Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jason Schuyler
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Nagyon alacsony termetű, még az átlagemberekhez képest is, de ez nem válik hátrányára. Teste kidolgozott, izmos, nagyon is formás és ezt előszeretettel tuszkolja kirívó ruhákba. Bőrszerkók, necc pólók és ez még csak a finomabb változat, de kedvence a bőr, legyen az ruha, vagy a sajátjának mutogatása. Emberi alakjában egyetlen egy szőrszál sincs a testén, persze a haja és szemöldöke megvan, de minden más teljesen csupasz. Általában mindig látható a nyakában egy bőr fekete nyakörv, rajta ezüstdíszítésekkel, mint szegecs vagy karika, mintha nem is áthatna neki, de bőréhez a nemesfém nem ér hozzá. Haja világos szőke, selymes tapintású arca kifejezetten helyes, szemei kékek, mint a tiszta nyári ég. Gyakran csak bőrnadrág van rajta, felül nem is visel semmit. Amolyan narcisztikusfajta, szereti mutogatni magát, van is mit. Ajkai nagy általánosságban mosolyra, sőt mindinkább vigyorra húzódnak, amolyan örökké vidám stílusban. Valóban nehezen lehet letörölni a vigyort az arcáról, szinte lehetetlen. Szinte. Mindezek ellenére nem csak a fent sorolt ruhákat viseli, azok inkább csak kedvencek, de ugyan olyan jól áll neki az öltöny és ing kombináció, annak ellenére, hogy a százhetven centimétert el sem éri magasságban. Előnyére válik még, hogy nem zavarja mérete, a kisugárzása így is jó kedélyű, vidám, ha úgy akarja erotikus, de semmiképp sem hozza zavarba a magassága.

Jellem: Kissé lökött, kissé még viccesen gyerekes, de nem lehet nem szeretni, már ha az illető hozzászokik a stílusához. Szeret pofátlanul flörtölni, jókedve szinte csorbíthatatlan. Minden egyes alkalmat kihasznál nők körében, hogy közelebb férkőzhessen, és naná, hogy minden utalást kötelező nála félreérteni. Minden bugyiba bejutna, ha engednék, de ha valaki nemet mond, nem csügged, csak tovább udvarolgat úgymond, esetleg bókol, flörtölgetni igyekszik. Idétlenkedésével felvidítja az embereket, már aki vevő rá. Pont ez a lényege a jellemének, azzal jön ki jól, aki elviseli. Mindig mosolyog, mintha így faragták volna meg az arcát, hogy mindig legyen vidám. Persze vannak alkalmak amikor nem jópofizik és nem flörtölget, de akkor már nagyon nagy a baj. Van egy rémisztő fóbiája, ami rettenetesen ki tudja borítani. Mondhatni harapásfüggő, bár ez nem pontos megfogalmazás rá, de a vámpírok harapását nagyon bírja, sőt, és ezért is lett belőle jó pomme de sang. Mivel Jean Claude harapása mindig gyönyörrel tölti el, így gondolkodott már azon, hogy esetleg biszexé vált-e, vagy érdekli-e egyáltalán, és arra jutott hogy annyira nem zavarja a dolog, de ugyan úgy főként csak csajoknak csapja a szelet.

Élettörténet: Az előző lupa, Raina tette vérfarkassá egy elég durva szexuális élmény közben felszabdalta a mellkasát. Igazából Raina célja nem az volt, hogy farkassá tegye, nem érdekelte mi lesz vele, végül Jason túlélte és farkassá vált. Eleinte nehéz volt kontrollálnia magát, Richard segítette át az első pár holdfázison. Habár a Thronnos Rokke vérfarkas klán tagja, több időt tölt Jean Claudnál. Egyetemre járt, de félbe hagyta. Az egyik sztriptíz táncos a Bűnös Vágyakban, valamint Jean Claude kutyusa nem beszélve arról, hogy a pomme de sangja. Az egyik Anitával való „utazásuk” során kialakult egy fóbiája. A rothadó hús annyira ki tudja akasztani, hogy sokkos állapotba kerül, észvesztve menekül vagy menekülne és egy ilyen másik alkalom során amikor a tanács St. Louisba érkezik, majdnem megfojtja magát miközben Yvette elől menekülne. A vámpírok elég gyakran szeretik kihasználni ezt a félelmét, hogy erőt nyerjenek belőle vagy hogy csak szórakozzanak… nagy szerencsétlenségére.

Hobby: Szex, amikor csak teheti (bár már egyre válogatósabb), flörtölgetés szórakozás másokkal.

Foglalkozás: Sztriptíz táncos, Pomme de sang.

Extrák: Könyv: Laurell K. Hamilton; Anita Blake könyvsorozat *** Nem vallja magát hivatalosan is biszexuálisnak, mert testileg inkább csak a nőket kedveli – elméletileg –, viszont a vámpírharapás mindegy, hogy nőtől vagy férfitól, de édes gyönyörökkel halmozzák el és ezért bármit megtesz. Na jó, szinte bárit. *** Szereti hangoztatni, hogy Ő Jean Claude kutyusa, minden mellékzönge nélkül, sőt talán büszkén is. *** A vérállatok között néha van faji nézeteltérés, például a farkasok ösztönösen nem csípik a vérleopárdokat, Jason mégis jó barátjának tartja Nathanielt, aki szintén a Bűnös Vágyakban táncos akárcsak Ő maga.

Képinfo: Dogeva (vízjel)

Engedélyezve: 2012. 11. 14.

Módosítva: 2015. 06. 21. 00:30:35
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).