egyszerű üzletember, ő is fegyverben utazik, mint sokan mások. Mesélek neki a házamról, hogy miért vettem meg, a nagy kertemről, a festmény és szoborgyűjteményemről... Ő pedig figyelmesen hallgat, és kíváncsian pislog rám.
- Majd megnézhetem?
- Persze... - mosolygok rá. - De először a kertet mutatom meg, ahogy ígértem. - nyújtom felé a kezem, és felállva az asztaltól levezetem a lépcsőn. Szolgáim már nyitják is nekünk az ajtót.
Tátva marad édes kis szája ahogy kilépünk. Büszkén elvigyorodom, és körülpillantok én is.
- Arra van a lugas - mutatok egy irányba, és ő elengedve a kezemet szalad másfelé. Ártatlan kis szépség. Zsebrevágott kezekkel, kélnyelmes tempóban sétálva követem. Minden szobrot és különleges növényt megcsodál, majd a halastóhoz érve felszalad a felette lévő rusztikus kis hídon.
- Ez...ez...gyönyörű... - sóhajtja ahogy mellé érek.
- Tudom. De még nem láttál mindent.
- Igen? - pislog fel rám, és én előre mutatok. Követi ujjam, és felsikkantva hagy faképnél. Hát megzabálom... Milyen egyszerű kis dolgokkal lehet neki örömet szerezni... nem is gondoltam. Öntelt, elégedett vigyorral követem a vízeséshez. Ő már a partján ül, cipője mellette hever a puha fűben, lábai pedig térdig a vízben kalimpálnak. Mosolyogva pillant fel rám.
- Hogy tetszik? - vigyorgok le rá.
- Tényleg sokkal szebb a tiéd, mint Danzou-samáé - mosolyog fel rám. Biccentek. Mondtam.
- Bármikor kijöhetsz ide, ha kedved támad olvasni vagy hasonló - ülök le mellé lezseren, de nem mártom lábam a jéghideg vízbe. Gőzöm sincs ő hogy viseli. Oké, hogy nyári meleg van, de ez a víz akkor is túúl hideg.
- Úgy lesz... - mosolyog rám, és annyira édes... Magamhoz ölelem, és ő oldalamhoz simulva hajtja fejét a mellkasomhoz. Pár percig pihenünk, majd felállva nyújtom felé a kezem, felsegytem, és ő mezítláb, szabad kezében cipőit lengetve jön velem.
- Megmutatom a lugast is... - nézek le rá, szép barna szemecskéibe. Rég élveztem ennyire bárkinek a társaságát.
- Ezek a szobrok is a gyűjteményedhez tartoznak? - érdeklődik a parkban elszórtan lévő szép kis ízléses remekművekre. Megrázom a fejem, és hajam lágyan lebben.
- Nem, rendelésre készítette nekem egy szobrász. Na itt is vagyunk... - mosolyodom el. A lugast körülvevő faragott elválasztókon a futórózsák széplenek, és mindenhol szemetgyönyörködtető virágok burjánzanak. Felette pedig egy cseresznyefa, halvány virágszirmokkal hintve be gyengéden a környezetét. Hm. Meg kéne emelnem a kertészeim fizetését.
- Nahát... - hallom álmélkodó hangját, és ahogy ragyogó kis arcára pillantok, biccentek. Igen, megemelem a bérüket.
A fotelek és kanapé előtti kis asztalkán már ott is gőzölög a tea és egy tálcán a sütemények incselkednek.
Leülök, és ő fesztelenül az ölembe mászva mosolyog fel rám. Szolgám a kezembe ad egy csészét. Mosolyogva figyelem, ahogy a süteményt nassolja, kis lábaival a levegőben kalimpálva. Izgató illata elvonja a figyelmem minden másról.
- Holnap estélyt rendezek. - mondom, és a csészémet a szolga felé nyújtom egy korty után. Most nincs kedvem teázni.
- Itt a házadban? - kérdezi kíváncsian. Biccentek, és egy kis csokifoltot letörlök a szájáról. Biccentek.
- Van megfelelő ruhád, és a dolgod ugyanaz lesz mint legutóbb.
- Rendben! - mosolyog fel rám édesen.
- Viszont szeretnék kérni valamit tőled. - hajolok a füléhez. - Játszanál a vendégeimnek a zongorádon valamit? Mondjuk egy kis Mozartot vagy mást. Amihez csak kedved van.
Vidáman biccent.
- Persze! Nagyon szívesen, Takamo-sa... - mosolyog, és nem bírom. Már megint csokis a szája... Éhesen csókolom meg, beléfojtva szavait. Lenyalogatom ajkait, és a sütit kicsempészem kezéből, majd lazán félrehajítom. Mmmrrrr... Nyers mozdulattal tépem le róla az ingét, és egy gyors mozdulattal döntöm le a kanapéra.
- Elmehet - vetem hátra a szolgámnak, és zavartalanul folytatom nyakának harapdálását. A nadrág is hasonló sorsra jut... Végignyalom csodás testét, és kis farkát számba véve telek el végre finom bőrének ízével... Nyöszörögve veti hátra a fejét. Néhány perc múlva már nem bírom tovább... Felülök, és az ölembe rántom, ő pedig kigombolva nadrágomat szabadítja ki farkamat, és remegő kis kezekkel, piros arccal simítja végig.
- Nem tudok betelni veled... - zihálom puha ajkaiba, és kemény kis fenekébe markolok. Ujjaim előkészítik, és amikor végre megemelem és visszaültetem mélyen a farkamba, felnyögök a gyönyörűségtől...
 
Ukita:

Nyakára fonva karjaimat, derekára lábamat, sóhajtozva veszem fel teste ritmusát. A feszítő érzés okozta gyönyör keltette kis lángnyelvek tekeregnek a bőröm alatt, eltompítva, mégis egy dologra kiélezve érzékeimet. Minden idegszálam a felettem lévő férfitestre koncentrál, ahogy vadul csókol és mozgatja csípőjét, én pedig ernyedt testtel heverek alatta.
Hörgése és morgása eltompulva jut el a tudatomig, mégis olyan hatással vannak rám, mint eddig soha semmi. Elképesztő…
- Nem fáj…? – kérdez hirtelen, mély hangján nyögve.
- Nem… - sóhajtom. Bár durván csinálja… mégse okoz fájdalmat. Sőt… egyre inkább úgy érzem elveszek, elmerülök ha nem kapaszkodom meg belé, magukkal ragadnak ennek a gyönyörteli érzésnek a hullámai. Arcát a nyakamba temetve morran és nyög, s én hajába túrva simulok hozzá még jobban.
Testemet magába szippantja az orgazmus, remegve rándulok össze, az Ő nevét nyöszörögve.
Ahh…

Ködös tekintettel pillantok fel a felettem görnyedő testre, és szürkéskék szemek pillantanak vissza rám. Pihegve figyelem lágy arcát, s behunyva szemeim élvezem ahogy finoman cirógatja meg ajkaival enyémeket.
Ahogy felül, én is követem példáját, és zavartan pirulva hallom, ahogy halkan felnevet. Nem értem…
Kábán, még reszkető tagokkal szedem össze ruháimat, hogy felöltözzek. Takamo már rég kész van, s már engem öltöztet, látva, hogy ügyetlenkedek. Ez azért már tényleg kínos… egy inget se tudok felvenni rendesen. Ahogy végre szalonképes állapotba kerülök külsőre, előre szól valamit a sofőrnek, de még olyan tompán érzékelem a külvilágot, hogy nem értem mit mond.

Hazaérkezve elmegyünk megebédelni. Kellemesen beszélgetünk, és megtudok pár dolgot vendéglátónkról. Majd Takamo a házáról, gyűjteményeiről is mesél, s kíváncsi érdeklődéssel hallgatom szavait. Szeretem a műtárgyakat, rendkívül szépek tudnak lenni.
- Majd megnézhetem? – kérdezem halk hangomon, ahogy befejezi a beszélést.
- Persze. De először a kertet mutatom meg, ahogy ígértem… - nyújtja felém mosolyogva segítő kezét, ahogy feláll az asztaltól. Elfogadva csúsztatom ujjaim a tenyerébe, és izgatottan várom, hova visz. Ahogy leérünk a lépcsőn, már nyílik is a kertre nyíló ajtó…
Csodálattól elkerekedett szemekkel pillantok körbe, ahogy kilépünk. Mindenütt gyönyörű fák, színpompás virágok és smaragdzöld fű… Finoman érződik a természet finom illata… Csodaszép…
Izgatottan, magamról megfeledkezve sietek az egyik irányba, hogy közelebbről megcsodáljak egy ízléses szobrot, és a köré ültetett virágokat. De szépek…
Hatalmas a kert, szép szobrokkal és növényritkaságokkal teli. Még sosem láttam ilyen kertet… Mintha egy meséből pattant volna elő…
A csillogó vízfelületet megpillantva széles mosollyal arcomon szaladok a tóhoz, s a felette átívelő fahídon állok meg csupán. Lepillantok a tiszta vízre, a sekélyben úszkáló színes halakra, piros, fekete, narancs és még kitudja hány színben pompázó koipontyokra.
Takamo lassú léptei kopognak mellém.
- Ez… ez… gyönyörű… - mondom halkan, elbűvölten.
- Tudom. De még nem láttál mindent – válaszol, s felkapom rá a tekintetem.
- Igen? – pillantok rá izgatottan. Előre mutat, és ujja irányát követve fordulok affelé. Izgatottan felsikkantok, és csodáló, elkerekedett szemekkel szaladok az ezüst függönyként aláhulló vízeséshez.
Leguggolva a tó partjára simogatom meg tenyeremmel a vízfelszínt. De jó… Nem bírom visszafogni mélyről feltörő gyermeki örömömet, ledobva cipőmet mártom lábam a vízbe. Eléggé hideg, de hamar megszokom. Ez a hely… csodálatos.
- Hogy tetszik? – ér utol ismét Takamo, és arcomon boldog mosollyal felpillantok rá.
- Tényleg sokkal szebb a tied mit Danzou-samáé.
Halványan bólint, és letelepszik mellém a fűre.
- Bármikor kijöhetsz ide, ha kedved támad olvasni vagy hasonló – ajánlja fel.
- Úgy lesz… - billentem kicsit oldalra a fejem. Igen, ez a hely meseszép… gyakran ki fogok járni ide, azt hiszem…
Egyik karja körém fonódik, s készségesen simulok mellkasához. Olyan meghitt most itt. Csendesen hallgatom szívdobogását, s a vízesés zubogását.
Pár perc múlva megszakítva az idillt áll fel, és segítő kezet nyújtva húz engem is talpra. Felvéve cipőim a földről megyek utána, ahogy kezemet fogva megindul az egyik irányba.
- Megmutatom a lugast is… - mondja lepillantva rám. Mosolyogva viszonzom tekintetét, majd újra a tájat kezdem tanulmányozni, ahogy egyre másra elhaladunk egy-egy szobor mellett, vagy csodaszép virágok között.
- Ezek a szobrok is a gyűjteményedhez tartoznak? – érdeklődöm kíváncsian. Ahogy nemet int fejével, ében tincsei lágyan követik mozdulatát, s bámulva függesztem rá tekintetem.
- Nem. Rendelésre készítette nekem egy szobrász – magyarázza, majd újra előre pillant. – Na, itt is vagyunk…
Követem tekintetét, és bámulattól elkerekedett szemekkel fogadom be a csodálatos látványt. Gyönyörű, faragott kerítéssel határolt rész, bíbor és a vörös minden árnyalatában játszó rózsák fonják össze a léceket. Szebbnél gyönyörűbb virágok tarkállanak mindenfelé, és egy hatalmas, tiszteletet sugárzó öreg cseresznyefa ontja rózsaszínes szirmait mindenfelé, ameddig vastag ágai elérnek, vagy a szél elhordja a kis szirmocskákat.
- Nahát… - sóhajtom elvarázsoltan. Kezemet kicsit meghúzva noszogat mozdulásra, s ragyogó arccal követem a fotelekhez és díványhoz, amik a nagy fa alatt terpeszkednek. Ahogy leül, halvány mosollyal, kis pírral arcomon ülök az ölébe és újból körülpillantok. Fantasztikus ez a kert… nem is kert… egy csipetnyi éden...
Az asztalon lévő tálkából elvéve egy kis süteményt kezdek majszolgatni. Finom. Szeretem az édességet.
- Holnap estélyt rendezek – mondja egyszer csak. Felpillantok az engem figyelő, szürkés szemekbe.
- Itt a házadban? – kíváncsiskodok. Bólintással igazol, és hüvelykujjával végigsimít szám sarkán.
- Van megfelelő ruhád, és a dolgod ugyanaz lesz mint legutóbb – mondja, arcomat fürkészve tekintetével.
- Rendben! – húzom mosolyra a számat. Közelebb hajolva susog a fülembe, leheletének forró érintésére libabőrős lesz a nyakam és alig érezhetően megborzongok.
- Viszont szeretnék kérni valamit tőled. Játszanál a vendégeimnek a zongorádon valamit? Mondjuk egy kis Mozartot vagy mást. Amihez csak kedved van.
Lelkesen bólintva egyezek bele.
- Persze! Nagyon szívesen, Takamo-sa… - mondanám, de hirtelen éhesen veti magát ajkaimra. Megremegve hunyom be szemeim, ahogy nyelvével végigível ajkaimon, majd élvetegen elmélyíti a csókot. Testem automatikusan elernyed, s bizseregni kezd minden porcikám.
Ruha hangos recsegése tudósít arról, hogy az ingem használhatatlan állapotban letépődött rólam, majd hasonló hirtelenséggel kerülök vízszintes helyzetbe. Takamo odavet valamit a szolgájának, aki már a távozás mezejére is lép, majd még nagyobb vehemenciával csókolja, harapja nyakamat izgatóan. Leráncigálja rólam a nadrágot is, és őrjítően nyal végig forró, nedves nyelvével testemen. Kipirult arccal, izgalomtól reszketve kapaszkodok vállaiba, ám ahogy még lejjebb siklik, kicsúszik ujjaim közül támasza.
Szájának forrósága simul péniszemre, és ívbe feszült testtel, nyöszörögve keresek kapaszkodót a fotel oldalában. Testemben csak nő, és dagad az élvezet, s kéjesen nyögdécselve, sóhajtozva adom ezt a világ tudtára.
Ahogy abbamarad a kényeztetés, és erős rántás húz ülő helyzetbe, egyenesen Takamo ölébe. Vágytól ködös szemekkel, kipirult arccal gombolom ki nadrágját, és reszkető kézzel simítom végig értem ágaskodó merevedését.
- Nem tudok betelni veled… - lihegi rekedtes hangon, s gerincem mentén végigszaladó ujjai elérnek a fenekemig, hogy őrjítően markoljanak bele. Felnyögve nyújtom felé ajkaim, és éhes vadsággal veszi birtokba őket. Remegő testemen újabb hulláma a borzongásnak fut keresztül, ahogy egyik ujja belém siklik, belesóhajtozok a csókba, ahogy a kis feszítés mellett egyre elhatalmasodó gyönyör kavarog fel bennem.
Kihúzza belőlem ujjait és fenekembe markoló erős kezek felemelnek, majd ahogy visszaültet az ölébe, merevedése belém csusszan. Felnyögve feszül ívbe testem, homályos szemeim félig lecsukódnak az élvezettől, de amúgy is látom a szemem előtt táncoló, villogó csillagocskákat. Takamo nyakába dőlve nyöszörgök, minden egyes lélegzetvétellel magamba szippantom érzéki illatát is, ami csak még inkább vágyat szít bennem.
- Mozogj, kicsi… - zihálja a fülem mellett. Remegő testtel engedelmeskedek neki, és felsikkantok az élvezettől, ahogy mozgásom hatására még inkább ingerel. Fel-le ringatózok ölében, Őt átkarolva és nyakába lihegve, nyöszörögve.
- Thakamohh… ahh… samaaah… - nyögdécselem elhalóan. Felhördülve túr ujjaival hajamba, hogy aztán kicsit előre húzva a fejem, vadul kapjon ajkaim után. Úgy érzem mintha felfalna, bekebelezne és magával ragadna… de nem bánom, hagyom magam elsüppedni a kéj sötét tengerében.
Testemet hirtelen görcsbe rántja az élvezet, és hangosan nyögve merülök el teljesen az orgazmus forró, s jeges habjaiban.
- Ukitahh… - hörög ajkaimba, mire testem újra megremeg.

Pihegve, kábán dőlök mellkasának s hallgatom heves pulzusát, és gyors légzését. Az én szívem is úgy verdes, akár egy kismadár… Mély levegőket véve igyekszem megnyugtatni magam, s pár pillanat múlva a hátamat cirógató kéz segít még ebben. Karjai közé bújok, akár egy kiscica… Olyan jó itt… nagyon kellemes.
- Gyere, menjünk be – súgja Takamo a fülembe. Halványan biccentek, s elengedve őt mászok ki öléből. Még mindig kissé reszketnek térdeim, így lecsüccsenek mellé a díványra és álmos szemekkel nézek nadrágom után. Meg is találom az ingem mellett, utóbbi, drága darab immár használhatatlan. Miután felcibálom magamra a nadrágot, szomorú szemekkel nézegetem a szakadt felsőt, azonban állam alá csempészve ujjait fordítja Takamo maga felé arcom.
- Majd kapsz másikat – mondja bazsalyogva. Félrebillentve fejem mosolygok vissza, s miután kapok egy puha puszit ajkaimra, fel is segít ültömből. Pirulva hozzábújok, ahogy beterelget a házba.
***
Céltalanul mászkálok fel-alá a házban. Pontosabban nem egészen céltalanul; Takamo-samát keresem. Azt mondta elmegy edzeni. Vajon mit? Kíváncsiságomtól hajtva nézek körül a villában, s nemsokára rá is találok egy ajtóra, ami mögül tompa puffanások hangjai hallatszanak át. Bekopogok, de mivel nem jön válasz, óvatosan kinyitom és bekukkantok.
Takamo oldalt áll nekem, és íves rúgásokkal csépel egy erre a célra kipárnázott oszlopot.
- Hello – köszönök félszegen, mire felém fordul. Haja most hátul össze van fogva, gondolom, hogy ne zavarja az edzésben. Kissé szaporán szedi a levegőt, de nem vészes.
- Szia Ukita – biccent. Kicsit beljebb araszolok és körbepillantok.
- Bejöhetek? – kérdezem halk hangomon.
- Persze – mosolyodik el, és ahogy közelebb lépek, ő is tesz felém egy lépést. – Szeretnél valamit? – kérdezi, vállaimra téve a kezét.
Megrázom a fejem és elmosolyodok.
- Csak… gondoltam megkereslek… - biccentem oldalra a fejem. – De ha zavarok…
- Nem zavarsz – vág közbe, megfogva államat és finoman csókot hintve ajkaimra.
- Akkor jó – kicsit elpirulok lágy mosolyát látva, így inkább bujkáló, zavart mosollyal ajakaimon nézek megint körbe.
Egy nagy edzőterem, ebben a részében a földön kemény szivacs, és mindenféle kirögzített párna.
- Nézhetem ahogy gyakorolsz, Takamo-sama? – kérdezem kíváncsian. Milyen sokszínű! Rengeteg mindennek hódol, úgy tűnik a harcművészetek is kedvelt elfoglaltságai közé sorolhatóak.
- Nyugodtan. Nemsokára amúgy is végzek.
Nem messze, de azért tisztes távolságban leülök a földre és érdeklődve figyelem mozdulatait. Milyen erős! Elképesztő… és mindamellett gyors.
Ahogy végez az edzéssel odajön hozzám, és leül mellém, s meglepetten pillantok meg egy nagy lila foltot felém eső alkarján. Talán rosszul ütött?
- Fáj? – fogom meg aggódva kezét, kissé felemelve, vigyázva, véletlenül se okozzak neki fájdalmat.
- Nem – jelenti ki, hangján hallom, hogy mosolyog. Mégis félve pillantok karjára. Szegény… biztos kellemetlen, akkor is, ha nem fáj…
Óvatosan nyomok a foltra egy leheletnyi puszit. Nekem az ő csókjaitól és puszijaitól mindig olyan jó érzésem van… talán neki is kellemesebb lesz.
Halkan felnevet, és másik kezével derekamat átkarolva dönt a földre, s arcomon halovány pírral arcomon pillantok fel rá.
- Édes vagy, Ukita… - leheli ajkaimra, és élveteg csókban részesít. Megremegve simítok végig mellkasán, lassacskán szétnyitva felsőjét.
Azonban hirtelen kopogtatnak, s Takamo fáradt sóhajjal pillant az ajtó felé.
- Mi az? – kérdezi kissé morcos hangon. Egy szolgáló nyit be, mélyen meghajolva.
- Talamo-sama, telefonja van – mondja görnyedve a cseléd.
- Nem érek rá – jelenti ki felettem támaszkodó.
- Masashi az, uram.
- Megyek már… - kel fel cseppet sem jókedvűen sóhajtva és kimegy a teremből. Pislogva pillantok utána, majd lassacskán összekanalazom magam a földről.
***
Másnap, a késői lefekvés, azaz elalvás után, korai az ébredés, ami szintén nem egyenértékű a felkeléssel. Minden esetre, mire reggelizni megyünk, a szolgák már sürögnek, forognak, az estélyre készülve. Délután is nagy még a nyüzsi, de estére minden elkészül. Takamo teljesen nyugodt én viszont kissé izgatott vagyok. Nem akarok csalódást okozni számára az estén…
Ahogy elkezdenek szállingózni a vendégek szégyenlősen Takamo mellé menekülve figyelem, ahogy egyre-másra térnek beljebb az előkelőbbnél-gazdagabb kinézetű emberek. Milyen sok ismerőse van…

Takamo:


- Mozogj, kicsi... - súgom.
Testem lángol, és a látvány ahogy az ölemben ülve gyönyörtől remegve élvezi... ahogy mélyen benne vagyok... ahh csak hörögni vagyok képes.

Ahogy mozogni kezd, kéjes kis sikolyai és nyögései olyan hatással vannak rám, hogy fogaimat összeszorítva kell visszafognom magam. Különben elélvezek. Bizony...
Egymás nevét nyögve, sóhajtva jutunk el a paradicsomba... a gyönyörök fellegvárába...

Édesen pirulva kaparja össze magát. Annyira édesen közvetlen. Imádnivaló, pedig ilyet soha nem mondok senkire.

*

Kicsit magára hagyom délután, hogy gyakoroljak. Nem szeretnék kijönni a formámból, hiszen kiváló vagyok a küzdősportokban, aminek alapvető feltétele a jó kondi.
Halk köszönésre figyelek fel, és meglepetten pillantok oldalra. Ukita mosolyog rám félénken.
- Szia Ukita - vigyorodom el. Magától jött ide. Kis drága.
- Bejöhetek?
- Persze - naná hogy bejöhetsz kis húsom. - Szeretnél valamit?
- Csak gondoltam megkereslek... - hajtje félre kis fejecskéjét. - De ha zavarok...
- Nem zavarsz - teszek pontot a végére, és elé lépve puszilom meg. Kissé izzadt vagyok, de nem zavar. Alig várom, hogy ő is csatakos legyen...mmrrr...
- Akkor jó - pislog fel rám. - Nézhetem ahogy gyakorolsz, Takamo-sama?
- Nyugodtan, nemsokára amúgyis végzek. - - intek neki. Aha, és utána rámászom. Már alig várom.
Élvezem csodáló pillantásait, ahogy engem figyel... ez tetszik. Mindig is imádtam, ha istenítenek.

Befejezem az utolsó rúgást is, és lihegve vetődöm mellé a tatamira amin kucorog. Megragadva kezemet az alkaromat nézi aggódón csillogó szemecskéivel.
- Fáj? - kérdezi. Lepillantok, mert gőzöm sincs miről beszél. Oh, megüthettem véletlenül edzés közben és most belilult.
- Nem - válaszolom a haját megsimogatva, ellágyult mosollyal. Kis drága...csak nem belém estél? Óh, ennek csak örülök.
Megpuszilja a foltot. Először meghökkenek, majd valami különös csiklandozás ingerel és kitör belőlem a halk nevetés. Komolyan aggasztó... kezdek túlságosan odalenni érte... Leteperem, és puhán megpuszilom.
- Édes vagy Ukita... - súgom. Kezdem vetkőztetni, és elakadó lélegzettel csókolom. Teljesen elveszi a józan eszem... ah isteni illata van...

Hát nem megzavarnak??? Masashi te...te...te...

Ajánlom, hogy alapos indokkal szakítsd félbe legjobb szórakozásomat.

Szomorúan hagyom magára kedvenc kis játékomat. Sebaj, majd bepótolom.

*

Elégedett mosollyal pillantok végig a báltermemen, ahol a vonósnégyes már rázendített, a pincérek szaladgálnak, öltönyös férfiak és estélyi ruhás nők pezsgőznek és beszélgetnek. Hiába, értek a rongyrázáshoz. A bejáratnál állva üdvözlöm a vendégeket.
Néha lepillantok a mellettem álló Ukitára, aki ma este igazán szemet gyönyörködtető látvány sötétkék szatén ingében és a hozzá illő nadrágban. Nemrég dugtam meg és már megint kívánom… belőle sosem elég.
Megérkezik a másik jakuza vezér Masashi is a kis nyuszikájával. Mosolyogva üdvözlöm őket.
- Ma is gyönyörű vagy nyuszika… - duruzsolom élveteg mosollyal, és megcirógatom szép kis arcát. Még jól emlékszem milyen készségesen szopott le engem egykor. Feledhető volt. Mi több, Ukita még nála is gyönyörűbb. Masashi felé fordulok, komor tekintetét látva gonoszul elmosolyodom, és a mellettem álló kis cicusom vállára vetem lezserül a kezem.
Nem mutattam be eddig még senkinek, hisz ő a tulajdonom, de ezúttal kivételt teszek.
- Ő itt Ukita… Ukita, ő itt Masashi, ő pedig Reito-nyuszi.
- Nagyon örvendek – reagál azonnal jól nevelten az én kis petem, Masashi pedig elismerően pillant végig rajta.
- Látod? – mondom gúnyos vigyorral. – És még beszélni is tud, nem úgy mint a tiéd.
A hosszú hajú kis szépség mormog valami sértést az orra alatt, de Masashi rávillantja szemeit, hogy elhallgattassa. Hehe, ez felettébb szórakoztató...
Bemennek, és Ukitával kettesben maradunk. Hm... mielőtt belevetem magam a társasági élet sűrűjébe, még van vele egy kis dolgom. Átölelem karcsú derekát, az egyik nagy erkélyre kivezetem.
Puhán megcsókolom, és előveszem a kis dobozkát, kivéve belőle a vékony fehérarany láncot, amin egy kis medál van. Könnycsepp alakú kék gyémánt. Kurva drága volt, de nekem nem számít. Elkerekednek a szemei, ahogy a nyakába teszem.
- Takamo-sama... – motyogja.
- Szeretném ha hordanád Ukita-kun... – súgom a fülébe, és felegyenesedve pillantok le rá. A gyémánt szikrázik és csillog, szinte életre kel rajta, de nem uralkodik el a szépségén, hanem vele együtt széplik, kiemelve gyönyörű bőrét, csillogó szemeit. Ahh... és az enyém...
- Köszönöm szépen - rebegi édesen. Mosolyogva biccentek, és hagyom hogy nyakamba csimpaszkodva bújjon hozzám. Hajába temetve arcomat szívom mélyen magamba jázmin illatát... Finom...
- Gyere, vessük be magunkat. Te csak maradj mellettem - utasítom halkan, és elengedve őt lépünk be a vendégsereg közé.

*

Elérkezik az idő, és kis szépségemet a zongorához vezetem. Néhány bevezető mondat után elcsendesedik a vendégsereg, és Ukita játszani kezd. Nem csak gyönyörű szép, szemet gyönyörködtető, de amit játszik, és ahogy játssza...
Csodálatos.
Ahogy vendégeimen végigpillantok, elégedetten elmosolyodom. Áhítattal figyelik. Ukita nagyon tehetséges... Holnaptól zongoratanárt bérelek mellé.
Befejezi varázslatos játékát, és ahogy felnyitja kába kis szemecskéit és körbe pillant, olyan mint szex után. Kis mosoly az ajkai körül... Gyönyörű.
Elégedetten lépek mellé a kitörő tapsviharban, és miután udvarias meghajlással megköszöni az ovációt, megfogja a kezem. Büszkén mosolygok le rá. Jól van...
Füléhez hajolva súgom:
- Csodálatos voltál...
Hát nem elpirult? Édes...

*

A hangulat tetőfokára hágott már, és kedélyes, vidám beszélgetésbe merülök a Kínai attaséval és néhány üzlettársammal. Fogy a pezsgő, jó a hangulat. Én csak keveset iszom.
Valami nem stimmel.

Hm.

Eitoval találkozik tekintetem, aki egy falhoz támaszkodva figyeli a vendégeket. Ő magának való, nem szokott belefolyni a mulatozásba.

Hol van Ukita? Körbe futtatom tekintetem, de nem látom. Eh, pedig megmondtam neki, hogy ne kószáljon el... Intek Eitonak.
- Ukita hol van? - kérdezem halkan. Megrázza a fejét. Nem tudja. - Keressétek meg. - morranok, és ő engedelmesen bólint. Int egyet, és a fal mellett álló embereim azonnal megindulnak. Kezdek ideges lenni. Ukita nem szófogadatlan. Nem tűnne csak úgy el szó nélkül...
Az attasé kezébe nyomom a poharam, és én is elindulok a keresésére. Kilépek az üres folyosóra, és találomra a kert felé indulok. Nyöszörgés hangjaira leszek figyelmes, mint amikor valakinek befogják a száját. Berúgom az egyik ajtót, ami mögül hallom, és az elém táruló látványtól ledermedek. Egy idegen férfi a földön hever, az alatta lefogott Ukitán, aki teljesen meztelen. Kezeit feje fölött szorítja le fél kézzel, másikkal pedig a száját fogja be.

Elfutja agyamat a vörös köd.

Őrjöngve ragadom meg a férfit hajánál fogva, és egy mozdulattal lerántva róla hajítom félre, hogy csak úgy nyekken. Már hallom embereim lábdobogását, ahogy dühös kiáltásomat meghallva sietnek ide. Arrrghhhh de dühös vagyok!
Eito már mellettem áll. Pont jó. Benyúlok zakójába, és előkapva egy magnumot egyenesen a pasi homlokának szegezem. Kibiztosítom a fegyvert, és ő felnyüszít a félelemtől.
- Hogy mertél hozzányúlni ahhoz, ami az enyém? - dörrenek rá, dühömben vicsorítva, kegyetlenül és fagyosan szikrázó szemekkel. Meghúzom a ravaszt, de valaki félrerántja a kezem, és így csak a falat találom el.
- Mi van? - dörrenek Eitora.
- Bocsáss meg, de ő a rendőrfőnök fia... Most, ráadásul a házadban semmiképpen nem ölheted meg.
- Kurva életbe! - szűröm a fogaim között. Hiába vagyok az ország leghatalmasabb jakuza vezére, akkor sem lőhetem le a helyi város rendőrfönökének csemetéjét amíg tele a ház vendégekkel...
Megfordítom a pisztolyt, és a tussal verem be az orrát. Ahogy reccsen a csont, és spriccel a vére, egy csapásra megnyugszom. Ennyi elégtétel épp csak elég nekem. Visszaadom Eitonak a fegyverét, és Ukita felé fordulok, aki remegve szorítja maga köré a nagy zakót, amit egyik emberem adott rá közben. Olyan kicsi és törékeny... Könnyes arcocskája, reszkető ajkai és félelemtől csillogó szemei csak még jobban feldühítenek.
Dühösen fújok egyet, és a fotelba vetődöm.
 
- Hívjátok ide a rendőrfőnököt. - mosolyodom el gonoszul és kegyetlenül. Alig egy perc múlva meg is jelenik a középkorú férfi, és a látványtól a küszöbre dermed. Eito taszít rajta egyet, és végre belép.
- Mi ez az egész? - hebegi. Fagyosan pillantok rá. Mocskos kis ügyleteiről mindent tudok, és mellékesen pedig ő az egyik üzletfelem. Tudja, hogy velem nem szarozhat.
- A fiad kárt tett a tulajdonomban. - jelentem ki egyszerűen. - Jakuza szokás szerint követelek elégtételt.
Elsápad. Tudja jól, hogy ez mit jelent.

- De hát mit tett? - nyögi. Ukitára mutatok, és ismét elborul tekintetem a haragtól. Szegénykém már Eito mögött reszket, kétségbeesetten kapaszkodva öltönyébe. Nem izgat, Eito sosem merné kihasználni a helyzetet, tudja mi várna rá akkor.
- Persze felvállalhatod magadra az adósságot, hiszen ez is jakuza szokás. - intek nagylelkűen.
Összerezzenve pillant le vérző arcú fiacskájára, aki még mindig térdel a fal mellett, és halkan nyöszörögve szorítja kezeit betört orrára.
- Nem tehetem... - súgja szomorúan. Na igen, egy rendőrfőnök nem lehet félkezű.
Gonosz mosollyal figyelem ahogy halkan beszélgetnek, és szidja le fiát. Szeretem ezeket a kegyetlen kis játékokat... Jakuza vezérként szükség is van rá, hogy ilyen legyek.
Felállok, és eléjük lépve komoran pillantok le a kis rohadékra. Talán 24 éves lehet, és nem csúnya.
- Mi ütött beléd, hogy ezt tetted? - hallom apját.
- Olyan gyönyörű... egyszerűen csak... meg akartam kapni... - nyöszörgi. Biccentek.
- Az angol koronaékszerek is gyönyörűek. Azokat is elvennéd egy kurva szó nélkül? - kérdezem kegyetlen kis félmosollyal. Embereim mellé lépnek, egyik lefogja, másik kifeszíti kezét a dohányzóasztalra, és a harmadik előhúzza halk, fémes szisszenéssel katanáját, ezt a méltán híres és félelmetes kardot, amire a japánok évezredek óta büszkék.
Segítségért és könyörületért sikoltozna, de a saját apja fogja be a száját.
- Viselkedj férfiként te ostoba! - sziszegi a fülébe. Hátrébb lépek, hogy ne legyek véres, és egy másodperc alatt lezajlik. A kard villan, tenyérbe fojtott halk sikoly, és a levágott kéz tompán puffan a szőnyegemen. Bassza meg a szőnyegem!
Egy ruhadarabot csavarnak a vérző végtagcsonkra, és én, aki az egész jelenetet kifejezéstelen arccal és hideg szemekkel, zsebre vágott kezekkel néztem végig, lazán kisétálok a szobából, embereimmel. Ukitát Eito viszi a karjaiban. A folyosón intek neki, és átadja. Egész testében reszket, szemei szorosan behunyva, így temeti nyakamba kis arcát, kétségbeesetten csimpaszkodva belém. Magamhoz szorítom, és dühöm ismét fellángol.
- Az a rohadt szemét... - mormogom. - Eito... törődj a vendégekkel. - vetem hátra, és a hálószobámba sietek. Olyan pipa vagyok, hogy arra nincs is szó!
Berúgom az ajtót, és egyik emberem halkan csukja be mögöttünk. Egyenesen a fürdőszobába viszem, és a zuhany alá állítom. Legszívesebben vicsorognék tehetetlen dühömben! Szipogva, behunyt szemekkel sír hangtalanul, ahogy a víz rázúdul, és én szinte már durván beszappanozom.
- Hol ért hozzád? - morgom, és kíméletlenül dörzsölöm bőrét. - Mit tett veled? Meg is dugott?
Egyre dühösebb vagyok, és elkeseredettebb. Bemocskolták és összetörték a játékomat, pedig olyan jól szórakoztam vele!
Megrázza a fejét és valamit mond, de olyan halkan és elhalóan, hogy nem értem.
- Ismételd meg! - bőszülök rá, és szájához hajolok, hogy jobban értsem.
- Csa...csak csókolgatott és az...az ujjait...izé... - nyöszörgi halkan zokogva. - Más...ne...nem történt...
Felsóhajtok. Időben érkeztem ezek szerint. Magamhoz ölelem, és ő nyakamba csimpaszkodva simul hozzám reszkető kis testével. Most tűnik csak fel, hogy ruha van rajtam, ami már csuromvizes. Kinyúlok egy nagy törülközőért amit ráterítek, gyengéden megszárítgatom, és a hálómba viszem. Lefektetem az ágyamba, ledobálom vizes ruháimat és mellé fekve ölelem magamhoz. Úgy bújik és simul, hogy szinte elvész karjaimban... Álla alá nyúlva emelem fel fejecskéjét, hogy megcsókoljam.
- Letakarítom rólad annak a mocsoknak az érintéseit... - morgom dühösen, és elmélyítve a csókot mászom rá.
Végigcsókolom és nyalogatom csodás testét, nyomokat keresve rajta. Nem jelölte meg sehol szerencsére. Csak az enyémek vannak rajta. Remegve kapaszkodik a lepedőbe ahogy a számba veszem kis éledező farkát. Gyengéden és lágyan kényeztetem, majd hasra fordítva csókolom végig a hátát is, lecsókolva és nyalogatva róla minden rossz és borzasztó emléket. Nevemet sóhajtozva adja át magát teljesen nekem, és amikor már úgy érzem, hogy elég tiszta, gyengéden tágítom kicsit a nyelvemmel és fölé mászva hatolok belé óvatosan. Tényleg nem dugta meg. Annak jelei annyira egyértelműek, hogy azonnal észrevenném. Kurva nagy mázlija van, mert ha most újra bedühödnék, kinyíratnám azt a mocskot, rendőrfőnök apuci ide vagy oda...
Lágyan, szelíden mozgok benne, édes nyögései és sóhajai zene füleimnek. Nem bírom elviselni a tudatot, hogy más is hozzáérjen így... nem bírnám.
- Te az enyém vagy... - súgom a fülébe zihálva. - Csak az enyém... nem engedem, hogy bárki más érintsen...
- Takamo-sama... - sóhajtja.
- Ukita... kicsi Ukitám... - nyögöm, és nyakába temetett arccal hördülök fel a gyönyörtől. Zihálva hallgatom ahogy kéjesen felsikoltva követ...
 
Ukita:

Egy páros áll meg előttünk. Egyikük egy magasabb férfi, mögötte egy középmagas fiú követi. Takamo mosolyogva üdvözli őket, és a fiúhoz fordulva búg neki valamit. Kicsit szorongva harapok ajkamba.
Azonban mikor a másik férfihez fordul, vállamra téve kezét húz magához.
- Ő itt Ukita… Ukita, ő itt Masashi, ő pedig Reito-nyuszi – mutatja be őket.
- Nagyon örvendek – köszönök udvariasan meghajolva kissé.
- Látod? És még beszélni is tud, nem úgy mint a tiéd – mosolyodik el elégedetten Takamo, mire a fiú morog valamit, de Masashi egy pillantására elcsendesül.
Miután ők is bemennek Takamo derekamat átkarolva terelget ki az egyik erkélyre. Odakint végigpillantok a csillagokkal teleszórt égbolton. Nagyon szép az este. Finom csókot kapok, s halvány mosollyal ajkaimon pillantok Takamora, aki elővesz valamit zakója zsebéből. Felnyitja a kis dobozkát, és kihúz belőle egy szép láncot, a végén egy ragyogó kék drágakővel. Elakadó lélegzettel figyelem, ahogy előbukkan egy csodaszép ékszer a kis dobozból. Hozzám hajol és a nyakamba akasztja.
- Takamo-sama… - hebegem meglepetten. Ezt… ezt én kapom?
- Szeretném, ha hordanád Ukita-kun… - duruzsolja fülem mellett, ujjaival leheletnyien megsimogatva nyakamat. Ahogy elhúzódik lepillantok a nyakamban lógó ékszerre.
- Köszönöm szépen – mondom halkan, gyönyörködve a szikrázó gyémántban. Még… sosem kaptam senkitől ilyen szép dolgot…
Újból felpillantok rá mosolyogva, s átölelve nyakát bújok hozzá. Hosszan élvezem a meghitt pillanatot, és…
boldognak érzem magam…
- Gyere, vessük be magunkat. Te csak maradj mellettem – mondja halkan, majd elenged, s szorosan mellette megyek utána a vendégekkel zsúfolt bálterembe.
***
- Ukita-kun, megtennéd, amit kértem tőled? – hajol fülemhez nemsokára Takamo-sama. Mosolyogva bólintok és az oldalán a zongorához megyek. Takamo nem emeli fel a hangját, mégis pár mondat után mindenki ránk figyel, és elcsendesül minden vendég. Kissé zavarban vagyok, hogy most mindenki engem figyel. Szégyenlős mosollyal hajolok meg a vendégek felé, majd leülök a zongora elé. Óvatosan nyitom fel a billentyűket védő fedelet, és végigfuttatom tekintetem a fekete fehér csíkokon. Ujjaimat a kezdő hangokra teszem… majd mély levegőt véve kezdek játszani.

Belemerülve a zenébe, halvány mosollyal arcomon, behunyva szemem lágy ringással játszom, élvezem a hangok dallamos simogatását. Nagyon szép ez a szám… szeretem zongorázni…
Pár percig csak a zongora hangjai töltik be a termet, mindenki csendben figyel és hallgat.
A zenének vége és halk sóhajjal rakom kezeim az ölembe és nyitom fel szemeim. Pár másodperc csend… majd szinte egyszerre kezdenek tapsolni a vendégek. Elpirulva állok fel és szégyenlősen lesütve szemem hajolok meg.
Ahogy újra felegyenesedek Takamora pillantok, piros arccal mosolygok rá, és boldogan fogadom elégedett mosolyát. Szégyenlősen menekülök közelségébe a figyelem középpontjából.
- Csodálatos voltál… - súgja halkan.
Mosolyogva, piros arccal fordítom el szégyellős tekintetemet.
Az est zavartalanul folytatódik tovább, én Takamo mellett maradva figyelem a vendégeket. Az egész teremben jó hangulat uralkodik, mikor valaki mellém lép. Takamo pár lépéssel arrébb beszélget egy ismerősével, de kettőnk közé egy magas, mégis fiatal férfi áll. Megszeppenten pislogok fel az illetőre, engem fürkésző szemeibe.
- Bocsánat… - motyogom halkan, és megpróbálok visszaaraszolni Takamohoz, de a férfi az utamat állja.
- Szia – mosolyodik el, szemében különös fény csillan. – Ukita, nemde bár?
Félszegen bólogatok, s ruhám sarkát kezdem gyűrögetni.
- Nagyon tetszett a játékod. Szeretek gyönyörködni a hasonló szépségekben – mosolyog továbbra is, de cseppet sem bizalom-gerjesztően.
- Örülök, hogy tetszett… ha nem bánja én most… - habogom halkan, ám ekkor hátamra téve tenyerét fordít meg és kezd el tolni az egyik irányba.
- Megmutathatnád nekem kertet – sandít le rám, és én félve kapkodom tekintetemet Takamo-samára, de egyre távolodunk tőle.
- Én nem mehetek el – dadogom.
Hirtelen kinyit egy ajtót és berántva húz maga után. Becsukódik mögöttünk és szembe fordul velem a sötét szobában. Megszeppenten pillantgatok körbe, de nincs másik kijárat.
- Kérem, engedjen ki! – makogom. Ebből nagy baj lesz. Nagyon nagy baj…
- Dehogy engedlek – kuncogja el magát halkan a férfi, mire félve hátrálni kezdek. Azonban elkapva csuklómat ránt vissza magához, és közvetlen közelről néz elkerekedett szemeimbe.
- Most, hogy végre kettesben vagyunk…
- Ne… - nyekkenem, azonban számra tapasztja ajkait, belém fojtja a szavakat.
Pár másodperc döbbenet után, vergődni kezdek, szabadulást remélve, de egyik kezével erősen fenekembe markolva szorít magához. Meglepetten felnyögök, ahogy valami kemény nyomul a hasfalamnak.
- Eresszen! – rántom oldalra a fejem, s számra hirtelen egy kéz szorul.
- Csss… ne hangoskodj… - susogja halkan a férfi. Kétségbeesetten, könnyeimmel küszködve pillantok az izzó szempárba. Ne… nem akarom…
Könnyed mozdulattal dől velem a földre, s én tenyerébe sikkantva fogadom, ahogy rám nehezedik. Könnyeim már forró patakokként csordogálnak végig arcomon. Kezeim mellkasomhoz szorítom, de nem sokat érek vele. Elengedve számat ajkai ismét hangom tompítójaként tapadnak az enyémekhez, miközben könnyedén szorítja le mind a két kezem a fejem fölé. Gyors mozdulattal tépi le ingemet, s nyöszörögve felsóhajtok, ahogy végignyalja mellkasomat.
- Ne… - zokogom elhalóan. Hasonló gyorsasággal szabadít meg nadrágomtól is. – Eresszen el… kérem!
- Hogy lehet, hogy ez a gyönyörű test csak egy férfi ágyát melegíti? – engedi el füle mellett könyörgésem, éhes szemekkel végigmérve. – Kár lenne ezt hagyni… - neveti gonosz hangon.
Félelemtől remegve, döbbenten elkerekedett szemekkel merevedek le, akár egy sóbálvány. Közben kezei végigsimítanak testemen, egészen fenekemig, s ujjaival bejáratomnál kezd körözni. Felocsúdva hirtelen felsikoltanék, de kezét ismét számra szorítja, mielőtt akár megnyikkanhatnék. Kiáltásom elhal a tenyerében, könnyeim folyamatosan arcomat mossák.

Hirtelen nagy robajjal kivágódik az ajtó, és a következő másodpercben a rám nehezedő férfitest egy pillanat alatt tűnik el fölülem. Takamo dühös kiáltással, könnyedén rántja le rólam a férfit, és a következő pillanatban már az emberei is megékeznek a hangzavarra. Felkecmergek ülő helyzetbe, s valaki rám terít egy nagy zakót. Valahonnét előkerül egy fegyver…
- Hogy mertél hozzányúlni ahhoz, ami az enyém?! – Takamo hangja akár a mennydörgés, vagy a tajtékzó óceán. Megrémülve pillantok fel a jelenetre, ahogy Takamo pisztolya a férfi homlokának szegeződik, s összerándulva szorítom össze a szemem, ahogy eldördül a fegyver. Minden olyan gyorsan történik… Zokogva szorítom arcomra a kezem.
Szitkozódásra pillantok fel. A férfi még életben van, de ebben a pillanatban Takamo egy lendületes csapással töri be az orrát. A vér szétspriccel, és előttem alig egy méternyire szennyezi be a szőnyeget. Zihálva, rémülettől elkerekedett szemekkel nézem a vörös foltot.
Takamo leül az egyik fotelba, hivat valakit. Valami rendfőnököt… igen, az előbb mintha hallottam volna, hogy ez a férfi az ő fia…
Remegő lábakkal tápászkodom fel a földről, s ha nem lépne mellém valaki, hogy megtartson, összeesnék. Reszketve, menedéket keresve fúrom könnyes arcom az előttem álló zakójába. El akarok menni… nem akarok itt maradni…
Ahogy bejön az idősebb férfi, döbbenten néz végig a szobán, a fián, Takamon, s rajtam is. A továbbiakból csak a hangokat fogom fel, ahogy arcom teljesen a menedékként szolgáló háthoz szorítom. Halk veszekedés, Takamo mély hangja, penge szisszenése, rémült kiáltozás, ami elhal valószínűleg egy tenyérben… egy sikoly és tompa puffanás…
Lábaim egyre inkább remegnek és minél kissebre összehúzva magam kapaszkodom a zakóba. Valaki a magasba emel, és szinte összegömbölyödve hagyom magam cipelni. Egy másik kéz vesz át, és ahogy ehhez a testhez is oltalmat keresve bújok, megérzem Takamo illatát. Reszketve, összeszorított szemekkel karolom át nyakát, szorosan magamhoz szorítva.
- Az a rohadt szemét… - hallom a dühös morgást. – Eito, törődj a vendégekkel…
Takamo bevisz a hálószobába és az onnan nyíló fürdőszobában áll csak meg és beállítva a zuhany alá kezd el megfürdetni. Meleg víz zúdul a nyakamba, elvegyülve még mindig potyogó könnyeimmel. Erősen, már már durván dörzsöl a szivaccsal, s ez sem segít a helyzeten.
- Hol ért hozzád? Mit tett veled? Meg is dugott? – zúdítja rám ingerülten a kéréseit. Felszipogva motyogok pár szót, mi szerint nem, nem tette AZT.
- Ismételd meg! – dörren mély hangja és összerezzenve húzom össze magam.
- Csa… csak csókolgatott és az… az ujjait… izé… - hebegem akadozva, sírásommal küzdve. – Más.. ne… nem történt…
Megkönnyebbülten felsóhajt és nyugtatóan magához ölel. Igen, most ez kell… A biztonságot nyújtó közelsége, egy kis gyengédség és törődés…
Puha törülköző kerül a testemre, majd ahogy megszáradok a karjaiba emelve visz be a hálószobába. Letesz az ágyra, és ahogy mellém fekszik védtelenségemben oltalmat keresek a karjaiban.
Ujjai az állam alá fonódnak, és felemeli fejem, hogy arcomat maga felé fordítsa.
- Letakarítom rólad annak a mocsoknak az érintéseit… - mondja halkan, finoman megcsókolva.
Fölém gördül, nyelve a számba csusszan és érzékien simogatja végig minden zugát. Ajkaimat hátrahagyva hajol lejjebb, hogy mellkasomat hintse tele finom csókjaival, bőröm minden egyes négyzetcentiméterét kényeztetve puha ajkainak érintésével. Lassan leér ágyékomhoz és tagomat szájába véve kezd el lassan kényeztetni. Testemen hullámokban halad végig a kellemes forró érzés, és sóhajokat, nyögéseket csal ki ajkaim közül.
Abbahagyva a kényeztetést fordít meg óvatosan, hogy hátam ívét is lágy csókokkal szórja tele. Elsöpörve ezzel a tudatomat szomorúsággal ostromló fellegeket.
- Takamoh… samah… - nyöszörgöm halkan, elhalóan a nevét. Nyelvével ott lent is elkalandozik, rövid tágítás után fölém mászva nehezedik rám, közben lassan belém vezetve merevedését. Elakadt lélegzettel markolok a lepedőbe, majd nyöszörögve adom át magam az érzésnek, ahogy lassan, lágyan mozogni kezd.
- Te az enyém vagy… - susogja, lehelete fülemet simogatja. – Csak az enyém… nem engedem, hogy bárki más érintsen…
- Takamo-sama… - sóhajtom elhaló hangon a nevét, elködösült szemekkel és elmével.
Ukita(2):
- Ukita… kicsi Ukitám… - nyögésének mély hangja megborzongatja egész testemet, és átszakít bennem minden gátat… felsikoltva süppedek a lebegésszerű gyönyörbe.

Pihegve próbálok levegőhöz jutni, ahogy magamhoz térek, és kiscicaként gömbölyödök a mellém gördülő testhez.
- Takamo-sama… - motyogom halkan, mellkasába fúrva arcomat.
- Cssss… - csitít lágyan, megcirógatva arcomat. – Vigyázok rád…
Kissé megnyugodva, normalizálódó légzéssel és szívveréssel hunyom be szemeim, s lassan elmerülök az álmok ringató tengerében…
***
- Gyere Ukita-kun… - segít ki Takamo-sama a kocsiból. Reggel nem mondta, hogy hova megyünk, csak miután beszálltunk a kocsiba. De ott is csak annyit árult el, hogy üzleti útra megy, és engem is magával visz.
Ahogy kiszállok elkerekednek a szemeim. Egy reptéren vagyunk, és nem messze előttünk egy magánrepülőgép áll. Takamo elindul a gép felé, és felocsúdva követem. Felmegyünk a lépcsőn, s ahogy odabent körülpillantok, résnyire nyílott szájjal fedezem fel tekintetemmel a teret. Akárcsak egy luxusszálloda egy lakosztálya, a bútorokat vörös bársony fedi, a padlón puha padlószőnyeg.
Takamo lehajol hozzám, és egy finom csókkal térít magamhoz. Elpirulva csukom be szám, ahogy elhúzódik tőlem. Derekamat átkarolva terelget beljebb és utánunk már csukódik is az ajtó.
Egy stewardess jön be lép az ajtóhoz.
- Kérem üljenek le, és csatolják be az öveiket a felszállás ideje alatt! – mondja kedvesen mosolyogva, majd elmegy.
Ahogy leülünk, a gép lassan gurulni kezd. Izgatottan pillantok ki az ablakon, s habár ültem már repülőn, azért ez teljesen más helyzet.
- Utaztál már repülővel, nem? – simogatja Takamo lehelete fülemet. Pirulva fordulok felé. Ennyire látszana, hogy izgatott vagyok?
Félénken biccentek, majd az ajkamba harapva rendszabályozom meg magam és nehezedek vissza az ülésbe. Nem tudom megállni, hogy szemem sarkából ne tekintgessek kifelé az ablakon. Lassan felemelkedünk és kíváncsian pillantok le az egyre kisebb városra. Vízszintesbe áll a repülő és a hölgy újból felbukkan.
- Kikapcsolhatják az öveiket – mosolyogja. – Hozhatok valamit, Takamo-sama?
- Nem, köszönöm – utasítja el Takamo, majd a stewardess megint eltűnik valamerre. – Minden itt van, amire ebben a pillanatban vágyom… - duruzsolja kissé elvigyorodva, miközben hozzám fordul.
Fülig vörösödve nyitom pislogok nagyokat. Itt… most… a repülőn…?
Néma kérdéseimre néma, mégis egyértelmű választ kapok. Gyors mozdulattal kapcsolja ki övemet, és az ölébe húzva éhes csókkal tapad az ajkaimra. Megremegve, paradicsompiros arccal sóhajtok fel, s mentőövként kapaszkodok meg nyakában, ujjaimmal selymes tincsei közé túrok. 
Nyelve végigsimít szájpadlásomon, érzéki táncra csábítja enyémet, elkábít és feltüzel. Istenkém…
Combom alá nyúlva, hátamat megtámasztva emelkedik fel, és elindul a gép hátulja felé. Hova visz? Egy elválasztófal mögé fordul be és meglepetten pislogok a szemem elé kerülő bútorra. Ezen a gépen még ágy is van? Nem tudok tovább foglalkozni vele, mert óvatosan leültet az ágyra, majd zakóját és nyakkendőjét elhajítva fekszik le. Bátortalanul, kipirult arccal pislogok rá, ő viszont csak megfogva kezemet húz le magához, majd hajamba túrva csókol meg érzékien. Homályos szemekkel pillantok le rá, s végül rájövök, hogy mit szeretne.
Combjaira ülve nyomok újból csókot ajkaira, majd lehunyva szemeim kicsit lejjebb hajolva puszilgatom meg nyakát. Finom illata orromba kígyózik, és teljesen elszédít, ahogy bőrét ízlelgetem finoman. Reszkető kezeim közben ingét gombolják szét, majd széthajtva a ruhadarabot simítok végig felfelé hasán és mellkasán.
- Ah… Ukita… - sóhajtja a nevem, mire zavaromban még pirosabb színt vesz fel arcom. Kiegyenesedve felülök combjain, és szép lassan kezdem levenni magamról szatén ingemet. Gőzöm sincs miért így csinálom… teljesen zavarba hoz, ahogy Takamo vágytól izzó szemekkel figyeli minden egyes lassú mozdulatomat, mégis valamiért jól esik, hogy ilyen hatással vagyok rá.
Lesimogatom vállaimról az ing ujjait, majd mélyen Takamo szemébe nézve, kezemet leeresztve hagyom, hogy lassan lecsússzon testemen a finom anyag. Takamo mellkasa egy pillanatra megáll az emelkedésben… majd eddig csípőmön nyugvó kezeivel végigsimít felsőtestemen, és lehúz magához, hogy sóvárgón vegye birtokba ajkaim. Ahogy elszakadva egymástól hagy a magam útján menni tovább, puszilgatom meg ajkait, állát, végig nyakát. Kulcscsontján finoman ívelek végig ajkaimmal és mellkasát is telehintem izgató csókokkal. Sóhajait hallva egyszersmind megremegek, és továbbra is csak zavartan pironkodok… pedig élvezem, hogy boldoggá tehetem…
Lejjebb helyezkedve lábain, letérek hasára is, közben simogatom selymes bőrét. Tenyerem és ujjaim bizseregnek, akárhányszor csak hozzá érek, testem megreszket minden egyes sóhajára.
Nedves csókot nyomok nadrágja széléhez, és egyre lejjebb húzom, szépen lassan, halogatva a pillanatot. Végül lekerülnek az utolsó ruhadarabok…
- Ukita… - fogja meg Takamo államat, és komolyan pillant le rám. – Nem muszáj… - simogatja meg az arcom.
Pirulva nézek fel rá, szürkéskék szemeibe, és arcomon lévő kezére simítva tenyerem lágyan elmosolyodom.
- Se… Semmi baj, Takamo-sama… - dadogok zavaromban. Elfordítom tekintetemet, s kezemmel végigsimítok lefelé Takamo hasán, le egészen ágyékáig.
Felnyögve ejti maga mellé a kezét, ahogy óvatosan ajkaim közé veszem. Egész testemben reszketek, mégis igyekszem odafigyelni rá, hogy közben simogassam, és hogy jó legyen neki.
- Ukita… - nyögi hangosan. Teste megremeg és félénken hagyom abba, felpillantva rá.
Hirtelen mozdulattal nyúl le értem, és felrántva magához támad hevesen ajkaimra.
- Takamo-sama… - pihegem kábán, lepillantva rá. Látásomat köd homályosítja, szívem vadul zakatol és egész testem izzik. Takamo átkarol és átfordulva csókolgatja meg nyakamat, mire felnyögve hajtom hátra a fejem, nagyobb teret adva neki. Ah, istenem…
Hasamra fordít, forró nyelve végigível gerincem mentén, bizsergő csíkot hagyva maga után bőrömön. Ahogy leér, egyszerű mozdulattal rántja le rólam nadrágom, és nyelve ánuszomhoz siklik. Kéjtől felnyögve feszül meg testem, s a lepedőbe markolva lihegek, nyöszörgök a takaróba. Nedves nyelve izgatóan kényeztet, egész testem vadul remeg a vágytól.
Lassan felém mászik, és hátamhoz simul forró teste. Arcát nyakamba temeti, és egyszerre nyögünk fel, ahogy belém hatol. Zihálva torpan meg lehelete fülemet és nyakamat perzseli.
- Ukita… neh… mozdulj… - mondja rekedt hangon. Pihegve maradok nyugton, közben egyre inkább szokom a feszítő érzést, a szokásos kis fájdalom enyhül, vágytól izzó testem már a folytatás után áhítozik.
Takamo lassan megmozdul, először lassú tempóban, majd egyre inkább begyorsulva kezd mozogni. Csak nyöszörögni, és sikoltozni tudok alatta, arcomat a párnába temetve fojtom el hangjaim. Érzem, ahogy egyre inkább közeledik az a csodálatos érzés… Oldalra fordítva fejem nyújtom ajkaimat édes csókért, amit Takamo nem haboz megadni, azonnal birtokba veszi ajkaim. Testem lángol és érzem, hogy mindjárt szétrobban bennem a gyönyör…
Egy erősebb döfés után hirtelen felszabadul az eddig feszítő érzés, és a csókba sikoltva élvezek el… Mély hörgés kulcsolódik össze hangommal, s egyszerre ránt magába kettőnket a gyönyörűséges orgazmus…
Takamo(1):
 
Hosszan lebegek az orgazmus fehér fényében, kábán és hevesen dobogó szívvel. Legördülök róla, nehogy agyon nyomjam, és ő már bújik is hozzám, testem melegét, oltalmát keresve.
- Takamo-sama... - hallom reszkető kis hangját valahonnan a mellkasom tájékáról.
- Sssss... - nyugtatom gyengéden. Ne félj, többé nincs mitől. - Vigyázok rád...
Szép szemeiben csillogással pillant fel rám, ajkain megjelenik végre egy bátortalan kis mosoly. Igen, ez az én Ukitám. Ellazulva merül álomba karjaimban, és én a plafont bámulom.
 
Ma kifordultam önmagamból.
 
Mi a jó büdös franc történik velem?
 
 
*
 
 
Ahogy reggel felébredek, a mellettem fekvő szuszogó paplancsomagot látva elmosolyodom. Ez valami mánia lehet nála hogy begubózik. Kibontom kis ajándékomat, és puha csókokkal ébresztgetem.
- Hékás, nem lustálkodhatsz egész nap... - súgom, és ő kuncogva ébredezik. Kis édes.
Felkapom és a fürdőszobába viszem. Csilingelő nevetését hallva felnevetek én is, és fullasztó csókokkal, simogatásokkal lakatom jól magam. Hosszas könyörgésre hagyom neki végre hogy fogat mosson. Mi több, csatlakozom hozzá. Fogkrémes puszi után ő bevonul a zuhany alá, én pedig komótosan megborotválkozom.
Bakker. Micsoda idill...
Magára hagyom a fürdőszobában, és felöltözve lépek a folyosóra. Intek Ukita mellé rendelt két testőrnek.
- Többé ne hibázzatok - mondom halkan. Tudják jól ez mit jelent, mondanom sem kell. Mélyen fejet hajtva köszönik meg, hogy megkíméltem az életüket. Ma túl jó kedvem van... csak ennek köszönhetik.
 
Reggeli közben persze jön egy telefonhívás, nehogy már túl jó legyen nekem...
Miközben Ukitát bűvölöm szürkéskék szemeimmel, és azon gondolkozom, hogy lenyaljam ajkairól a lekvárt vagy inkább fogjam az egész üveget és meztelen testére borítva nyalogassam le róla, megcsörren az a rohadt mobiltelefonom. Csak kevesen tudják a számom, és kizárólag fontos emberek, ezért kénytelen vagyok felvenni, mert ha közvetlenül ezen hívnak, az komoly dolog.
 
- Shen-li - mutatkozik be, és elmosolyodom. Nocsak. A Japánban székelő Kínai maffia vezére személyesen.
- Minek köszönhetem a megtiszteltetést? - kérdezem gúnyosan. Szövetséget ajánl, és az északi partot. Apró kis morzsa ez csupán, hisz egész japán fegyverkereskedelme szinte az övé. Még szerencse, hogy az ügyfélkörünk nem fedik egymást, ezért békésen megvagyunk egymás mellett. Azonban a szavai alapján neki is problémákat okoznak az oroszok. Együtt, összefogva felszámolhatunk velük. Tetszik az ajánlata. Persze épp most nincs japánban, amikor kéne. Bah.
- Még ma odarepülök. - bontom a vonalat, és inasom felé fordulok. - Szóljon az asszisztensemnek, hogy készíttesse elő nekünk a magángépemet.
Ukita felé fordulok, aki vígan majszolgatja lekváros pirítósának maradékát. Most rá szeretnék mászni de nincs rá időm. Sebaj, majd a gépen.
Letörlöm ajkáról a lekvárt gyengéden, és lenyalom ujjamról. Barack.
 
 
*
 
 
- Gyere Ukita-kun... - nyújtom a kezemet, és gyengéden kisegítem a kocsiból. Ahogy mellettem kiegyenesedve körülpillant, rajta felejtem a szemem, ma már ki tudja hányadik alkalommal. Annyira szép... és ez a világoskék szatén ing a hozzá illő nadrággal észbontóan fest rajta. Nyakában a gyémánt minden mozdulatára felszikrázik... Csak bírjam ki a gépig.
Felszállunk a gépre. Húsz fős kíséretem a gép másik felében ül le, én pedig Ukitával a kis lakosztályba megyek. Ahh végre kettesben.
Édesen csodálkozva pillant körül. Hát igen, szeretem a luxust.
Még a szájacskáját is nyitva felejti, aminek nem tudok ellenállni. Ébresztő csipkerózsika... Elpirulva pillant fel rám. Annyiszor megdugtam már, és ő még mindig képes elpirulni. Hihetetlen.
Letelepszünk az ülésekre átmenetileg, amíg felszáll a gép, és ő izgatottan ficereg mellettem.
- Utaztál már repülővel, nem? - hajolok a nyakába, ahogy az ablakon nézelődik. Elpirulva bólint, és kényelmesen hátradőlve folytatja a nézelődést. Hát megzabálom... Meg is fogom. Még pár perc...
Bejön a stewardess.
- Kikapcsolhatják az öveiket. Hozhatok valamit, Takamo-sama? - kérdezi udvarias mosollyal.
- Nem, köszönöm - intek neki hanyagul és már húzza is kifelé a csíkot. Helyes. Ukita felé fordulok, és élveteg mosollyal mérem végig.
- Minden itt van, amire ebben a pillanatban vágyom... - búgom, és kikapcsolva a biztonsági öveket már az ölembe is húzom az én pirulós kis szeretőmet. Forró csók, és ölbe kapva viszem is hátra a kis hálófülkébe. Gyengéden leteszem az ágyra, pedig legszívesebben rádobnám és vetődnék utána, de nekem van önuralmam. Őt pedig tegnap majdnem megerőszakolták. Törékeny, finom kis lelke még gyógyulgat, ezért nem bántom most, ha megkergülök sem.
Ledobom zakómat és nyakkendőmet, és lazán leheverek mellé és magamhoz húzom egy csókra. Engedelmesen helyezkedik el rajtam lovagló ülésben, és viszonozza ajkaim és nyelvem játékát. Látva, hogy most passzívan engedem őt érvényesülni, felbátorodik, és nyakamat kezdi puszilgatni. Bizsereg a bőröm, és minden pórusom a folytatásért sikoltozik... és ő folytatja is. Kigombolja ingemet, simogatja mellkasomat, hasamat... jaj anyám... Még alig kezdtük el, de már lángolok.
- Ah...Ukita... - tör fel belőlem, és ő félbehagyva cirógatásomat felegyenesedve pillant le rám. Lassan, izgatóan gombolja ki az ingét, éhes szemeimnek feltárva gyönyörű fehér és hibátlan bőrét. Profin csinálja, már csak piros kis zavart arca árulkodik ártatlan kis lelkéről. Nem bánom, ő ettől különleges... Szerintem évek múlva is így fog pirulni szex közben, és ennek szívből örülök. Édes kis ártatlan Ukitám...
Mohón falom szemeimmel karcsú, tökéletes testének látványát, és ahogy lecsusszan róla lágy suhogással a szatén ing, a lélegzetem is elakad. Hogy a picsába tud ennyire izgatóan észbontóan szexi lenni ez a fiú??? Ahh micsoda teste van... Áhítattal simogatom végig karcsú, remegő testét, és lehúzom magamhoz. Gyere csak ide... régen csókoltalak.
Ajkai végigszántanak nyakamon, mellkasomon, hasamon és ahogy nedves forróságukat érzem, szinte perzsel a bőröm tőle. Elképesztő... kis kezeivel csodákat művel, pedig csak simogat... Teljesen bezsongat, már csak sóhajtozni vagyok képes, és ezt ő teszi velem.
Lehúzza rólam a nadrágomat és alsómat is. Olyan merevedésem van, hogy szinte kirobban a nadrágom szorításából, és ő pirulva nézegeti. Látom rajta mire készül. Más körülmények között már rányomtam volna a fejét, hogy a szájában érezhessem magam, de most... most nem.
- Ukita... - cirógatom meg arcát, és ujjaimat álla alá téve emelem fel buksiját, hogy a szemébe nézhessek. - Nem muszáj...
Mosolyogva simítja arcát tenyerembe. Édes kiscica.
- Se...semmi baj, Takamo-sama... - dadogja édesen zavartan, és visszafordul kőkemény hímvesszőmhöz. Oh jézusom, most valóra válik az álmom... Ukita...
Hangos nyögéssel markolom meg az ágyneműt ahogy szájába csusszanok. Józan eszem elszáll, és hörögve, nyögve élvezem ajkainak forró selymességét, szorítását, szívását, nyelvének játékát...
Mielőtt a szájába élvezek, a nevét nyögöm figyelmeztetően, és ő azonnal abba hagyja. Okos fiú. Nevemet pihegi ahogy felrántom magamhoz és leteperve mászom rá. Nyakára tapadok számmal, finom bőrét kóstolom és csókolom... Kábán sóhajtozva hagyja magát, és én szinte félőrülten falom fel csodás testét, majd hasra fordítva cibálom le róla a nadrágot a szép kis alsóval, hogy végre lecsapjak a legfinomabb részre. Annyira még eszemnél vagyok, hogy felkészítsem. Lágy és mégis erőteljes nyelvcsapásokkal készítem fel rózsaszín kis ánuszát, és amikor már nem bírom tovább hallgatni édes nyögéseit, kínzóan lassan fölé mászom. Nyakába temetem arcomat, mélyen magamba szívom finom, érzéki jázmin illatát és beléhatolva szorítom össze fogaimat.
A kurva életbe... mindjárt elélvezek... ahh anyám...
Takamo  (2):
A kurva életbe... mindjárt elélvezek... ahh anyám...
- Ukita...neh...mozdulj... - szűröm a fogaim között, és összeszorított szemekkel próbálom fegyelmezni magam. Ebben a pillanatban egy rossz mozdulat és szégyenszemre életemben először elsülök a behatolás pillanatában...
Remegve markolom meg erősen a lepedőt, és ahogy lecsillapodik vad vágyam forró bizsergetése ágyékomban, lassan megmozdulok. Lágy ringással kezdem, és közben oldalról figyelem kipirult arcocskáját, hallgatom édes nyögéseit, amelyek aláfestik az én mély morranásaimat.
Ahogy gyorsítok a tempón, ő csókot követelve nyújtja kis száját. Hát lehet ennek ellenállni?
Mélyen belevágom péniszem, és ő számba sikoltja gyönyörét...

Felhördülve robbanok szét, és halok bele egy tökéletes, csodálatos és kibaszott nagy orgazmusba...

Ahogy visszatérek a valóságba, levegőért kapkodva, remegve csókolgatom, puszilgatom. Hátára fordítva nehezedem vissza rá, hogy úgy folytassam a csókolózást és gyönyörködjem szép arcában, kábán csillogó szemeiben. És igen. Megint ott a kis mosoly a száján.
- Kicsim... - súgom mosolyogva. Remegő kis kezeivel az arcába hulló hajtincseimbe túr, és karcsú ujjaival játszadozik álmatag tekintettel. Édes vagy.

Mellé fekve húzom magamhoz, és összebújva pihenünk.
- Hova megyünk...? - halom lágy kis hangját. Tényleg, még nem is mondtam neki, csak annyit hogy üzleti út lesz.
- Kínába. A japánban uralkodó kínai maffiának vezéréhez, aki átmenetileg most hazautazott. Fontos tárgyalás lesz, ezért hajlandó vagyok meglátogatni őt. - érzem ahogy visszatartja a levegőt. Még nem meséltem neki ilyen dolgokról, de nem izgat. Tudom, hogy nem árulna el. Nem is tudna. Egyébként pedig jól esik vele beszélgetni.
- A tárgyalás után pedig elmegyünk egy kicsit nézelődni... - súgom. - Amolyan nyaralásféle lesz. Kína gyönyörű ebben az évszakban, majd meglátod.
Boldogan mosolyodik el, és kapok egy puszit is. Finom.

*

Leszállunk a gépről, és a limuzinok már várnak rám és a kíséretemre. Helyes. A szállodában felfrissülünk, ős Ukita szép fekete szaténbe öltözik, látva hogy én is elegánsra veszem a figurát. Az ágyon üldögélve igazítom meg arany mandzsettáimat, ő pedig mögöttem térdelve fésülgeti a hajamat. Ez tetszik... Még senkinek nem engedtem eddig.
Elindulunk végre, és a kocsihoz érve fordulok az előttem felsorakozó embereim felé. Ukita türelmesen áll meg mögöttem.
- Nem lesz veszélyes tárgyalás, de legyetek óvatosak. Te, te és te - bökök néhányukra - ti csak Ukitáért vagytok felelősek. Bármi is történik, nektek ő lesz az első.
Meghajolnak, és én biccentek. Jól van.
Beszáll az én kis csillagom a kocsiba, és mellé huppanva ölelem át a vállát. Kicsit ideges vagyok, elvégre utálok nem hazai terepen tárgyalni.

Megérkezünk, és bevezetnek minket. Shen-li már vár a bejáratnál. Udvariasan meghajolva köszöntjük egymást, egyenrangú felekként. Lenyűgöző jelenség. Egyforma magasak vagyunk, testalkatunk is azonos. Neki hosszabb haja van, és arcán egzotikus kínai és japán vonások. Sötét szemei határozottak és kemények, de nem annyira rideg és hűvös a pillantása mint az enyém. Süt belőle a hatalom. Veszélyes fickó. Hagyományos kínai viseletben van, csillogó, zöld selyemruha, aranysárkányokkal. Mellette pedig... oh.
Egy japán fiúcska áll, ugyanolyan ruha feszül karcsú testén. Fekete haja, sápadt bőre és smaragdzöld szemei egy gyönyörű, egzotikus macskára emlékeztetnek. Ha nem lenne nekem Ukita, most letaglózott volna a szépsége, ami most sem hagy hidegen, de nem vészes.
Érzem ahogy Ukita kis keze a tenyerembe csusszan ahogy belépünk a házba és lepillantok rá. Bíztató mosolyt kap. Nem tudom mi baja, hisz nem történt még semmi.
- Lian ren, foglalkozz légyszives kis vendégünkkel, amíg Takamo-sannal tárgyalunk - fordul Shen-li a fiúcskához. Meglepően gyengéd a tekintete, és a kis bogárka is imádattal néz fel rá. Meglepő... pedig ha jól tudom, Shen-li egy kegyetlen és könyörtelen vezető. Velem szokták összehasonlítani, de én komiszabb vagyok.
Biccent, és Ukita elé lép. Egymás mellett látva őket elégedetten elmosolyodom. Az hagyján, hogy két gyönyörű uke ami kényeztető látvány, de büszke is vagyok. Ukita semmiben sem marad el szépségben a fiúcska mellett.
- Kaori vagyok - mosolyog édesen, és Ukita is elmosolyodik. Jaj hát megzabálom őket. Mosolyogva nézek utánuk, és Ukitámon hosszabban felejtem rajta gyengéd tekintetem. Halk kuncogásra leszek figyelmes, és Shen-li felé fordulok.
- Látom, te sem úsztad meg, barátom - mondja mosolyogva, és belép az ajtón. Követem, és kényelmesen leülve a kanapéra mérjük végig egymást alaposan. Kemény tárgyalás lesz. De hogy érti azt, hogy nem úsztam meg?
- Mit nem úsztam meg? - firtatom kifejezéstelen arccal. Csak sejtelmesen mosolyog ahogy a kínaiak szokták, és témát váltva kezdi a tárgyalást.
Ukita:

Finom puszik és csókok térítenek magamhoz az orgazmus álomszerű kábulatából.
Ahogy a hátamra fordulok finom csók simogatja meg ajkaimat, remegő test simul hozzám. Együtt csitul a reszketés, és kellemes csiklandozás cirógatja arcomat.
- Kicsim… - búgja halkan, mély hangján. Mosolyogva, kábán pillantok fel rá, arcomat csikiző ében hajába túrok. Olyan selymes… szeretem érinteni.
Finom puszi után az ágyra dől, és átölelve húz magához, féltő gondoskodással. Vele biztonságban érzem magam…
Jó pár percig élvezem ezt a nyugalmat, majd félénken felpillantok rá.
- Hova megyünk? – kérdezem kíváncsian.
- Kínába. A japánban uralkodó kínai maffiának vezéréhez, aki átmenetileg most hazautazott. Fontos tárgyalás lesz, ezért hajlandó vagyok meglátogatni őt – meséli.
Még sosem beszélt nekem az üzleti ügyeiről, s ez meglep. Egy pillanatig a lélegzet is bennem reked.
- A tárgyalás után pedig elmegyünk egy kicsit nézelődni… Amolyan nyaralásféle lesz. Kína gyönyörű ebben az évszakban, majd meglátod – susogja.
Elmosolyodva nyújtózok fel hozzá, és kissé pirulva adok puszit ajkaira. Kedvesen pillant le rám, megsimogatva arcom. Melegség tölti el a szívemet, mikor ilyen gyengéd és kedves.
***
A reptéren már várnak minket az autók, és egyből egy elegáns szállodába visznek, ahol rendbe szedhetjük magunkat. Kíváncsian lesem meg mit vesz magára Takamo-sama, és hozzá illően öltözködök. Olyan furcsa… még senkinek sem figyeltem ilyen kíváncsisággal minden egyes mozdulatát. De valamiért úgy érzem ez így helyes, így nem is foglalkozom vele sokáig.
- Takamo-sama… - kezdem félénken, ahogy kezébe veszi a fésűt. Be se kell fejeznem, elmosolyodva nyújtja felém a hajkefét, én pedig boldogan kezdem megfésülni a haját. Tincsei kezemet simogatják és elmélázva fésülöm meg. Olyan jó ez…

Végzünk a készülődéssel és lemegyünk a kocsikhoz, ahol Takamo kísérete már vár minket. Intéz hozzájuk pár szót és kissé elpirulva hallgatom, ahogy néhányuk felügyeletére bíz. Beszállunk a kocsiba és bíztató mosollyal öleli át vállamat, de érzem, hogy ideges. Remélem nem történik semmi rossz…
***
Egy szép, nagy házhoz érünk, és kíváncsian pillantgatok körbe, ahogy végighaladunk a bejáratig. Már várnak minket, egy magas, hosszú hajú férfi. Félve pillantok végig rajta, félelmetes kisugárzása van. Felpillantok Takamora, aki épp vendéglátónk társát, egy fiatal fiút mér végig. Valahogy olyan furcsa érzésem támad…
Bizonytalanul csúsztatom ujjaim a tenyerébe, ahogy elindulunk befelé, és mikor lepillant rám, bíztató mosoly csillan meg szájának sarkában. Valamivel jobban megnyugodva fújom ki a levegőt, de nem múlik el teljesen a szokatlan érzés.
- Lian ren, foglalkozz légyszives kis vendégünkkel, amíg Takamo-sannal tárgyalunk – mosolyog vendéglátónk halványan a fiúra. A fiú biccent és kissé bizonytalanul lépek mellé.
- Kaori vagyok – mondja mosolyogva. Viszonzom a kedves mosolyt és én is illendően bemutatkozom. Ahogy Kaori elindul, lassan követem őt a színpompás termeken keresztül.

Nem megyünk túl messzire, pár szobával odébb ülünk le kényelmes fotelekbe. Pár percig csak nézelődök kíváncsian, majd Kaorira pillantok ahogy felém nyújt egy teás csészét.
- Köszönöm – fogadom el, és ajkaimhoz emelem a kis pohárkát. Még forró a tea, így csak lassan szürcsölgetem.
- Hogy megy sorod Ukita? – kérdezi a fiú kedvesen. Elgondolkodva sütöm le tekintetem.
- Jól, köszönöm – válaszolok végül halk hangomon, és leteszem a teás csészét. – Ahhoz képest nagyon jól.
Meglepetten vonja fel a szemöldökét és ő is lerakja a saját csészéjét.
- Mihez képest? – hajol közelebb fürkészően. Zavarba jövök, ahogy így néz és elpirulva kezdek matatni ingem szegletével.
- Hát… izé… - motyogom, de nem igazán jönnek szavak a számra. Mégis hogy beszéljek erről? Szabad egyáltalán…?
Furcsállóan ráncolja szemöldökét.
- Ukita… te önszántadból vagy Takamonál? – kérdezi gyanakodva, mire azonnal felkapom a fejem.
Érzem, ahogy arcom egy pillanatra elsápad, és akaratlanul is kétségbeesett kifejezéssel pillantok rá. Azonnal leolvashatja arcomról a helyzetet, mert elhűlve pillant rám.
- Fogva tart?! – fakad ki hirtelen, a kelleténél hangosabban.
Összerezzenek és idegesen kezdek matatni ruhámmal. Ebből baj lesz, nagyon nagy baj.
- De…! Én… izé… - makogom, de ettől csak rosszabb lesz a helyzet.
- Egyszerűen elrabolt az utcáról, vagy mi? – néz rám szánakozva, kicsit halkabban beszélve.
- Nem dehogy! – nyögök ki végre valami értelmeset is. – Megmentett… elhozott egy olyan helyről ahol… - motyogom, de elcsuklik a hangom, ahogy visszagondolok.
- Megvett? – kerekednek el a szemei. Felpillantok rá, és halványan, alig láthatóan bólintok.
- És miért nem próbálsz megszökni? Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de máris jobb mint raboskodni!
- Mert szeret engem – mondom ki határozottan.
- Ukita… pénzért megvett. Miből gondolod, hogy szeret? – teszi fel a kérdést, amivel egyszerre mintha a szívembe szúrnának valami hegyeset. – A tulajdona vagy. Milyen szeretet az ilyen...?
Lesokkoltam pillantok rá, remegő ajkakkal, szemembe gyűlő könnyekkel.
- De… én… - nyöszörgöm kétségbeesetten, de nem tudok ellentmondani neki.
- Csak egy tárgy vagy neki. Ha megun elad. Ha szerencséd van – teszi hozzá, sajnálkozva pillantva rám.
Kerek, egyre inkább vizesedő szemekkel nézek rá, a beállt némaságban.
Tényleg csak egy tárgy lennék Takamo számára…? Visszaemlékszek, ahogy a bálokon, és az embereinek mutogatott, dicsekedett velem. Mit valami értékes, de pótolható dísztárggyal.
Ez nem lehet… nem… Nem akarom!   

- Nem! – kiáltom felpattanva, könnyeim elhomályosítják a szemem, tehetetlennek érzem magam, és nem tudok vele mit kezdeni. Mert igaza van…
Könnyeim végigfolynak az arcomon és kiviharzok a szobából. Egyszerűen el akarok tűnni.
- Ukita! – kiáltja utánam valaki, de nem törődve vele szaladok végig a fényes folyosókon, át a díszes termeken. Nem látok, egyszerűen csak futok. Azt se tudom hova, csak el.
Ahogy kirohanok a házból, hirtelen beleütközök valakibe, és megtorpanva markolok a fehér ingbe. Arcomat a széles mellkasba temetem.
- Takamo-sama… - nyöszörgöm a sírástól akadozó hangon.
- Nyugodj meg – hallom a halk hangot, ami azonban nem Takamoé. Nem pillantok fel, csak halkan zokogok a férfi mellkasába.
- Hazaviszlek – mormogja, és az egyik kocsihoz terel. Beültet, majd még visszafordul egy másik férfihoz és vált vele pár szót.
A kocsiban az ülés szélénél, az ajtóhoz lapulva, összekuporodva sírok. Teljes erejével tör most rám a honvágy és a keserűség. A néma, fájó felismerés, hogy tényleg nem érek többet egy tárgynál.
Egy tulajdonnál.
***

Egész hazafelé vezető úton sírtam és mikor megérkeztünk, nem szóltam senkihez, csak a szobámba siettem.
Mostanra már elapadtak a könnyeim és üresen nézek a semmibe. Mint egy tárgy…
Összekuporodok a széles fotel sarkában és nem teszek semmit. Nem akarok semmit se tenni. Egyszerűen képtelen vagyok rá. Úgy érzem, mintha egy űr tátongana a mellkasomban. Kiürültem…

Nem tudom mennyit ülhettem egyedül a szoba sötétjében. Lehet, hogy csak perceket, lehet hogy hosszú órákat. Egyszerre tűnik végtelennek és elillanónak az idő. De nem is számít.
Léptek koppannak a folyosón, és lassan kinyílik az ajtó. Felpillantok a magas alakra, végigfuttatom tekintetem a férfias arcon, hosszú hajon, szürkéskék szemeken. A legrosszabb az egészben… hogy nem érzek semmit.
- Ukita – mondja halkan és beljebb lép, becsukja maga mögött az ajtót. Egyetlen dologért vagyok hálás ebben a pillanatban; hogy nem kapcsolja fel a villanyt.
Szótlanul követem tekintetemmel, ahogy közelebb jön. Nem akarok beszélni, nincs mit mondanom.
Leül mellém, könnyedén elfér és magához húz. Csendben hagyom magam, és most nem érzem a bizsergető melegséget mint eddig, mikor hozzám ért. El se pirulok. Valahogy nem érdekel mit tesz, hisz úgyis minden az ő kénye-kedve szerint történik.
- Ukita. Szólalj meg – utasít halkan. Lesütöm tekintetem, de nem beszélek. Mintha a hangom is eltűnt volna, mindennel, ami után csak a fájó űr maradt a mellkasomban.
- Ukita – szólít fel újra, erélyesebben, és maga felé fordítja az arcom. Csendben maradok.
Lehajol és ajkait enyémekre simítja. Érzéketlenül tűröm, mint egy bábú. Nem sóhajtok fel, mint eddig minden egyes alkalommal, még a könnyeim se csordulnak. Azok is elfogytak, eltemettem őket az érzéseimmel együtt…
Elhúzza a fejét, és fürkészően futtatja végig pillantását az arcomon.
- Mondj már valamit – ráncolja össze homlokát, ahogy végigsimogatja az arcomat.
Lehunyom szemeimet és megrázom a fejem. Némán, csendben.
Vonásai megkeményednek, majd hirtelen a karjai közé kap és egészen az ágyig cipel. Lefektet és fölém mászik.
- Miért nem szólalsz meg?! Az istenedet, mondj már valamit! – mondja dühösen és erőszakosan támad ajkaimra.
Hallgatagon tűrök. Tudom mire készül, de hagyom magam. Most már úgyis mindegy. Nincs értelme bármit is tenni.
Takamo:

Befejezem a tárgyalást, és elégedetten lépek ki a folyosóra, Shen-li társaságában. Kikísér a kapuhoz, ahol már az előbbi fiúcska áll, az ő kis kedvence.
Összeráncolom a szemöldököm, mert Ukitát nem látom sehol. Kérdőn pillantok embereimre, egyikük pedig azonnal mellém lép és a fülembe súg néhány mondatot.
Arcrezzenés nélkül hallgatom végig, szemem kihűl mint a gleccser. Ó hogy az a...!
Shen-li felé fordulok.
- Kellemetlen, hogy vendégségben vagyok, és mégis bosszantó atrocitások érnek nálad, barátom - mondom hűvösen. Elkomorulva pillant saját embereire, és kínaiul kérdez valamit. A beszámolót hallva szeretőjére pillant, aki sajnálkozva hajtja le a fejét. Jeges pillantásomtól megrettenve hátrál ura mögé.
Néhány mondatot váltanak, végül felém fordulnak a mandulavágású, éjsötét, szigorú szemek.
- Bocsáss meg, ez valóban nem tartozik ránk - mondja halkan, amint végre megtudja mi a bajom.
- Ha japánban lennénk, elégtételt követelnék amiért megsértettetek - válaszolom hűvösen. - Azonban most nem ott vagyunk. Az üzleti ügyeink és a hasznos kapcsolat függvényében ezúttal eltekintek ettől. Most az egyszer.
Jeges tekintetem a sápadtan remegő fiúra szegezem.
- Hallani akarom miről beszéltetek.


***


A szállodába vezető úton egész végig dühösen összeszorított fogakkal ülök a limuzinban. Nem féltem Ukitát, elszökni vagy kárt tenni magában nem tud, hisz a mellé rendelt testőrök vigyáznak rá.

Végigsétálva a lakosztályunk folyosóján megállok a hálószoba ajtaja előtt. A két testőrt egy intéssel engedem el, majd benyitok, belépek és becsukom az ajtót.
Este van és sötét, de egy lámpa sem ég, csak az ablakon beszűrődő sápadt holdfényben derengenek fel a körvonalak.
Mégis látom, hogy a nagy, öblös fotelben kucorog, felhúzott lábait ölelgetve. Nem reagál a nevére ahogy megszólítom halkan.
Mellé ülök és magamhoz ölelem. Ernyedten hagyja magát, se kiscica-bújás, se Takamo-samázás, ahogy szokta.
- Ukita! Szólalj meg! - utasítom halkan, de semmi reakció. - Ukita.
Állát megfogva kényszeríteném szemkontaktusra, de behunyja szemeit. Megcsókolom, és ő fadarabként tűri. Picsába.
- Mondj már valamit... - cirógatom meg szép kis arcát. Nem hiszem el, hogy az a kis ribanc így beletaposott a lelkébe! Pedig minden olyan simán és szépen ment...
Megrázza a fejecskéjét.

Na ne szórakozz velem!

Felkapom, és az ágyra fektetem, pedig legszívesebben dobnám, de valahogy ha róla van szó, nem tudok agresszív vagy durva lenni ahogy szoktam. Az elődeit ilyenkor már szájon vágtam volna, és rég a farkamat szopnák zokogva. Vele ezt nem tenném meg soha.
- Miért nem szólalsz meg?! Az istenedet, mondj már valamit! - dühöngök, és vadul megcsókolom.
Csak ernyedten hagyja magát.
Felkapcsolom az éjjeliszekrényen lévő lámpát, és halvány, sárgás fényében pillantok sápadt, szép kis arcára. Szemei ijesztően üresek...
- A kurva életbe - szűröm fogaim között, és fölé hajolva fúrom jeges szemeimet az övébe. Hosszú hajam néhány tincse előrehullik, arcát lágyan cirógatva.
- Az a kis mocsok elmondott mindent. A te szádból akarom hallani, hogy valóban csak egy tárgynak érzed-e magad, Ukita... - mondom komoran.
Behunyja a szemeit, de nem válaszol.

Dühösen felmorranva csapok teljes erőmből a párnára, és ő sápadtan rezzen össze.
Megragadom ingét, hogy széttépjem, és dühöm teljes erejével megbasszam, de megtorpanok.

Nem tudom bántani...

A büdös kurva életbe! Hát képtelen vagyok rá!

Elengedem remegő kis testét, és lemászom róla. Az ajtó felé indulok, és az utamba kerülő bútorokat felrúgom, leverem, felborítom, széttöröm, majd bevágom magam mögött az ajtót.
- Eltakarítsam? - kérdezi az ajtóban álló emberem. Igen, amikor valaki ennyire felbőszít, általában holtan végzi.
- Haja szála sem görbülhet! - dörrenek rá. - Vigyázz rá! Holnap reggel indulunk vissza.


***

Kurva fejfájás.

Utálom.

Ukita reggelizni sem jön le a szálloda éttermébe, így a szobájába vitetem neki.

Amikor elérkezik az indulás perce, ő kisírt, árnyékos szemekkel, sápadtan jelenik meg, engedelmesen követve két marcona testőrét.

Felszállunk a magángépre, és amíg ő az ülésében üldögél maga elé meredve, addig egy másik helyiségbe sétálva elintézek egy telefont. Megszerzem a szükséges információkat, majd visszaülök mellé.

Időnként rápillantok, és minden alkalommal elönt az elkeseredett düh.

Csak egy tárgy...?!

Valamikor az volt.


***

Leszállunk a gépről. A sofőr a bediktált címre hajt.

Takaros, csinos házikó. Szép kerttel, és egy vidáman csaholó kutyával. Ukita sokkos állapotban mered ki az ablakon, amikor felfogja hol vagyunk. Kiszállok a kocsiból, és remegő kis kezét megfogva kihúzom magammal.

Állát megfogva emelem fel könnyes arcocskáját, hogy a szemébe nézhessek. Ellágyulva mosolyodom el, amikor remegő kis ajkaival meg akar szólalni, de nem tud.
- Istenem, mennyire fogsz hiányozni... - suttogom, és sóváran csókolom meg. Magamhoz húzom remegő kis testét, majd a csókot megszakítva temetem arcomat puha nyakába. Mélyen beszívom finom illatát.

- Ukita... - sóhajtom a fülébe. - Mondd még egyszer utoljára a nevemet...
- Takamo-sama... - pityergi édes kis hangján.
- Ég veled kicsi szeretőm - törlöm le könnyeit, és úgy mosolygok rá, ahogy még soha senkire ezelőtt... és ezután sem fogok.

Elengedem. Vissza sem pillantva ülök a kocsiba.

Akkor sem nézek hátra, amikor már az utca végéhez érünk. Miért?

Mert kurvára fáj!
 
Ukita:

Elszakítja tőlem az ajkait és hirtelen világosság gyúl a szobában. Komoran néz végig arcomon, és mélyen szemembe pillant.
- A kurva életbe… - sziszegi halkan és közelebb hajol, leomló hajtincsei megcirógatják arcomat. Mélyen szemembe fúrja tekintetét, alig pár centire az arcomtól.
- Az a kis mocsok elmondott mindent. A te szádból akarom hallani, hogy valóban csak egy tárgynak érzed-e magad, Ukita…
Szavaira megfacsarodik a szívem és inkább behunyom a szemem, minthogy kérdő tekintetébe kelljen néznem. Képtelen vagyok válaszolni, mert még magamnak is szívet tépően fájdalmas a felismerés.
Dühös morranására felpattannak a szemeim, és közvetlen a fejem mellett csap keményen egy kispárnába. Elsápadva nézek fel Takamora, a felszakadt szövetből pár tollpihe libben fel. Az ingembe markol és dühtől szikrázó szemekkel néz, de megtorpan.
Hasonló hirtelenséggel lemászik rólam, és kiviharzik a szobából. Tombol, az útjába kerülő berendezés törik, szakad, esik. Elakadt lélegzettel, remegve pillantok utána, ahogy hangos csattanással becsapja az ajtót.
Szemeim összeszorítva kuporgok az ágyon. Összezavarodtam… nem értem… Dühös volt, bántani akart… mégse tette… de vajon miért..?
Zaklatottan szunnyadok el, arcomon végfolyó forró könnycseppekkel.
***
Kopogtatnak a szobám ajtaján. Magamhoz ölelem a nagy párnát és arcomat beletemetem. Újabb kopogtatás, majd kinyílik az ajtó. Pár halk lépés, tálca csendes csörgése, és az illető kimegy. Felpillantok az asztalra, amin egy tálcán a reggelim fogad. Arcomat visszanyomom a párnába.
Nem vagyok éhes…

Egy idő után már nem kopogtatnak, csak belép a szobába a két robosztus testőr. Nem kell beszélniük, tudom; menni kell. Felülök az ágyon, majd követem őket kifelé. Zsibbadtnak érzem a tagjaim, a fejem sajog. Nem volt pihentető az álmom.
Takamo elé vezetnek, de nem nézek fel rá. Nem beszélünk, csak némán hallgatom, ahogy kiosztja embereinek az utasításokat. Kivisznek minket a reptérre, közben gondolataimba süppedve hallgatom fél füllel szavait, amiket nem hozzám intéz. Változott rajta valami? Nem hinném… Legalábbis nem látszik.
***
Leszállunk a repülőről, át egy limuzinba. A repülő út alatt csak némán ültünk egymás mellett. Nem is baj… nem tudtam volna mit mondani. Megkérdezni, hogy tényleg csak egy tárgyat vett-e… butaság. Hisz az ember nem vesz magának szerelmet. Akkor miért érzem mégis úgy, hogy valami fájó hasadék fut keresztül a szívemen? Azért fáj ennyire, mert szerettem?

A kocsi lassan fékez, és ki pillantok az ablakon. Amit meglátok, attól elakad a lélegzetem és görcsbe rándul a gyomrom. Ez… lehetetlen… Minden bizonnyal csak álmodom… elaludtam a kocsiban és mindjárt felébredek… Nem lehet, hogy… Haza hozott…
Lesokkoltan fogadom el a segítő kezet, amit nekem nyújt, és kiszállok a kocsiból. Ha álmodom… akkor miért érzem olyan keményen a torkomban gyűlő sírásgombócot…?
Csak nézem a házat, az otthonomat, kutyámat Chuut, aki boldogan pattog a kerítésnél. Hát tényleg itthon vagyok. Könnyeim megállíthatatlanul buggyannak elő szememből.
Gyengéd tapintás fonódik államra és Takamo maga felé fordítja az arcom. Felpillantok a szürkéskék szemekbe. Elenged. De miért teszi? Nem tenné ha csak a tulajdonának tekintene… jajj… Takamo-sama…
Mondanék valamit, de annyi hallgatás után nem jönnek a számra a szavak. Lágyan elmosolyodik, szívem már hevesen dübörög a mellkasomban.
- Istenem, mennyire fogsz hiányozni… - susogja lágyan, és lehajol hozzám, hogy gyengéd csókkal búcsúzzon. Könnyeimet nyelve ernyedek el karjaiba, ahogy magához húz, és átölel. Gallérjába markolva próbálok talpon maradni, mert úgy érzem, mindjárt térdre rogyok. Megszakítva a csókot arcát a nyakamba temeti, és meg hozzábújva hullatom könnyeimet. Tényleg… tényleg szeretett?
- Ukita… - suttogja halkan a fülembe. – Mondd még egyszer utoljára a nevemet…
- Takamo-sama… - motyorgom sírástól akadozó hangon.
- Ég veled kicsi szeretőm – pillant le rám, finoman letörölgetve arcomat nedvesítő könnyeimet. Belém szorul a levegő, ahogy feltekintek mosolyára. Olyan… mint egy szerelmes mosoly…
Gyomrom ugrik egyet, szívemben forróság folyik szét. Mondanék valamit, de…


Némán figyelem ahogy hátat fordít nekem és beszáll a kocsiba. A motor halkan felmorajlik, majd Takamo kilép az életemből. Összeszorult torokkal figyelem, ahogy eltűnik. Végleg. A lábaim nem mozdulnak, de meghallom Chuu ugatását. Felé, és a régi életem felé fordulok. Ami már sosem lesz újra ugyanaz…
***
Végigpillantok a hatalmas üvegépületen, a szívem a torkomban dobog. Több hónapja láttam utoljára, mégis olyan közelinek tűnik… Azok alatt a hónapok alatt rendbe szedtem az életem. Már amennyire ment… Az első héten az egész család, ismerősök barátok kérdezgették hol voltam, mi történt velem. Az anyám és a nővéreim sírva fakadva borultak a nyakamba mikor megpillantottak…
Aztán miután egyre többet őrlődtem, elhatároztam… megkeresem Takamot. Mert most már tudom, legalábbis tudni vélem, hogy szeret… De még annyi dolgom volt… nagyon sok… és csak telt az idő…

Kinyílik előttem az üvegajtó, és szinte visszafojtott lélegzettel lépek be rajta. Remegő lábaim a lift felé visznek, beszállok pár titkárnő mellé. Szívem a számok növekedésével dübörög egyre jobban mellkasomban, ahogy egyre feljebb visz minket a szerkezet.
…3…4…5…
Vajon elfelejtett…?
…18..19…20…
Mit fog tenni, mikor meglát…?
…40…41…42…
Én mit fogok csinálni, mikor már előtte állok…?!
A lift csilingelve megáll a legfelső emeleten. Utolsónak szállok ki belőle, és már csak lábaim visznek. Lelkileg legszívesebben visszafordulnék és hazaszaladnék, bíborvörös fejjel bújnék az ágyam alá. De a lábaim csak visznek, egészen a főtitkárnő asztaláig.
- Öhm… bocsánat… - motyogom halkan. Csodálkozom, hogy tudok beszélni, mert a torkomban egy hatalmas gombóc próbál ebben meggátolni. – Takamo-sama itt van? – kérdem félszegem.
A titkárnő felpillant rám, lecsúsztatja orra hegyére a szemüveget. Alaposan megvizsgál. Már találkoztam vele.
- Igen – válaszol rövid idő után. – Mit szeretne? – kérdi összefűzve ujjait.
- Beszélni vele, ha lehet… - mondom, lesütve szememet.
- Hm… - hümmög, majd egy kis szerkezethez fordulva lenyom egy gombot. – Takamo-sama… Ráér egy pillanatra? Valaki beszélni szeretne önnel.
- Ki az? – morran az ismerős hang a hangszóróból.
- Egy fontos ügyfél, uram.
- Küldje be.
A nő elengedi a gombot, és bíztatóan felmosolyog rám. Kissé pirulva, de hálásan viszonzom.
Nagyot nyelve fordulok a nagy ajtó felé, és visszafojtott lélegzettel nyitok be. A nagy karosszéknek csak a háttámlája látszik, arccal a nagy ablakok felé fordul.
- Takamo-sama… - sóhajtom halk hangomon.
Takamo:

Két emberem mindaddig vigyáz Ukitára titokban, észrevétlenül, amíg az orosz-problémát el nem sikáljuk Shen-livel.
Végül megoldódik ez is. Kiirtjuk az egész bandát.
Újra minden régi, kivéve egyvalamit.
Kurvára hiányzik. Kurvára.
Azóta nem is kerestem új szeretőt, csak elit kurvákat bérelek ha már nagyon nem bírok magammal. Eddig nem számított hogyan néznek ki, de most már határozott igényeim vannak. Alacsony, karcsú, fekete rövid hajú legyen... Egy kurva szót nem szólhatnak szex közben, és hason fekszenek. Olyankor Őt képzelem magam alá, és a nevét hörögve jutok el a csúcsra.
Utálom, hogy ennyire a hatása alá kerültem. Utálom.
Gyűlölöm, hogy képtelen vagyok elfelejteni... a kedvem egyre rosszabb, a hangulatom mindenre rányomja a bélyegét. Szemetebb és komiszabb, kiszámíthatatlanabb vagyok mint valaha.
Egyik üzleti ebédem során meglátok hátulról egy alacsony, fekete hajú fiút, ugyanolyan fekete szaténingben, amilyet Ukita is néha felvett, és szívem kihagy egy dobbanást. Felpattanva hagyom magukra partnereimet és odasietve fordítom magam felé.
Nem ő az.
Elfojtva egy szitokszót ülök vissza a tányéromhoz, és jeges pillantást vetek a többiekre. Nem is mernek megszólalni. Na azért.

Többször is megfordult a fejemben, hogy lesz ami lesz visszahozatom... de képtelen lennék kiragadni őt onnan.

*

Kilépek a liftből, és azonnal lerohannak a titkárnőim. Elárasztanak információkkal, majd a belső irodahelyiségbe lépek, ahol a főtitkárnőm egyedül ül. Középkorú nő, és mindent tud rólam. Jól meg is fizetem. Meghajolva üdvözöl, néhány cetlit nyújt át, majd bekísér, és amíg a leveleimet tekintem át, a napirendemről tájékoztat. Unalmas és végeláthatatlan tárgyalások.
- Kurva szar éjszakám volt... nekem ehhez most nincs türelmem... Mondjon le mindent - utasítom.
- Igen uram - hajol meg udvariasan, és magamra hagy. Sóhajtva fordulok fotelemmel a panoráma felé.
A szar éjszaka nem is a megfelelő kifejezés. Már a kurva sem kellett, hazaküldtem. Megint Vele álmodtam... ha csak behunyom a szemem, emlékképek kínoznak... ahogy az ágyamon fekszik a sötét szaténlepedőn, bőre sugárzik... szemei homályosan csillognak fel rám... hallom ahogy nevemet sóhajtja, nyögi, sikoltja... ó istenem... Ukita...
Kezembe temetem az arcomat és felsóhajtok.
Ha ezt tudom... ha ezt tudom előre, nem veszem meg. Jól kibasztam saját magammal.

Megcsörren az asztali telefonkészülék. Ahhhrrrg... Mondtam, hogy nyugalmat akarok! Ki akarja rúgatni magát a titkárnőm?!
- Ki az? - morranok dühösen a kihangosítót megnyomva.
- Egy fontos ügyfél, uram.
Ajánlom hogy az legyen. Bassza meg, de nincs most kedvem semmihez... azt hiszem ezután haza is megyek. Nincs értelme itt üldögélni.
- Küldje be.
Újra a panoráma felé fordulok. Azt hiszem el kéne utaznom valahová pár napra kikapcsolódni...
- Takamo-sama... - hallom az imádott hangot és behunyom a szemem. Már megint... összeszorított fogakkal markolom meg a karfát. Utálom, hogy kínoznak az emlékek...
- Takamo-sama - hallom újra. Döbbenten fordulok meg a székemmel, és az irodám közepén álló jelenésre pillantok.
Néhány hosszú másodpercig csak nézem kifejezéstelen arccal, és képtelen vagyok felfogni. Az nem lehet, hogy Ő az... lehetetlen. Már hallucinálok is? A jelenség azonban nem foszlik szét, csak lesüti szemeit és sírósan megremegnek ajkai.
Nem, nem hallucinálok, ez Ő.

Visszajött hozzám...

Lassan felállok, és elé lépek, majd állát megfogva emelem fel fejecskéjét. Gyengéden nézek könnyes szemeibe, és elolvadok barnaságának melegségében. Istenem, semmit sem változott! Ugyanolyan gyönyörű, mint emlékeimben...
Tekintetemmel végigsimogatom szép arcát, ujjaim hajába túrnak. Átlagos ruhában van, nem olyan divatos, menő cuccokban amikben én járattam, de még így is álomszép...

Egy remegő kis kéz simul arcomra, és egy félénk, szerelmes mosolyt kapok.

Elvesztem.

Végtelenül finoman simítom végig számmal ajkait, és csókolom meg. Ez a csók most más, mint a többi... érzem. Gőzöm sincs miért... de érzem. Beleremegünk mindketten, és ahogy hozzám simul, karjaim derekára fonódnak és emelem fel magamhoz. Kábán perdülök meg vele.
Elszakítom tőle a számat, és homlokomat az övéhez simítom, úgy nézek újra a szemeibe.
- Szia kicsi... - suttogom lágyan. Mosolyog... imádom a mosolyát.
- Szia... - kezdené, de beléfojtom a szavait egy újabb csókkal, majd nyakába temetve arcomat szívom mélyen magába finom illatát.
- Hiányoztam? - kérdezem halkan tőle.
- Igen - hallom az egyszerű, őszinte választ. Ezt is imádom benne... hogy őszinte és nyitott. Minden hamisságtól, aljasságtól mentes. Az én világomban ritka kincs az ilyen. Az én kincsem. Az enyém.
- Te is nekem... - sóhajtom ajkaiba, mielőtt újra, sóváran meg nem csókolom. Egy csomó bepótolnivalóm van, és különben is... belőle sosem elég.
Hajamba túr, és ahogy nyakamba csimpaszkodik, lábai pedig derekamra fonódnak, felnyögök a vad vágytól. Azt hiszem én most meg fogom erőszakolni másodperceken belül...
Arra képtelen lennék. Nem.

Szeretkezni akarok vele.

Őt csókolva és magamhoz szorítva sétálok lassan az irodám nagy bőrkanapéjához, és huppanunk rajta. Éhesen csókolom, és simogatom, ő pedig hajamat simogatva viszonoz mindent, hasonló hévvel.
Zihálva rángatom le magamról a ruháimat, majd róla is... és ahogy meztelen testünk végre összesimul, összeszorított fogakkal nyögök fel mély hangomon, olyan gyönyört okoz már ez is...
Kipirult arcát figyelem, és csodás testén kalandoznak végig kezeim.
- Azt hittem, soha többé nem érinthetlek, csókolhatlak... majd beleőrültem... - suttogom őszintén. Válaszolna, de csak nyöszörögni tud, ahogy végigcsókolom csodás testét, és megszívom finoman rózsaszín kis mellbimbóit, majd kezeimmel és számmal újra felfedezem minden imádott porcikáját. Ahogy ajkába harapva sóhajt és nyöszörög... ah istenem...
- Olyan gyönyörű vagy kicsim... - suttogom vágytól rekedt hangon, ahogy engedelmesen széttáruló lábai közé helyezkedem. Egy lassú, lágy mozdulattal hatolok belé, és falom szemeimmel ívbe feszülő testét, arcán a kéjes arckifejezést. Nyakamat átölelve húz le magához egy vad csókra, és én mosolyogva adom meg neki amire vágyik, hosszú hajammal arcát cirógatva.
Összefonódó tekintettel ringatózunk együtt... Újra és újra elmerülök mélyen benne, és minden lökés szebb és gyönyörűségesebb az előzőnél.

Szeretkezünk.

Egyszerre kiáltjuk világgá orgazmusunkat, és izzadtan rogyok rá. Szinte önkívületben vagyok... olyan hatalmas orgazmusom volt. Amikor végre magamhoz térek, felülök, és az ölembe ültetem. Kipirult arccal bújik ölelésembe, ujjai hajtincseimmel játszadoznak, és én az orgazmus utáni kis mosolyában gyönyörködöm. Sokáig üldögélünk így, egymást cirógatva és csodálva.
- Ugye tudod, hogy most már bármi történjen is... soha többé nem engedlek el magam mellől? - súgom a fülébe. Nagy szemekkel pillant fel rám. Hát megzabálom.
- Haza sem mehetek...? - nyüsszenti. Felnevetek, és beleborzolok a hajába.
- Nem úgy értettem - puszilom meg ajkacskáját. - Semmit sem tagadnék meg tőled, bármit is szeretnél Ukita... csak maradj mellettem. Légy az enyém, mint...
- Mint...? - suttogja tágra nyílt szemekkel.
- ...mint a kedvesem.
- Takamo-sama... - motyogja a mellkasomba temetve piros kis arcát. Magamhoz szorítom és felsóhajtok. Imádom amikor a nevemet mondja...
- Maradj velem...
Életemben először nem parancsolok valakinek, hanem kérem valamire. Ezt csak ő tudta elérni nálam. Csak ő. Lágyan cirógatom selymes bőrét, és hagyom neki, hogy átgondolja a dolgot. Ha nemet mond... gőzöm sincs mit teszek. Gőzöm sincs...
- Takamo-sama... - kezdené, de ajkára teszem az ujjamat.
- Ha igent mondasz, ígérem, hogy nem rabollak el és kötözlek az ágyamba (pedig de megtenném, jaj!). Normális kapcsolatunk lesz, és azt csinálsz majd amit akarsz. Jöhetsz-mehetsz, még csak nálam sem kell laknod ha nem akarsz... De azért örülnék, ha újra együtt élnénk... nagyon is - sorolom.
- Szóval? - teszem hozzá lélegzetvisszafojtva. Megfogja kezemet, amivel még mindig a szájacskáját fogom, és elhúzza.
Jaj istenkém, mondd már! Mondd, hogy velem maradsz örökre!
 
Ukita:

- Takamo-sama… - mondom halkan.
Torkomban dobogó szívvel figyelem, ahogy lassan megfordul a nagy karosszék, majd még a lélegzet is belém szorul, ahogy a szürkéskék szempárba pillantok. De nem vagyok képes sokáig a tengermély szemekbe nézni, mert látásomat könnyek függönye homályosítja el. Inkább lesütöm tekintetem.
Lassan feláll és elém sétál, ujjai államra fonódnak és gyengéden fordítja maga felé az arcom. Hihetetlenül gyengéd és kedves pillantás néz le rám. Szívem szinte repdesni kezd a mellkasomban, mint a kalitkából szabadult kismadár. Boldogság folyik szét a testemben és bátortalanul mosolygok fel rá, megérintem a szeretett arcot.
Lehajol és ajkai puhán simogatják meg enyémeket. Legszívesebben átölelném a nyakát, és olyan szorosan ölelném magamhoz, amennyire csak bírom. Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz újra látni… Helyette csak elgyengülve simulok hozzá, beleremegve a még sosem érzett, szerelmes csókba.
Karjai a derekamra fonódnak és megpördül velem a világ. Elnevetném magam, hisz tényleg olyan mintha szárnyalnék… nagyon jó.
Letesz, és megszakítva a csókot pillant le a szemeimbe, homlokát az enyémnek döntve.
- Szia kicsi… - suttogja a borzongató, rég nem hallott hang.
- Szia… - motyogom halkan és újabb csókkal fojtja belém a további szavakat. Elnémulok és szinte elbódulok tőle… nagyon finom és gyengéd…
A nyakamba hajtja az arcát, lehelete a bőrömet cirógatja lágyan.
- Hiányoztam? – kérdi halkan.
- Igen – válaszolok rögtön, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Mert számomra már így a természetes… hogy itt vagyok mellette, a karjaiban, csókjait és érintését élvezve.
- Te is nekem… - mondja őszintén, és testemet elönti a szerelem. Ajkai újra enyémekre tapadnak, éhes gyengédséggel csókol meg újra. Reszketve sóhajtok a csókba, ujjaim szinte maguktól lopják haja közé magukat. Átkarolom a nyakát, hosszú tincsei karomat csiklandozzák finoman, lábaimmal ösztönösen ölelem át derekát. Mély hangú nyögését hallva megremegek.
Megrészegülve édes csókjától simulok hozzá, amennyire csak tudok, remegő testtel, hevesen kalimpáló szívvel. Egy széles bőrkanapéra csüccsenünk, kiélvezzük egymást, minden érintést, simogatást, csókot.
Hamar mindkettőnket megszabadít ruháinktól, és ahogy egymáshoz simulunk, ahogy mély hangján felnyög… szemeim lehunyva sóhajtok fel én is kéjesen.
Kezei egész testem bebarangolják, és én csak izgalomtól kipirult arccal merülök el a tengermély tekintetben.
- Azt hittem soha többé nem érinthetlek, csókolhatlak… majd beleőrültem… - suttogja lágyan.
- Takamo-sama… - nyöszörgöm, de többet nem tudok kinyögni, mert ajkaival végigkóstolja egész testemet. Fejemet hátravetve csukom be reszkető szemhéjaimat és élvezem minden érintését, minden porcikám bizsereg és Őérte kiáltozik.
Ajkamba harapva fogom vissza magam, hogy ne nyögjek fel hangosan, ahogy egyre érzékenyebb, az ő érintésére kiélezett pontjaimra kalandozik.
- Olyan gyönyörű vagy kicsim… - búgja halkan, és beleremeg mély hangjának borzongatásába.
Csípőjére fonom lábaim, és a következő percben belém csusszan. Testem megfeszül a mámorító érzéstől és hangosan felnyögve dobom hátra a fejem, egy pillanatra teljesen elhomályosítja a vágy a tudatomat.
Pihegve fonom karjaimat nyaka köré, és lehúzom magamhoz, hogy csillapítsa szomjúságomat, csókjáért epekedő ajkaim vágyát. Szája finoman teljesíti néma kívánságom, ében tincsei mint apró tollpihék csiklandozzák, cirógatják bőrömet akár a selyem.
Ahogy felpillantok, szinte magába szippant a szürkéskék szempár, és bár minden más elhomályosul, ez mindvégig tisztán lebeg a szemem előtt. Takamo-sama…
Egyszerre kiáltunk fel, ahogy elöntenek minket az orgazmus habjai, beborítanak és szorosan körülölelnek. Hátam ívbe feszül, szinte sistergő bőrrel simulok a forró férfitesthez, majd kábán rogyok vissza a kanapéra.
Pihegve, levegőért kapkodva hunyom be a szemem. Ez más volt… de jó… Nagyon is…
Takamo felül és engem is magával húz. Kiscicaként bújok ölébe, mellkasához simulok és elrejtem kipirult arcomat. Finoman simogat, ujjával körkörösen cirógatja bőröm, kellemesen simít végig karomon.
Sokáig csendben ölelkezünk, kiélvezve, hogy itt vagyunk egymásnak.
- Ugye tudod, hogy mostmár bármi történjen is… - szakítja meg a némaságot - …soha többé nem engedlek el magam mellől?
Megszeppenten kapom fel a fejem.
- Haza sem mehetek…? – kérdem riadtan, mire csak felnevet, és összeborzolja hajamat.
- Nem úgy értettem… Semmit sem tagadnék meg tőled, bármit is szeretnél Ukita… - lehel finom puszit ajkamra. – Csak maradj mellettem. Légy az enyém mint…
- Mint…? – kérdezem visszafojtott lélegzettel.
-… mint a kedvesem – fejezi be a mondatot.
- Takamo-sama… - érzem, hogy arcom valósággal lángra gyúl, ezért inkább elrejtem a széles mellkasban. Szorosan ölel magához, és halk sóhaját hallva még közelebb simulok hozzá.
- Maradj velem… - kéri halkan.
Felpattannak a szemeim, és a szívem hevesen kalapálni kezd a mellkasomban, szinte érzem, ahogy ki akar törni onnan. Mit válaszolhatnék erre…? A szívem egyértelműen súgja a választ… de ez a helyes döntés…?
- Takamo-sama... – emelkedek el tőle és felpillantok rá. Mielőtt bármit is mondhatnék, ajkaimra teszi mutatóujját.
- Ha igent mondasz, megígérem, hogy nem rabollak el és kötözlek az ágyamba. Normális kapcsolatunk lesz, és azt csinálsz amit akarsz. Jöhetsz-mehetsz, még csak nálam sem kell laknod ha nem akarsz… de örülnék, ha újra együtt élnénk… nagyon is… - pillant le rám, komolyan. – Szóval?
Kézfejére simítom kezem és elhúzom a szám elől. Lesütöm a szemem, és felsóhajtva rugaszkodok neki, hogy ki mondjam a döntésemet… mert ez most az én döntésem, nem kényszerít senki.  
- Takamo-sama… - nézek fel rá, és remegő kezekkel simogatom meg arcát. – Én nem… nem tudom mit…
Újra lehajtom a fejem és szemeim behunyva lélegzek mélyeket. Ukita… szedd össze magad… Most az egyszer ne féld kimondani…
Nagyot sóhajtok és újból felpillantok a szürkéskéken csillogó szemekbe.
- Szeretlek… Szeretnék veled élni de…
- De…? – kérdi elhaló hangon.
Zavartan fordítom el tőle arcom, és nem tudom, hogy meg merjem-e kérdezni… Pár másodperc múltán felnézek a várakozó arcra. 
-… magammal hozhatom Chuut? – pislogok fel rá kérlelően.
Felvonja a szemöldökét, majd a következő pillanatban felnevet. Miért nevet…?
- Megígérem nem rág meg semmit! És szobatiszta és… - kezdek elvörösödve mentegetőzni, de bennem reked a szó, ahogy lenéz rám újból. Most miért néz így…? Behúzom kissé a nyakam és érzem, ahogy még inkább kipirulok tekintetétől.
Megfogja államat és finoman cirógatja meg hüvelykjével az arcom és ajkaim.
- Jöhet – mondja lágyan.
Szélesen elmosolyodom és olyan lendülettel borulok a nyakába, hogy hátraesik. Felnevet és megborzolja a hajam. Egy másodpercre meglepődök, hiszen még sosem hallottam így nevetni. Majd végül én is elkuncogom magam, szám elé tartott kézzel.
Megfogja kézfejemet és elvezeti onnan, majd magához húz, hogy megcsókolhasson. Finoman, szerelmesen.
- Mit szólnál hozzá, ha hazamennénk? – kérdezi, különös mosollyal a szája szegletében.
Elmosolyodva, halvány pírral az arcomon billentem oldalra a fejem és óvatosan biccentek.
Haza…
***
Beülünk a kocsiba, és amint becsapódik az ajtó, Takamo-sama megragadja a csuklóm és közelebb ránt magához. Nem fájóan, csak hirtelen meglep. Meglepődve nézek fel rá, már az ölében kucorogva, kissé kipirult arccal.
Derekamat átkarolja és éhesen támad ajkaimra. Felnyögve simulok hozzá közelebb, és kábán viszonzom az édeskés csókot.
- Ta… Takamo-sama… - makogom kicsit elhúzva tőle a fejemet, de utánam hajol és tovább csókol.
Csak a levegőhiány vet neki véget, de ezután a nyakamba hajol.
- Igen, Ukita-kun…? – kérdezi halkan, és kicsit megharapdálja a fülcimpámat.
- Dehisz az előbb… mármint az irodában… - motyogom paradicsom piros arccal.
Érzéki hangon nevet fel, mire ártatlanul pislogok rá, arcszínem mellett egy forrón izzó kazán is elbújhatna.
Élvetegen rágcsálja meg ajkaim, szemeim lehunyva nyújtózok fel hozzá ösztönösen.
- Belőled sosem elég… - vigyorodik el.
Halvány, szégyenlős mosollyal sütöm le szemem.
Bújósan simulok hozzá, és mellkasába temetem félszegen az arcom. Magamba szívom kellemes illatát, a testéből áradó meleget és biztonságot.
Takamo:

- Takamo-sama... - kezdi halkan, és arcomat finoman megcirógatja. - Én nem...nem tudom mit...
Lehajtott fejjel sóhajt egy nagyot. Jaj Ukita... direkt csinálod ugye? Mindjárt kiugrik a szívem a helyéről.
- Szeretlek... - jelenti a világ legtermészetesebb hangján. Lélegzetem belém reked és a szívem is megáll. Eddig is tudtam hogy szeret, de most mondta ki először...
- ...szeretnék veled élni, de...
- De...? - kérdezem a robbanás határán. Ha nemet mond, kitör belőlem a birtokló állat. Tök mindegy mit válaszol, mert erőszakkal láncolom magamhoz ha másképpen nem megy.
Azok után hogy visszajött hozzám, újra nem tudnék lemondani róla. Lehetetlen.

Néhány másodpercnyi tétovázás után végre kiböki.
- ...magammal hozhatom Chuut? - néz rám kérlelően édes szemecskéivel.
Mi van?
Kirobban belőlem a megkönnyebbült nevetés, úgy hallgatom hirtelen rám zúduló szóáradatát.
- Megígérem nem rág meg semmit! És szobatiszta és...
Egy forró pillantásomtól elhallgat és kipirul arcocskája.
Finoman cirógatom meg.
- Jöhet - válaszolom mosolyogva. Felőlem megrághat mindent és szétbonthatja a házat is, csak te légy az enyém. Minden másra szarok. Ha téged az a bolhás szőrcsomó boldoggá tesz... felőlem...
Boldogan veti magát a nyakamba, és nevetve borulok fel, magamhoz szorítva őt.
Megcsókolom.
- Mit szólnál hozzá, ha hazamennénk? - kérdezem. Rengeteg bepótolnivalónk van. A hatalmas ágyam csak ránk vár... mmm... már alig várom.
Pirulva biccent.
Hajrá.

A kocsiban is rávetem magam, aztán ahogy megérkezünk a házamba, ölbe kapom és a hálószobába viszem. Le sem mászom róla egész nap és éjszaka. A szobába hozatom az ételt is, és mi csak szeretkezünk vagy éppen pihenve bújunk össze, hogy halkan beszélgessünk.
Mindenhogy jó vele.

Másnap reggel egy autót, sofőrt és két testőrt rendelek mellé. Épp belép a dolgozószobámba és hallja amit embereimnek mondok. Mikor kettesben maradunk, az ölembe mászik és tétován pillant rám.
- Szükséges ez? Úgy értem... - kezdene ellenkezni, de magamhoz húzom és megpuszilom.
- Tudod ki vagyok.
- Hát... csak sejtem...
- Én vagyok a jakuza vezér. Van még egy, őt is ismered, már találkoztatok. Mi ketten irányítjuk japán alvilágát. Erről ennyit. - magyarázom halkan. - Túl sok ellenségem és riválisom van, így nem hagyhatom hogy a számomra legkülönlegesebb személy kiszolgáltatottan mászkáljon. Begolyóznék ha bajod esne.

Türelmesen elmagyarázok neki néhány dolgot, amit már tud, de az ismétlés sosem árt.
Befejezzük a beszélgetést, és mosolyogva csókolom meg. Nem izgatom magam azon hogy mit gondol rólam, hisz tudom hogy szeret. Amúgy pedig soha nem zavart engem az amit csinálok, hát őt se zavarja.
- Most pedig menj, mert elkésel az iskolából. A sofőr hazavisz a tankönyveidért, utána a suliba. Délután pedig áthozatom a cuccaidat és a kutyát.
- Rendben - mosolyog rám édesen, és nyakamat átölelve csókol meg. Felsóhajtok és a forró vágy szétfolyik bennem, mint az aranyló méz.
- Mmm... - morranok halkan, és nyakát is finoman megharapdálom. - El fogsz késni ha így folytatod...
Felnyikkan, és piros arccal mászik le rólam. Vigyorogva figyelem, és visszarántom egy búcsúcsókra. Imádom ahogy csilingelően felkacag. Mindenét imádom.
Búcsúzóul kemény kis fenekét megpaskolom és elköszönünk egymástól.
*

Telnek a hetek és hónapok.
Dolgozom, élem megszokott életem, amelyet kiegészít az, hogy már tartozik hozzám valaki, aki fontos számomra.
Elhalmozom mindennel, amit csak adni tudok, de ő olyan kis szerény... néha nem is tud mit kezdeni az ajándékaimmal. Az első olyan szeretőm, aki nem a pénzem miatt van velem. Nem is felejtem el soha.

Magammal viszem estélyekre, rendezvényekre, néha tárgyalásokra is.

Hétről hétre szebb, teljesen kivirult a szerelemtől. Nem győzöm csodálni. Testőrei is odavannak érte, mert szerény, kedves természetével képes volt elbűvölni őket. Néha rám tör a féltékenység, de elnyomom magamban, hisz tudom hogy velem nem merne packázni senki, ráadásul Ukita szeret. Ez a legfontosabb.
*

- A rohadt életbe! - morgom dühösen, és gyilkos tekintettel pillantok végig a földön térdelő embereimen. - Nagyot hibáztatok, ezt nem tűrhetem.
Elkísérik őket az embereim, és én komoran lépek a dolgozószobámba, ahol a következő probléma vár. A hibázó jakuzáim vezetője. Tudom hogy nem tehet róla, de nem tűröm a melléfogásokat. Szigorú vagyok és kegyetlen. Még ha Eito az, a leghűségesebb emberem, akkor is.
Letérdel elém, és felkészül az ítéletemre.
- Eito... hatalmas csalódást okoztál - morgom, és jéghideg szemeimmel pillantok le rá. Hm. Azt hiszem lelövetem. Mégsem. Az igazságtalanul nagy büntetés lenne. Akkor...

Nyílik az ajtó, és belép rajta Ukita.
- Bocsánat... - fordul meg, és csukná be az ajtót hogy magunkra hagyjon.
- Várj! - szólok utána, és ő megtorpan. Egy pillanat alatt felméri a helyzetet, és nagyon elsápad. Magamhoz intem, és ahogy karcsú derekát átölelve magamhoz húzom, kegyetlen haragom és feszültségem elhussan. Felsóhajtok ahogy félénken megcsókolja a számat és... egy halvány mosolyt kap tőlem. Imádom.

Kijózanodom végre pokoli dühömből, és hideg fejjel átgondolom a teendőket. Eito megölése nagy veszteség lenne, és egyébként is vétlen, hiszen semmi köze ahhoz amit emberei műveltek.
- Elmehetsz Eito - vetem oda neki. - Holnap a szokásos megbeszélésen találkozunk.
Elrejti döbbenetét, és mélyen meghajolva kisiet.
Ukitára pillantok.
Ha nagyon feldühítenek, ő képes megnyugtatni. Sok jakuzám életét mentette már meg így. De azért odafigyelek, hogy ne puhítson el. Bármennyire édes az én kis kedvesem, ha valaki sáros, annak meg kell halnia.

Felültetem az íróasztalra és forrón megcsókolom. Soha nem elég belőle.
- Merre jártál? - kérdezem két csók között.
- Hazalátogattam a szüleimhez... - sóhajtja édesen ahogy végignyalom nyakának kecses ívét.
- És jól vannak? - dörmögöm vágytól elmélyült hangomon.
- Ühüm...
Szétreppennek a ruhák és már csak nyögéseink és sóhajaink beszélnek helyettünk.

Órákkal később, egy kellemes vacsora és néhány szeretkezés után a hálószobánk kellemes félhomályában, összebújva beszélgetünk. Elmeséli mi volt az iskolában, a barátaival és a szüleivel. Szeretem hallgatni biztonságos kis életének minden percét...
Álmos csend telepedik ránk, és én észbe kapok. Oh hát teljesen elzsongított, és majdnem elfelejtettem.
- Holnap leszel tizennyolc éves - cirógatom meg arcocskáját. Szerelmesen ragyogó szemekkel pillant fel rám. Látod? Nem felejtettem el. - Mivel már minden létező dologgal elhalmoztalak, sokat törtem a fejem minek is örülnél igazán...
Elveszek valamit az éjjeliszekrényről és a kezébe adom. Egy boríték.
Meglepetten felül.
- Boldog születésnapot - csókolom meg puhán, és mosolyogva figyelem ahogy kibontja a borítékot.
Meglepetten felnyögve nézi hosszan a képet. Kezdi megérteni, de azért kérdően pillant rám.
- Az Eiffel tornyot kapom? - kérdezi kuncogva. Felnevetve ölelem magamhoz és a párnán huppanunk ahogy visszarántom.
- Sajnos a sulid miatt nem mehetünk hoszabb időre. Egy hosszú hétvége Párizsban...  Csak mi ketten... - súgom.

- No meg a testőreim - teszem hozzá vigyorogva.
- Hű de romantikus lesz... - kuncog, és szerelmes csókot kapok. - Köszönöm Takamo-sama. Szeretlek... - súgja a fülembe.
Magamhoz ölelem szorosan, őszinte szeretettel csókolom meg.
Ezt a szót én még nem mondtam neki. Talán soha nem is fogom, de ezerféle képen éreztetem vele mennyire fontos nekem. Tudja. Tudom hogy tudja, és csak ez számít.
 


VÉGE   
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).